Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hakederek kazanılmış bir 1.lik olmaz ama. Sadece ödem attım
yinee teşekkür ederim
Yaa nasıl da alçakgönüllüsün tebrik ederim Kupayı kaldırırsan motive edici olur yine de
canım ayşe gecen hafta yeni kullanmaya başladığı bir ilaç yüzünden abartı bir ödem olmuştu sadece o ödemi gitti ama tabii dikkat de etti
Demir ve vitamin ilacı kullanıyorum aylardır bende de var mıdır ödem nasıl anlayabilirim

Ben gözlerime inanamamıştım yaaa tebriklerrrr lydznp nasıl verdin bir haftada 3.6 kiloo kahramanımızsın Hemen sırrını bizle paylaş
Dengeli beslenme ve sporla tabi ki. Ama asıl buradaki sıkıntı şu; Geçen hafta ilaçlardan alınmış olan haddinden fazla ödem vardı. İlacın ödem yapacağını bildiğim için tüm hafta çok kontrollüydüm ve son gün ben +1/1,5 beklerken +4 geldi birden ve bu böyle olmaz dedim. Geldiğim kiloya dönme korkusuyla dayandım spora. Zaten sağlıklı besleniyordum. Alınan fazla ödemde gitmiş oldu. Daha fazlası da olurdu da ipi az atladım sanıyorum.

paylaştım canım

Olsun canım motivasyonu bile yeter
Keşke süper bi sporla verilmiş olsaydı. Ama Ben o kadar kiloyu sağlıklı beslenme ve spor ile gideceğini düşünmüyorum. Ama sağlıklı bir detoks ve süper bir sporla olur ki; olduğunu gördük sevgili dennisgo da

Acayip şişim ayakkabım sıkacak durumdakötü bir sonuç bekliyorum bol ödemli
Aman monişim ödemden çektiğimi başka şeyden çekmedim. Artık ödem ile yaşamaya alıştım gibi. Bıktım valla ödem ilacı bile çözemedi mevzuyu. 15 günde ödemden nasır oldu 2 ayağımda da. Sürekli botlar ayaklarımı sıktığı için
Seni benden daha iyi kimse anlayamaz ponçiğim

ben senin sorununu çözdüm. Profil fotonu değiştir. Onu gördükçe diyet aklına gelir insanın. Ben diyet hayatım boyunca yapamadım. Yine de yapamıyorum. Ama ne zaman sağlıklı besleneceğim dedim o günden beri yapabiliyorum. Sen de sağlıklı beslenmeyi seviyorsun. Hayatından zararlı yiyecekleri çıkar. Bunu sadece kendin için yapma. Eşinin ve çocuklarının hayatından da çıkar. Herkes temiz ve sağlıklı beslenirse gözün hiçbir şey de kalmaz.

Ah ayşecim ah haftam da berbattı.dünkü misafşrde tuz biber oldu.ayağım acıyor resmen
Senin de suyun ısınmaya başladı desene. Yakında seni, fancynancy , nilsub ; 0zlem 'i toplayacağım kuşhanın polenezdeki kampı gibi dağın başına atacağım. O arkadan gelen ses var ya "ben zaten dağın başındayım" diyen. Sus bakiim sen
Neyse hepinizi dağın başında bırakacağım. Ben ne yersem onu yiyeceksiniz. Hep birlikte kilo vereceğiz sonra da

***5. Takım 548. Etap***

servey (66,3/)
moni (83/)
inatettimolacak (59,8/)
lydznp (83,5/79,9/3,6/%4,31)
bluedolphin (94/)

prensesss016 (59,8/59,5/0,3/%0,50)

5. Takım Ortalaması:

toplight (72,9/72,3/0,6/%0,82)
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (63,9/62,9/1/%1,56) Mezun olan üye.
besbb9 (79/78,5/0,5/%0,63) yeni üye baş. kg: 79.8, hedef kg: 70, baş. tarihi: 28.11.2017
gben (70/69,4/0,6/%0,86) yeni üye baş. kg: 70, hedef kg: 58, baş. tarihi: 06.12.2017
fancynancy (77,1/)
nilsub (82,7/)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…