- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.781
Hayırdır napyrlarSu an kafam calismiyor cocuklar deli etti ama ben bulurum isim ona da
Ben varım ferahımKendin çal kendin oynaaaaa
Aahhh aahhh @hedef38beden bir sen vardın benim kadar gececi, kayboldun.
Ay halı silcem ama çok gözümde büyüyor. Halı yıkamacıyı geç aradım. 1 hafta sonra getiririm kurumaz diyince ihale bana kaldı. Hafta sonuna hazırlık tam gaz devam ediyor.
Ayy agzını opeyım ayseSen zaten ayrılma. @morordek gibi takıl. 100gr alınca ay kilo aldim de hemen dikkat et ip atla. Sonra 60lara kadar in ama beğenme kilo vereceğim diye uğraş
Ellerınıze saglık şimdidenSelam kızlar
Aslında daha çok uğrarım diyordum ya çocukları özel eğitim alan 4 arkadaş olarak çocuklarımız daha iyi imkanlara kavuşsun diye bir engelsiz yasam merkezi açmaya karar verdik.Arkadaşlardan birinin yeri var resmi işlemler belediye sponsor için koşturmaya başlıyoruz artık
Benim oğlum otizmli diğer çocuklar kas hastalığı olan ve down sendromlu çocuklar inş başarılı oluruz bizim için dua edin ilk amacımız kar etmek değil çocuklara yasam alanı acmak
Ben de ıkı sınıf annesınden bırıyımKahvaltı
1,5 dilim tb ekmek
Tulum peyniri
Tuzsuz dil peyniri
10 tuzsuz zeytin
Eski kaşar
Şekersiz çay
Ara
Sütlü filtre kahve
Öğle
Malatya Pazarı karma 1 paket
Üç parmağım genişliğinde kaşarlı salamlı baget sandviç. Kızım yemeyince atamadım yaaa, ne pis huyum var.
1 bardak ayran
Akşam
1 lahmacun
1 haşlanmış içli köfte
Azıcık et sote (2 yk falan)
Su: 1,5 lt
Spor: AVM de aceleden deli deli oraya buraya koşturmaca
trafikte yaklaşık 2 saat araç sürme (sinirlenince daha çok kalori yakılıyormuş, bende bolca yapmış olabilirim o egzersizden. Dönüşüm, iş çıkışı saatine denk gelince kendimi lunaparkta çarpışan arabalar arasında gibi hissettim valla. Şeytan diyor çevir arabanın dört tarafını çelik barlarla, sağdan soldan ittire ittire al yolunu)
Ayrıca az sonra bir halı silmece egzersizi de yapılacak.
Ay daha parti süsleri için baskıları hazırlayacağım pc de. Oooyyyy nerelere gidem beeeennn
Az insan az esya cok HUZURselam kızlar
bugün giysi dolabı yerleştirdim, daha doğrusu büyük oğlumun odasında ki dolap öylece duruyorduatılacakları,verilecekleri ve kendi evine gidecekleri ayırdım ,yıkadım.eşimin de çorap çekmecesini toparladım aynı şekilde 2 koca torba verilecekler çıktı sadece 1 dolaptan
ne zamandır aklımdaydı aradan çıktı,sırada diğer dolaplar var da bugün yapmam
Teşekkür ederim umarım öyle olurEllerınıze saglık şimdiden
Sosyal anlamda boyle duyarlı ınsanlara bayılıyorum
Hersey su gıbı aksın inş
Teşekkür ederim inş açtığımız zaman etkinlik yapan çocuklarında paylaşırım sizinle küçük çaplı tarım spor ve müzik eğitimi ilk dusuncelerimizİnşallah sorunsuz çarçabuk açarsınız canım. Çok sevindim gerçekten, sizler gibi girişimcilere ve özel insanlara hayatlarımızda yer vermeye ve çok üzülerek söylüyorum var olduklarını kabullenmeye toplumca ihtiyacımız var. Güzel düşünceleriniz güzel günler getirsin inşallah.
Eve mikrop girdimi çıkmıyor. Bizim Zeynep'in de burun akıntısı ve ona bağlı öksürük devam. ALLAH bütün hastalara şifa versin inşALLAHYaaa efsane fikir aç bitir. Bak hiç aklıma gelmemişti. Ama bugün öyle yaptım, yanıma hazırlamıştım ama çantaya koymayı umutmuşum. Bende Malatya pazarının karma paketini aldım. Badem kutu kayısı ceviz vs var içinde onu yedim.
Çocuklara gelince nevoş daha iyi yarın okula göndereceğim ama Mert çok öksürüyor yarın doktora götüreceğim canım. İnşallah çabucak atlatırlar.
Partiye rağmen iyi bir hedef75 diyim bariazı olursa güzel olur tabiii ama olabileceği de bu bence Yılbaşında.
Ay yirim seni cadıSus kız edepsiz
65 yeter sana 65 alti icin liste alti takilirsin bana yeni kan can lazimAyy agzını opeyım ayse
Aynen boyle olmazsa sıserım dıye korkuyorum
65 den snr hedefı 63 yapayım
63 den sonra da lıstenın alt kısmında takılayım
Gıtmek ıstemıyorum m
Yaaa bana hala çok sevimli geliyorlar. Aramızda 5 yaş var çok değil. Küçüktüm ama O bantlı taytlarımı çok severdim. Aaahhh ahhh ama o dolma saç yok mu. Herşeye tamam ama o ne fena bir modeldir yaaaa, öf yapardık ta, aman AllahımmmmEn son saçımı Sezen Aksu Modeli kestirmiştim bir tarafı uzun bir tarafı kısa. Sonra uzatmaya başladım ya çok güzeldi o günler beeee
Oyy ferahim ne yaptin hali falan mi sildin gece geceKahvaltı
1,5 dilim tb ekmek
Tulum peyniri
Tuzsuz dil peyniri
10 tuzsuz zeytin
Eski kaşar
Şekersiz çay
Ara
Sütlü filtre kahve
Öğle
Malatya Pazarı karma 1 paket
Üç parmağım genişliğinde kaşarlı salamlı baget sandviç. Kızım yemeyince atamadım yaaa, ne pis huyum var.
1 bardak ayran
Akşam
1 lahmacun
1 haşlanmış içli köfte
Azıcık et sote (2 yk falan)
Su: 1,5 lt
Spor: AVM de aceleden deli deli oraya buraya koşturmaca
trafikte yaklaşık 2 saat araç sürme (sinirlenince daha çok kalori yakılıyormuş, bende bolca yapmış olabilirim o egzersizden. Dönüşüm, iş çıkışı saatine denk gelince kendimi lunaparkta çarpışan arabalar arasında gibi hissettim valla. Şeytan diyor çevir arabanın dört tarafını çelik barlarla, sağdan soldan ittire ittire al yolunu)
Ayrıca az sonra bir halı silmece egzersizi de yapılacak.
Ay daha parti süsleri için baskıları hazırlayacağım pc de. Oooyyyy nerelere gidem beeeennn
O da ata sporlarımızdan canım. Bizim bir abla vardı. O biraz göbeği çıksa hemen hali silerdi. Karnını sık ileri geriKendin çal kendin oynaaaaa
Aahhh aahhh @hedef38beden bir sen vardın benim kadar gececi, kayboldun.
Ay halı silcem ama çok gözümde büyüyor. Halı yıkamacıyı geç aradım. 1 hafta sonra getiririm kurumaz diyince ihale bana kaldı. Hafta sonuna hazırlık tam gaz devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?