- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.801
Gidip napcan kal zaten sen. Arada yine ip atlarız. Varmısınız kızlarAyy agzını opeyım ayse
Aynen boyle olmazsa sıserım dıye korkuyorum
65 den snr hedefı 63 yapayım
63 den sonra da lıstenın alt kısmında takılayım
Gıtmek ıstemıyorum m
Varmı ihtiyac? yardıma geleyim mi komşumKahvaltı
1,5 dilim tb ekmek
Tulum peyniri
Tuzsuz dil peyniri
10 tuzsuz zeytin
Eski kaşar
Şekersiz çay
Ara
Sütlü filtre kahve
Öğle
Malatya Pazarı karma 1 paket
Üç parmağım genişliğinde kaşarlı salamlı baget sandviç. Kızım yemeyince atamadım yaaa, ne pis huyum var.
1 bardak ayran
Akşam
1 lahmacun
1 haşlanmış içli köfte
Azıcık et sote (2 yk falan)
Su: 1,5 lt
Spor: AVM de aceleden deli deli oraya buraya koşturmaca
trafikte yaklaşık 2 saat araç sürme (sinirlenince daha çok kalori yakılıyormuş, bende bolca yapmış olabilirim o egzersizden. Dönüşüm, iş çıkışı saatine denk gelince kendimi lunaparkta çarpışan arabalar arasında gibi hissettim valla. Şeytan diyor çevir arabanın dört tarafını çelik barlarla, sağdan soldan ittire ittire al yolunu)
Ayrıca az sonra bir halı silmece egzersizi de yapılacak.
Ay daha parti süsleri için baskıları hazırlayacağım pc de. Oooyyyy nerelere gidem beeeennn
Çok sevinirizTeşekkür ederim inş açtığımız zaman etkinlik yapan çocuklarında paylaşırım sizinle küçük çaplı tarım spor ve müzik eğitimi ilk dusuncelerimiz
Günaydın kaptanımGunaydinlar
Guzel bir gun sizinle olsun
Yanı 1000 mi oldu senın vesılee
Aman devret gitsin o zaman veysişim.Ben de ıkı sınıf annesınden bırıyım
Ay ne gereksız ıslerle ugrasıyoruz yaaa
İşe başlayınca vaktım kalmayacak ugrasmaya emınım
Onca yemeği yaparken gözüm doyar inşallahta midem de istemez. Annem öylesine yapar ama yemezdi. Niye yemiyorsun diyince de kokusundan doydum derdi töövbeeeeee, böyle güzel huylarını niye almadıysam.Eve mikrop girdimi çıkmıyor. Bizim Zeynep'in de burun akıntısı ve ona bağlı öksürük devam. ALLAH bütün hastalara şifa versin inşALLAH
Partiye rağmen iyi bir hedef
Sildim valla kaptanım, hızımı almadım gittim mutfaktakini de sildimOyy ferahim ne yaptin hali falan mi sildin gece gece
Yoookkk içmiyorum, uzun zaman önce ayırdım çayla şekeriVarmı ihtiyac? yardıma geleyim mi komşum
Birde şimdi aklıma takıldı. Şekersiz çay demişsin. Şekerli mı iciyorsun ki belirtmek istedin
Orticim senle ben mehteran takımı gibi olduk 1 ileri 2 geriGünaydın kızlar..
moni benim 65 ruyada bile gercek olamaz.
Az önce tartıldım güncel kilom 77, yılbası hedefim ise 72.9..
selam canım Allah işiniz gücünüzü rast getirsinSelam kızlar
Aslında daha çok uğrarım diyordum ya çocukları özel eğitim alan 4 arkadaş olarak çocuklarımız daha iyi imkanlara kavuşsun diye bir engelsiz yasam merkezi açmaya karar verdik.Arkadaşlardan birinin yeri var resmi işlemler belediye sponsor için koşturmaya başlıyoruz artık
Benim oğlum otizmli diğer çocuklar kas hastalığı olan ve down sendromlu çocuklar inş başarılı oluruz bizim için dua edin ilk amacımız kar etmek değil çocuklara yasam alanı acmak
çok iyiKalkınca 500ml su ve 2ceviz içi
Sabah
60gr peynir domates biber dereotu nane maydanoz
Öğlen
8misket köfte
Salata 1sb yoğurt
1.ara yeşil elma
2.ara 1 küçük hurma 200ml süt
Akşam
Ispanak sote
5yk yesil mercimek
1 büyük kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi
3lt su
600 ip(100 ip kaçırdığım 3yk yeşil mercimek için)
20dk kol karın bacak
canım acaba spora çok abanmaktamı kiloyu sabitliyo bugün üçüncü gün hurma detoksu yapıyorum hiç kaçamaksız dün sabah -1.2 çıktım bu sabah tartı gram oynamadı5. Takımın bütün fıstıkları, bugün yeşil çay içiyoruz, sütlü nuriyelerimiz rezene ile idare edebilirler, spora çok abanmıyoruz, hafif yiyoruz ve yarın sabah tartıda mutlu oluyoruz
Acıkırsanız ayran için, salatalık yiyin, kesmedi mi kahve için. Kahve tok tutar. O da mı yetmedi, yoğurdun içine chia ekleyin max 2 yk ya da yulaf kepeği koyun. Ya da en iyisi bir şey yemeyin
Bu hatırlatmalar en çok kendime bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?