Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O protein yemekten memnun merak etme:)
Ay sen bebişle çıktın ben daha evin içinde dolanıyorum bende çıkayım birazdan
Bebişle ikinci tura hazırlaniyorum nilsub hemen çık hemen

evet canım ama bu sefer pek moda mod takılmıyorum, azıcık sebzem azıcık meyvem var yani. tam dukan olamıyor maalesef

protein ağırlıklı beslenme diyelim.

Emziriyor olmasam tam benlik, etobur sayılırım çünkü. Daha önce ne kadar süreli yaptın ne kadar işe yaradı?
Ben de protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, az önce çikolatalı süt içtim mesela

Harika bu, çok iyi olmuş
Harikalığı katlamaya yeniden dışarı çıkacağız o zaman

Çiklatı saymazsak sütte protein

Menüm;
Uyanınca 400ml sıcak limonlu su

07:30
1 bardak süt + 4 yk müsli

Arada bir kactane cubuk kraker yedim.

12:00
1 kase mercimek corbasi

15:00
1 bardak süt + 1 yk bugday ruseymi

18:00
1 kase corba
4 yk domatesli yumurta
1 dilim tb ekmegi

3 L su
3 t.kahvesi
1 kupa form cay
1 kupa yesil cay

1 L 5&1 bitki cayi uyuyana kadar icerim

Spor;
17.5 dk 2013 ip atlama
15 dakika kalca-bacak hareketleri
30 dk eliptik
Plank 1,5 dk durabildim

Öğlearasında yemekten sonra bir arkadaşımla yürüyüş yaptık. 53 dakika yürümüşüz.

Ayy grıp cok kotu yavv
Geçmiş olsun bebeyimmm.

Ben de öyle düşündüm

Yaaa çok güzel vermişsin tühh. Başka bir şey dene o zaman bence
DUKAN YUZUNDEN DEGİL BASKA BİRSEYLER DENERKEN ALDİ KİLOYU
BENDE ONUNLA AYNİ ZAMANLARDA BASLAMİSTİM DUKAN Â 95 LE 25 KG CİVARİ ONLA VERDİM SONRA 53KG CİVARİ MEZUN OLDUM SİMDİ 58-60 ARASİ GEZİYORUM BİRAZ DAHS VERECEGİM İNS

Detoks mu yapiyosun bence insulin direncinde olan birine göre çok az yiyosun bir yerde patlak verir
Kış sebzelerini ye hem doyurur hem kilo aldırmaz detoks yapacaksan da kereviz ıspanak ve pırasa dene derim özellikle kereviz iyi ödem attiriyor

Bugunluk boyle oldu dun bulgur pilavini biraz fazla yiyince bugunu hafif tutmak istedim.ispanak ve pirasaya bayiliyorum zaten kerevizi cok sevmesem de yerim.
nilsub ortim yedin mi kahvaltida pirasali mucverini??

Maasallahh cok iyi vermissin canim sen de. 53e kadar inmekk mukemmel Dukan yapmayi birakinca mi aldin geri 5 kilo?
Cok guzell hem menu hem spor hem su. Calla benim yalan oldu yataktayim ufaklikla su an. Ama icim rahat 2 saat yuruduk bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…