- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.261
Aferin çalışkan hatun Allah kolaylık versinMerhaba kızlar.
Bugün yoğun bir gündü benim için. Sabahtan sincabimi dr.a götürdüm. ALLAH'tan birşey yokmuş. Geniz akıntısı biraz koyulasmiş ilacina ek ilaclar verdi. Okula gitsin keyfi yerinde dedi. Dr. öyle deyince bende işe geldim öğlen vakti. Tabi 1 günlük işi yarın güne sıkışırdım
Senin kadar çalışmıyorumdur yaaa...Aferin çalışkan hatun Allah kolaylık versin
fancynancy wendy 1500-2000 denenmesi yapalım mi akşam. servey Sen nasılsın? Sende ufaktan 500e katıl iyiysen
1000 yap1500 mü
1500 mü
yok mu artıran1000 yap
yok ya ben bütün gün evde pinekliyomSenin kadar çalışmıyorumdur yaaa...
Şaka değil sanırım.Bu konuda destek alanlalanlar bile varmış
Bu saatte işin mi yok. Yat iyi tabiki de diyeceğim ama şu anda muhtemelen onu yapıyorsun
Hissetti galiba gerçekten de. Kaç gündür sürekli peşimde meme meme diye. Sürekli ama.Çocuklar hisseder derler, olur mu olur
Bu yine iyiymis baba aynı yatakta en azındanbizde ayrı yatakta keyif çatılıyor :)
Oooohhh keyfe gel ya.Çocuklar hisseder derler, olur mu olur
Bu yine iyiymis baba aynı yatakta en azındanbizde ayrı yatakta keyif çatılıyor :)
Ay bugün gözlerimi zor açık tutuyorum ben eliptik yapsam olmaz mıııı? Hiççç zıplamaya halim yok.Bugünkü menüyü paylaşayım ben.
Kalkınca 500ml su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir 5tn siyah zeytin
1 dilim tbe
Domates dereotu maydanoz nane
Ara 1 ceviz
Öğlen
Tavuk sarma ama iç pilavını yemedim
2yk z.yağlı fasulye
Salata
Akşam
Sınırsız kabak
1 dilim tbe
Salata
Ara 1/2 ayva yerim
1 sade Türk kahvesi
3lt su
Mısır püskülü aldım bu aksam spordan sonra icerim.
Sporu yapınca yazarım.
fancynancy wendy 1500-2000 denenmesi yapalım mi akşam. servey Sen nasılsın? Sende ufaktan 500e katıl iyiysen
Yok ciddiyim. Aile terapisi gibi. Baba ne yapmalı çocuğu travmaya sokmadan nasıl biraktirirz diye. Tesadüf gördüğüm bir yazıydıŞaka değil sanırım.
ÖzgürsünAy bugün gözlerimi zor açık tutuyorum ben eliptik yapsam olmaz mıııı? Hiççç zıplamaya halim yok.
Kuzum 2 yaş civarında da bi atak dönemi oluyor ya çocukların, o dönemindedir belki Mertos da. Bak ağlayarak uyanmış bir de. Benim naçizane tavsiyem biraz daha beklemen. Ama son karar senin tabi kiHissetti galiba gerçekten de. Kaç gündür sürekli peşimde meme meme diye. Sürekli ama.
şimdiden sende de o potansiyel varKuzum 2 yaş civarında da bi atak dönemi oluyor ya çocukların, o dönemindedir belki Mertos da. Bak ağlayarak uyanmış bir de. Benim naçizane tavsiyem biraz daha beklemen. Ama son karar senin tabi ki
Bende kullanıyorum o uygulamayı canımBu ara canım da çok istiyor inan.Kendimi kahve içerken buluyorum. Bir de falaaddin diye bir uygulama var telefonda, ona fincanın fotoğraflarını çekip gönderiyorum günde 1 defa. Fala inanma falsız kalma demişler ya, okudukça hoş zaman geçiriyor insan. Uzun uzun da yorum yazıyorlar falaaddin'de.
geçmiş olsun canımMerhaba kızlar.
Bugün yoğun bir gündü benim için. Sabahtan sincabimi dr.a götürdüm. ALLAH'tan birşey yokmuş. Geniz akıntısı biraz koyulasmiş ilacina ek ilaclar verdi. Okula gitsin keyfi yerinde dedi. Dr. öyle deyince bende işe geldim öğlen vakti. Tabi 1 günlük işi yarın güne sıkışırdım
Canım ıyı degılım ama katıldım ben de ufaktan ter attım snr bır dus rahatladımBugünkü menüyü paylaşayım ben.
Kalkınca 500ml su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir 5tn siyah zeytin
1 dilim tbe
Domates dereotu maydanoz nane
Ara 1 ceviz
Öğlen
Tavuk sarma ama iç pilavını yemedim
2yk z.yağlı fasulye
Salata
Akşam
Sınırsız kabak
1 dilim tbe
Salata
Ara 1/2 ayva yerim
1 sade Türk kahvesi
3lt su
Mısır püskülü aldım bu aksam spordan sonra icerim.
Sporu yapınca yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?