Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınn Güzel günlerimiz olsunn

5.callayı 2 hareket eksikle yaptım dün, bebe uyandı. Sonradan hareketleri yapma hatasına düşmedim çünkü vücut soğuduktan sonra yapınca incitme riski çok fazla. Başıma gelmişliği var
Bugün de 6. yapacağım inşaallah. Kendimden beklentimi şimdiden aştım genelde 3 yapıp bırakıyordum

Wayy wayy waayyy Ferah hanim.... 0zlem ve sen spor yapmamak için zor duruyordunuz galiba biri spor yap desin diye beklemişsiniz
Maşallah sübhanallah hepinize
Sana da maşallah kuzuuuu. Özlemle göbüşüm bir kesilmiş herhalde baktım başlamış haydi dedim kaldır totoyu

Sende harikalar yaratmissin orticim bundan sonra bırakmak yok!!!
Evettt, sende öyle bebeyim.

Süpersin o zaman

O da tutarsız maalesef

Çok teşekkür ederim canım. Sevgilerimle.

Dün akşam eve gidince karnımı doyurdum, biraz dinlendim ve squatgirl'ün 40 dakika 500 kalori yakıyoruz antrenmanını yaptım. Sonra mutfak dolaplarımın üst raflarını düzenledim, eşyaların yerini değiştirdim. O da egzersiz gibi oldu, merdivenle yapınca.
Bugün squatgirl'ün challenge programına göre "selülitler için egzersizler" yapacağız. 10 dakika sürüyor. Doris yarın kardiyo yapacağımız için bugünlük bu egzersizler yeterli demiş. Ben gün içinde de yürüyüş yapacağım inşallah.
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği ve 1 dilim köy peyniri yedim. Ara öğünde 1 fincan Türk kahvesi içtim. Öğle yemeğinde yemekhanemizde şafak çorba, terbiyeli köfte ve fasulye pilaki varmış.
Kaymaklı ekmek kadayıfı da varmış da ben sadece seyredeceğim
kendi hakkım olan tatlıyı arkadaşıma vereceğim.
Öğleden sonra ara öğünü için yanımda ekşi elma ve light yoğurt getirdim.
Akşam evde erişteli yeşil mercimek çorbası ve ıspanak yemeği var.
Yemekten sonra selülit hareketlerini yapacağım.
Akşam ara öğününde de 1 ayva yiyeceğim.
Ve dinlenme zamanııı

kuzum ben dukana başladım, kuşhan çok acıkmalı dayanamıyorum ya, hiç değilse bunda protein sınırsız.

kuzum ben dukana başladım, kuşhan çok acıkmalı dayanamıyorum ya, hiç değilse bunda protein sınırsız.
İlk başta sürekli protein yiyeceksin şimdi değil mi bir kaç gün? Allah yardımcın olsun arkadaşım
Öğlearasında yemekten sonra bir arkadaşımla yürüyüş yaptık. 53 dakika yürümüşüz.
Bende ufaklıkla yürüyüp geldim şimdi 1 saat
Ayy grıp cok kotu yavv
Geçmişler olsun efendiiim ama biliyoruz bu grip size hiçbir şey yapmaz ip atlamalara devamm

O protein yemekten memnun merak etme:)
Ay sen bebişle çıktın ben daha evin içinde dolanıyorum bende çıkayım birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…