Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese hanımlar
Mutlu bir hafta olsun. Bizim ev halen kalabalık Tez hocam da yine milyon tane şey istedi, curcunada çalışmaya çalışıyorum. İçim de elvermiyor Umut'u bırakıp gitmeye. Çünkü o da evin bu haline alışık olmadığından yadırgıyor, bizi istiyor sürekli. Ah bu annelik...

Söylemeden geçemeyeceğim canım, her şey çok güzel görünüyordu, ellerine sağlık :)
Artıııık toparlanma zamanı
Ya 2 guncuk nasil da etkiliyorr 69.8 maalesef
Evet canım hafta sonları etkiliyor maalesef. Durumumuzu bilirsek ona göre cumaya kadar toparlama şansımız olur :)
Tamam canım bundan sonra diyetisyen tartı sonucunu paylaş, moni de öyle yapıyor örneğin. Daha doğru bir sonuç olur

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah öne bir karga kahvaltısını etmeden hortladım ama sonra tekrar uyuya kalmışım Allahtan
Akşamlık yemeğimi de yaptım bu saatte Biraz keyif yapıp sonrada kuzuyu okuldan aldıktan sonra ufak ufak Fizik Tedaviye gideceğim Aradada ufak bir iki işimi halledip yürüyüşü de aradan çıkarmış olurum

Merhaba güzel pazarlar bugün erken başladık güne arkadaşlarla gidip yeri gördük üç katlı villa tipi kafamızda planlar çok bakalım yer nasıl şekillenecek çok tadilat istiyor ev

Çoook Çoook güzel bir şeye niyetlenmişsiniz canım Rabbim inşallah gönlünüze göre verir de herşeyi hiç sıkıntısız halledersiniz

günaydınlar
arkadaşlar sağlık problemlerinden dolayı bir süre aranızda olamayacağım bir sorununuz olursa bana özel mesaj atabilirsiniz yada coğunuzda cep telefonum var cepten ulaşabilirsiniz

Canım çok çok geçmiş olsun sanada RAbbim acil şifalar versin ...Aminnn
Umarım çabucak toparlanır yine takımın başında daha sık görürüz seni

günaydınlar
arkadaşlar sağlık problemlerinden dolayı bir süre aranızda olamayacağım bir sorununuz olursa bana özel mesaj atabilirsiniz yada coğunuzda cep telefonum var cepten ulaşabilirsiniz
ALLAH tüm hastalara şifa versin inşALLAH. Sen işine bak kaptanım. Aklın burada kalmasın. ALLAH sana ve sevdiklerine sağlıklı ömürler versin.

Acaba benim bu hafta listeye girmem mümkün olur mu?
Canım paylaşımların hala yeterince düzenli değil. Cuma günü kilo bildirmedin örnegin? Şimdi baktım, bugünden önce en son 8 Aralık'ta takıma yazmışsın yani 10 gündür paylaşımın yok. İlk sayfadaki kurallara uyduğuna emin olduğumuzda listeye alabiliriz.

15 dk kalca-bacak egzersizi ve 30 dakika eliptik an itibariyle bitmistir.. Şimdi ip atlayim atlayabildigim kadar..
Merhabalar,
Ben Gülden.
Nasılsınız, iyi misiniz?
Eliptik bisikletler uzun süredir ilgi alanımda. Bir ara araştırmıştım. Çok fazla model ile karşılaştım. Bu konuda bana önerileriniz ne olur acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Gününüz güzel geçsin. Sevgiler.

dönüşün muhteşem olacak desenehadi geçmiş olsun yoğunluklar da bitmiş

Arkadaşlar merhaba,
Hepinize sağlıklı, mutlu güzel bir gün diliyorum.
Bugün sabah kahvaltısında 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 1 dilim esmer ekmek, 2 kuru kayısı yedim.
Ara öğünde yeşil çay ve 4 çiğ badem yedim.
Saat 11:00 gibi 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Öğle yemeğinde 1 kase mercimek çorbası, kıymalı patates yemeği ve yoğurt yedim.
Öğleden sonra da 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Akşam yemeğinde çorba ve ıspanak yemeği var.
Akşam 40 dakikada 500 kalori yakıyoruz antrenmanını tamamlayacağım.
Sonra ara öğün olarak 1/2 kase yoğurt ve 1 meyve yerim.
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…