Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün omega-3 vitamin kapsüllerinden aldım arkadaşlar. Talya diye yerli bir marka. Antalya'da üretilmiş. Fiyatı da uygundu 16,5 TL.
Sabah akşam öğünlerle birlikte içilmesi öneriliyormuş. Daha önce deneyen var mı? Diyette faydasını gördünüz mü?
Esasen göz sağlığım için almak istedim. Annemde sarı nokta rahatsızlığı var ve ona omega-3 vitamini veriyorlardı.
Sarı nokta genetik geçişli bir rahatsızlık olabildiğinden benim de dikkat etmem, takip etmem lazımmış 50 yaşından sonra. Daha 50'ye çok var ama başlayayım dedim.

Merhabalar canııım,
Bugünün nasıldı?
Benim biraz enerjim düşük bugün.
Ne yapsam da akşama canlansam diyorum.
Karnım da çok acıktı. İşten eve gelir gelmez yemek yiyeceğim inşallah.

Merhaba canım, arada minnak kaçamaklar olsa da güzel bi gündü.

Bence güzel bi yemek yiyip azıcık spor yaparsan keyfin yerine gelir, malum yarın cuma, tartı mutluluğu herşeye değer.

Bende bugün 1000 ip atlıcam, bacaklarım ağrıyo biraz ama ipe güvenip bende deneyeceğim bakalım.

Korkma form çaylarını hergun olmamak kaydı ile böyle durumlarda tüketebilirsin. Hatta şimdi alma durumun varsa al. Akşam yada sabaha çözülmüş olur. Çünkü anında etki etmiyor diye biliyorum.
içtim canım bugün 2 fincan umarım bağırsaklarımı kudurtmaz

evet canım bende ton balığını kullanırken yağını tüketmiyorum çok yağlı zaten. salata fikri güzel bol yeşillikli yapayım ben

sağol canım verdiğin bilgiler için aklımın bi köşesine kazıdım. zaten çok sık tüketmiyorum 2 gündür burda yedikleri için resmen çok özendim bide üstüne sen yazdın delirdim resmen ton balığı diye

tamam canım eğer devam ederse değerlendiricem zaten çok severim prasayı bide limonlu paketli ürünlere gelince evde dikkat ediyorum ama malesef iş yerinde biraz zor en basitinden çok acıkınca kurtarıcım form bisküvi

Merhaba arkadaslar,
Girip girip okudum firsat buldukca ama kusura bakmayin alintilar laptopta kaldi cevap yazamadim. Misafir bastirdi sagolsunlar dun ikindin aksam bugun gunduz ve bu aksam yine. Firsat buldugum an callalari tamamladim dun ve bugun toplamda 3 kere yapmis oldum.
Dunku menum oglen mercimek corbasi makarna soslu tavuk, aksam arti mantar sote. Bugun sabah 1 kk peynir, 2 haslanms yumurta, 1 salatalik, 3 zeytin. Oglen mercimek corbasi yogurtlu marul salatasi. Aksam et kavurma pilav salata olcak. O kadar misafire 1 tatli kacagim oldu sukrediyorum su an.
Bebekle yalniz cok zorlaniyormus insan ben ilk defa yalniz kaldim canim annelerim ya sagolsunlar.
Yazcam yine hoscakalinn

Burda daha uygun sanırım 5tl alıyoruz hamsiyi umarım kısa zamanda guncellenir

Dediğin gibi yapayım canım.
Yemek yiyip, 35 dakikalık "tek yürüyüşle 200 kalori yakıyoruz" antrenmanını yapacağım. Sağolasın.
Sana da keyifli egzersizler diliyorum.
1000 ip atlama egzersizi yapacakmışsın. Helal olsun arkadaşım.Çoook kolay gelsin.

Evet haklisin is yerinde seçenekler az meyve de taşıyabilirsin çantanda kurutulmuş meyve çerez falanda olur paketler masum görünse de zayiflamayi yavaşlatıyor

Bende kış sebzelerini severim daha kolay da zayiflatiyo evi kerevizinden brokoliye kadar her çeşidiyle dolduruyorum

Senin için yoğun bir gün olmuş. Vr misafirlikte sadece 1 tatlı kaçamağı bence çook iyi. Diğerlerinden yememişsin ne güzel. Sevgiler canım. İyi akşamlar diliyorum.

