- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.761
Yanı 1000 mi oldu senın vesılee
Sen mezun olunca senin tahtına oturmak istiyorum izninle. Senden sonra yeni azim kralicesi olarak adımı yandırayım diyorumOfffff beeeeee offfff superın superı
Ben ayrılmam buradan yoksa balon gıbı yıne sıserımmmmmSen mezun olunca senin tahtına oturmak istiyorum izninle. Senden sonra yeni azim kralicesi olarak adımı yandırayım diyorum
Sahnur bulmuştu o ısmı dur soralım bulur hemenSen mezun olunca senin tahtına oturmak istiyorum izninle. Senden sonra yeni azim kralicesi olarak adımı yandırayım diyorum
Su an kafam calismiyor cocuklar deli etti ama ben bulurum isim ona daSahnur bulmuştu o ısmı dur soralım bulur hementoplight
Sen zaten ayrılma.Ben ayrılmam buradan yoksa balon gıbı yıne sıserımmmmm
Sana baska ısım bulalım
Hmmmm ne olsunnnnnnn
Ayşecim ekmek yerine öğlen bulgur akşam da makarna yedim. İkame ürün say sen onuFerahcigim sen bu kadar kh tüketmezdin. Yada tuketirdinde menümü paylaşmazdın?
2 dilim tbe
1 kase çorba
5-6yk bulgur pilavı
Barbunya in grubu ama bitkisel pro diyelim
2yk makarna
Yaklaşık 5-6 dilim ekmeğe denk geliyor hepsi.
Sebze tüket biraz. Menüde hiç sebze görmüyorum. Kapuska yap, ıspanak yap, bol limonlu pırasa yap. Hatta 1yk yağ ile yap sınırsız ye. Böylece gözün de doyar
Bu arada diyetisyen öyle yemeğimi az yediğimi anladı. Akşama sınırsız sebzenin yanına pro ekledi. Böylelikle benimde gözüm doyuyor
Yinede afiyet olsun canım. Spor yapmışsın tüm gün. O kh'lar sana iyi gelmiştir. Birseyde kalmamıştır. Siz de iyice yancı oldunuz. Hadi toparlayın da listeye gelin listenin altı uzadıkça üzüyor
Su an kafam calismiyor cocuklar deli etti ama ben bulurum isim ona da
Canım bizim evde de aynı sıcak yada soğuk sebzeyi bir tek ben yiyorum. Kimseye de yiyin demiyorum. Kendime göre pisiriyorum. Birde akşam sınırsız sebze oluncaAyşecim ekmek yerine öğlen bulgur akşam da makarna yedim. İkame ürün say sen onu
Arada oluyor öyle ya, sabah 2 dilim tb ekmek çok normal, acıkıyorum ya bir de yemeyince bir defa sapıtıyorum. Bir de annem hep evde zeytinyağlı ve sebze yemeği yapardı evlenmeden önce, nasıl bıktıysam sen düşün, daha geçen bezelye yedim kız bak aklıma geldi şimdi.Çocuklar da sağ olsunlar zorla yedikleri için üşenebiliyorum. Yapmaya değil bebeyim bak dikkatini çekerim kendimde dahil kocam hiç sevmez zaten, çocuklara da yedirmeye üşendiğimden valla
Neyse hadi yarın ıspanak yapayım bari, sebzelerin içinde yatıdır yeri onun, temel reisin etkisi de olabilir sevmemde
Yaaa efsane fikir aç bitir. Bak hiç aklıma gelmemişti. Ama bugün öyle yaptım, yanıma hazırlamıştım ama çantaya koymayı umutmuşum. Bende Malatya pazarının karma paketini aldım. Badem kutu kayısı ceviz vs var içinde onu yedim.Çok geçmiş olsun kuzulara. Bir an önce iyileşirler inşALLAH.
Yanına badem ceviz kayısı vs al. Arabada dursun canım. Ben birde böyle durumlarda yazmışmıydım bilemiyorum aç bitir hindi füme alıyorum. Namet gurme'yi beğeniyorum ama bulamazsam aç bitir iyi gidiyor. 2 paketi 1 porsiyon beyaz et yapıyor.
Ay inşallah tatlım.İnşaallah hemen iyileşirlerde kendi partilerinde eglenebilir canavarlar
Aslında değil çünkü vucuttaki yag ile yedigimiz saglikli yag farkli seyler. Paketli gıda tüketmemek konusundaki fikrine katılıyorum etimek sagliksiz ama tereyag candır. Canan Karatayı sevmem ama bazı konularda çok haklıymış.
Dün gece That Sugar Film belgeselini izledim, saglikli oldugu soylenen yagsiz ürünlerdeki seker oranından bahsediyor. Adam normalde şekersiz besleniyor, et sebze meyve vs yiyor. Denemek için 2 ay boyunca aldığı kalori miktarını değiştirmeden yağsız paketli ürünlere geçiyor ve sürenin sonunda vücudundaki yağ oranı %7, kilosu 8.5 vee asıl bomba bel çevresi ölçüsü 10 cm artıyor. En etkileyici olan ise şekerin bağımlılık yaptığı gerçeği, çok güzel anlatılmış.
