Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@bluedolphin canım neredesin, bugün cuma ve bildirim yapmamışsın?
Öğlen diyetisyen randevum vardı. Onun sonucunu alıp öyle bildirim yapmak istedim. 400 gr vermişim canım.
Yaptığım egzersizlerin faydasını gördüm. 2,5 kg yağ yakmışım. Kas miktarım artmış. Ödemim varmış adet öncesi olduğu için.
Diyetisyenim söyledi.
Kusuruma bakmayın, o yüzden geç saate kaldım. -400 gr arkadaşlar.
Sevgiler toplight morordek

Merhabalar toplight morordek
Öğlen diyetisyen randevum vardı. Onun sonucunu alıp öyle bildirim yapmak istedim. 400 gr vermişim canım.
Yaptığım egzersizlerin faydasını gördüm. 2,5 kg yağ yakmışım. Kas miktarım artmış. Ödemim varmış adet öncesi olduğu için.
Diyetisyenim söyledi.
Kusuruma bakmayın, o yüzden geç saate kaldım. 400 gr vermişim arkadaşlar.
Ama tartı sonucu değil, yağ yakımı çok iyi dedi diyetisyenim. Benim için bu çok önemli dedi.
Sevgiler.

Merhabalar toplight morordek
Öğlen diyetisyen randevum vardı. Onun sonucunu alıp öyle bildirim yapmak istedim. 400 gr vermişim.
Diyetisyenim söyledi.
Kusuruma bakmayın, o yüzden geç saate kaldım. 400 gr vermişim arkadaşlar. 93,6 olarak listeye not edebilirsiniz.
Maalesef evdeki tartım ve diyetisyenimin tartısı hiç bir zaman uyuşmuyor. Bu durum da kafamı karıştırıyor doğrusu. Diyetisyenimin tartısı Tanita'nın ptofesyonel bir tartısı olduğu için ona daha çok güveniyorum aslında. 15 günde bir diyetisyenimin tartısında tartılabildiğim için 5. takımın kilo bildirimlerinde maalesef o sonuçları kullanamıyorum. Örneğin bugün diyetisyenimin tartısında 93,4 kg çıkım. 4 Aralık'ta da 93,8 kg çıkmışım. 4 Aralık'ta evdeki tartımda ise sonuç 94,8 kg idi.
Sevgiler.

harikasın canım
daha da güzel sonuçlar alıcaz hep birlikte inşallah

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.
Sizlerin varlığı ve desteği de benim için çok önemli diyet sürecinde, sağolun, eksik olmayın.
Gecikme için tekrardan kusuruma bakmayın. Sabah da izinliydim, öğleden sonra öğlenki diyetisyen randevusu sonrasında işe gidebildim. Sonra da bugün maaş günü ya, kira ödemesi, aidat ödemesi, fatura ödemesi, vs derken saatin bu kadar geç olduğunu farketmemişim.

***5. Takım 548. Etap***

servey (66,3/66,4/-0,1/-%0,15)
moni (83/83,5/-0,5/-%0,60)
inatettimolacak (59,8/61,2/-1,4/-%2,34)
lydznp (83,5/79,9/3,6/%4,31)
bluedolphin (94/93,6/0,4/%0,43)

prensesss016 (59,8/59,5/0,3/%0,50)

5. Takım Ortalaması: %0,357

toplight (72,9/72,3/0,6/%0,82)
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (63,9/62,9/1/%1,56) Mezun olan üye.
besbb9 (79/78,5/0,5/%0,63) yeni üye baş. kg: 79.8, hedef kg: 70, baş. tarihi: 28.11.2017
gben (70/69,4/0,6/%0,86) yeni üye baş. kg: 70, hedef kg: 58, baş. tarihi: 06.12.2017
fancynancy (77,1/)
nilsub (82,7/)

Merhabalar Şahnurcuğum,
Ben de aynı senin gibiydim. Günde 7-8000 adım anca yürüyordum. Diyete uymama rağmen kilom 15 günde çok az azalıyordu.
Squatgirl Doris Hofer'in egzersizlerini 10 gündür yapıyorum, çok faydasını gördüm.
Akşam 18:30'a kadar genelde ortalama 7000-8000 arası adım yürüsem de egzersizler sayesinde 10 günde 2,5 kg yağ yakmışım.

canım diyetisyen listeni paylaşman mümkün mü? fikir sahibi olalım bizde

süpersin canım

Ananas ve açai li doğadan yeşilcay var belki kullanan vardır çok güzel ödem attiriyor tadı ve kokusu çok güzel bende yeniden alacağım tavsiye ederim moni listende görünce aklıma geldi
ben onu dışarıdaysam kullanıyorum içebildiğim belkide tek poşet çay o ve harika.
evdeysem yeşil çay demlerken içine bir dilim anasın içindeki odunsu kısmından atıyorum diyetisyenim önermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…