Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen yazarken beynine de yazılıyor. Iyi yapmışsın canım

Sporla destekle. Vücut hergun aynı şekilde tepki vermez. Bazen günlerce gr oynamazken bir sabah 1 bakmışsın 1kg gitmiş. Moral bozulmasın diye hergun tartılmayın demelerinin sebebi o

Son düzenleme:
Spordan olamaz. Spor bağırsakların çalışmasına yardımcı olur. Aslında bağırsaklarının çok iyi çalışıyor olması lazım hurma ve yoğurt sayesinde. Bitki çayı iç arada. Belki iyi gelir. Olması form çayları da çözüyor.

Kizlar bugun cok yoğun bir gündü. Akşam da erken çıkıp kızçemi okuldan alacağım. Öğlen yemekte k.fasulye vardı. Çok şişkinlik yapıyor diye yemedim. Çekmecemde her zaman bulundurdugum light ton balığı hayat kurtardı. Salata yerine turşu varsa diye çok endişelendim ama roka salatasını görünce çok mutlu oldum

Evet canım tamamen değişiyor ve bazen de ben bu işi beceremiyorum galiba düşüncelerine kapılıyorum. Aman öyle böyle büyüyorlar :)
Yok canım bence çok güzel beceriyorsundur, hepimiz insanız ama o annelik iç güdüsüyle yaptığımız şeyler varya kimse elimize su dökemez takılma..aynen öyle böyle büyüyorlar

ay harikasın :)

canım dün güzel gitmiş, hemen takılma tartıya, ama bugün sporu azalt suyu artır olmaz mı?
aynen canım spor sabah yaptım daha yapmam suyuda yeşil çayıda bitki çayınıda arttırdınm bugün bakalım yarın ne olucak

Sporla destekle. Vücut hergun aynı şekilde tepki vermez. Bazen günlerce gr oynamazken bir sabah 1 bakmışsın 1kg gitmiş. Moral bozulmasın diye hergun tartılmayın demelerinin sebebi o
ne bileyim canım yaa bütün gün hurma yoğurt yiyip üstüne bide süper spor yapınca moralim bozuldu.
hergün tartılma olayına gelince alışkanlık yaptı bende artık hergün mutlaka o tartıya çıkıyorum

yok be canım bende anlamadım sabah akşam yoğurt yiyorum bitki çayımı 2 fincan içicem bugün bu işi çözmeliyim yoksa yarın tartıda artı görmekten korkuyorum

ton balığı yaaa dün ve bugünde işyerimdeki arkadaşlar ekmek arası tonbalık yiyorlar karşımda çok kötü oluyorum isyanlardayım yani yarın sanırım bende yemek istiyorum

Korkma form çaylarını hergun olmamak kaydı ile böyle durumlarda tüketebilirsin. Hatta şimdi alma durumun varsa al. Akşam yada sabaha çözülmüş olur. Çünkü anında etki etmiyor diye biliyorum.

ton balığı yaaa dün ve bugünde işyerimdeki arkadaşlar ekmek arası tonbalık yiyorlar karşımda çok kötü oluyorum isyanlardayım yani yarın sanırım bende yemek istiyorum
1 kase salata hazırla kendine yanına al. Tonbalığını da köy içine oohhh mis mis. Onlar da ekmek arası yiyip göbek yapsınlar.
Ayrıca ton balığı bünyesinde metal bulunan balıklardan olduğu için özellikle konserve şekli ile en fazla hafta da 1 tüketin diyorlar.

prensesss016 sana bir bilgi daha. Yağlı konserve ton balığının yağı süzüle bile 330kalori iken su ile konserve edilmiş yani light ton balığının kalorisi 90. Metal değil civaymiş. Ton balığı civayi emen bir balikmis. Özellikle çocuklar için çok tehlikeli. Az ama öz yemek lazım

Hurma diyetin bittikten sonra hala kabızlık sorunun devam ederse pırasa yemeni tavsiye ederim doğal bir çözüm balık sever biri olarakta mevsim balıklarını tercih et derim imkânın oldukça paketlerden uzak dur bu arada hamsi bile bağırsak calistiriyo

Canım bende seninle aynı fikirdeyim. Ama çalışan insanlar olunca, birde üstüne yemekhanede uygun yemek olmayınca mecbur paket ürünlere yöneliyoruz. Yemek listemiz bizim güncel değil. Olsa keşke.
Mevsim balığı candır. Bi ucuzlamadı gitti balıkta

Ay ben burdayım, yapacak iş çok ama yapasım yok. Uyumak istiyorummmmm
Merhaba canııım
Bugün havadan mıdır nedir benim de enerjim düşük.
Mümkünse yarım saat uyusan. Dinlenince yapman gereken işlerini daha kolay bitirirsin akşam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…