- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.821
Keşke canım. 58i görmek baya zor da neyse :)Sen kenardan kenardan 58i göreceksin galiba
Ah birileri sendeki bu istikrarı görüp biraz feyz alsa keşke
Ara ara gelen annelik depresyonu diyelim :)malesef canim kilo azaldikca gram gram gidiyor ayni dert bendede var careyi detokslarda ariyorum. Hayirdir moralin neden bozuk canim
Cok sevindim canım, cok guzel bir dusunce olmuş, yolunuz açık olsunSelam kızlar
Aslında daha çok uğrarım diyordum ya çocukları özel eğitim alan 4 arkadaş olarak çocuklarımız daha iyi imkanlara kavuşsun diye bir engelsiz yasam merkezi açmaya karar verdik.Arkadaşlardan birinin yeri var resmi işlemler belediye sponsor için koşturmaya başlıyoruz artık
Benim oğlum otizmli diğer çocuklar kas hastalığı olan ve down sendromlu çocuklar inş başarılı oluruz bizim için dua edin ilk amacımız kar etmek değil çocuklara yasam alanı acmak
Herkes öyle yapsa kimse kilo almazdı :)Sen zaten ayrılma.morordek gibi takıl. 100gr alınca ay kilo aldim de hemen dikkat et ip atla. Sonra 60lara kadar in ama beğenme kilo vereceğim diye uğraş
Canım o dediğin gibi spordan olabilir. Kaslar çalıştıkça şişiyor tabi bu da tartıya yansıyor, yağ yakıp kas yapıyor da olabilirsin. Bugün hafif yap istersen.canım acaba spora çok abanmaktamı kiloyu sabitliyo bugün üçüncü gün hurma detoksu yapıyorum hiç kaçamaksız dün sabah -1.2 çıktım bu sabah tartı gram oynamadı
dün sabah leslie 45 dk 3 mil yapmıştım
akşamda 400 tane ip atladım
sabah resmen hayal kırıklığı 100 gram bile oynamamış
Çok güzel düşünmüşsünüz. Tebrik ediyorum sizleri. Yolunuz açık olsun, işleriniz rast gitsin inşallah.Selam kızlar
Aslında daha çok uğrarım diyordum ya çocukları özel eğitim alan 4 arkadaş olarak çocuklarımız daha iyi imkanlara kavuşsun diye bir engelsiz yasam merkezi açmaya karar verdik.Arkadaşlardan birinin yeri var resmi işlemler belediye sponsor için koşturmaya başlıyoruz artık
Benim oğlum otizmli diğer çocuklar kas hastalığı olan ve down sendromlu çocuklar inş başarılı oluruz bizim için dua edin ilk amacımız kar etmek değil çocuklara yasam alanı acmak
Yeni yıla da az kaldı umarım 2018 herkes için güzel başlangıç larla dolu olur
ah yaa kıyamam tabi giden rahat içler acısı. çocuk inasanın bütün hayatını sil baştan değiştiriyor. ama sonra insan ona göre yaşamayada alışıyor sonrada diyorki yaaa sen hayatımızda yokken biz ne yapıyormuşuzKeşke canım. 58i görmek baya zor da neyse :)
Kenardan örnek olayım diyorum da pek örnek alan yok niyeyse :) yılbaşı hedefine ulasan liste dışı kişi olmam da takımın içler acısı halini gösteriyor
Ara ara gelen annelik depresyonu diyelim :)
Evet maalesef hedefe az kalınca az az gidiyor.
Cok sevindim canım, cok guzel bir dusunce olmuş, yolunuz açık olsun
Herkes öyle yapsa kimse kilo almazdı :)
evet bugün hafif yapayım sadece sabah leslie 3 mil yaptım yine sinirimden yapmıcaktım ama dedimki boşver savaş kaçma bugün olmazsa yarın eksi çıkarCanım o dediğin gibi spordan olabilir. Kaslar çalıştıkça şişiyor tabi bu da tartıya yansıyor, yağ yakıp kas yapıyor da olabilirsin. Bugün hafif yap istersen.
