Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben varım ferahım

Sen zaten ayrılma. @morordek gibi takıl. 100gr alınca ay kilo aldim de hemen dikkat et ip atla. Sonra 60lara kadar in ama beğenme kilo vereceğim diye uğraş
Ayy agzını opeyım ayse
Aynen boyle olmazsa sıserım dıye korkuyorum
65 den snr hedefı 63 yapayım
63 den sonra da lıstenın alt kısmında takılayım
Gıtmek ıstemıyorum m

Kahvaltı
1,5 dilim tb ekmek
Tulum peyniri
Tuzsuz dil peyniri
10 tuzsuz zeytin
Eski kaşar
Şekersiz çay

Ara
Sütlü filtre kahve

Öğle
Malatya Pazarı karma 1 paket
Üç parmağım genişliğinde kaşarlı salamlı baget sandviç. Kızım yemeyince atamadım yaaa, ne pis huyum var.
1 bardak ayran

Akşam
1 lahmacun
1 haşlanmış içli köfte
Azıcık et sote (2 yk falan)

Su: 1,5 lt
Spor: AVM de aceleden deli deli oraya buraya koşturmaca
trafikte yaklaşık 2 saat araç sürme (sinirlenince daha çok kalori yakılıyormuş, bende bolca yapmış olabilirim o egzersizden. Dönüşüm, iş çıkışı saatine denk gelince kendimi lunaparkta çarpışan arabalar arasında gibi hissettim valla. Şeytan diyor çevir arabanın dört tarafını çelik barlarla, sağdan soldan ittire ittire al yolunu )
Ayrıca az sonra bir halı silmece egzersizi de yapılacak.
Ay daha parti süsleri için baskıları hazırlayacağım pc de. Oooyyyy nerelere gidem beeeennn

Ellerınıze saglık şimdiden
Sosyal anlamda boyle duyarlı ınsanlara bayılıyorum
Hersey su gıbı aksın inş

Ben de ıkı sınıf annesınden bırıyım
Ay ne gereksız ıslerle ugrasıyoruz yaaa
İşe başlayınca vaktım kalmayacak ugrasmaya emınım

Az insan az esya cok HUZUR
ınsan o toparlama sonrası arınıyor resmen

Teşekkür ederim inş açtığımız zaman etkinlik yapan çocuklarında paylaşırım sizinle küçük çaplı tarım spor ve müzik eğitimi ilk dusuncelerimiz

Eve mikrop girdimi çıkmıyor. Bizim Zeynep'in de burun akıntısı ve ona bağlı öksürük devam. ALLAH bütün hastalara şifa versin inşALLAH
75 diyim bari azı olursa güzel olur tabiii ama olabileceği de bu bence Yılbaşında.
Partiye rağmen iyi bir hedef

Oyy ferahim ne yaptin hali falan mi sildin gece gece

O da ata sporlarımızdan canım. Bizim bir abla vardı. O biraz göbeği çıksa hemen hali silerdi. Karnını sık ileri geri bir alet vardı tekerlek gibi aynı o mantık. Kollar ve karın kasları çalışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…