- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.841
Kız mehteran yine iyi 2 ileri 1 geri yol alır. Siz 1 ileri 2 geri hep geri geri gidiyorsunuzOrticim senle ben mehteran takımı gibi olduk 1 ileri 2 geri
Sen yazarken beynine de yazılıyor. Iyi yapmışsın canım5. Takımın bütün fıstıkları, bugün yeşil çay içiyoruz, sütlü nuriyelerimiz rezene ile idare edebilirler, spora çok abanmıyoruz, hafif yiyoruz ve yarın sabah tartıda mutlu oluyoruz
Acıkırsanız ayran için, salatalık yiyin, kesmedi mi kahve için. Kahve tok tutar. O da mı yetmedi, yoğurdun içine chia ekleyin max 2 yk ya da yulaf kepeği koyun. Ya da en iyisi bir şey yemeyin
Bu hatırlatmalar en çok kendime bu arada
Sporla destekle. Vücut hergun aynı şekilde tepki vermez. Bazen günlerce gr oynamazken bir sabah 1 bakmışsın 1kg gitmiş. Moral bozulmasın diye hergun tartılmayın demelerinin sebebi ocanım acaba spora çok abanmaktamı kiloyu sabitliyo bugün üçüncü gün hurma detoksu yapıyorum hiç kaçamaksız dün sabah -1.2 çıktım bu sabah tartı gram oynamadı
dün sabah leslie 45 dk 3 mil yapmıştım
akşamda 400 tane ip atladım
sabah resmen hayal kırıklığı 100 gram bile oynamamış
Kg x 30ml
Spordan olamaz. Spor bağırsakların çalışmasına yardımcı olur. Aslında bağırsaklarının çok iyi çalışıyor olması lazım hurma ve yoğurt sayesinde. Bitki çayı iç arada. Belki iyi gelir. Olması form çayları da çözüyor.selam kızlar günaydın
bugün hurma yoğurt detoksunda 3. günüm ve son günüm hiç kaçamağım yok ama bu sabah gram oynamamış tartı
dünkü sporumdanmı yoksa 2 gündür wc ye çıkamıyorum o yüzdenmi anlamadım
oysa ne kadar umutluydum
Yok canım bence çok güzel beceriyorsundur, hepimiz insanız ama o annelik iç güdüsüyle yaptığımız şeyler varya kimse elimize su dökemez takılma..aynen öyle böyle büyüyorlarEvet canım tamamen değişiyor ve bazen de ben bu işi beceremiyorum galiba düşüncelerine kapılıyorum. Aman öyle böyle büyüyorlar :)
aynen canım spor sabah yaptım daha yapmam suyuda yeşil çayıda bitki çayınıda arttırdınm bugün bakalım yarın ne olucakay harikasın :)
canım dün güzel gitmiş, hemen takılma tartıya, ama bugün sporu azalt suyu artır olmaz mı?
ne bileyim canım yaa bütün gün hurma yoğurt yiyip üstüne bide süper spor yapınca moralim bozuldu.Sporla destekle. Vücut hergun aynı şekilde tepki vermez. Bazen günlerce gr oynamazken bir sabah 1 bakmışsın 1kg gitmiş. Moral bozulmasın diye hergun tartılmayın demelerinin sebebi o
yok be canım bende anlamadım sabah akşam yoğurt yiyorum bitki çayımı 2 fincan içicem bugün bu işi çözmeliyim yoksa yarın tartıda artı görmekten korkuyorumSpordan olamaz. Spor bağırsakların çalışmasına yardımcı olur. Aslında bağırsaklarının çok iyi çalışıyor olması lazım hurma ve yoğurt sayesinde. Bitki çayı iç arada. Belki iyi gelir. Olması form çayları da çözüyor.
ton balığı yaaa dün ve bugünde işyerimdeki arkadaşlar ekmek arası tonbalık yiyorlar karşımda çok kötü oluyorumKizlar bugun cok yoğun bir gündü. Akşam da erken çıkıp kızçemi okuldan alacağım. Öğlen yemekte k.fasulye vardı. Çok şişkinlik yapıyor diye yemedim. Çekmecemde her zaman bulundurdugum light ton balığı hayat kurtardı. Salata yerine turşu varsa diye çok endişelendim ama roka salatasını görünce çok mutlu oldum
Korkma form çaylarını hergun olmamak kaydı ile böyle durumlarda tüketebilirsin. Hatta şimdi alma durumun varsa al. Akşam yada sabaha çözülmüş olur. Çünkü anında etki etmiyor diye biliyorum.Yok canım bence çok güzel beceriyorsundur, hepimiz insanız ama o annelik iç güdüsüyle yaptığımız şeyler varya kimse elimize su dökemez takılma..aynen öyle böyle büyüyorlar
aynen canım spor sabah yaptım daha yapmam suyuda yeşil çayıda bitki çayınıda arttırdınm bugün bakalım yarın ne olucak
ne bileyim canım yaa bütün gün hurma yoğurt yiyip üstüne bide süper spor yapınca moralim bozuldu.
hergün tartılma olayına gelince alışkanlık yaptı bende artık hergün mutlaka o tartıya çıkıyorum
yok be canım bende anlamadım sabah akşam yoğurt yiyorum bitki çayımı 2 fincan içicem bugün bu işi çözmeliyim yoksa yarın tartıda artı görmekten korkuyorum
1 kase salata hazırla kendine yanına al. Tonbalığını da köy içine oohhh mis mis. Onlar da ekmek arası yiyip göbek yapsınlar.ton balığı yaaa dün ve bugünde işyerimdeki arkadaşlar ekmek arası tonbalık yiyorlar karşımda çok kötü oluyorumisyanlardayım yani yarın sanırım bende yemek istiyorum
Çok güzel bir şarkıydı
Hurma diyetin bittikten sonra hala kabızlık sorunun devam ederse pırasa yemeni tavsiye ederim doğal bir çözüm balık sever biri olarakta mevsim balıklarını tercih et derim imkânın oldukça paketlerden uzak dur bu arada hamsi bile bağırsak calistiriyoton balığı yaaa dün ve bugünde işyerimdeki arkadaşlar ekmek arası tonbalık yiyorlar karşımda çok kötü oluyorumisyanlardayım yani yarın sanırım bende yemek istiyorum
Canım bende seninle aynı fikirdeyim. Ama çalışan insanlar olunca, birde üstüne yemekhanede uygun yemek olmayınca mecbur paket ürünlere yöneliyoruz. Yemek listemiz bizim güncel değil. Olsa keşke.Hurma diyetin bittikten sonra hala kabızlık sorunun devam ederse pırasa yemeni tavsiye ederim doğal bir çözüm balık sever biri olarakta mevsim balıklarını tercih et derim imkânın oldukça paketlerden uzak dur bu arada hamsi bile bağırsak calistiriyo
He işte beterin beteri durumundayız.Kız mehteran yine iyi 2 ileri 1 geri yol alır. Siz 1 ileri 2 geri hep geri geri gidiyorsunuz
Merhaba canııımAy ben burdayım, yapacak iş çok ama yapasım yok. Uyumak istiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?