- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.001
Çoook teşekkür ediyorum canım. Ben de sen tebrik ederim. Sevgiler.Tebrikler canım
Bende teşekkür ediyorum canımÇoook teşekkür ediyorum canım. Ben de sen tebrik ederim. Sevgiler.
Teşekkür ederim canım. Ama ödem atarak 1. Olan tek ben varım galibaOooo birinci olmuşsun, tebrikleeerrr
Bu hafta yarisalim..Bu hafta yarışsaydık beni geçecekmişsin
Tebrikler canim..Teşekkür ederim canım. Ama ödem atarak 1. Olan tek ben varım galiba
Yok canım o kadar iddalı sporum yok benimTebrikler canim..Olsun en azindan bu durum seni daha cok azimli yapar bence. Belki bu haftada derece yaparsin..
Zaten kabuk tarçın sıcak suda bekleyince daha iyi sonuç veriyormuş deneyeceğim canım sağolAkşamdan bir litre suya portakal dilimleri zencefil ve tarçınlı koyup ertesi gün iciyorsun asıl tarif bu ama ben sıcak suda zencefile tarçınlı kaynatıp portakalida sıkıyorum bardakta birlestiriyorum kışın güzel oluyo böyle sıcak sicak
Yarışalım ama senin sporuna yetişememBu hafta yarisalim..
Kızlar bugünkü menüm
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Domates
Salatalık
Maydonoz
Ara
Ceviz
Öğlen
Yumurta
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Muz
Akşam
Tazefasülye
1 kase yoğurt
2 litre su
Spor callanetics 10 saatte 10 yas gençleş
Hafif sporlar yapmaya calis canim belini zorlamicak sekilde mesela bir sure Leslie ablamizla takılabilirsin..Yarışalım ama senin sporuna yetişemem
Canım ben 6 gün yaptım ölçü almamıştım sonra şehir dışına çıktım yapamadım dün tekrar başladım yeni ölçü aldım sonuçları göreceğiz canım :)Canım merhabaa ben de callanetics yapıyorum 3 kere yaptım dün yapamadım maalesefSenin kaçıncı yapışın, ölçü almış mıydın?
Günaydın arrkadaşlar
Bu hafta bitmedi bana misafirlerden. Allah eksikliklerini göstermesin ama arka arkaya bunaldim biraz tam yediklerime dikkat ediyorum derken herkes üstüme geliyor süt olcak süt diye, en son "bu çocugun sut almıyora benzer bir hali mi var" dedim eşimin büyük halasına çok ayıp oldu.
Bugün yine toplanacagiz inşaallah çenemi tutabilirim hem yeme hususunda hem söyleme hususunda
Seninde bir ortan yok ya hep ya hiç :)15 jumping jack + 15 burpee
15 dk 2 kilo dumbel ile kol
5 dk gobis icin mekik v.b..
2 × 30sn plank zorla dayandim..
Vee
30 dk eliptik
Ogleden sonra da zumba ve ip atlamaya niyetim var..
Vayyy dönüş muhteşem olmuş15 jumping jack + 15 burpee
15 dk 2 kilo dumbel ile kol
5 dk gobis icin mekik v.b..
2 × 30sn plank zorla dayandim..
Vee
30 dk eliptik
Ogleden sonra da zumba ve ip atlamaya niyetim var..
Canım maalesef bazen hak ediyorlar lafı. Bosver üzülme hic, sen dikkat etmeye çalış yine de :)Canım merhabaa ben de callanetics yapıyorum 3 kere yaptım dün yapamadım maalesefSenin kaçıncı yapışın, ölçü almış mıydın?
Günaydın arrkadaşlar
Bu hafta bitmedi bana misafirlerden. Allah eksikliklerini göstermesin ama arka arkaya bunaldim biraz tam yediklerime dikkat ediyorum derken herkes üstüme geliyor süt olcak süt diye, en son "bu çocugun sut almıyora benzer bir hali mi var" dedim eşimin büyük halasına çok ayıp oldu.
Bugün yine toplanacagiz inşaallah çenemi tutabilirim hem yeme hususunda hem söyleme hususunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?