- 17 Aralık 2016
- 578
- 1.087
- 43
- 46
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.101
Günaydın herkese. Mutlu, sağlıklı güzel haftalar olsun inşALLAH
Günaydınlar herkese hayırlı sabahlar diliyorum :)
Gunaydin kizlar..Kilom 77.8..
Gunaydinn
Ay ne güzel bir rakam keşkeee benim olsaaa ssssBu sabah kilom. 65,3
Söylemeden geçemeyeceğim canım, her şey çok güzel görünüyordu, ellerine sağlık :)Selam herkeseeeee. Partilerimiz misafirlerimiz bitti. Yarın tartılmak istemiyorum sanırım. Neyse Pazartesi yeni bir hafta. İnşallah güzel geçireceğim ve eksi gelmeye çalışacağım. Boynum yüzünden spor yapamayacağım için çok üzülüyorum aslında. Çünkü o beni çok motive ediyordu.
Artık sadece eliptikle idare edeceğim düzelene kadar. @0zlem cim orticim sahalara dönmüş, kapışmayı çok isterdim valla ama dediğim gibi şu boynum bir geçsin öyle inşallah. Herkes çok güzel motive olmuş, çok sevindim. Bende sizle gaza gelirim artık
Evet canım hafta sonları etkiliyor maalesef. Durumumuzu bilirsek ona göre cumaya kadar toparlama şansımız olur :)Ya 2 guncuk nasil da etkiliyorr 69.8 maalesef
Tamam canım bundan sonra diyetisyen tartı sonucunu paylaş, moni de öyle yapıyor örneğin. Daha doğru bir sonuç olurKilom 93 arkadaşım.
Annemlerde kalmıştım dün gece, bugün sabah onun tartısında 93 kg çıktımmorordek moni toplight
Diyetisyenimin tartısında 15 Aralık'ta 93,4 kg idim.
Bence evimdeki tartı 1 kg fazla tartıp bana oyun yapıyor.
Dünyanın parasını verdim yağ oranı filan ölçüyor diye aldım tefal tartıyı ama nafile. Sinbo tartım daha istikrarlıydı vallahi. Ya da benim tartıda sorun var, internetten almıştım. Gerçek kilom kesinlikle 94 veya üstü değil.Gerekirse her hafta gidip diyetisyenimin tartısında tartılacağım, bu tefal tartının sonuçlarını paylaşmak istemiyorum artık.
Merhaba güzel pazarlar bugün erken başladık güne arkadaşlarla gidip yeri gördük üç katlı villa tipi kafamızda planlar çok bakalım yer nasıl şekillenecek çok tadilat istiyor ev
günaydınlar
arkadaşlar sağlık problemlerinden dolayı bir süre aranızda olamayacağım bir sorununuz olursa bana özel mesaj atabilirsiniz yada coğunuzda cep telefonum var cepten ulaşabilirsiniz
ALLAH tüm hastalara şifa versin inşALLAH. Sen işine bak kaptanım. Aklın burada kalmasın. ALLAH sana ve sevdiklerine sağlıklı ömürler versin.günaydınlar
arkadaşlar sağlık problemlerinden dolayı bir süre aranızda olamayacağım bir sorununuz olursa bana özel mesaj atabilirsiniz yada coğunuzda cep telefonum var cepten ulaşabilirsiniz
Ay ne güzel bir rakam keşkeee benim olsaaa ssss
günaydınlar
Canım paylaşımların hala yeterince düzenli değil. Cuma günü kilo bildirmedin örnegin? Şimdi baktım, bugünden önce en son 8 Aralık'ta takıma yazmışsın yani 10 gündür paylaşımın yok. İlk sayfadaki kurallara uyduğuna emin olduğumuzda listeye alabiliriz.Acaba benim bu hafta listeye girmem mümkün olur mu?
Merhabalar,15 dk kalca-bacak egzersizi ve 30 dakika eliptik an itibariyle bitmistir.. Şimdi ip atlayim atlayabildigim kadar..
Çok geçmiş olsun kaptanım. Acil şifalar diliyorum.günaydınlar
geçmiş olsun canımKızlar grıp oldum yahuu hapsırıp duruyorum
dönüşün muhteşem olacak deseneSelam herkeseeeee. Partilerimiz misafirlerimiz bitti. Yarın tartılmak istemiyorum sanırım. Neyse Pazartesi yeni bir hafta. İnşallah güzel geçireceğim ve eksi gelmeye çalışacağım. Boynum yüzünden spor yapamayacağım için çok üzülüyorum aslında. Çünkü o beni çok motive ediyordu.
Artık sadece eliptikle idare edeceğim düzelene kadar. @0zlem cim orticim sahalara dönmüş, kapışmayı çok isterdim valla ama dediğim gibi şu boynum bir geçsin öyle inşallah. Herkes çok güzel motive olmuş, çok sevindim. Bende sizle gaza gelirim artık
Çok geçmiş olsun arkadaşım.selam
yine puslu bir istanbul sabahı ve ben öksürmeye başladım.eşim hasta bir haftadır,büyük oğlum da aynı şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?