- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.861
Merhabalar canııım,Ben burdayım canım
Merhabalar canııım,
Bugünün nasıldı?
Benim biraz enerjim düşük bugün.
Ne yapsam da akşama canlansam diyorum.
Karnım da çok acıktı. İşten eve gelir gelmez yemek yiyeceğim inşallah.
içtim canım bugün 2 fincan umarım bağırsaklarımı kudurtmazKorkma form çaylarını hergun olmamak kaydı ile böyle durumlarda tüketebilirsin. Hatta şimdi alma durumun varsa al. Akşam yada sabaha çözülmüş olur. Çünkü anında etki etmiyor diye biliyorum.
evet canım bende ton balığını kullanırken yağını tüketmiyorum çok yağlı zaten. salata fikri güzel bol yeşillikli yapayım ben1 kase salata hazırla kendine yanına al. Tonbalığını da köy içine oohhh mis mis. Onlar da ekmek arası yiyip göbek yapsınlar.
Ayrıca ton balığı bünyesinde metal bulunan balıklardan olduğu için özellikle konserve şekli ile en fazla hafta da 1 tüketin diyorlar.
sağol canım verdiğin bilgiler için aklımın bi köşesine kazıdım. zaten çok sık tüketmiyorum 2 gündür burda yedikleri için resmen çok özendimprensesss016 sana bir bilgi daha. Yağlı konserve ton balığının yağı süzüle bile 330kalori iken su ile konserve edilmiş yani light ton balığının kalorisi 90. Metal değil civaymiş. Ton balığı civayi emen bir balikmis. Özellikle çocuklar için çok tehlikeli. Az ama öz yemek lazım
tamam canım eğer devam ederse değerlendiricem zaten çok severim prasayı bide limonluHurma diyetin bittikten sonra hala kabızlık sorunun devam ederse pırasa yemeni tavsiye ederim doğal bir çözüm balık sever biri olarakta mevsim balıklarını tercih et derim imkânın oldukça paketlerden uzak dur bu arada hamsi bile bağırsak calistiriyo
Burda daha uygun sanırım 5tl alıyoruz hamsiyi umarım kısa zamanda guncellenirCanım bende seninle aynı fikirdeyim. Ama çalışan insanlar olunca, birde üstüne yemekhanede uygun yemek olmayınca mecbur paket ürünlere yöneliyoruz. Yemek listemiz bizim güncel değil. Olsa keşke.
Mevsim balığı candır. Bi ucuzlamadı gitti balıkta
Dediğin gibi yapayım canım.Merhaba canım, arada minnak kaçamaklar olsa da güzel bi gündü.
Bence güzel bi yemek yiyip azıcık spor yaparsan keyfin yerine gelir, malum yarın cuma, tartı mutluluğu herşeye değer.
Bende bugün 1000 ip atlıcam, bacaklarım ağrıyo biraz ama ipe güvenip bende deneyeceğim bakalım.
