- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.181
Yine Harika mısın acabaaaaa ortim?
Sana da maşallah kuzuuuu. Özlemle göbüşüm bir kesilmiş herhalde baktım başlamış haydi dedim kaldır totoyuWayy wayy waayyy Ferah hanim....0zlem ve sen spor yapmamak için zor duruyordunuz galiba biri spor yap desin diye beklemişsiniz
Maşallah sübhanallah hepinize
Evettt, sende öyle bebeyim.Sende harikalar yaratmissin orticim bundan sonra bırakmak yok!!!
Süpersin o zamanGünaydınnGüzel günlerimiz olsunn
5.callayı 2 hareket eksikle yaptım dün, bebe uyandı. Sonradan hareketleri yapma hatasına düşmedim çünkü vücut soğuduktan sonra yapınca incitme riski çok fazla. Başıma gelmişliği var
Bugün de 6. yapacağım inşaallah. Kendimden beklentimi şimdiden aştım genelde 3 yapıp bırakıyordum
Çok teşekkür ederim.Merhaba canim daha once tanismistik ama bir suredir aktif olamadigim icin karsılasmadık seninle..
Tekrardan memnun oldum..
Bendeki bu model cok memnunum..
https://urun.n11.com/eliptik-bisiklet/voit-d30-eliptik-bisiklet-ucretsiz-kargo-montaj-P51429497
O da tutarsız maalesefPeki yağ oranını nasıl ölçüyor canım aynı mı çıkıyor diyetisyeninin verdiği yağ ölçüsüyle? O doğru mu?
Allah yardımcın olsun en zor işmiş annelik insan yaşamadan takdir etmeyi bilmiyor:) Tüm işlerin içinde insanın en vicdan yaptığıı.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşaallah.
Çok teşekkür ederim canım. Sevgilerimle.Canım ben göz kararı yapıyorum ama 1 şişe doğal maden suyu, 1 yumurta, 1bardak süt yeter gibi. 1 pakette 5tn hazır yufka oluyor. Birde her yeri iyice ıslatmak lazım. Üç malzemeye ben soğan koymuyorum. Ispanağı yıkayıp doğrayıp tuz baharat koyup karıştırıyorum. Ispanak tuzla beklediği zaman pişmiş gibi oluyor zaten. Birde malzeme kalırsa 1 yumurta daha kırıp üstüne sürüyorum.
Afiyet olsun canım
wendy dünürüm ara öğünlü akşam atıştırmalı kuşhan yapsak mı? Atıştırma dediğim hani ayran süt vs gibi. Ne dersin? Bir yılbaşı gecesini serbest bırakır sonra kaldığımız yerden devam ederiz.
Dukana mı başladın hadi bakalımkuzum ben dukana başladım, kuşhan çok acıkmalı dayanamıyorum ya, hiç değilse bunda protein sınırsız.
Dukana mı başladın hadi bakalım
Hadi bakalım hayırlısı bu sefer son aşamaya kadar yap belki geri almazsın verdiğinievet kuzum haşlanmış et yedim şimdi :)
Çok geçmiş olsun.Ayy grıp cok kotu yavv
BravoÖğlearasında yemekten sonra bir arkadaşımla yürüyüş yaptık. 53 dakika yürümüşüz.
Geçmiş olsun kuşumAyy grıp cok kotu yavv
İlk başta sürekli protein yiyeceksin şimdi değil mi bir kaç gün? Allah yardımcın olsun arkadaşımkuzum ben dukana başladım, kuşhan çok acıkmalı dayanamıyorum ya, hiç değilse bunda protein sınırsız.
Bende ufaklıkla yürüyüp geldim şimdi 1 saatÖğlearasında yemekten sonra bir arkadaşımla yürüyüş yaptık. 53 dakika yürümüşüz.
Geçmişler olsun efendiiim ama biliyoruz bu grip size hiçbir şey yapmaz ip atlamalara devammAyy grıp cok kotu yavv
O protein yemekten memnun merak etme:)İlk başta sürekli protein yiyeceksin şimdi değil mi bir kaç gün? Allah yardımcın olsun arkadaşım
Bende ufaklıkla yürüyüp geldim şimdi 1 saat
Geçmişler olsun efendiiim ama biliyoruz bu grip size hiçbir şey yapmaz ip atlamalara devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?