- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.881
Şşştttt öğrenci, gir bakiyim sınıfaSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavuşturana
Kaç gündür büyük kızım bilgisayar başında çizimlerle boğuştuğundan ancak cepten kendi takımıma bakabiliyordum
Bugün sonunda Laptoba kavuştum da sizlere de bir bakayım dedim
Öğlen büyük kızın okuluna gittim Bölüm şefiyle bir görüşüp durumunu öğreneyim diyeÇok iyi oldu gittiğim baya bir Motive oldum Kızımın sınıf arkadaşlarından biri beni okulda öğrenci sandı hatta kız ne çok benziyorsunuz birbirinize dedi kızımda o benim Annem diyince kız iyice minnoşa bağlayıp ; Ayyy çok tatlı yaaaa Annen çok benziyor sana ve çoook şirinnnn yaptı biz bir başladık gülmeye
Müdür yardımcısı da zil çaldı niye hala koridordasınız diye öğrencileri kovalarken benide Öğrenci sandı sonradan tabi Veli olduğumu öğrenince özür diledi
Yahu iki etti diye gülerken de Bölüm şefi geldi oda siz niye hala koridordasınız hadi sınıfa diyince biz iyice koptuk
Hatta Bölüm şefine de dedim valla bu 3 etti bundan sonra iyi olduğum sürece haftada 2 ben okula gelir motive olur giderim dedim nasıl gülüyor adamcağız
Bana nasıl bir motivasyon oldu anlatamam
Bu arada beslenme de gayet güzel gidiyor şükürHatta 3 gündür yeni bir sistem geliştirdim Sibelin listelerine tabiki uyuyorum gitmeye de devam edeceğim inşallah ama Telefonuma Fatsecret yükledim ve Listeye uygun ne yiyeceksem karbonhidrat değeri en düşük olan seçenekleri tercih ediyorum Meğer farkında olmadan fazladan karbonhidrat tükettiğim oluyormuş ( salatada olsun çorbalarda olsun )
Mesela ben Mercimeği tercih ediyordum ama bu sabah incelerken fark ettim ki ıspanak çorbası yada domates çorbası karbonhidrat olarak daha az içeriyormuş
Daha çok yeni ama bakalım bir hafta sonra daha net olur sonuç
Direnci de bu şekilde kıracağımı düşünüyorum
Anammm demeeeebende iki gündür ağrılarım arttı acaba bana mı yaramadı diye düşünüyordum ama bunlar daha iyi günlerim diyorsun
İnşallah dediğin gibi sonradan rahatlama olur artık mecbur idare edeceğizValla boynumu sarmadan kesinlikle dışarı çıkmıyorum hatta duş alacaksam da evden çıkmadığım zaman alıyorum saçım kurusada hasta olurum çarpılırım diye Fizik Tedavi çıkışı tam yeni ergenlere dönüyorum hem şal bağlıyorum boynuma hemde kapşonumu kafama takıyorum millet diyordur bu ergen gerisi neyin kafasını yaşıyor diye ama umurumda değil çarpılmaktansa öyle gezerim daha iyi
süper bir sonuç valla merak ettim o detoksunu gerçi bende iki gündür sabahları maydanoz çiğ yiyorum ayriyetten de haşlayıp suyunu içiyorum
Bakalım yarın ne göreceğiz tartıda
Evet kaptanım burda öyle Ankara içinde bile değişiyormuş fiyat demekki ama emin olun hamsi aynı hamsiCanim ya sizin orda ucuzmus biz 23 tl den aldik dun
Kıyım başladıHaftalardır kilo bildirmeyen bazı liste dışı üyelerimizi sildim. Eğer ki teşrif edip bildirirlerse eklesinler kendilerini. Herkeste bi başıboşluk var, hiç hoş değil bu durumlar. Yarın güzel bir yüzde almamız lazım. Performans uygulamasında yeni tur başlıyor. Nota ile başlamayalım lütfen!
Ellerine sağlık monişim. Bana kıyamamışsın ama içsel hedefim değişmedi hâlâ 75i görebilirim diyorum. Hatta belki iyi bir çocuk olursam şirinleri ve şirin babayı bile görebilirim1 OCAK YILBAŞI HEDEF LİSTESİ
@toplight >> 69
@servey >>65
@inatettimolacak >>59
@moni >>79,9
@fancynancy >>75
@lydznp >>78
@morordek 62,5
@nilsub >>80
@wendigo >>66
@0zlem >>72,9
@bluedolphin >>92
@prensesss016 >>57
@gben >>66
@besbb9 >>75
Gerçekten büyük kıyım başlamış. Herkesin elinde bir tırpan görüyorumMetben , geçen cuma dan beri takıma uğramamış,hedef listesinden çıkardım
Aleyküm selâm BanucugumSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve Hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallahHayırsız ise de hayırlı olanı gönlümüze versin .....Aminnnn
Rabbime şükürler olsun haftalar sonra ilk kez yine 06:00da uyanabildimGerçi ağrıyla uyandım ama bunada şükür en azından eski düzenime dönebildiğimin işareti olarak kabul ediyorum
Bugün malum bildirim günü ve Sibel günü
Büyük bir heycanla herkesin Tartı sonucunu bekliyorumBende heycanla Sibelde kaç çıkacağımı merak ediyorum
Hadi kızlar herkes inşallahhhhhhh çooook güzel sonuçlarla gelecektir
Ellerine sağlık monişim. Bana kıyamamışsın ama içsel hedefim değişmedi hâlâ 75i görebilirim diyorum. Hatta belki iyi bir çocuk olursam şirinleri ve şirin babayı bile görebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?