Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen kenardan kenardan 58i göreceksin galiba
Ah birileri sendeki bu istikrarı görüp biraz feyz alsa keşke
Keşke canım. 58i görmek baya zor da neyse :)
Kenardan örnek olayım diyorum da pek örnek alan yok niyeyse :) yılbaşı hedefine ulasan liste dışı kişi olmam da takımın içler acısı halini gösteriyor
malesef canim kilo azaldikca gram gram gidiyor ayni dert bendede var careyi detokslarda ariyorum. Hayirdir moralin neden bozuk canim
Ara ara gelen annelik depresyonu diyelim :)
Evet maalesef hedefe az kalınca az az gidiyor.
Cok sevindim canım, cok guzel bir dusunce olmuş, yolunuz açık olsun
Sen zaten ayrılma. morordek gibi takıl. 100gr alınca ay kilo aldim de hemen dikkat et ip atla. Sonra 60lara kadar in ama beğenme kilo vereceğim diye uğraş
Herkes öyle yapsa kimse kilo almazdı :)

Canım o dediğin gibi spordan olabilir. Kaslar çalıştıkça şişiyor tabi bu da tartıya yansıyor, yağ yakıp kas yapıyor da olabilirsin. Bugün hafif yap istersen.

Çok güzel düşünmüşsünüz. Tebrik ediyorum sizleri. Yolunuz açık olsun, işleriniz rast gitsin inşallah.
Sizin çalışmalarınıza benzer çalışmaların artarak sürmesi dileğiyle.

ah yaa kıyamam tabi giden rahat içler acısı. çocuk inasanın bütün hayatını sil baştan değiştiriyor. ama sonra insan ona göre yaşamayada alışıyor sonrada diyorki yaaa sen hayatımızda yokken biz ne yapıyormuşuz

Canım o dediğin gibi spordan olabilir. Kaslar çalıştıkça şişiyor tabi bu da tartıya yansıyor, yağ yakıp kas yapıyor da olabilirsin. Bugün hafif yap istersen.
evet bugün hafif yapayım sadece sabah leslie 3 mil yaptım yine sinirimden yapmıcaktım ama dedimki boşver savaş kaçma bugün olmazsa yarın eksi çıkar
akşama ip atlamayayım o zaman
sağol canım

Evet, o günler gerçekten çooook güzeldi.
Hatta o zamanın şarkıları sanki daha bir güzeldi.
Hala dinleniyor olmaları da bunun bir göstergesi.

Anlaştık canım.

Evet, o günler gerçekten çooook güzeldi.
Hatta o zamanın şarkıları sanki daha bir güzeldi.
Hala dinleniyor olmaları da bunun bir göstergesi.
Kesinlikle. Şimdi de güzel ama o zamanlar her şey daha içten daha duyguluydu sanki. Şimdi şampiyona şeker verip yakışıyoruz çok çok
Gerçi ikisini de seviyorum üstteki şarkıların dinliyorum da ama nerdeeeee bir şşştttt şşştttt sakin ol nerdeeeee haydi gel benimle ol, kavak yelleri, geceleeeerrrrr. Aahh ah

Evet canım tamamen değişiyor ve bazen de ben bu işi beceremiyorum galiba düşüncelerine kapılıyorum. Aman öyle böyle büyüyorlar :)

Kahvaltı: 1,5 kibrit kutusu kaşar peyniri, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara Öğün: 1 ekşi elma
Öğle Yemeği: köylü çorba, 1 biftek, zeytinyağlı pırasa
Ara Öğün: 1 ekşi elma
Akşam yemeğim henüz belli değil. Kıymalı yumurta canım istiyor, belki onu yaparım.
Gün içerisinde 1 fincan Türk kahvesi, 1 fincan yeşil çay içerim.
2,5 lt su muhakkak içiyorum.
Bugün squatgirl'ün egzersiz programında 35 dakikalık "Tek yürüyüşle 200 kalori yakıyoruz" antrenmanı var. Sonra yapabilirsem 7 dakikalık ince bacak antrenmanını yapacağım.

Kesinlikleeee

ay harikasın :)

canım dün güzel gitmiş, hemen takılma tartıya, ama bugün sporu azalt suyu artır olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…