Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayşecim ekmek yerine öğlen bulgur akşam da makarna yedim. İkame ürün say sen onu
Arada oluyor öyle ya, sabah 2 dilim tb ekmek çok normal, acıkıyorum ya bir de yemeyince bir defa sapıtıyorum. Bir de annem hep evde zeytinyağlı ve sebze yemeği yapardı evlenmeden önce, nasıl bıktıysam sen düşün, daha geçen bezelye yedim kız bak aklıma geldi şimdi. Çocuklar da sağ olsunlar zorla yedikleri için üşenebiliyorum. Yapmaya değil bebeyim bak dikkatini çekerim kendimde dahil kocam hiç sevmez zaten, çocuklara da yedirmeye üşendiğimden valla
Neyse hadi yarın ıspanak yapayım bari, sebzelerin içinde yatıdır yeri onun, temel reisin etkisi de olabilir sevmemde

Canım bizim evde de aynı sıcak yada soğuk sebzeyi bir tek ben yiyorum. Kimseye de yiyin demiyorum. Kendime göre pisiriyorum. Birde akşam sınırsız sebze olunca

Yaaa efsane fikir aç bitir. Bak hiç aklıma gelmemişti. Ama bugün öyle yaptım, yanıma hazırlamıştım ama çantaya koymayı umutmuşum. Bende Malatya pazarının karma paketini aldım. Badem kutu kayısı ceviz vs var içinde onu yedim.
Çocuklara gelince nevoş daha iyi yarın okula göndereceğim ama Mert çok öksürüyor yarın doktora götüreceğim canım. İnşallah çabucak atlatırlar.

Ay inşallah tatlım.

75 diyim bari azı olursa güzel olur tabiii ama olabileceği de bu bence Yılbaşında.

Yaaa bana hala çok sevimli geliyorlar. Aramızda 5 yaş var çok değil. Küçüktüm ama O bantlı taytlarımı çok severdim. Aaahhh ahhh ama o dolma saç yok mu. Herşeye tamam ama o ne fena bir modeldir yaaaa, öf yapardık ta, aman Allahımmmm En son saçımı Sezen Aksu Modeli kestirmiştim bir tarafı uzun bir tarafı kısa. Sonra uzatmaya başladım ya çok güzeldi o günler beeee

moni
75

Arkadaslar 17 gunde 5 kilo nasil vereceksiniz benim de 4 kilo vermem lazim @bluedolphin ve moni ??
Ben 70im hedefim 66 kilo
Aslında verilir biraz kasınca tatlım ama sen süt veriyorsun. Fazla yüklenmemeni öneririm kendine. Zaten emzirerek günde 1 saat havadan spor yapıyorsun, kh azalt, şekeri sıfırla bence olur.

İnşallah sorunsuz çarçabuk açarsınız canım. Çok sevindim gerçekten, sizler gibi girişimcilere ve özel insanlara hayatlarımızda yer vermeye ve çok üzülerek söylüyorum var olduklarını kabullenmeye toplumca ihtiyacımız var. Güzel düşünceleriniz güzel günler getirsin inşallah.

Kendin çal kendin oynaaaaa
Aahhh aahhh hedef38beden bir sen vardın benim kadar gececi, kayboldun.
Ay halı silcem ama çok gözümde büyüyor. Halı yıkamacıyı geç aradım. 1 hafta sonra getiririm kurumaz diyince ihale bana kaldı. Hafta sonuna hazırlık tam gaz devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…