Evet haklisin is yerinde seçenekler az meyve de taşıyabilirsin çantanda kurutulmuş meyve çerez falanda olur paketler masum görünse de zayiflamayi yavaşlatıyoriçtim canım bugün 2 fincan umarım bağırsaklarımı kudurtmaz
evet canım bende ton balığını kullanırken yağını tüketmiyorum çok yağlı zaten. salata fikri güzel bol yeşillikli yapayım ben
sağol canım verdiğin bilgiler için aklımın bi köşesine kazıdım. zaten çok sık tüketmiyorum 2 gündür burda yedikleri için resmen çok özendimbide üstüne sen yazdın delirdim resmen ton balığı diye
tamam canım eğer devam ederse değerlendiricem zaten çok severim prasayı bide limonlupaketli ürünlere gelince evde dikkat ediyorum ama malesef iş yerinde biraz zor en basitinden çok acıkınca kurtarıcım form bisküvi
Bende kış sebzelerini severim daha kolay da zayiflatiyo evi kerevizinden brokoliye kadar her çeşidiyle dolduruyorumiçtim canım bugün 2 fincan umarım bağırsaklarımı kudurtmaz
evet canım bende ton balığını kullanırken yağını tüketmiyorum çok yağlı zaten. salata fikri güzel bol yeşillikli yapayım ben
sağol canım verdiğin bilgiler için aklımın bi köşesine kazıdım. zaten çok sık tüketmiyorum 2 gündür burda yedikleri için resmen çok özendimbide üstüne sen yazdın delirdim resmen ton balığı diye
tamam canım eğer devam ederse değerlendiricem zaten çok severim prasayı bide limonlupaketli ürünlere gelince evde dikkat ediyorum ama malesef iş yerinde biraz zor en basitinden çok acıkınca kurtarıcım form bisküvi
Senin için yoğun bir gün olmuş. Vr misafirlikte sadece 1 tatlı kaçamağı bence çook iyi. Diğerlerinden yememişsin ne güzel. Sevgiler canım. İyi akşamlar diliyorum.Merhaba arkadaslar,
Girip girip okudum firsat buldukca ama kusura bakmayin alintilar laptopta kaldi cevap yazamadim. Misafir bastirdi sagolsunlar dun ikindin aksam bugun gunduz ve bu aksam yine. Firsat buldugum an callalari tamamladim dun ve bugun toplamda 3 kere yapmis oldum.
Dunku menum oglen mercimek corbasi makarna soslu tavuk, aksam arti mantar sote. Bugun sabah 1 kk peynir, 2 haslanms yumurta, 1 salatalik, 3 zeytin. Oglen mercimek corbasi yogurtlu marul salatasi. Aksam et kavurma pilav salata olcak. O kadar misafire 1 tatli kacagim oldu sukrediyorum su an.
Bebekle yalniz cok zorlaniyormus insan ben ilk defa yalniz kaldim canim annelerim ya sagolsunlar.
Yazcam yine hoscakalinn
Çok iyi ediyorsun canım. Sağlıklı beslenme için kış sebzeleri çok uygun ve faydalı.Bende kış sebzelerini severim daha kolay da zayiflatiyo evi kerevizinden brokoliye kadar her çeşidiyle dolduruyorum
Canim ya sizin orda ucuzmus biz 23 tl den aldik dunBurda daha uygun sanırım 5tl alıyoruz hamsiyi umarım kısa zamanda guncellenir
banucum dur biraz haftasonuna ağrıların iyice artacak anam ben nerde hata yaptım bu kadar ağrımıyordu diyeceksin hatta gece yatarken bile uyuyamauyacaksın ama sabret sık dişini biraz 10. günden sonra rahatlayacaksın emin ol tecrübe ile sabittir ama havalar soğuk üşütmeyeye dikkat et canım
selam kızlar herkese günaydın
detoksun 2. günündeyim ve gayet güzel gidiyor.
dün 61.3
bu sabah 60.1
yerleşmeyen kilo çabuk gidiyor. ödem falan ne varsa gitti herhalde haftasonundaki bakalım sonrası ne olacak
ben her kötü geçen günün ardından 1 günlük detoks yapılsa inanın hiç kilo almayız...
