- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.141
çok acıkırsan yoğurt ye dengesiz yiyince daha fazla acıkıyor insan kolay gelsin bebişle sanaBen ta sabah alıntıladıklarıma şiimdi yazabildim yavrum durmuyor bırakmıyor
Hızlıca okudum hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun hemen limon bal sıcak su yapıp içsinler şifa olsunn.
Sabah:
1 kk peynir
1 haslanmis yumurta
1 kapya biber
Öğlen yiyemedim ikindin:
Et kavurma, haslanmis brokoli, ayran
Aksam niyetine : 1 haslanmis yumurta
Aralarda ceviz kayısı kurusu yedim. Çok az oldu açım aslnda. Tekrar bir sey yemeye içmeye fırsatım olur mu bilmiyorum memeden ayrilmiyor.
Sana da ablacımgeçmiş olsun canımbenimde boğazlar yanıyo iki gündür bugünde öksürük başladı
haha geçen evi su bastı diyordu görüşüyoruz hergün iyi çok yoğun bu ara
Baş üstüne söylerimOww, zordur su da ya, selam söyle gelsin arada :)
Sağolll ŞeymacımSöylemeden geçemeyeceğim canım, her şey çok güzel görünüyordu, ellerine sağlık :)
Artıııık toparlanma zamanı
Evet canım hafta sonları etkiliyor maalesef. Durumumuzu bilirsek ona göre cumaya kadar toparlama şansımız olur :)
Tamam canım bundan sonra diyetisyen tartı sonucunu paylaş, moni de öyle yapıyor örneğin. Daha doğru bir sonuç olur
ALLAH tüm hastalara şifa versin inşALLAH. Sen işine bak kaptanım. Aklın burada kalmasın. ALLAH sana ve sevdiklerine sağlıklı ömürler versin.
Ayyyy bitti çok şükürdönüşün muhteşem olacak desenehadi geçmiş olsun yoğunluklar da bitmiş
Amaannn monişim dikkat et kendine. Vitamin takviyesi yap. Geldi mi gitmiyor bu hastalıklar. Bol bol adaçayı ıhlamur iç bebeyim.selam
yine puslu bir istanbul sabahı ve ben öksürmeye başladım.eşim hasta bir haftadır,büyük oğlum da aynı şekilde
Merhaba canim daha once tanismistik ama bir suredir aktif olamadigim icin karsılasmadık seninle..Merhabalar,
Ben Gülden.
Nasılsınız, iyi misiniz?
Eliptik bisikletler uzun süredir ilgi alanımda. Bir ara araştırmıştım. Çok fazla model ile karşılaştım. Bu konuda bana önerileriniz ne olur acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Gününüz güzel geçsin. Sevgiler.
Merhabalar,
Ben Gülden.
Nasılsınız, iyi misiniz?
Eliptik bisikletler uzun süredir ilgi alanımda. Bir ara araştırmıştım. Çok fazla model ile karşılaştım. Bu konuda bana önerileriniz ne olur acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Gününüz güzel geçsin. Sevgiler.
Bak bak hemen sıkıştırdı araya lafı
Yok en bılgılımız sensın ondanBak bak hemen sıkıştırdı araya lafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?