- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.081
Eee don artık zatennn ferahımSelam herkeseeeee. Partilerimiz misafirlerimiz bitti. Yarın tartılmak istemiyorum sanırım. Neyse Pazartesi yeni bir hafta. İnşallah güzel geçireceğim ve eksi gelmeye çalışacağım. Boynum yüzünden spor yapamayacağım için çok üzülüyorum aslında. Çünkü o beni çok motive ediyordu.
Artık sadece eliptikle idare edeceğim düzelene kadar.0zlem cim orticim sahalara dönmüş, kapışmayı çok isterdim valla ama dediğim gibi şu boynum bir geçsin öyle inşallah. Herkes çok güzel motive olmuş, çok sevindim. Bende sizle gaza gelirim artık
Gel artık bebeğim siz olmayınca benim motivasyon da düşüyor. Gobegimizi bir kesmişler demek kiSelam herkeseeeee. Partilerimiz misafirlerimiz bitti. Yarın tartılmak istemiyorum sanırım. Neyse Pazartesi yeni bir hafta. İnşallah güzel geçireceğim ve eksi gelmeye çalışacağım. Boynum yüzünden spor yapamayacağım için çok üzülüyorum aslında. Çünkü o beni çok motive ediyordu.
Artık sadece eliptikle idare edeceğim düzelene kadar.0zlem cim orticim sahalara dönmüş, kapışmayı çok isterdim valla ama dediğim gibi şu boynum bir geçsin öyle inşallah. Herkes çok güzel motive olmuş, çok sevindim. Bende sizle gaza gelirim artık
Ah canım çok geçmiş olsun.Kızlar grıp oldum yahuu hapsırıp duruyorum
Cok geçmiş olsun canmKızlar grıp oldum yahuu hapsırıp duruyorum
Günaydın herkese. Mutlu, sağlıklı güzel haftalar olsun inşALLAH
Günaydınlar herkese hayırlı sabahlar diliyorum :)
Ya 2 guncuk nasil da etkiliyorr 69.8 maalesefKızlar hafta sonu pek giremedim malum misafirlerim var. Birkaç gün daha buradalar ama yarın daha sık girerim diye tahmin ediyorum.
Sabah tartı sonuçlarınızı yazın bakalım hafta sonu bilançosu ne olmuş.
Herkese iyi geceler
Dogum gunu partiniz bittiyse asil parti baslasinnnSelam herkeseeeee. Partilerimiz misafirlerimiz bitti. Yarın tartılmak istemiyorum sanırım. Neyse Pazartesi yeni bir hafta. İnşallah güzel geçireceğim ve eksi gelmeye çalışacağım. Boynum yüzünden spor yapamayacağım için çok üzülüyorum aslında. Çünkü o beni çok motive ediyordu.
Gecmis olsun insaallah hemen gecer sporunu okuyunca gaza geliyorum aksatmaman lazim :)Kızlar grıp oldum yahuu hapsırıp duruyorum
Canim tefal annemlerde vardi ayni dedigin gibi 1 sene kullanamadilar. Sinbo bende var yerini degistirince farkli tartiyor bana da lazim tartiCumartesi günü Annemin doğumgünüydü, dışarıdaydım tüm gün.
Sabah kalkınca squatgirl'ün egzersizlerini tamamladım. İnce bacaklar ve sıkı kalçalar için egzersizler içeren toplam 35 dakikalık 2 videodaki hareketleri yaptım. Pazar günü 21 günlük challenge'ın dinlenme günüydü, o gün squat yapmıyoruz. İnce bacaklar Challenge'ının 2. haftasını tamamladık, son bir hafta kaldı. Pazar günü de yine tüm gün bir yakınımızda misafirlikteydik. Mesaj yazma imkanım olmadı.
Annemlerde kalmıştım dün gece, bugün sabah onun tartısında 93 kg çıktımmorordek moni toplight
Diyetisyenimin tartısında 93,4 kg idim.
Bence evimdeki tartı 1 kg fazla tartıp bana oyun yapıyor.Dünyanın parasını verdim yağ oranı filan ölçüyor diye aldım tefal tartıyı ama nafile. Sinbo tartım daha istikrarlıydı vallahi. Ya da benim tartıda sorun var, internetten almıştım.
Evet canım. Annemlerdeki tartı dijital olmayan ama eski iyi bir marka klasik tartı. O hiç şaşmıyor vallahi. Hep diyetisyenimin Tanita profesyonel tartısıyla uyumlu. Tefal bodysignal evimdeki.Ya 2 guncuk nasil da etkiliyorr 69.8 maalesef
Dogum gunu partiniz bittiyse asil parti baslasinnn
Gecmis olsun insaallah hemen gecer sporunu okuyunca gaza geliyorum aksatmaman lazim :)
Canim tefal annemlerde vardi ayni dedigin gibi 1 sene kullanamadilar. Sinbo bende var yerini degistirince farkli tartiyor bana da lazim tarti
Kilom 93 arkadaşım.Kızlar hafta sonu pek giremedim malum misafirlerim var. Birkaç gün daha buradalar ama yarın daha sık girerim diye tahmin ediyorum.
Sabah tartı sonuçlarınızı yazın bakalım hafta sonu bilançosu ne olmuş.
Herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?