ve tabi spor
Aleyküm selâm BanucugumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavuşturana
Kaç gündür büyük kızım bilgisayar başında çizimlerle boğuştuğundan ancak cepten kendi takımıma bakabiliyordum
Bugün sonunda Laptoba kavuştum da sizlere de bir bakayım dedim
Öğlen büyük kızın okuluna gittim Bölüm şefiyle bir görüşüp durumunu öğreneyim diyeÇok iyi oldu gittiğim baya bir Motive oldum Kızımın sınıf arkadaşlarından biri beni okulda öğrenci sandı hatta kız ne çok benziyorsunuz birbirinize dedi kızımda o benim Annem diyince kız iyice minnoşa bağlayıp ; Ayyy çok tatlı yaaaa Annen çok benziyor sana ve çoook şirinnnn yaptı biz bir başladık gülmeye
Müdür yardımcısı da zil çaldı niye hala koridordasınız diye öğrencileri kovalarken benide Öğrenci sandı sonradan tabi Veli olduğumu öğrenince özür diledi
Yahu iki etti diye gülerken de Bölüm şefi geldi oda siz niye hala koridordasınız hadi sınıfa diyince biz iyice koptuk
Hatta Bölüm şefine de dedim valla bu 3 etti bundan sonra iyi olduğum sürece haftada 2 ben okula gelir motive olur giderim dedim nasıl gülüyor adamcağız
Bana nasıl bir motivasyon oldu anlatamam
Bu arada beslenme de gayet güzel gidiyor şükürHatta 3 gündür yeni bir sistem geliştirdim Sibelin listelerine tabiki uyuyorum gitmeye de devam edeceğim inşallah ama Telefonuma Fatsecret yükledim ve Listeye uygun ne yiyeceksem karbonhidrat değeri en düşük olan seçenekleri tercih ediyorum Meğer farkında olmadan fazladan karbonhidrat tükettiğim oluyormuş ( salatada olsun çorbalarda olsun )
Mesela ben Mercimeği tercih ediyordum ama bu sabah incelerken fark ettim ki ıspanak çorbası yada domates çorbası karbonhidrat olarak daha az içeriyormuş
Daha çok yeni ama bakalım bir hafta sonra daha net olur sonuç
Direnci de bu şekilde kıracağımı düşünüyorum
Anammm demeeeebende iki gündür ağrılarım arttı acaba bana mı yaramadı diye düşünüyordum ama bunlar daha iyi günlerim diyorsun
İnşallah dediğin gibi sonradan rahatlama olur artık mecbur idare edeceğizValla boynumu sarmadan kesinlikle dışarı çıkmıyorum hatta duş alacaksam da evden çıkmadığım zaman alıyorum saçım kurusada hasta olurum çarpılırım diye Fizik Tedavi çıkışı tam yeni ergenlere dönüyorum hem şal bağlıyorum boynuma hemde kapşonumu kafama takıyorum millet diyordur bu ergen gerisi neyin kafasını yaşıyor diye ama umurumda değil çarpılmaktansa öyle gezerim daha iyi
süper bir sonuç valla merak ettim o detoksunu gerçi bende iki gündür sabahları maydanoz çiğ yiyorum ayriyetten de haşlayıp suyunu içiyorum
Bakalım yarın ne göreceğiz tartıda
Aleyküm selâm Banucugum
Sana liseli Banu mu desek
Dün bir yatmışım çocuklarla 2,5 saat hepimiz uyumuşuz horul horul. Allah’tan yemeğimi yapmıştımMerhaba canııım
Bugün havadan mıdır nedir benim de enerjim düşük.
Mümkünse yarım saat uyusan. Dinlenince yapman gereken işlerini daha kolay bitirirsin akşam.
Konunun kesinlikle bilgi sahibi değilim ama çok uygunmuş fiyatı gerçekten. Bize ve çocuklara balık yağı alıyorum 45-60 arası değişiyor.Dün omega-3 vitamin kapsüllerinden aldım arkadaşlar. Talya diye yerli bir marka. Antalya'da üretilmiş. Fiyatı da uygundu 16,5 TL.
Sabah akşam öğünlerle birlikte içilmesi öneriliyormuş. Daha önce deneyen var mı? Diyette faydasını gördünüz mü?
Esasen göz sağlığım için almak istedim. Annemde sarı nokta rahatsızlığı var ve ona omega-3 vitamini veriyorlardı.
Sarı nokta genetik geçişli bir rahatsızlık olabildiğinden benim de dikkat etmem, takip etmem lazımmış 50 yaşından sonra. Daha 50'ye çok var ama başlayayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?