Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Super arkadaslarr kilolar veriliyor incecik olcaz oh oh
Kahvaltıda; 2 haslanmis yumurta, 1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 kapya biber.
Öğlen ve akşam aynı olacak: 1 porsiyon et kavurma, bulgur pilavı, yogurt, marul salatası
Belki akşam fazladan bir kepçe mercimek çorbası içerim.
Aralarda ceviz tüketecegim.
Fırsat bulmusken yazayım sonra zor oluyor bebeyle.

evet aslında sağlıklı beslenirken hem ruhen hem bedenen daha keyifli oluyorum ama nedense koptum mu tekrar motive olmakta çok zorlanıyorum ama sen hizaya sokacaksın beni

yazının başını okurken tam zaten ben dağın başındayım dedim kiiiii gerisini okuyunca koptum gülmekten sen diğerlerini benim yanıma getir diyeceğim ama pek iyi fikir değil galiba

güzel olmuş akşam 2 kepçe bile içebilirsin çorba

yazının başını okurken tam zaten ben dağın başındayım dedim kiiiii gerisini okuyunca koptum gülmekten sen diğerlerini benim yanıma getir diyeceğim ama pek iyi fikir değil galiba
kilo alma kampı yapmayacağız canım. Sen benim irademi bile uzaktan kırabiliyorsun ki yakın olmayı bu şartlarda asla istemem

aaa bu kadar uzaktan ne yaptım kız sana
yakın olsak beslerdim sizi suç mu yani
Dün yazdım ya üstüne alınmadın galiba. Bundan sonra chialı yogurt sağlıklı light yiyecekler hariç yemek fotosu paylaşılmayacak diye.
fotoları olmayacak.
paylaşabilirsin

Kaptanım günde 7-8bin adım maalesef ancak kilo koruyor. Sağlıklı yaşamak için 10bin, kilo vermek içinde en az 12bin adım atın diyorlar ama ortalama adım sayımız 3500-4000bin olduğu için spor amaçlı 10bin adım atın bari diyor uzmanlar
Tabiki birde bunun kesintisiz tempolu olması gerekiyor spor olabilmesi için. Otur kalk otur kalk değil. Bilekliğe göre ben 8bin adım atıyorum ama bu sadece bazal metabolizmama yarıyor. Spor olmuyor maalesef
Ama bu da birşeydir

Dün yazdım ya üstüne alınmadın galiba. Bundan sonra chialı yogurt sağlıklı light yiyecekler hariç yemek fotosu paylaşılmayacak diye.
fotoları olmayacak.
paylaşabilirsin
Tabi üstüme alınmadım benimkiler hazır zararlı gıdalar değil hepsi anne eli organik sağlıklı şeyler

selam kızlar
diyetisyenden geldim maalesef +500 artıdayım ödem ve kas dan kaynaklı dedi moral verdi sağolsun
kas olması iyi birşey. Bazal metabolizmanı hızlandırır. Ödeme çözüm belli bol su. Yağdan almamış olman çok güzel. Yağ yakmak hiçde kolay bir şey değil netekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…