- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.361
Canım evdeki tartının 1 kg fazla oldugundan eminsen bu hafta 94 olarak girelim listeye. Bildirim yapmamış olmazsın en azındanMerhabalar
moni morordek @toplight
Doktor ve diş hekimi randevum var bugün, koşturuyorum da, yazamadım. Reglimin 2. günü. Evdeki tartıda 95 kg çıktım.
Önümüzdeki Cuma günü, 29 Aralık'ta diyetisyen randevum var. O gün reglim bitmiş, ödedim gitmiş olacak ve size gerçek doğru kilo bildirimimi yapabileceğim.
Daha evvel de bahsettiğim gibi evdeki tartım çok doğru sonuç vermiyor. Hep diyetisyenimin profesyonel tartısından 1 kg fazla çıkar.
Squatgirlin egzersizlerinin çok faydasını gördüm. Sıkılaştım. İnceldi bacaklarım. Basenim sıkılaştı. Bugün yıllardır giyemediğim kotumun içine girdim.
Çok sevinirim canım.Canım evdeki tartının 1 kg fazla oldugundan eminsen bu hafta 94 olarak girelim listeye. Bildirim yapmamış olmazsın en azından
BravoMerhabalar
moni morordek @toplight
Doktor ve diş hekimi randevum var bugün, koşturuyorum da, yazamadım. Reglimin 2. günü. Evdeki tartıda 95 kg çıktım.
Önümüzdeki Cuma günü, 29 Aralık'ta diyetisyen randevum var. O gün reglim bitmiş, ödedim gitmiş olacak ve size gerçek doğru kilo bildirimimi yapabileceğim.
Daha evvel de bahsettiğim gibi evdeki tartım çok doğru sonuç vermiyor. Hep diyetisyenimin profesyonel tartısından 1 kg fazla çıkar.
Squatgirlin egzersizlerinin çok faydasını gördüm. Sıkılaştım. İnceldi bacaklarım. Basenim sıkılaştı. Bugün yıllardır giyemediğim kotumun içine girdim.
Kızlar sizi kutlarım. Kilolar verilmiş.***5. Takım 549. Etap***
servey (66,4/) sabit
moni (83,5/81,7/1,8/%2,16)
inatettimolacak (61,2/60,5/0,7/%1,14)
lydznp (79,9/79,5/0,4/%0,50)
bluedolphin (93,6/94/-0,4/-%0,43)
prensesss016 (59,5/60/-0,5/-%0,84)
besbb9 (78,5/77,9/0,6/%0,76) yeni üye baş. kg: 79.8, hedef kg: 70, baş. tarihi: 28.11.2017
5. Takım Ortalaması: %0,471
toplight (72,3/) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (62,9/62,8/0,1/%0,16) Mezun olan üye.
gben (69,4/69,1/0,3/%0,43) yeni üye baş. kg: 70, hedef kg: 58, baş. tarihi: 06.12.2017
fancynancy (77,1/77,8/-0,7/%-0,90)
nilsub (82,7/82/0,7/%0,85)
0zlem (76,6/76,6/0/0/%0) sabit
Süpersin öyleyse. Yeni yılda yeni bir Özlem olsun hedefListede degilim ama yine de düzeltmek istedim..
Gecen hafta 77,7 kiloydum.insallah bir sonraki haftada güzel kilolar veririz..
Canım yediklerinin miktarı ne bilemedim ama sanki biraz az gibi geldi banaMenüm
Sabah 1 bardak cevizli su
1 bardak sirkeli su
Kahvaltı
1 ymurta
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates
Ara portakal
Öğlen
Menemen
Ayran
Ara 1 dilim ıspanaklı börek
Akşam
Tarhana çorbası
Su 2 litre
Spor callanetic
Gece yatmadan yoğurt pulbiber limon
Ben malum sinirlenip herkesi silmiştim. Bu haftaki kilonu yazmıştım da sanırım moni gecen haftanın kilosu sanıp sabit yazmış :)Listede degilim ama yine de düzeltmek istedim..
Gecen hafta 77,7 kiloydum.insallah bir sonraki haftada güzel kilolar veririz..
Şu liste dışı hatunlar kilolarını bildirselerde biz de şaşırmasakBen malum sinirlenip herkesi silmiştim. Bu haftaki kilonu yazmıştım da sanırım moni gecen haftanın kilosu sanıp sabit yazmış :)
Haklısın monisimŞu liste dışı hatunlar kilolarını bildirselerde biz de şaşırmasak
Hoşgeldin canım, daha iyisin değil mi?Selam kızlar
Ben geldim. Göbeği sola doğru şişen, yürürken eğilip bükülen ama ruh hali bomba gibi olan ben :) yarından itibaren biraz diyet yapmam lazım. Çünkü Türkiye’ye gelmeyi düşünüyorum toparlayınca özgürce yiyip içebilmek için bu şart :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?