Bende kış sebzelerini severim daha kolay da zayiflatiyo evi kerevizinden brokoliye kadar her çeşidiyle dolduruyorum
Çok iyi ediyorsun canım. Sağlıklı beslenme için kış sebzeleri çok uygun ve faydalı.
Kerevizi çoook seviyorum ben de. Etlisi de zeytinyağlısı da muhteşem oluyor. Karnıbahar da favorim kış mevsiminde.

Kalkınca 500ml su ve 2ceviz içi
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates dereotu maydanoz nane
1dilim etimek
Ara yeşil elma
Öğlen
Ton balıklı salata
1tn etimek
Ara 1 ceviz 1 hurma 200ml süt
Akşam
Patlıcan kabak sote
3yk yeşil mercimek
1domates maydanoz nane dereotu
2 büyük kupa yeşil çay
2 sade Türk kahvesi
3.8lt su
1000 ip atlama

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür kavuşturana
Kaç gündür büyük kızım bilgisayar başında çizimlerle boğuştuğundan ancak cepten kendi takımıma bakabiliyordum
Bugün sonunda Laptoba kavuştum da sizlere de bir bakayım dedim

Öğlen büyük kızın okuluna gittim Bölüm şefiyle bir görüşüp durumunu öğreneyim diye Çok iyi oldu gittiğim baya bir Motive oldum Kızımın sınıf arkadaşlarından biri beni okulda öğrenci sandı hatta kız ne çok benziyorsunuz birbirinize dedi kızımda o benim Annem diyince kız iyice minnoşa bağlayıp ; Ayyy çok tatlı yaaaa Annen çok benziyor sana ve çoook şirinnnn yaptı biz bir başladık gülmeye
Müdür yardımcısı da zil çaldı niye hala koridordasınız diye öğrencileri kovalarken benide Öğrenci sandı sonradan tabi Veli olduğumu öğrenince özür diledi
Yahu iki etti diye gülerken de Bölüm şefi geldi oda siz niye hala koridordasınız hadi sınıfa diyince biz iyice koptuk
Hatta Bölüm şefine de dedim valla bu 3 etti bundan sonra iyi olduğum sürece haftada 2 ben okula gelir motive olur giderim dedim nasıl gülüyor adamcağız
Bana nasıl bir motivasyon oldu anlatamam

Bu arada beslenme de gayet güzel gidiyor şükür Hatta 3 gündür yeni bir sistem geliştirdim Sibelin listelerine tabiki uyuyorum gitmeye de devam edeceğim inşallah ama Telefonuma Fatsecret yükledim ve Listeye uygun ne yiyeceksem karbonhidrat değeri en düşük olan seçenekleri tercih ediyorum Meğer farkında olmadan fazladan karbonhidrat tükettiğim oluyormuş ( salatada olsun çorbalarda olsun )
Mesela ben Mercimeği tercih ediyordum ama bu sabah incelerken fark ettim ki ıspanak çorbası yada domates çorbası karbonhidrat olarak daha az içeriyormuş
Daha çok yeni ama bakalım bir hafta sonra daha net olur sonuç
Direnci de bu şekilde kıracağımı düşünüyorum

Anammm demeeee bende iki gündür ağrılarım arttı acaba bana mı yaramadı diye düşünüyordum ama bunlar daha iyi günlerim diyorsun
İnşallah dediğin gibi sonradan rahatlama olur artık mecbur idare edeceğiz Valla boynumu sarmadan kesinlikle dışarı çıkmıyorum hatta duş alacaksam da evden çıkmadığım zaman alıyorum saçım kurusada hasta olurum çarpılırım diye Fizik Tedavi çıkışı tam yeni ergenlere dönüyorum hem şal bağlıyorum boynuma hemde kapşonumu kafama takıyorum millet diyordur bu ergen gerisi neyin kafasını yaşıyor diye ama umurumda değil çarpılmaktansa öyle gezerim daha iyi

süper bir sonuç valla merak ettim o detoksunu gerçi bende iki gündür sabahları maydanoz çiğ yiyorum ayriyetten de haşlayıp suyunu içiyorum
Bakalım yarın ne göreceğiz tartıda

Aleyküm selâm Banucugum
Sana liseli Banu mu desek

Aleyküm selâm Banucugum
Sana liseli Banu mu desek

Kız okuldakileri görünce eşime de dedim çok normaldir çünkü şimdikiler ya çok minyon yada çok iri ortası yok diye bazılarının yanında hakikaten çok ufak duruyorum başta benim kız

Konunun kesinlikle bilgi sahibi değilim ama çok uygunmuş fiyatı gerçekten. Bize ve çocuklara balık yağı alıyorum 45-60 arası değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…