Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa kiyamam benimki de ayni su gunlerde. Sen neden biraktirmak istiyorsun? Ne kadarlik su an canim seninki? Ben simdiden yoruldum ama biraktirmak deyince bile kotu hissettim bak isin zor kolay gelsinn

Yaa benimki bildiğim dana oldu. 2 yaşını doldurdu 4 gün önce. Çok severek içtiği için üzülüyorum açıkçası. Gerçi 1-2 gündür sürekli erteliyorum süt isteklerini sanki eskisi kadar yapışmıyor. Uyurken bırakmıyor bile o ayrı.
Bakalım burun akıntısıyla öksürüğü var geçsin de bir diyorum. O zaman keserim artık. Ya da böyle azalta azalta üzmeden kırmadan mı daha iyi olur ki bilemedim.

Ay canım yaaa, Allah yardımcın olsun. Yakınlarında akraba anne baba vs var mı? Yani be bileyim eşinde yokmuş. Hastalık olur vs olur, iyi idare ediyorsun valla. Gerçi başa gelince de çekiliyor el mecbur. Aman Allah sağlık versin de gerisi boş hep söylerim canım.

Benim kilo almış başını gitmiş. Artık ağlasam da kızsam da utansam da ne fayda. Yalnız yarın ki tartıdan sonra tarih belirleyip kapışacağım birileriyle artık kim gönüllü olursa

Siyah beyaz aşkın tekrarını açtı eşim takıldım, bitsin önce ata sporumuz ütü sonra da eliptik yapicim sevgili 5. Takımın tüm genç kızları
Ay çok fenasınız, nerdesiniz yaaaaa. Ne zaman gelip iki çift laf etmek istesem kimse yok. Hıhhhh.
Yarın tartılmak istemiyorum of ya. Korkunun ecele faydası yok ama yine de istemiyorum

Kızlar menüm
Sabh 1 bardak cevizli su 1 bardak sirkeli su
Kahvaltı
1 dilim salçalı ekmek
Peynir

Ara ceviz

Öğlen
Yoğurt çorbası
Kapışma

Ara cennet hurması

Akşam
Brokoli çorbası
Köri soslu tavuk
Brokoli salatası

2 litre su
Gece yatmadan yoğurt pulbiber limon

Birden bırakırma. Çocuğu zorla 2 yaş sendromuna sokacaksın. Zaten zor zaman 2 yaş. Ağlama, bağırma, kendini yerden yere atmalar. Ama bu krizleri meme ile çözme. Çocuğun ilgi alanını degistirmen gerekiyor. Yada bırak ağlasın bağırsın duyma.
Bizim zeyno oyle bir kriz anındaydı. Bana da bir kal geldi izliyorum ifadesiz olarak. Videoya cektim. Bu tuhaf tuhaf trip atıyor kendince. Ne yapıyorsun sen? Su haline bak yakışıyormu dedim. Videoyu izlettim. başladı gülmeye. 1 -2 kereden sonra o triplerin getirirsi yok. Bıraktı. Birde bunları sadece anneye yapıyorlar. ALLAH sana yardım etsin.
@wendigo hatırlarsın jandarma jandircaaamm

Benim kilo almış başını gitmiş. Artık ağlasam da kızsam da utansam da ne fayda. Yalnız yarın ki tartıdan sonra tarih belirleyip kapışacağım birileriyle artık kim gönüllü olursa
Gönüllüyü boşver. Seç birini ez geç. Sen istedikten sonra yapamayacagin hiçbirşey yok. Senki listelere sadık kalamazken kuşhan yapmış birisin. Herkes korksun senden. Mesela 0zlem yada nilsub . Ama ben korkmuyorum. Istiyorsan benimle kapış

Canım bence süt icmekten cok emzik niyetine kullaniyor onu.. Kimileri de biberondan sut icerek uyuyor.. Bunlarda kucuk yasta dis cürüklerine sebep oluyor. Bebekken emzik verdiniz mi ?

Günaydın. Dün akşam yorgunluktan sızmış kalmışım. Umut da sağolsun en uzun geceyi daha da bi uzun yaptı, uyandı durdu sürekli.
Hadi bakalım güzel bildirimler bekliyorum sizden. Listeyi ekleyeceğim şimdi.

***5. Takım 549. Etap***

servey (66,4/)
moni (83,5/)
inatettimolacak (61,2/)
lydznp (79,9/)

bluedolphin (93,6/)
prensesss016 (59,5/)

5. Takım Ortalaması: %

toplight (72,3/)
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (62,9/) Mezun olan üye.
besbb9 (78,5/) yeni üye baş. kg: 79.8, hedef kg: 70, baş. tarihi: 28.11.2017
gben (69,4/) yeni üye baş. kg: 70, hedef kg: 58, baş. tarihi: 06.12.2017
fancynancy (77,1/)
nilsub (82,7/)
0zlem (76,6/)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…