- 23 Ağustos 2012
- 14.796
- 39.132
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.201
İlk başta sürekli protein yiyeceksin şimdi değil mi bir kaç gün? Allah yardımcın olsun arkadaşım
Harika bu, çok iyi olmuşBende ufaklıkla yürüyüp geldim şimdi 1 saat
Bebişle ikinci tura hazırlaniyorum nilsub hemen çık hemenO protein yemekten memnun merak etme:)
Ay sen bebişle çıktın ben daha evin içinde dolanıyorum bende çıkayım birazdan
evet canım ama bu sefer pek moda mod takılmıyorum, azıcık sebzem azıcık meyvem var yani. tam dukan olamıyor maalesef
protein ağırlıklı beslenme diyelim.
Harikalığı katlamaya yeniden dışarı çıkacağız o zamanHarika bu, çok iyi olmuş
Çiklatı saymazsak sütte proteinBebişle ikinci tura hazırlaniyorum nilsub hemen çık hemen
Emziriyor olmasam tam benlik, etobur sayılırım çünkü. Daha önce ne kadar süreli yaptın ne kadar işe yaradı?
Ben de protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, az önce çikolatalı süt içtim mesela
Harikalığı katlamaya yeniden dışarı çıkacağız o zaman
Emziriyor olmasam tam benlik, etobur sayılırım çünkü. Daha önce ne kadar süreli yaptın ne kadar işe yaradı?
Ben de protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, az önce çikolatalı süt içtim mesela
Ben de öyle düşündümÇiklatı saymazsak sütte protein
Yaaa çok güzel vermişsin tühh. Başka bir şey dene o zaman benceGeçen sene yapıp 10 kilo verdim hepsini de aldım
Tamam canımkuzum ben dukana başladım, kuşhan çok acıkmalı dayanamıyorum ya, hiç değilse bunda protein sınırsız.
Öğlearasında yemekten sonra bir arkadaşımla yürüyüş yaptık. 53 dakika yürümüşüz.
Geçmiş olsun bebeyimmm.Ayy grıp cok kotu yavv
Menüm;
Uyanınca 400ml sıcak limonlu su
07:30
1 bardak süt + 4 yk müsli
Arada bir kactane cubuk kraker yedim.
12:00
1 kase mercimek corbasi
15:00
1 bardak süt + 1 yk bugday ruseymi
18:00
1 kase corba
4 yk domatesli yumurta
1 dilim tb ekmegi
3 L su
3 t.kahvesi
1 kupa form cay
1 kupa yesil cay
1 L 5&1 bitki cayi uyuyana kadar icerim
Spor;
17.5 dk 2013 ip atlama
15 dakika kalca-bacak hareketleri
30 dk eliptik
Plank 1,5 dk durabildim
DUKAN YUZUNDEN DEGİL BASKA BİRSEYLER DENERKEN ALDİ KİLOYUBen de öyle düşündüm
Yaaa çok güzel vermişsin tühh. Başka bir şey dene o zaman bence
Bence başlamışken tam yapmaya çalış en azından protein günlerini sebze günlerinde bir meyve yersinGeçen sene yapıp 10 kilo verdim hepsini de aldım
Detoks mu yapiyosun bence insulin direncinde olan birine göre çok az yiyosun bir yerde patlak verirMenüm;
Uyanınca 400ml sıcak limonlu su
07:30
1 bardak süt + 4 yk müsli
Arada bir kactane cubuk kraker yedim.
12:00
1 kase mercimek corbasi
15:00
1 bardak süt + 1 yk bugday ruseymi
18:00
1 kase corba
4 yk domatesli yumurta
1 dilim tb ekmegi
3 L su
3 t.kahvesi
1 kupa form cay
1 kupa yesil cay
1 L 5&1 bitki cayi uyuyana kadar icerim
Spor;
17.5 dk 2013 ip atlama
15 dakika kalca-bacak hareketleri
30 dk eliptik
Plank 1,5 dk durabildim
Bugunluk boyle oldu dun bulgur pilavini biraz fazla yiyince bugunu hafif tutmak istedim.ispanak ve pirasaya bayiliyorum zaten kerevizi cok sevmesem de yerim.Detoks mu yapiyosun bence insulin direncinde olan birine göre çok az yiyosun bir yerde patlak verir
Kış sebzelerini ye hem doyurur hem kilo aldırmaz detoks yapacaksan da kereviz ıspanak ve pırasa dene derim özellikle kereviz iyi ödem attiriyor
Maasallahh cok iyi vermissin canim sen de. 53e kadar inmekk mukemmelDUKAN YUZUNDEN DEGİL BASKA BİRSEYLER DENERKEN ALDİ KİLOYU
BENDE ONUNLA AYNİ ZAMANLARDA BASLAMİSTİM DUKAN Â 95 LE 25 KG CİVARİ ONLA VERDİM SONRA 53KG CİVARİ MEZUN OLDUM SİMDİ 58-60 ARASİ GEZİYORUM BİRAZ DAHS VERECEGİM İNS
Cok guzell hem menu hem spor hem su.Menüm
Sabah 1 bardak cevizli su 1 bardak sirkeli su
Kahvaltı
1 yumurta
Kuru domates
Peynir
1 dilim tb ekmeği
Ara
Mandalina
Öğlen
Ispanak
Yoğurt
Ara karışık bitki çayı
Akşam
Kurufasülye
1 dilim tb ekmeği
Yoğurt
Spor callanetics
Su 2 litre
Hadi hayırlı olsun :)kuzum ben dukana başladım, kuşhan çok acıkmalı dayanamıyorum ya, hiç değilse bunda protein sınırsız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?