- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.321
Yaa kiyamam benimki de ayni su gunlerde. Sen neden biraktirmak istiyorsun? Ne kadarlik su an canim seninki? Ben simdiden yoruldum ama biraktirmak deyince bile kotu hissettim bak isin zor kolay gelsinn
Ay canım yaaa, Allah yardımcın olsun. Yakınlarında akraba anne baba vs var mı? Yani be bileyim eşinde yokmuş. Hastalık olur vs olur, iyi idare ediyorsun valla.Not olarak dusmek isterim 3 haftadir esim is seyahatinde yalniz bakiyorum derken aksama kadar degil 24 saat yalnizAllah tek bakanlara yardimci olsun zor ismis vesselam Normalde yemek yapmam bile mucize esim yokken, en yakin dostum yemeksepetiydi canim ya
Olsun canım üzme kendini hepimiz basarıcaz inş arada olur böyle seylerBenim kilo almış başını gitmiş. Artık ağlasam da kızsam da utansam da ne fayda. Yalnız yarın ki tartıdan sonra tarih belirleyip kapışacağım birileriyle artık kim gönüllü olursa
Nasıl sanmazsınSanmam Aysem
Abovvv gene cuma gene cuma
Birden bırakırma. Çocuğu zorla 2 yaş sendromuna sokacaksın. Zaten zor zaman 2 yaş. Ağlama, bağırma, kendini yerden yere atmalar. Ama bu krizleri meme ile çözme. Çocuğun ilgi alanını degistirmen gerekiyor. Yada bırak ağlasın bağırsın duyma.Yaa benimki bildiğim dana oldu.2 yaşını doldurdu 4 gün önce. Çok severek içtiği için üzülüyorum açıkçası. Gerçi 1-2 gündür sürekli erteliyorum süt isteklerini sanki eskisi kadar yapışmıyor. Uyurken bırakmıyor bile o ayrı.
Bakalım burun akıntısıyla öksürüğü var geçsin de bir diyorum. O zaman keserim artık. Ya da böyle azalta azalta üzmeden kırmadan mı daha iyi olur ki bilemedim.
Gönüllüyü boşver. Seç birini ez geç. Sen istedikten sonra yapamayacagin hiçbirşey yok. Senki listelere sadık kalamazken kuşhan yapmış birisin. Herkes korksun senden. MeselaBenim kilo almış başını gitmiş. Artık ağlasam da kızsam da utansam da ne fayda. Yalnız yarın ki tartıdan sonra tarih belirleyip kapışacağım birileriyle artık kim gönüllü olursa
Canım bence süt icmekten cok emzik niyetine kullaniyor onu.. Kimileri de biberondan sut icerek uyuyor.. Bunlarda kucuk yasta dis cürüklerine sebep oluyor. Bebekken emzik verdiniz mi ?Yaa benimki bildiğim dana oldu.2 yaşını doldurdu 4 gün önce. Çok severek içtiği için üzülüyorum açıkçası. Gerçi 1-2 gündür sürekli erteliyorum süt isteklerini sanki eskisi kadar yapışmıyor. Uyurken bırakmıyor bile o ayrı.
Bakalım burun akıntısıyla öksürüğü var geçsin de bir diyorum. O zaman keserim artık. Ya da böyle azalta azalta üzmeden kırmadan mı daha iyi olur ki bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?