- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.301
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum.
Günaydın herkesee
Ben zaten gittiği yere kadar emsin diyenlerdenim :)
Geçmiş olsun canım
hepinize çok teşekkür ederim kızlar.. iyileşicim inşallahBayildim cok guzell.
İsteyerek birakmadim maalesef, yapmaya devam edicem insaallah minik mecburi ara diyelim. Ufaklik ayni fancynancy ninki gibi onceki gece hic uyuyamadim meme meme aglamalari, dun yine ayni. Bugun sabah yine aglayarak basladi fenalardayim :)
Yaa kiyamam benimki de ayni su gunlerde. Sen neden biraktirmak istiyorsun? Ne kadarlik su an canim seninki? Ben simdiden yoruldum ama biraktirmak deyince bile kotu hissettim bak isin zor kolay gelsinn
Canim gecmis olsun iyilesirsin hemen insaallah.
Merhabalar GüldenMerhaba Ayşe,
Günaydıııın
Selam geçmiş olsun. Sana da sağlıklı günler inşALLAHselam kızlar herkese günaydın.
bu hafta hiç paylaşım yapamadım siteye uğrayamadım hiç.
çok hastaydım yeni yeni ayaklanıyorum. iştende izin alamadım işlerim yılsonu çok yoğun bu yüzdende iyileşemedim tam olarak zaten. bu hafta diyete de dikkat edemedim daha çok güçten düşmemek için ama doğru düzgün bişeyde yiyemedim ağzımın tadı hiç yoktu. kusuruma bakmayın lütfen. umarım yarın tartıda üzmem sizi
elimden geldiğince geçmişi okumaya çalışıcam umarım herşey yolundadır.
hepinize güzel bi gün diliyorum
geçmiş olsun çabucak iyileşirsin inşALLAHselam kızlar herkese günaydın.
çok hastaydım yeni yeni ayaklanıyorum. iştende izin alamadım işlerim yılsonu çok yoğun bu yüzdende iyileşemedim tam olarak zaten. bu hafta diyete de dikkat edemedim daha çok güçten düşmemek için ama doğru düzgün bişeyde yiyemedim ağzımın tadı hiç yoktu. kusuruma bakmayın lütfen. umarım yarın tartıda üzmem sizi
ya anne eğer kararlı olmazsa zamanı gelince çocuk asla bırakmaz 6 yaşında bile gelse emmek isteyecektirGünaydın herkesee
Ben zaten gittiği yere kadar emsin diyenlerdenim :)
Geçmiş olsun canım
Ayy olmasın zatenÇok şükür canım
Rüzgar'a amca hala yok yani
İnşallah canım yılbaşı hedefime ulaşmak istiyorum sağol ellerine sağlık liste için:)Selam
Tartıdan önce son çıkış olarak görelim bu günü,yarın inşallah güzel sonuçlar alırız
Selam geçmiş olsun. Sana da sağlıklı günler inşALLAH
sağolun kızlar teşekkür ederim.geçmiş olsun çabucak iyileşirsin inşALLAH
benim için berbat bi hafta oldu hedefime bile ulaşamıcam sanırım hayırlısı artıkSelam
Tartıdan önce son çıkış olarak görelim bu günü,yarın inşallah güzel sonuçlar alırız
Evet kesinlikle çok zor.Not olarak dusmek isterim 3 haftadir esim is seyahatinde yalniz bakiyorum derken aksama kadar degil 24 saat yalnizAllah tek bakanlara yardimci olsun zor ismis vesselam Normalde yemek yapmam bile mucize esim yokken, en yakin dostum yemeksepetiydi canim ya
Kısmet :)ya anne eğer kararlı olmazsa zamanı gelince çocuk asla bırakmaz 6 yaşında bile gelse emmek isteyecektir
Haha Umut okula başlarken yeter anne arkadaşlarım güler dermişEvet kesinlikle çok zor.
Ben çalışmak zorunda olduğum için annem yanımda, Allah razı olsun diyorum her gün
Sana da kolaylıklar diliyorum canım.
Kısmet :)
Bekleyeceğim sanırım. Çok sinirli valla. Bu haftayı da atlatalım önümüzdeki hafta beyfendinin hem hastalığı geçer hem de keyfi yerinde olursa bir girişimde bulunabilirimKuzum 2 yaş civarında da bi atak dönemi oluyor ya çocukların, o dönemindedir belki Mertos da. Bak ağlayarak uyanmış bir de. Benim naçizane tavsiyem biraz daha beklemen. Ama son karar senin tabi ki
Çok geçmiş olsun canımselam kızlar herkese günaydın.
Hahah belki de :)Haha Umut okula başlarken yeter anne arkadaşlarım güler dermiş
Canım bu akşam ödem atıcı çay falan içsen?Ben bugün reglyim. 1. günü. Yarın şiş çıkarım yine.
Öyle bir ödem ki ne yaparsam geçmiyor vallahi.
Haftaya kaldı tartıda güzel sonuç ümitlerim.
İçeceğim canım. Sağolasın.Hahah belki de :)
Sonuçta o durumda da kendi bırakmış oluyor, ben zorlamış olmuyorum :)
Canım bu akşam ödem atıcı çay falan içsen?
Sanmam AysemGider gider. Ödemdir o ödem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?