- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.381
Ben yarın yazayım ama ödemim var.. çünkü dünden beri izotonik veriyorlardı.içtiğimi çıkarmaya yeni yeni başladım. Takip ediyorum kendimi.Şu liste dışı hatunlar kilolarını bildirselerde biz de şaşırmasak
Şu an gayet iyiyim canım.evde olmak da süper. Eşim de izinli beraberce vakit geçiriyoruz güzel geçiyor.Yediklerime dikkat edeceğim canım.. Okulun son haftaları fena kültürel beslenme yaptım :) okul tatil,ameliyat sonrası zaten ağır yememek gerekiyor ya ben de haşlama et ve sebze yiyeceğim sınırlı ekmekle. Diyet dediğim bu yani. Spor zaten olamaz iyi beslenip bol su içeyim de fayda görürüm sanırım.Hoşgeldin canım, daha iyisin değil mi?
Önce güzelce bi toparlasaydın da öyle başlasaydın diyet işine :)
selam sevgili takımım güzel takımım.. bu hafta umarım herkesin önce kendisine sonra takıma yapacağı katkı ile derece gelir. Bu takım çok iyi yerleri hak ediyor hepimiz ideal kilomuzda salınmayı hak ediyoruz.Sevgili arkadaşlar bu hafta da 10. olmusuz
Eskiden ilk 3'e zorlayan bir takımdık simdi ise son 3'e zorluyoruz
Bu gidişe bi son vermemiz lazım.
Ödem vardır resimdeEki Görüntüle 2082895 İyi akşamlar
Sibelle görüşmem çok iyiydi ,ekipçe enerjileri harika
Reglimden ötürü ödem yine var
Tepetaklak oldu resim
Paylaşımın için teşekkürler arkadaşım.Bu haftaki listemEki Görüntüle 2082901
Çok geçmiş olsun canım.Şu an gayet iyiyim canım.evde olmak da süper. Eşim de izinli beraberce vakit geçiriyoruz güzel geçiyor.Yediklerime dikkat edeceğim canım.. Okulun son haftaları fena kültürel beslenme yaptım :) okul tatil,ameliyat sonrası zaten ağır yememek gerekiyor ya ben de haşlama et ve sebze yiyeceğim sınırlı ekmekle. Diyet dediğim bu yani. Spor zaten olamaz iyi beslenip bol su içeyim de fayda görürüm sanırım.
canım 1 er tabak yedilerim sadece sabah ekmek yiyorum öğle ve akşm yok bu kadar az yememe rağmen bile istediğim gibi gitmiyor kilolarCanım yediklerinin miktarı ne bilemedim ama sanki biraz az gibi geldi bana
Teşekkürler canım. 15 gün sonra normale döneceğimi söyledi şimdilik biraz ağrım var ama onun için de morfin türevi ağrı kesici verdi mis gibi kesiyor ağrımı :)Çok geçmiş olsun canım.En kısa zamanda eski sağlığına kavuşmanı diliyorum. Sevgiler.
Deniz bunu beğendi.. en güzel birşey :)1000 ıp atlandıııı
Bazen az yediğin için gitmez kilolar. Günlük 1000-1200 kalori altında beslendiğinde vücut kıtlık sendromuna girer ve yediğin herşeyi depolar. Spor yapıp kalori harcayınca da bazal metabolizmanın ihtiyacı olan kaloriyi düşürür. Sonrası kısır döngü.canım 1 er tabak yedilerim sadece sabah ekmek yiyorum öğle ve akşm yok bu kadar az yememe rağmen bile istediğim gibi gitmiyor kilolar
Canım ALLAH şifa versin. Sen düzgün sağlıklı beslen de iyileşince gider o kilolar zaten. Acele etmesen miSelam kızlar
Ben geldim. Göbeği sola doğru şişen, yürürken eğilip bükülen ama ruh hali bomba gibi olan ben :) yarından itibaren biraz diyet yapmam lazım. Çünkü Türkiye’ye gelmeyi düşünüyorum toparlayınca özgürce yiyip içebilmek için bu şart :)
Sevgili arkadaşlar bu hafta da 10. olmusuz
Eskiden ilk 3'e zorlayan bir takımdık simdi ise son 3'e zorluyoruz
Bu gidişe bi son vermemiz lazım.
Selam sevgili Deniz. Umarım inşALLAH. Bende anlamıyorum biryerde birşeyler yanlış ama...selam sevgili takımım güzel takımım.. bu hafta umarım herkesin önce kendisine sonra takıma yapacağı katkı ile derece gelir. Bu takım çok iyi yerleri hak ediyor hepimiz ideal kilomuzda salınmayı hak ediyoruz.
1000 de benden1000 ıp atlandıııı
Dolanmakta spordan sayılır. Yememek kaydıylaMutfagın cıvarında dolastım ama bugunu saglıklı kapatmak adına sadece dolandım
Nasıl acım ama artık sabahaaaa
Pazartesıye + 4 gelmıyım barı 3 geleyım dımı amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?