Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm;
Uyanınca 400ml sıcak limonlu su

08:00
1 h.yumurta
1 parca peynir
10 minik zeytin
1 d.cavdar ekmegi
Yarım bardak süt + 1 yk bugday ruseymi

10:30
1 hurma + yesil cay

13:00
1 c.b süt + 3 yk müsli

15:00
1 portakal

18:00
Yarım tabak pırasa
1 kase mercimek corbası

Evdekilere patates kızartmıstım bir kac tanede ondan yedim.

3 L su
1 yesil cay
Uyuyana kadar 1 L 5&1 icecem..
3 kucuk fincan t.kahvesi

Spor;
30 jumping jack + 15 burpee

15 dk kalca-bacak egzersizi

30 dk eliptik

1 dk plank (bugun 1dk yi birakmadan durabildim..)

Veee 350 ip

Son düzenleme:
Bende bir menü paylaşayım bakalım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1parca beyaz peynir
1 parça tulum peyniri
Domates biber maydanoz
1 dilim etimek

Ara
10 fındık 10tn kuru üzüm

Akşam
Balık salata

Ara 1/4 yeşil elma
1/4 portakal
1/2 ayva
3lt su
2 saat spa ve havuzda egzersiz+yüzme
1000 ip atlama
Pazar günleri geç kahvaltı yaptığımız için 2 öğün yiyorum. Diyetisyen listemde 2 öğün.

Menüm
Sabah 1 bardak sirkeli su 1 bardak cevizli su
Kahvaltı
1 dilim uno tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Domates
Zeytin

Ara
Muz

Öğlen
Tavuklu salata

Ara
Ceviz

Akşam
Ispanak
Yoğurt

Gece yatmadan önce yoğurt limon pulbiber

Spor callanetic
Su 2 litre

Selam herkeseeeee. Partilerimiz misafirlerimiz bitti. Yarın tartılmak istemiyorum sanırım. Neyse Pazartesi yeni bir hafta. İnşallah güzel geçireceğim ve eksi gelmeye çalışacağım. Boynum yüzünden spor yapamayacağım için çok üzülüyorum aslında. Çünkü o beni çok motive ediyordu.
Artık sadece eliptikle idare edeceğim düzelene kadar. 0zlem cim orticim sahalara dönmüş, kapışmayı çok isterdim valla ama dediğim gibi şu boynum bir geçsin öyle inşallah. Herkes çok güzel motive olmuş, çok sevindim. Bende sizle gaza gelirim artık

Eee don artık zatennn ferahım

Gel artık bebeğim siz olmayınca benim motivasyon da düşüyor. Gobegimizi bir kesmişler demek ki

Cumartesi günü Annemin doğumgünüydü, dışarıdaydım tüm gün.
Sabah kalkınca squatgirl'ün egzersizlerini tamamladım. İnce bacaklar ve sıkı kalçalar için egzersizler içeren toplam 35 dakikalık 2 videodaki hareketleri yaptım. Pazar günü 21 günlük challenge'ın dinlenme günüydü, o gün squat yapmıyoruz. İnce bacaklar Challenge'ının 2. haftasını tamamladık, son bir hafta kaldı. Pazar günü de yine tüm gün bir yakınımızda misafirlikteydik. Mesaj yazma imkanım olmadı.
Annemlerde kalmıştım dün gece, bugün sabah onun tartısında 93 kg çıktım morordek moni toplight
Diyetisyenimin tartısında 93,4 kg idim.
Bence evimdeki tartı 1 kg fazla tartıp bana oyun yapıyor. Dünyanın parasını verdim yağ oranı filan ölçüyor diye aldım tefal tartıyı ama nafile. Sinbo tartım daha istikrarlıydı vallahi. Ya da benim tartıda sorun var, internetten almıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya 2 guncuk nasil da etkiliyorr 69.8 maalesef

Dogum gunu partiniz bittiyse asil parti baslasinnn
Kızlar grıp oldum yahuu hapsırıp duruyorum
Gecmis olsun insaallah hemen gecer sporunu okuyunca gaza geliyorum aksatmaman lazim :)
Canim tefal annemlerde vardi ayni dedigin gibi 1 sene kullanamadilar. Sinbo bende var yerini degistirince farkli tartiyor bana da lazim tarti

Evet canım. Annemlerdeki tartı dijital olmayan ama eski iyi bir marka klasik tartı. O hiç şaşmıyor vallahi. Hep diyetisyenimin Tanita profesyonel tartısıyla uyumlu. Tefal bodysignal evimdeki.

Kilom 93 arkadaşım.
Annemlerde kalmıştım dün gece, bugün sabah onun tartısında 93 kg çıktım morordek moni toplight
Diyetisyenimin tartısında 15 Aralık'ta 93,4 kg idim.
Bence evimdeki tartı 1 kg fazla tartıp bana oyun yapıyor.
Dünyanın parasını verdim yağ oranı filan ölçüyor diye aldım tefal tartıyı ama nafile. Sinbo tartım daha istikrarlıydı vallahi. Ya da benim tartıda sorun var, internetten almıştım. Gerçek kilom kesinlikle 94 veya üstü değil. Gerekirse her hafta gidip diyetisyenimin tartısında tartılacağım, bu tefal tartının sonuçlarını paylaşmak istemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…