Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şşştttt öğrenci, gir bakiyim sınıfa

selam
sürpriz misafirlerim vardı son anda haber verdiklerinden temizlik alışveriş yemek vs .derken çok yoruldum
ama değdi çok güzel sohbetler ettik
yarın sibel günübirazcık kaçtı bugün kaçamaklar bugün olmayaydı iyiydi de oldu.bu hafta zaten baya bi kaçamaklı öğünlerim oldu,son olsun artık diyip yılbaşına inşallah 79 u görürüm .ne çok sevdiysem 80 leri bi türlü kurtulamadım
kilolara bakayım da listeyi yayınlayayım

***5. Takım 548. Etap***

servey (66,3/)
moni (83/)
inatettimolacak (59,8/)
lydznp (83,5/)
bluedolphin (94/)

prensesss016 (59,8/)

5. Takım Ortalaması: -%0,526

toplight (72,9/) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (63,9/) Mezun olan üye.
Metben (65,7/) 6. takımdan 519. etapta kendi isteği ile 65,6 da ayrılan üye başlangıç tarihi 19 kasım
besbb9 (79/) yeni üye baş. kg: 79.8, hedef kg: 70, baş. tarihi: 28.11.2017
gben (70/) yeni üye baş. kg: 70, hedef kg: 58, baş. tarihi: 06.12.2017

Haftalardır kilo bildirmeyen bazı liste dışı üyelerimizi sildim. Eğer ki teşrif edip bildirirlerse eklesinler kendilerini. Herkeste bi başıboşluk var, hiç hoş değil bu durumlar. Yarın güzel bir yüzde almamız lazım. Performans uygulamasında yeni tur başlıyor. Nota ile başlamayalım lütfen!

1 OCAK YILBAŞI HEDEF LİSTESİ

@toplight >> 69
@servey >>65
@inatettimolacak >>59
@moni >>79,9
@fancynancy >>75
@lydznp >>78
@morordek 62,5
@nilsub >>80
@wendigo >>66
@0zlem >>72,9
@bluedolphin >>92
@prensesss016 >>57
@gben >>66
@besbb9 >>75

Son düzenleme:
Kıyım başladı

1 OCAK YILBAŞI HEDEF LİSTESİ

@toplight >> 69
@servey >>65
@inatettimolacak >>59
@moni >>79,9
@fancynancy >>75
@lydznp >>78
@morordek 62,5
@nilsub >>80
@wendigo >>66
@0zlem >>72,9
@bluedolphin >>92
@prensesss016 >>57
@gben >>66
@besbb9 >>75
Ellerine sağlık monişim. Bana kıyamamışsın ama içsel hedefim değişmedi hâlâ 75i görebilirim diyorum. Hatta belki iyi bir çocuk olursam şirinleri ve şirin babayı bile görebilirim

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve Hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah Hayırsız ise de hayırlı olanı gönlümüze versin .....Aminnnn

Rabbime şükürler olsun haftalar sonra ilk kez yine 06:00da uyanabildim Gerçi ağrıyla uyandım ama bunada şükür en azından eski düzenime dönebildiğimin işareti olarak kabul ediyorum
Bugün malum bildirim günü ve Sibel günü
Büyük bir heycanla herkesin Tartı sonucunu bekliyorum Bende heycanla Sibelde kaç çıkacağımı merak ediyorum

Hadi kızlar herkes inşallahhhhhhh çooook güzel sonuçlarla gelecektir

Aleyküm selâm Banucugum
Âmin InşALLAH. sağol güzel duaların için.
Tartıda güzel bir rakam görürsün InşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…