Evet, o günler gerçekten çooook güzeldi.Yaaa bana hala çok sevimli geliyorlar. Aramızda 5 yaş var çok değil. Küçüktüm ama O bantlı taytlarımı çok severdim. Aaahhh ahhh ama o dolma saç yok mu. Herşeye tamam ama o ne fena bir modeldir yaaaa, öf yapardık ta, aman AllahımmmmEn son saçımı Sezen Aksu Modeli kestirmiştim bir tarafı uzun bir tarafı kısa. Sonra uzatmaya başladım ya çok güzeldi o günler beeee
fancynancy @nilsub besbb9 @Metben
kızlar 1 ocak yılbaşı için hedef kilonuzu belirtin lütfen
bu gece listeyi düzenleyip paylaşıcam
@hedef38beden canım 2 aydır takıma uğramamışsın,bir sorun yoktur umarım
5. Takımın bütün fıstıkları, bugün yeşil çay içiyoruz, sütlü nuriyelerimiz rezene ile idare edebilirler, spora çok abanmıyoruz, hafif yiyoruz ve yarın sabah tartıda mutlu oluyoruz
Acıkırsanız ayran için, salatalık yiyin, kesmedi mi kahve için. Kahve tok tutar. O da mı yetmedi, yoğurdun içine chia ekleyin max 2 yk ya da yulaf kepeği koyun. Ya da en iyisi bir şey yemeyin
Bu hatırlatmalar en çok kendime bu arada
Kesinlikle. Şimdi de güzel ama o zamanlar her şey daha içten daha duyguluydu sanki. Şimdi şampiyona şeker verip yakışıyoruz çok çokEvet, o günler gerçekten çooook güzeldi.
Hatta o zamanın şarkıları sanki daha bir güzeldi.
Hala dinleniyor olmaları da bunun bir göstergesi.
hııımmm o zaman cıslı bi hafta olmuşGünaydın kızlar bende bugün evime dönüyorum bu hafta kilo da değişiklik olur mu bilmem de haftaya mutlaka telafi edeceğim
Evet canım tamamen değişiyor ve bazen de ben bu işi beceremiyorum galiba düşüncelerine kapılıyorum. Aman öyle böyle büyüyorlar :)ah yaa kıyamam tabi giden rahat içler acısı. çocuk inasanın bütün hayatını sil baştan değiştiriyor. ama sonra insan ona göre yaşamayada alışıyor sonrada diyorki yaaa sen hayatımızda yokken biz ne yapıyormuşuz
KesinlikleeeeKesinlikle. Şimdi de güzel ama o zamanlar her şey daha içten daha duyguluydu sanki. Şimdi şampiyona şeker verip yakışıyoruz çok çok
Gerçi ikisini de seviyorum üstteki şarkıların dinliyorum da ama nerdeeeee bir şşştttt şşştttt sakin ol nerdeeeee haydi gel benimle ol, kavak yelleri, geceleeeerrrrr. Aahh ah
5. Takımın bütün fıstıkları, bugün yeşil çay içiyoruz, sütlü nuriyelerimiz rezene ile idare edebilirler, spora çok abanmıyoruz, hafif yiyoruz ve yarın sabah tartıda mutlu oluyoruz
Acıkırsanız ayran için, salatalık yiyin, kesmedi mi kahve için. Kahve tok tutar. O da mı yetmedi, yoğurdun içine chia ekleyin max 2 yk ya da yulaf kepeği koyun. Ya da en iyisi bir şey yemeyin
Bu hatırlatmalar en çok kendime bu arada
canım acaba spora çok abanmaktamı kiloyu sabitliyo bugün üçüncü gün hurma detoksu yapıyorum hiç kaçamaksız dün sabah -1.2 çıktım bu sabah tartı gram oynamadı
dün sabah leslie 45 dk 3 mil yapmıştım
akşamda 400 tane ip atladım
sabah resmen hayal kırıklığı 100 gram bile oynamamış
ay harikasın :)
canım dün güzel gitmiş, hemen takılma tartıya, ama bugün sporu azalt suyu artır olmaz mı?
Bende anlamıyorum. Yemek kokusu benimde iştahımı açıyorOnca yemeği yaparken gözüm doyar inşallahta midem de istemez. Annem öylesine yapar ama yemezdi. Niye yemiyorsun diyince de kokusundan doydum derdi töövbeeeeee, böyle güzel huylarını niye almadıysam.
Ben 1 yıl öncesine kadar koca kupaya 1 tane atıyordum. Tat vermiyordu ama psikolojik galiba.
Yoookkk içmiyorum, uzun zaman önce ayırdım çayla şekerine bileyim eskiden şekerli içiyordum diye kendimi övüyor olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?