Menümü lütfen takip edin hatta ortak olunmuyor mu birbirini denetlemeye? Ben de birininkini takip ediyim, hatrın için tereyag bu hafta tüketmeyecegim
Yılbaşı hedefin kaçtı?
Günaydınn
Yılbaşı hedeflerinizi yazmadınız merakla bekliyorum burdaTakımda az kişi mi var ya da herkes mi izinli yılbaşına az kaldı arkadaşlarrr
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinÇok güzel bir girişim. InşALLAH pürüz çıkmadan başarırsınız
1 OCAK YILBAŞI HEDEF LİSTESİ
@toplight >> 73.4 >> 65
@servey >> 68,4>> 65
@[COLOR=#006600]inatettimolacak[/COLOR] >> 60,2 >> 57
moni >>85,2>>74,9
@fancynancy >>??>> ??
lydznp >> 84,3>> 75,0
@[COLOR=rgb(0, 102, 0)]dennisgo[/COLOR] >>68,8>>58
@Egeliegeli >> 65>> 58 (1 Eylul'deki hedefim olsun)
@morordek>>67,5 >>63 (az olsun benim olsun :) )
@[COLOR=#006600]nilsub[/COLOR] >> 80,6>> 70
@wendigo >> 67,5>> 59
@0zlem >> 75,1 >> 65
@Dirilisci hatun >> 84.5 >>75.0 [insallah basarıcam]
@kaanin annesi>>57,5>>53, 52 inşallah Yarabbimmm
hedef38beden >>78,5>>65

evett ilk olarak şunu şuraya bi koyayım
fancynancy kızlar sizler hedef bildirmediniz mi yoksa listelerde mi kayboldu bilmiyorum hedefi olmayanlar hemen hedefleri yazsın
Sus kız edepsiz
Yaaa bana hala çok sevimli geliyorlar. Aramızda 5 yaş var çok değil. Küçüktüm ama O bantlı taytlarımı çok severdim. Aaahhh ahhh ama o dolma saç yok mu. Herşeye tamam ama o ne fena bir modeldir yaaaa, öf yapardık ta, aman AllahımmmmAh sorma canım 42 yaşındayım ya, o 80'ler kuşağının kıyafetlerini hatırlıyorum, giymişliğim de var.Gömleklerde, ceketlerde vatkalar, ayak altından geçen tayt kotlar, kabarık saç modelleri korkunç geliyor şimdi
1 OCAK YILBAŞI HEDEF LİSTESİ
@toplight >> 73.4 >> 65
@servey >> 68,4>> 65
@[COLOR=#006600]inatettimolacak[/COLOR] >> 60,2 >> 57
moni >>85,2>>79,9( bi göremedim bari yılbaşın da göreyim )GÜNCEL
@fancynancy >>??>> ??
lydznp >> 84,3>> 75,0
@morordek>>67,5 >>63 (az olsun benim olsun :) )
@[COLOR=#006600]nilsub[/COLOR] >> 80,6>> 70
@wendigo >> 67,5>> 59
@0zlem >> 75,1 >> 65
hedef38beden >>78,5>>65
@bluedolphin >>97,8>> 92,0>>GÜNCEL
@prensesss016 >>60,5 >> ?
@gben >>70>>?
@besbb9 >> 80>> ?
@Metben >>65,6 >>?
@dennisgo >>68,8>>58 (59,8 ile mezun oldu)GÜNCEL
@kaanınannesi >>57,5>>53 (53,7 ile mezun oldu)GÜNCEL
@Dirilisci hatun >> muaf
@Egeliegeli >>muaf
HEDEF KİLOSUNU GÜNCELLEMEK İSTEYENLER VE YENİLER HEDEF KİLOLARINI BENİ ETİKETLEYEREK YAZSINLAR
KİMSE LİSTE PAYLAŞMASIN KARIŞIKLIK OLMASIN
EKSİK YANLIŞ VARSA YİNE BANA BİLDİRİN
Aslında verilir biraz kasınca tatlım ama sen süt veriyorsun. Fazla yüklenmemeni öneririm kendine. Zaten emzirerek günde 1 saat havadan spor yapıyorsun, kh azalt, şekeri sıfırla bence olur.Arkadaslar 17 gunde 5 kilo nasil vereceksiniz benim de 4 kilo vermem lazim @bluedolphin vemoni ??
Ben 70im hedefim 66 kilo
İnşallah sorunsuz çarçabuk açarsınız canım. Çok sevindim gerçekten, sizler gibi girişimcilere ve özel insanlara hayatlarımızda yer vermeye ve çok üzülerek söylüyorum var olduklarını kabullenmeye toplumca ihtiyacımız var. Güzel düşünceleriniz güzel günler getirsin inşallah.Selam kızlar
Aslında daha çok uğrarım diyordum ya çocukları özel eğitim alan 4 arkadaş olarak çocuklarımız daha iyi imkanlara kavuşsun diye bir engelsiz yasam merkezi açmaya karar verdik.Arkadaşlardan birinin yeri var resmi işlemler belediye sponsor için koşturmaya başlıyoruz artık
Benim oğlum otizmli diğer çocuklar kas hastalığı olan ve down sendromlu çocuklar inş başarılı oluruz bizim için dua edin ilk amacımız kar etmek değil çocuklara yasam alanı acmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?