- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.681
İnşaallah hemen iyileşirlerde kendi partilerinde eglenebilir canavarlarpazar günü benim bücürlerin doğum güün partiis var kızlar. yarından itibaren hummalı bir çalışmaya giriyorum :)
hazırlıklara yarından başlayacağım, ancak biter. malum kız hasta olduğundan okula gitmiyor, oğluş desen onun da şakır şakır burnu akıyor. fırsat buldukça bir şeyler yapacağım işte. yarın bütün gün dışarıda olacağım, inşallah düzgün yemek yerim.
Aslında değil çünkü vucuttaki yag ile yedigimiz saglikli yag farkli seyler. Paketli gıda tüketmemek konusundaki fikrine katılıyorum etimek sagliksiz ama tereyag candır. Canan Karatayı sevmem ama bazı konularda çok haklıymış.Demek ki bu günkü menüyü takip etmem siz gerekecek. Bakalım neler değişecek. Bu hafta bence bir daha tereyağ tüketme. Sonuçta yağ kaybetmek istiyoruz ama yağ tüketiyoruz. Kısır döngü gibi değil mi
GünaydınnGünaydın herkese
menüler yorumu ayşecim yapmış ben artık birşey demeyeyim onun üstüne
gben merakla senin bugünki menünü bekliyorum bakalım ne yedin kahvaltıda
süper canım ben daha bir kere 510 yaptım devamı gelmedi 100-200 gidiyorum500 ip tamam, bakalım hergün yapabilecek miyim
aynen devam canım ama cuma günü ve hafta sonu ipi koparmamam gerek şuan iyi gidiyorum detoks yaptığıma deysinAa hurma yoğurdu bende yapmıştım, inanılmaz bağırsak çalıştırıyo ama 2. Gün akşam kocaman omlet yemiştim bi yere kadar çekiliyor :)
inşallah canım yaaa geçen hafta ne güzel görüştüm 59 u inşallah bu cuma 58 i görürüm şu detoks sayesindeÇok iyisin tabii maaşallahh detoks su bitki çayları spor hepsi bir aradaa, prensess 50li kilolardaaa
Ne demekk bulamazsan haberle ben bir şekilde sana ileticem
ben kahvaltını görmedimkiiiİyi akşamlar, bugünkü menüm:
Kahvaltı:
3 ballı tereyağlı etimek, ( sabah konuştuğumuzda ben çoktan kahvaltı yapmıştım, nerden bilirdim son keyfim olacaklarnı)
1 kk peynir,
3 zeytin,
1 salatalık.
1 haslanmis yumurta
Aralar: 1 ceviz, 1 tam bugday unlu pogaca, 1 kase d vitaminli yogurt
Öğlen ve Akşam aynı:
1 porsiyon yumurtalı ıspanak kavurma
sarımsaklı yoğurt
1 etimek
Ara: 2 mandalina
1 buçuk saat yürüdüm ve callanetics yaptım. Callanetics de 10 u tamamlayacağım bakalım neler olacak.
çok geçimş olsun kuzulara doğum günleride şimdiden kutlu olsun inşallah partilerine kadar iyileşirlerpazar günü benim bücürlerin doğum güün partiis var kızlar. yarından itibaren hummalı bir çalışmaya giriyorum :)
hazırlıklara yarından başlayacağım, ancak biter. malum kız hasta olduğundan okula gitmiyor, oğluş desen onun da şakır şakır burnu akıyor. fırsat buldukça bir şeyler yapacağım işte. yarın bütün gün dışarıda olacağım, inşallah düzgün yemek yerim.
süper bi kahvaltı 10 numara 5 yıldızKaptan günaydın
Kahvaltıda 2 haslanmis yumurta, 1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 salatalık, çeyrek demet dereotu yedim
Ne güzel bir sonuçç çok sevindim emeklerinin karşılığını fiziki olarak hemen alıyorsunselam kızlar herkese günaydın
detoksun 2. günündeyim ve gayet güzel gidiyor.
dün 61.3
bu sabah 60.1
yerleşmeyen kilo çabuk gidiyor. ödem falan ne varsa gitti herhalde haftasonundaki bakalım sonrası ne olacak
ben her kötü geçen günün ardından 1 günlük detoks yapılsa inanın hiç kilo almayız...
ve tabi spor
evet canım inan 60 kiloyum ama kendimi 57 gibi falan hissediyorum sporun çok etkisi oldu bana sıkan herşeyim şuan bol gelmeye başladı bileNe güzel bir sonuçç çok sevindim emeklerinin karşılığını fiziki olarak hemen alıyorsun
Bizim bir listemiz vardı ama gerilerde kaldı. Benim hedef 75di. Ama bilemiyorum ne yapabilirim. Belli olmaz belki yaklaşırım.İnşaallah hemen iyileşirlerde kendi partilerinde eglenebilir canavarlar
Aslında değil çünkü vucuttaki yag ile yedigimiz saglikli yag farkli seyler. Paketli gıda tüketmemek konusundaki fikrine katılıyorum etimek sagliksiz ama tereyag candır. Canan Karatayı sevmem ama bazı konularda çok haklıymış.
Dün gece That Sugar Film belgeselini izledim, saglikli oldugu soylenen yagsiz ürünlerdeki seker oranından bahsediyor. Adam normalde şekersiz besleniyor, et sebze meyve vs yiyor. Denemek için 2 ay boyunca aldığı kalori miktarını değiştirmeden yağsız paketli ürünlere geçiyor ve sürenin sonunda vücudundaki yağ oranı %7, kilosu 8.5 vee asıl bomba bel çevresi ölçüsü 10 cm artıyor. En etkileyici olan ise şekerin bağımlılık yaptığı gerçeği, çok güzel anlatılmış.
Menümü lütfen takip edin hatta ortak olunmuyor mu birbirini denetlemeye? Ben de birininkini takip ediyim, hatrın için tereyag bu hafta tüketmeyecegim
Yılbaşı hedefin kaçtı?
Günaydınn
Yılbaşı hedeflerinizi yazmadınız merakla bekliyorum burdaTakımda az kişi mi var ya da herkes mi izinli yılbaşına az kaldı arkadaşlarrr
İşte sağlıklı kahvaltıKaptan günaydın
Kahvaltıda 2 haslanmis yumurta, 1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 salatalık, çeyrek demet dereotu yedim
Sana da günaydın canikoGünaydın canikolar.. Nasılsınız neler yapıyosunuz
1 OCAK YILBAŞI HEDEF LİSTESİ
@toplight >> 73.4 >> 65
@servey >> 68,4>> 65
inatettimolacak >> 60,2 >> 57
moni >>85,2>>74,9
@fancynancy >>??>> ??
lydznp >> 84,3>> 75,0
@[COLOR=rgb(0, 102, 0)]dennisgo[/COLOR] >>68,8>>58
@Egeliegeli >> 65>> 58 (1 Eylul'deki hedefim olsun)
@morordek>>67,5 >>63 (az olsun benim olsun :) )
nilsub >> 80,6>> 70
@wendigo >> 67,5>> 59
@0zlem >> 75,1 >> 65
@Dirilisci hatun >> 84.5 >>75.0 [insallah basarıcam]
@kaanin annesi>>57,5>>53, 52 inşallah Yarabbimmm
@[COLOR=#006600]hedef38beden[/COLOR] >>78,5>>65

