- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.061
Iyi olmuş işte. Diğeri neydi öyle ya insanı hayattan soğuturdu.Onu da sen istedin diye değiştirdim ruh öküzüm
Ciddi ciddi sen spora başlayınca sana kim yetişebilir ki15 dk kalca-bacak egzersizi ve 30 dakika eliptik an itibariyle bitmistir.. Şimdi ip atlayim atlayabildigim kadar..
Dimi ya betty boop gibi olsam yeterIyi olmuş işte. Diğeri neydi öyle ya insanı hayattan soğuturdu.
Zaten farkındaysan profil resmini değiştirdin diyetten falan vazgeçtin. Şimdi betty boo gibi fıstık olacaksın InşALLAH
Sen daha güzel olursun merak etmeDimi ya betty boop gibi olsam yeter
Hep beraber fıstık olacağızSen daha güzel olursun merak etme
Ben kaçırdım ne için uğraşıyorsun Allah kolaylık versinMerhaba güzel pazarlar bugün erken başladık güne arkadaşlarla gidip yeri gördük üç katlı villa tipi kafamızda planlar çok bakalım yer nasıl şekillenecek çok tadilat istiyor ev
Sanada anne ördekMutlu pazarlar
ALLAH gönlünüze göre güzel şeyler versin, kolaylık versin canım. Niyetiniz güzel akıbetide güzel olur inşALLAHMerhaba güzel pazarlar bugün erken başladık güne arkadaşlarla gidip yeri gördük üç katlı villa tipi kafamızda planlar çok bakalım yer nasıl şekillenecek çok tadilat istiyor ev
Engelliler için çocuk kulübü acacagiz cnmBen kaçırdım ne için uğraşıyorsun Allah kolaylık versin
Saol cnm bu haftaiçi biraz şekillenir ben proje taslağını oluşturacağım bakalım inş güzel olurALLAH gönlünüze göre güzel şeyler versin, kolaylık versin canım. Niyetiniz güzel akıbetide güzel olur inşALLAH
Çok güzel bir şey başlatıyorsunuz inşaallah amacınıza en kısa zamanda ulaşırsınız canım.Engelliler için çocuk kulübü acacagiz cnm
ay ne hayırlı bir iş RABBİM gönlünüze göre versinEngelliler için çocuk kulübü acacagiz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?