Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün akşam "selülitlerden kurtulma hareketleri" ve "selülitleri yok etmede en etkili 5 hareket" egzersizlerini yaptım.
Gün içerisinde 9677 adım yürüdüm.
Akşam yemeğinde erişteli yeşil mercimek çorbası ve ıspanak yemeği yedim. Ara öğünde 2 Trabzon hurması yiyip, süt içtim.
Bugün sabah evden kahvaltılık getirememiştim, çok canım çekti 1 simit aldım. Yanında da tulum peyniri aldım. Onları yedim.
Ara öğünde 1 ekşi elma yedim.
Öğle yemeğinde çorba ve sebze yemeği yemeyi planlıyorum.
Sonra da Türk kahvesi içeceğim.
Ara öğünde 1 fincan yeşil çay içerim.
Akşam yemeğinde erişteli yeşil mercimek çorbam ve haşlanmış bifteğim var.
Akşam ara öğününde 1 kivi ve 2 yemek kaşığı yoğurt yiyeceğim.
Bugünün egzersizi 40 dakikada 500 kalori yakıyoruz antrenmanı imiş. Onu tamamlayacağım.

Canım sende güzel spor yapıyorsun helalll

Öğlearasında 1 kase domates çorbası, 2 tane mücver, yanında 1 kaşık yoğurt yedim. Çok hafif, güzel bir öğle yemeği oldu. Sonra 1 fincan damlasakızlı Türk kahvesi içtim. Yemeğin üzerine çok iyi gitti doğrusu. Yürüyüş de yaptım biraz. 5000 adım atmışım.
Gün içerisindeki koşuşturmacanızda hepinize çok kolay gelsin. Sevgiler.

Afiyet olsun misss bende yapayım kahve içmedim bugün

Bence de değil bende Türk kahvesini duble nescafe fincanların da içiyorum iki küçük fincan alıyordur
Bu ara canım da çok istiyor inan. Kendimi kahve içerken buluyorum. Bir de falaaddin diye bir uygulama var telefonda, ona fincanın fotoğraflarını çekip gönderiyorum günde 1 defa. Fala inanma falsız kalma demişler ya, okudukça hoş zaman geçiriyor insan. Uzun uzun da yorum yazıyorlar falaaddin'de.

Karataycılar günde 3-4 küçük fincan içiyorlar dün nette gördüm öyle fal uygulamaları kaldırılacakmış doğru mu acaba

Merhaba kızlar.
Bugün yoğun bir gündü benim için. Sabahtan sincabimi dr.a götürdüm. ALLAH'tan birşey yokmuş. Geniz akıntısı biraz koyulasmiş ilacina ek ilaclar verdi. Okula gitsin keyfi yerinde dedi. Dr. öyle deyince bende işe geldim öğlen vakti. Tabi 1 günlük işi yarın güne sıkışırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…