Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşaallah hemen iyileşirlerde kendi partilerinde eglenebilir canavarlar
Aslında değil çünkü vucuttaki yag ile yedigimiz saglikli yag farkli seyler. Paketli gıda tüketmemek konusundaki fikrine katılıyorum etimek sagliksiz ama tereyag candır. Canan Karatayı sevmem ama bazı konularda çok haklıymış.
Dün gece That Sugar Film belgeselini izledim, saglikli oldugu soylenen yagsiz ürünlerdeki seker oranından bahsediyor. Adam normalde şekersiz besleniyor, et sebze meyve vs yiyor. Denemek için 2 ay boyunca aldığı kalori miktarını değiştirmeden yağsız paketli ürünlere geçiyor ve sürenin sonunda vücudundaki yağ oranı %7, kilosu 8.5 vee asıl bomba bel çevresi ölçüsü 10 cm artıyor. En etkileyici olan ise şekerin bağımlılık yaptığı gerçeği, çok güzel anlatılmış.
Menümü lütfen takip edin hatta ortak olunmuyor mu birbirini denetlemeye? Ben de birininkini takip ediyim, hatrın için tereyag bu hafta tüketmeyecegim
Yılbaşı hedefin kaçtı?
Günaydın herkese
Günaydınn

Yılbaşı hedeflerinizi yazmadınız merakla bekliyorum burda Takımda az kişi mi var ya da herkes mi izinli yılbaşına az kaldı arkadaşlarrr

menüler yorumu ayşecim yapmış ben artık birşey demeyeyim onun üstüne
gben merakla senin bugünki menünü bekliyorum bakalım ne yedin kahvaltıda

Kaptan günaydın
Kahvaltıda 2 haslanmis yumurta, 1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 salatalık, çeyrek demet dereotu yedim

500 ip tamam, bakalım hergün yapabilecek miyim
süper canım ben daha bir kere 510 yaptım devamı gelmedi 100-200 gidiyorum
Aa hurma yoğurdu bende yapmıştım, inanılmaz bağırsak çalıştırıyo ama 2. Gün akşam kocaman omlet yemiştim bi yere kadar çekiliyor :)
aynen devam canım ama cuma günü ve hafta sonu ipi koparmamam gerek şuan iyi gidiyorum detoks yaptığıma deysin

Çok iyisin tabii maaşallahh detoks su bitki çayları spor hepsi bir aradaa, prensess 50li kilolardaaa

Ne demekk bulamazsan haberle ben bir şekilde sana ileticem
inşallah canım yaaa geçen hafta ne güzel görüştüm 59 u inşallah bu cuma 58 i görürüm şu detoks sayesinde

ben kahvaltını görmedimkiii

çok geçimş olsun kuzulara doğum günleride şimdiden kutlu olsun inşallah partilerine kadar iyileşirler
Kaptan günaydın
Kahvaltıda 2 haslanmis yumurta, 1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 salatalık, çeyrek demet dereotu yedim
süper bi kahvaltı 10 numara 5 yıldız

selam kızlar herkese günaydın
detoksun 2. günündeyim ve gayet güzel gidiyor.
dün 61.3
bu sabah 60.1
yerleşmeyen kilo çabuk gidiyor. ödem falan ne varsa gitti herhalde haftasonundaki bakalım sonrası ne olacak
ben her kötü geçen günün ardından 1 günlük detoks yapılsa inanın hiç kilo almayız...
ve tabi spor

Ne güzel bir sonuçç çok sevindim emeklerinin karşılığını fiziki olarak hemen alıyorsun

