- 23 Ağustos 2012
- 14.785
- 39.101
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.741
Saol cnmCanım allah yolunuzu açık etsin
Dışını sıksan biraz 2 aya olursun 59 dukan günlerini hatırla o iradeye sahipsen bunuda basarirsinYılbaşı hedefim 66 olsun bari
Dışını sıksan biraz 2 aya olursun 59 dukan günlerini hatırla o iradeye sahipsen bunuda basarirsin
Yeni yıla da az kaldı umarım 2018 herkes için güzel başlangıç larla dolu olur
hoşgeldin canım,hayırlı olsun .inşallah hem sizin yavrularınıza hem de diğer kuzulara çok çok iyi gelir yerinizSelam kızlar
Aslında daha çok uğrarım diyordum ya çocukları özel eğitim alan 4 arkadaş olarak çocuklarımız daha iyi imkanlara kavuşsun diye bir engelsiz yasam merkezi açmaya karar verdik.Arkadaşlardan birinin yeri var resmi işlemler belediye sponsor için koşturmaya başlıyoruz artık
Benim oğlum otizmli diğer çocuklar kas hastalığı olan ve down sendromlu çocuklar inş başarılı oluruz bizim için dua edin ilk amacımız kar etmek değil çocuklara yasam alanı acmak
Hosbuldum saol cnm inş açabiliriz yol uzun bizim avantajımız hepimizinde eğitimci olması çok istekliyizhoşgeldin canım,hayırlı olsun .inşallah hem sizin yavrularınıza hem de diğer kuzulara çok çok iyi gelir yeriniz
fancynancy nilsub besbb9 Metben
kızlar 1 ocak yılbaşı için hedef kilonuzu belirtin lütfen
bu gece listeyi düzenleyip paylaşıcam
hedef38beden canım 2 aydır takıma uğramamışsın,bir sorun yoktur umarım
Ben birini instadan takip ediyordum hamileyim yazmış da hedef midir acaba dedim şimdifancynancy nilsub besbb9 Metben
kızlar 1 ocak yılbaşı için hedef kilonuzu belirtin lütfen
bu gece listeyi düzenleyip paylaşıcam
hedef38beden canım 2 aydır takıma uğramamışsın,bir sorun yoktur umarım
Canim hayirli olsun yolunuz acik olsunSelam kızlar
Aslında daha çok uğrarım diyordum ya çocukları özel eğitim alan 4 arkadaş olarak çocuklarımız daha iyi imkanlara kavuşsun diye bir engelsiz yasam merkezi açmaya karar verdik.Arkadaşlardan birinin yeri var resmi işlemler belediye sponsor için koşturmaya başlıyoruz artık
Benim oğlum otizmli diğer çocuklar kas hastalığı olan ve down sendromlu çocuklar inş başarılı oluruz bizim için dua edin ilk amacımız kar etmek değil çocuklara yasam alanı acmak
Niye dış ağrısına iyi gelmiyormuymus diyeceğim ama zipladikca zonklar. Geçmiş olsun canım.Tabıkı atlıyoruz
Aslında hergun 1000 atlasam super olur ama dısım agrıyor aslında
Çok güzel bir girişim. InşALLAH pürüz çıkmadan başarırsınızSelam kızlar
Hepimize inşALLAH:)Yeni yıla da az kaldı umarım 2018 herkes için güzel başlangıç larla dolu olur
Muthiş mıyız neyız yavvvvv
Offfff beeeeee offfff superın superıKalkınca 500ml su ve 2ceviz içi
Sabah
60gr peynir domates biber dereotu nane maydanoz
Öğlen
8misket köfte
Salata 1sb yoğurt
1.ara yeşil elma
2.ara 1 küçük hurma 200ml süt
Akşam
Ispanak sote
5yk yesil mercimek
1 büyük kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi
3lt su
600 ip
20dk kol karın bacak
Yanlış olmuş ne alaka yaaaaNiye dış ağrısına iyi gelmiyormuymus diyeceğim ama zipladikca zonklar. Geçmiş olsun canım.
Bizim ısınma turlarımız olsun bu. Sonra 1000 yapariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?