Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy agzını opeyım ayse
Aynen boyle olmazsa sıserım dıye korkuyorum
65 den snr hedefı 63 yapayım
63 den sonra da lıstenın alt kısmında takılayım
Gıtmek ıstemıyorum m
Gidip napcan kal zaten sen. Arada yine ip atlarız. Varmısınız kızlar wendy akşam 1000 deneyelim

Varmı ihtiyac? yardıma geleyim mi komşum
Birde şimdi aklıma takıldı. Şekersiz çay demişsin. Şekerli mı iciyorsun ki belirtmek istedin

Eve mikrop girdimi çıkmıyor. Bizim Zeynep'in de burun akıntısı ve ona bağlı öksürük devam. ALLAH bütün hastalara şifa versin inşALLAH

Partiye rağmen iyi bir hedef
Onca yemeği yaparken gözüm doyar inşallahta midem de istemez. Annem öylesine yapar ama yemezdi. Niye yemiyorsun diyince de kokusundan doydum derdi töövbeeeeee, böyle güzel huylarını niye almadıysam.

Oyy ferahim ne yaptin hali falan mi sildin gece gece
Sildim valla kaptanım, hızımı almadım gittim mutfaktakini de sildim gece 4 te yattım. Sabahta kalkar kalkmaz gece yarım bıraktığım parti süsleme ıvır zıvırlarını hazırladım pc de. Az kaldı da bilgisayarın kafa gitmiş ya kastıkça kasıyor.

5. Takımın bütün fıstıkları, bugün yeşil çay içiyoruz, sütlü nuriyelerimiz rezene ile idare edebilirler, spora çok abanmıyoruz, hafif yiyoruz ve yarın sabah tartıda mutlu oluyoruz

Acıkırsanız ayran için, salatalık yiyin, kesmedi mi kahve için. Kahve tok tutar. O da mı yetmedi, yoğurdun içine chia ekleyin max 2 yk ya da yulaf kepeği koyun. Ya da en iyisi bir şey yemeyin
Bu hatırlatmalar en çok kendime bu arada

selam canım Allah işiniz gücünüzü rast getirsin

çok iyi

canım acaba spora çok abanmaktamı kiloyu sabitliyo bugün üçüncü gün hurma detoksu yapıyorum hiç kaçamaksız dün sabah -1.2 çıktım bu sabah tartı gram oynamadı
dün sabah leslie 45 dk 3 mil yapmıştım
akşamda 400 tane ip atladım
sabah resmen hayal kırıklığı 100 gram bile oynamamış

selam kızlar günaydın
bugün hurma yoğurt detoksunda 3. günüm ve son günüm hiç kaçamağım yok ama bu sabah gram oynamamış tartı
dünkü sporumdanmı yoksa 2 gündür wc ye çıkamıyorum o yüzdenmi anlamadım
oysa ne kadar umutluydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…