- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.981
Eskiden atatürk orman çiftliğinde vardı hey gidi gunlerhiç almadım canım.
Evet şansını dene favorin olabilir kokusuylaöyle mi ayşeciğim varmı acaba burdaki bimde doğadan demiştin dimi ok onada bakayım
al artık şu ananası takımca bayılcaz yoksamoniş bime ananas gelecekmiş 22'sinde gidip alayım bari
Ödem için zencefilli tarifleri de deneyebilirsin ben hep limonla içiyordum ama yarın portakallisıni deneyecegim sen çok hastalanıyorsun ya hergun zencefili bi çay içebilirsinöyle mi ayşeciğim varmı acaba burdaki bimde doğadan demiştin dimi ok onada bakayım
evde taze zencefilde var yeşil çayın içine atıyorum başka tarifin varmı canımÖdem için zencefilli tarifleri de deneyebilirsin ben hep limonla içiyordum ama yarın portakallisıni deneyecegim sen çok hastalanıyorsun ya hergun zencefili bi çay içebilirsin
tamam canım bir tanesini olgun alırım diğerlerini daha yeşil seçerim dediğin gibi
Yeni favorim zencefil portakal tarçın akşamdan suya koyup iciyorsun başka olursa yazarımevde taze zencefilde var yeşil çayın içine atıyorum başka tarifin varmı canım
zencefilli portakalı nasıl yapıyorsun portakalın kendisini mi kabuğunu mu koyuyorsun sıcak suya mı peki tam tarif verirsen bayılırım portakalla tarçınaYeni favorim zencefil portakal tarçın akşamdan suya koyup iciyorsun başka olursa yazarım
Ben süt bal zencefil
Zencefil limon
Zencefil yeşilçay limon bu karışımları iciyorum
Tebrikler canımÖğlen diyetisyen randevum vardı. Onun sonucunu alıp öyle bildirim yapmak istedim. 400 gr vermişim canım.
Yaptığım egzersizlerin faydasını gördüm. 2,5 kg yağ yakmışım. Kas miktarım artmış. Ödemim varmış adet öncesi olduğu için.
Diyetisyenim söyledi.
Kusuruma bakmayın, o yüzden geç saate kaldım. -400 gr arkadaşlar.
Sevgiler @toplight @morordek
Oooo birinci olmuşsun, tebrikleeerrrHakederek kazanılmış bir 1.lik olmaz ama. Sadece ödem attım
yinee teşekkür ederim
sporun estetik ameliyat sloganı gibi olmuşKızlar bugünkü menüm
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Domates
Salatalık
Maydonoz
Ara
Ceviz
Öğlen
Yumurta
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Muz
Akşam
Tazefasülye
1 kase yoğurt
2 litre su
Spor callanetics 10 saatte 10 yas gençleş
Hahahha aynen canım baya etkili diyorlar bende deniyorum sonuçları göreceğizsporun estetik ameliyat sloganı gibi olmuş
ama menü süper
Canım sporu aksatmamak gerek elinden geldiğince bişeyler yapmaya çalışBugünkü menüm
Kahvaltı
Çay
1 dilim ekmek
Tuzsuz dil peyniri
Öğle
1 simit (dışarıdaydım ve oturmaya vaktin olmadığından yedim)
Taze portakal suyu
Ara
Mandalina
Akşam
1 lahmacun
Ayran
Su 1,5 lt bitti
Spor yine yok
Akşamdan bir litre suya portakal dilimleri zencefil ve tarçınlı koyup ertesi gün iciyorsun asıl tarif bu ama ben sıcak suda zencefile tarçınlı kaynatıp portakalida sıkıyorum bardakta birlestiriyorum kışın güzel oluyo böyle sıcak sicakzencefilli portakalı nasıl yapıyorsun portakalın kendisini mi kabuğunu mu koyuyorsun sıcak suya mı peki tam tarif verirsen bayılırım portakalla tarçına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?