- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.921
Yaa nasıl da alçakgönüllüsün tebrik ederimHakederek kazanılmış bir 1.lik olmaz ama. Sadece ödem attım
yinee teşekkür ederim
Demir ve vitamin ilacı kullanıyorum aylardır bende de var mıdır ödem nasıl anlayabilirimcanım ayşe gecen hafta yeni kullanmaya başladığı bir ilaç yüzünden abartı bir ödem olmuştu sadece o ödemi gitti ama tabii dikkat de etti
Bu hafta yarışsaydık beni geçecekmişsinBen sana 83 demiştim ama 300gr vermişsin. tebrikler
Daha iyi performans bekliyoruz sende. mahmut ile birlikte takılırsan başarırsın
Dengeli beslenme ve sporla tabi ki. Ama asıl buradaki sıkıntı şu; Geçen hafta ilaçlardan alınmış olan haddinden fazla ödem vardı. İlacın ödem yapacağını bildiğim için tüm hafta çok kontrollüydüm ve son gün ben +1/1,5 beklerken +4 geldi birden ve bu böyle olmaz dedim. Geldiğim kiloya dönme korkusuyla dayandım spora. Zaten sağlıklı besleniyordum. Alınan fazla ödemde gitmiş oldu. Daha fazlası da olurdu da ipi az atladım sanıyorum.Ben gözlerime inanamamıştım yaaa tebriklerrrrlydznp nasıl verdin bir haftada 3.6 kiloo kahramanımızsın Hemen sırrını bizle paylaş
paylaştım canımayyy bayılırım kerevize tam bir sebze aşığıyım bende ama malesef eşim ve oğlum pek sevmiyor eh işte ara sıra kendim için yapyorum
ooooo 1000 ip atlama çok iyi yaaaa
bu haftada bande ipemi yüklensem acaba
canım benimkisi hurma ve yoğurt detoksu 3 gün boyunca sadece 21 hurma ve yoğurt yedim gün boyu bol spor ve su ve yeşil çay ve bitki çayı
kilosu fazla olanlar daha iyi sonuçlar alıyor.
harika yaaaa çok tebrik ederim canım bencede sırrını paylaşırsan bzde seviniriz
Bu hafta yarışsaydık beni geçecekmişsin
Olsun canım motivasyonu bile yeterHakederek kazanılmış bir 1.lik olmaz ama. Sadece ödem attım
yinee teşekkür ederim
Keşke süper bi sporla verilmiş olsaydı. Ama Ben o kadar kiloyu sağlıklı beslenme ve spor ile gideceğini düşünmüyorum. Ama sağlıklı bir detoks ve süper bir sporla olur ki; olduğunu gördük sevgiliOlsun canım motivasyonu bile yeter
Hahaha alemsin
Sen beni geç diye 4 kilo ödem yaptım yine yok yine yok
Aman monişim ödemden çektiğimi başka şeyden çekmedim. Artık ödem ile yaşamaya alıştım gibi. Bıktım valla ödem ilacı bile çözemedi mevzuyu. 15 günde ödemden nasır oldu 2 ayağımda da. Sürekli botlar ayaklarımı sıktığı içinAcayip şişim ayakkabım sıkacak durumdakötü bir sonuç bekliyorum bol ödemli
İnşallah ödem azalmıştır. Kastan dolayıda kaloriyi bol yakmışsındırGeçen hafta 1,5 kg kas,1.9 kg de ödemim vardı
Ah ayşecim ah haftam da berbattı.dünkü misafşrde tuz biber oldu.ayağım acıyor resmenİnşallah ödem azalmıştır. Kastan dolayıda kaloriyi bol yakmışsındır
ben senin sorununu çözdüm. Profil fotonu değiştir. Onu gördükçe diyet aklına gelir insanın. Ben diyet hayatım boyunca yapamadım. Yine de yapamıyorum. Ama ne zaman sağlıklı besleneceğim dedim o günden beri yapabiliyorum. Sen de sağlıklı beslenmeyi seviyorsun. Hayatından zararlı yiyecekleri çıkar. Bunu sadece kendin için yapma. Eşinin ve çocuklarının hayatından da çıkar. Herkes temiz ve sağlıklı beslenirse gözün hiçbir şey de kalmaz.Hahaha alemsin
Dikkat etmeye çalıştım fakat evde olmadığım için spor ve suya dikkat edemedim ama Yinede vermişim :)hııımmm o zaman cıslı bi hafta olmuş
Senin de suyun ısınmaya başladı desene. Yakında seni,Ah ayşecim ah haftam da berbattı.dünkü misafşrde tuz biber oldu.ayağım acıyor resmen
TebriklerKızlarrr 78.5 im yeni regl oldum ve bu hafta evde değildim spor ve suya dikkat edemedim Yinede 500g gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?