Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendime not.
Çok eskiden paylaştığım tarifleri buldum,paylaşıyorum elimin altında olsun.

kekin tarifi:
ben keke şeker kullanmadım,GNC mağazasından aldığım doğal stevia bitkisinden elde edilen tatlandırıcıyla yaptım(tamamen zararsız ve bitkisel)

1.5 su bardağı un
1 su bardağı süt
1 yumurta
1/2 su bardağı more fiber(tatlandırıcı)
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
2 tatlı kaşığı tarçın
1/3 su bardağı zeytinyağı

kek yapıyoruz malzemeleri karıştırıp bildiğimiz
kek kalıbınıda sıvı yağ ile yağlıyoruz
ısıtılmış 180 derecede 20-25 dk pişcek.
ben biraz yoğurt da ekledim katı olmuştu.
birazda kakao ekledim.

Kuru salatası tarifi:
ben 2 su bardağı kuruyu haşlayıp,kavanozlara suyuyla beraber koyup buzdolabında sakladım bozulmasın diye.çünkü bir kaç gün kullandım.
öğlen salatasına ,istediğiniz yeşillik,domates,maydanoz yani canınız ne isterse taze soğan falan hazırlayıp üzerine 2 yemek kaşığı haşlanmış kuru koyuyosunuz,1 tatlı kaığı zeytinyağı,limon istenirse sirke size kalmış.ben bol baharatlı yaptım,tuz hiç kullanmadım.
akşam kurulu salata da aynısı ,
yani canınızın istediği yeşilliklerden salatanızı hazırlıyıp üzerine 4 yemek kaşığı kuru koyuyorsunuz.

zencefilli kür ödem atıcı:

3 işaret parmağı uzunluğunda kesilmiş taze zencefil veya 5-6 adet kuru zencefil
3 elma
bir dal çubuk tarçın
1 yemek kaşığı karanfil
1 yemek kaşığı karabiber
1 adet limon
3 litre su

elma ve limon dörde bölünüp,tüm malzeme suda kaynamaya başladıktan sonra,5 dakika zaman tutulup ocak kapatılacak.

her gün olmak üzere,3 su bardağı,yemek öncesi veya sonrası ılık yada sıcak içilecek.
şöyle ayarlanabilir,sabah kahvaltı sonrası 1 bardak
öğlen yemek sonrası 1 bardak
akşam yemek öncesi 1 bardak gibi.

Yine çok eskiden bir ara yaptığım detox tarzı memü,burda dursun buda.

kahvaltı
peynirli ve 1 yumurtalı omlet
ara
2 hac hurması
10 fındık

kahve

öğlen
2 parça tavuk
2 kaşık kuru fasulyeli salata
yoğurt
ara
2 hac hurması
2 kaşık yoğurt
akşam
haşlanmış kuru fasulyeli salata
1 bardak ayran
ara
zencefilli kür 1 bardak
(gün içinde toplam 3 bardak )

Teşekkürler Ayşem. Ellerine sağlık :)

teşekkürler :)

Dün akşam evdeki kavrulmuş kıyma ile omlet yaptım. O doyurdu doğrusu. Sonra 40 dakikada 500 kalori antrenmanını tamamladım. Ara öğünde meyve olarak kivi ve mandalina yedim.
Bugünün egzersizi "tek yürüyüşle 200 kalori yalıyoruz" antrenmanı (35 dak.) ve "balerin gibi ince bacaklar" antrenmanı (14 dak.), akşam eve gidince yapacağım inşallah.
Sabah 1 kibrit kutusu kaşar peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği yedim.
Öğle yemeğinde salata tabağı almayı planlıyorum.
Gününüz güzel geçsin.
Günaydın.

selam kızlar herkese günaydın.
bu hafta hiç paylaşım yapamadım siteye uğrayamadım hiç.
çok hastaydım yeni yeni ayaklanıyorum. iştende izin alamadım işlerim yılsonu çok yoğun bu yüzdende iyileşemedim tam olarak zaten. bu hafta diyete de dikkat edemedim daha çok güçten düşmemek için ama doğru düzgün bişeyde yiyemedim ağzımın tadı hiç yoktu. kusuruma bakmayın lütfen. umarım yarın tartıda üzmem sizi
elimden geldiğince geçmişi okumaya çalışıcam umarım herşey yolundadır.
hepinize güzel bi gün diliyorum

Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum.

Günaydın herkesee
şimdiden sende de o potansiyel var
Ben zaten gittiği yere kadar emsin diyenlerdenim :)
Geçmiş olsun canım

Eki Görüntüle 2081648
Annelik kesinlikle böyle bir şey işteee.
Bayildim cok guzell.
Yürümekte güzel canım cal ı neden bıraktın
Tebrikler spor süper :)
Günaydınnnn
İsteyerek birakmadim maalesef, yapmaya devam edicem insaallah minik mecburi ara diyelim. Ufaklik ayni fancynancy ninki gibi onceki gece hic uyuyamadim meme meme aglamalari, dun yine ayni. Bugun sabah yine aglayarak basladi fenalardayim :)
Hissetti galiba gerçekten de. Kaç gündür sürekli peşimde meme meme diye. Sürekli ama.
Yaa kiyamam benimki de ayni su gunlerde. Sen neden biraktirmak istiyorsun? Ne kadarlik su an canim seninki? Ben simdiden yoruldum ama biraktirmak deyince bile kotu hissettim bak isin zor kolay gelsinn
Canim gecmis olsun iyilesirsin hemen insaallah.

Merhaba arkadaslar.
Dunku menum:
Kahvalti ve ogle ayni:
Kasarli fume etli tost
Ayran

Aksam:
Mantarli biftek
3 dilim ekmek
Kola maalesef

Aralar:
Biri ceviz biri cikolatali sut biri yarim elma
Yuruyus 2,5 saat.

Hic saglikli ve istedigim gibi degil ama bebe dis cikariyor ya da hasta tam cozemedim birakamiyorum hep kucak istiyor. Yorgunluktan coktum. Kanguruyla cok rahatim mukemmel icat en azindan ellerim bos kaliyor rahat ediyorum o yuzden bol bol disari cikiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…