- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.341
Bütün dertleri bizle zatenBirden bırakırma. Çocuğu zorla 2 yaş sendromuna sokacaksın. Zaten zor zaman 2 yaş. Ağlama, bağırma, kendini yerden yere atmalar. Ama bu krizleri meme ile çözme. Çocuğun ilgi alanını degistirmen gerekiyor. Yada bırak ağlasın bağırsın duyma.
Bizim zeyno oyle bir kriz anındaydı. Bana da bir kal geldi izliyorum ifadesiz olarak. Videoya cektim. Bu tuhaf tuhaf trip atıyor kendince. Ne yapıyorsun sen? Su haline bak yakışıyormu dedim. Videoyu izlettim. başladı gülmeye. 1 -2 kereden sonra o triplerin getirirsi yok. Bıraktı. Birde bunları sadece anneye yapıyorlar. ALLAH sana yardım etsin.
@wendigo hatırlarsın jandarma jandircaaamm
Ayyy hadi kapışalım o zaman
Günaydın kizlar...
Kilom 76.6..
Yok kız denedim de almadı attı ağzından eşek. Ne biberon alıyor ne de emzik. En büyük sıkıntımız burda başlıyor zaten. Biberon alsa oyalayacağım bir şekilde ama eline verdiğim an yere atıyor koca kafa.Canım bence süt icmekten cok emzik niyetine kullaniyor onu.. Kimileri de biberondan sut icerek uyuyor.. Bunlarda kucuk yasta dis cürüklerine sebep oluyor. Bebekken emzik verdiniz mi ?
Hadi bakalım. Altta kalanın canı çıksınBütün dertleri bizle zaten
Ayyy hadi kapışalım o zamanduyduk duymadık demeyin Ayşe’yle yarışıyoruz bu haftaaaaaa.
Yok kız denedim de almadı attı ağzından eşek. Ne biberon alıyor ne de emzik. En büyük sıkıntımız burda başlıyor zaten. Biberon alsa oyalayacağım bir şekilde ama eline verdiğim an yere atıyor koca kafa.
Ay çıkmasın yaaaaHadi bakalım. Altta kalanın canı çıksın
tebrikler şekerimKızlar bende tartıldım 82 kilom -700 :)
Merhabalar***5. Takım 549. Etap***
servey (66,4/)
moni (83,5/)
inatettimolacak (61,2/)
lydznp (79,9/)
bluedolphin (93,6/)
prensesss016 (59,5/)
5. Takım Ortalaması: %
toplight (72,3/) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (62,9/) Mezun olan üye.
besbb9 (78,5/77,9/0,6/%0,76) yeni üye baş. kg: 79.8, hedef kg: 70, baş. tarihi: 28.11.2017
gben (69,4/) yeni üye baş. kg: 70, hedef kg: 58, baş. tarihi: 06.12.2017
fancynancy (77,1/77,8/-0,7/%-0,90)
nilsub (82,7/)
0zlem (76,6/76,6/0/0/%0)sabit
Sağol canım bundan sonra çok kasmadan her hafta bu kadar versem yeter çok sıkı diyette daha çabuk cozutuyorum bu şekilde devam etsem yeter yaza incecik olurumtebrikler şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?