evett ilk olarak şunu şuraya bi koyayım
fancynancy kızlar sizler hedef bildirmediniz mi yoksa listelerde mi kayboldu bilmiyorum hedefi olmayanlar hemen hedefleri yazsın
Bu listede hamile olanlar var. Onların hedefler şaştı1 OCAK YILBAŞI HEDEF LİSTESİ
@toplight >> 73.4 >> 65
@servey >> 68,4>> 65
moni >>85,2>>74,9
@fancynancy >>??>> ??
lydznp >> 84,3>> 75,0
nilsub >> 80,6>> 70
@wendigo >> 67,5>> 59
@0zlem >> 75,1 >> 65

fancynancy kızlar sizler hedef bildirmediniz mi yoksa listelerde mi kayboldu bilmiyorum hedefi olmayanlar hemen hedefleri yazsın
Abooo benim bu hedef ne:-o utanıyorum kendimden şuan1 OCAK YILBAŞI HEDEF LİSTESİ
@toplight >> 73.4 >> 65
@servey >> 68,4>> 65
moni >>85,2>>74,9
@fancynancy >>??>> ??
lydznp >> 84,3>> 75,0
nilsub >> 80,6>> 70
@wendigo >> 67,5>> 59
@0zlem >> 75,1 >> 65

daha önceden yazılmıştı yılbaşı hedefleri seninkini de alıp ekleyelimİnşaallah hemen iyileşirlerde kendi partilerinde eglenebilir canavarlar
Aslında değil çünkü vucuttaki yag ile yedigimiz saglikli yag farkli seyler. Paketli gıda tüketmemek konusundaki fikrine katılıyorum etimek sagliksiz ama tereyag candır. Canan Karatayı sevmem ama bazı konularda çok haklıymış.
Dün gece That Sugar Film belgeselini izledim, saglikli oldugu soylenen yagsiz ürünlerdeki seker oranından bahsediyor. Adam normalde şekersiz besleniyor, et sebze meyve vs yiyor. Denemek için 2 ay boyunca aldığı kalori miktarını değiştirmeden yağsız paketli ürünlere geçiyor ve sürenin sonunda vücudundaki yağ oranı %7, kilosu 8.5 vee asıl bomba bel çevresi ölçüsü 10 cm artıyor. En etkileyici olan ise şekerin bağımlılık yaptığı gerçeği, çok güzel anlatılmış.
Menümü lütfen takip edin hatta ortak olunmuyor mu birbirini denetlemeye? Ben de birininkini takip ediyim, hatrın için tereyag bu hafta tüketmeyecegim
Yılbaşı hedefin kaçtı?
Günaydınn
Yılbaşı hedeflerinizi yazmadınız merakla bekliyorum burdaTakımda az kişi mi var ya da herkes mi izinli yılbaşına az kaldı arkadaşlarrr
işte budur sağlıklı kahvaltı yanında 1 dilim tam buğday ekmeği de yeseydin muhteşem olacaktı ben tamamen ekmeğin diyetten çıkarılmasına şahsen karşıyım en azından kahvaltılarda 1-2 dilim olabilir diye düşünüyorumKaptan günaydın
canım bu hafta 59,8 in altında ol lütfen ve haftasonu abartma ki emeklerin boşuna gitmesin bu arada tartı işini ne yaptın annende mi tartılıyorsun evde miselam kızlar herkese günaydın
detoksun 2. günündeyim ve gayet güzel gidiyor.
dün 61.3
bu sabah 60.1
yerleşmeyen kilo çabuk gidiyor. ödem falan ne varsa gitti herhalde haftasonundaki bakalım sonrası ne olacak
ben her kötü geçen günün ardından 1 günlük detoks yapılsa inanın hiç kilo almayız...
ve tabi spor
80'li 90'lı yıllarda aerobik ne popülerdi. Bir de kıyafetleri çok farklıydı şimdiden.Ben görünce baya baya nostalji yaşadım. O zaman spor salonuna gidiyordum. Çok zarif bir hocamız vardı. Balerinlerin yaptığı egzersizleri yapardık. Çok hoşuma giderdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?