- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.241
Çocuklar hisseder derler, olur mu olurMert’i 9:30 da uyutmuştum kalktı 11:00 gibi. O saatten beri uyutmaya çalışıyorum. Çocuk strese mi girdi acaba anladı da memeden keseceğimi. Memeeee diye ağlayarak uyanıyor
Bu yine iyiymis baba aynı yatakta en azındanEki Görüntüle 2081648
Annelik kesinlikle böyle bir şey işteee.
Canım sende güzel spor yapıyorsun helalllDün akşam "selülitlerden kurtulma hareketleri" ve "selülitleri yok etmede en etkili 5 hareket" egzersizlerini yaptım.
Gün içerisinde 9677 adım yürüdüm.
Akşam yemeğinde erişteli yeşil mercimek çorbası ve ıspanak yemeği yedim. Ara öğünde 2 Trabzon hurması yiyip, süt içtim.
Bugün sabah evden kahvaltılık getirememiştim, çok canım çekti 1 simit aldım. Yanında da tulum peyniri aldım. Onları yedim.
Ara öğünde 1 ekşi elma yedim.
Öğle yemeğinde çorba ve sebze yemeği yemeyi planlıyorum.
Sonra da Türk kahvesi içeceğim.
Ara öğünde 1 fincan yeşil çay içerim.
Akşam yemeğinde erişteli yeşil mercimek çorbam ve haşlanmış bifteğim var.
Akşam ara öğününde 1 kivi ve 2 yemek kaşığı yoğurt yiyeceğim.
Bugünün egzersizi 40 dakikada 500 kalori yakıyoruz antrenmanı imiş. Onu tamamlayacağım.
Ne iyi etmişsin canım. Güzel salatalar yaparsın. Zeytinyağlı kabak yemeği yaparsın.Selam kızlar pazara gittim bir sürü yeşillik aldım kabak aldım fırına atmak için:)
Evet canım deniz doğrayıp fırına atıyordu üzerine yoğurt akşamları yiyiyordu hatun ne güzel kilo verdiNe iyi etmişsin canım. Güzel salatalar yaparsın. Zeytinyağlı kabak yemeği yaparsın.
Fırında mücver de ne güzel olur.
Afiyet olsun misss bende yapayım kahve içmedim bugünÖğlearasında 1 kase domates çorbası, 2 tane mücver, yanında 1 kaşık yoğurt yedim. Çok hafif, güzel bir öğle yemeği oldu.
1 fincan damlasakızlı Türk kahvesi içtim. Yemeğin üzerine çok iyi gitti doğrusu.
Gün içerisindeki koşuşturmacanızda hepinize çok kolay gelsin. Sevgiler.
Yürüyüş de yaptım biraz. 5000 adım atmışım.
Teşekkür ederim canım.Afiyet olsun misss
Kahve iç muhakkak. İnsanı dinlendiriyor. Afiyet olsun şimdiden.Afiyet olsun misss bende yapayım kahve içmedim bugün
Bence değil :)Bu ara günde 2 fincan Türk kahvesi içiyorum arkadaşlar. Fazla mı acaba?
Bence de değil bende Türk kahvesini duble nescafe fincanların da içiyorum iki küçük fincan alıyordurBu ara günde 2 fincan Türk kahvesi içiyorum arkadaşlar. Fazla mı acaba?
Bu ara canım da çok istiyor inan.Bence de değil bende Türk kahvesini duble nescafe fincanların da içiyorum iki küçük fincan alıyordur
Karataycılar günde 3-4 küçük fincan içiyorlar dün nette gördüm öyle fal uygulamaları kaldırılacakmış doğru mu acabaBu ara canım da çok istiyor inan.Kendimi kahve içerken buluyorum. Bir de falaaddin diye bir uygulama var telefonda, ona fincanın fotoğraflarını çekip gönderiyorum günde 1 defa. Fala inanma falsız kalma demişler ya, okudukça hoş zaman geçiriyor insan. Uzun uzun da yorum yazıyorlar falaaddin'de.
Vallahi doğrudurKarataycılar günde 3-4 küçük fincan içiyorlar dün nette gördüm öyle fal uygulamaları kaldırılacakmış doğru mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?