Bizim bir listemiz vardı ama gerilerde kaldı. Benim hedef 75di. Ama bilemiyorum ne yapabilirim. Belli olmaz belki yaklaşırım.
Yağ konusuna gelince; Bende evde sadece tereyağı ve z.yağı kullanıyorum. Sağlıklı yağ diye miktarı da arttırmanın bir manası yok. Yediğimiz yemeklerde zaten yağ var. Benim orada demek istediğim yağlardan kurtulmak istiyorsak çok yağ tüketmeyeceğiz. Canan Karatay'a gelince ben kendisini çok abartı buluyorum. Kaşık kaşık tereyağ tüket, bardak bardak zeytin yağı iç. Sonra 100 kilo ol. yediğimiz her şeyin içinde yağ var. Sebze, meyve, kuru baklagil, kuru yemiş ... hal böyle olunca yağı biraz kısmamız lazım. Gözümün gördüğünce her şeyin etiketini okumaya çalışıyorum. Enim ol normal ürün ile diyet yada light ürün arasında hiç fark yok. İçindeki yağı azaltıyor kh'ı ve şekeri arttırıyor. Onun için mümkün olduğunca paket ürün tüketmeyelim.

1 OCAK YILBAŞI HEDEF LİSTESİ

@toplight >> 73.4 >> 65
@servey >> 68,4>> 65
inatettimolacak >> 60,2 >> 57
moni >>85,2>>74,9
@fancynancy >>??>> ??
lydznp >> 84,3>> 75,0
@[COLOR=rgb(0, 102, 0)]dennisgo[/COLOR] >>68,8>>58
@Egeliegeli >> 65>> 58 (1 Eylul'deki hedefim olsun )
@morordek>>67,5 >>63 (az olsun benim olsun :) )

nilsub >> 80,6>> 70
@wendigo >> 67,5>> 59
@0zlem >> 75,1 >> 65
@Dirilisci hatun >> 84.5 >>75.0 [insallah basarıcam]
@kaanin annesi>>57,5>>53, 52 inşallah Yarabbimmm
@[COLOR=#006600]hedef38beden[/COLOR] >>78,5>>65

evett ilk olarak şunu şuraya bi koyayım

fancynancy kızlar sizler hedef bildirmediniz mi yoksa listelerde mi kayboldu bilmiyorum hedefi olmayanlar hemen hedefleri yazsın

moni Ayşem'in listesini buldum. fancynancy hala hedef koymamış. Bu saatten sonra gerek var mı?

Bu listede hamile olanlar var. Onların hedefler şaştı
moni 'şim listeye yeni arkadaşları sen mi eklersin onlar mı kendilerini eklesin. Hedef listemizi güncelleyelim mi?

Abooo benim bu hedef ne:-o utanıyorum kendimden şuan

Son düzenleme:
daha önceden yazılmıştı yılbaşı hedefleri seninkini de alıp ekleyelim
Kaptan günaydın
işte budur sağlıklı kahvaltı yanında 1 dilim tam buğday ekmeği de yeseydin muhteşem olacaktı ben tamamen ekmeğin diyetten çıkarılmasına şahsen karşıyım en azından kahvaltılarda 1-2 dilim olabilir diye düşünüyorum

canım bu hafta 59,8 in altında ol lütfen ve haftasonu abartma ki emeklerin boşuna gitmesin bu arada tartı işini ne yaptın annende mi tartılıyorsun evde mi

Ben görünce baya baya nostalji yaşadım. O zaman spor salonuna gidiyordum. Çok zarif bir hocamız vardı. Balerinlerin yaptığı egzersizleri yapardık. Çok hoşuma giderdi.
80'li 90'lı yıllarda aerobik ne popülerdi. Bir de kıyafetleri çok farklıydı şimdiden.
Fotoğrafta sağdaki bayanın adı neydi? Hatırlayan var mı? O zaman çok ünlü bir aerobik hocasıydı.

selam kızlar
bugün giysi dolabı yerleştirdim, daha doğrusu büyük oğlumun odasında ki dolap öylece duruyordu atılacakları,verilecekleri ve kendi evine gidecekleri ayırdım ,yıkadım.eşimin de çorap çekmecesini toparladım aynı şekilde2 koca torba verilecekler çıktı sadece 1 dolaptan
ne zamandır aklımdaydı aradan çıktı,sırada diğer dolaplar var da bugün yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…