Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin canım, daha iyisin değil mi?
Önce güzelce bi toparlasaydın da öyle başlasaydın diyet işine :)
Şu an gayet iyiyim canım.evde olmak da süper. Eşim de izinli beraberce vakit geçiriyoruz güzel geçiyor.Yediklerime dikkat edeceğim canım.. Okulun son haftaları fena kültürel beslenme yaptım :) okul tatil,ameliyat sonrası zaten ağır yememek gerekiyor ya ben de haşlama et ve sebze yiyeceğim sınırlı ekmekle. Diyet dediğim bu yani. Spor zaten olamaz iyi beslenip bol su içeyim de fayda görürüm sanırım.

Sevgili arkadaşlar bu hafta da 10. olmusuz
Eskiden ilk 3'e zorlayan bir takımdık simdi ise son 3'e zorluyoruz
Bu gidişe bi son vermemiz lazım.
selam sevgili takımım güzel takımım.. bu hafta umarım herkesin önce kendisine sonra takıma yapacağı katkı ile derece gelir. Bu takım çok iyi yerleri hak ediyor hepimiz ideal kilomuzda salınmayı hak ediyoruz.

Paylaşımın için teşekkürler arkadaşım.

Diyetisyenim geçen hafta yeni diyet listesi vermedi, eskisiyle devam edeceğim önümüzdeki Cuma gününe kadar. İnşallah haftaya diyetisyenim farklı bir liste verir, paylaşırım sizlerle.

Çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşmanı diliyorum. Sevgiler.

Çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşmanı diliyorum. Sevgiler.
Teşekkürler canım. 15 gün sonra normale döneceğimi söyledi şimdilik biraz ağrım var ama onun için de morfin türevi ağrı kesici verdi mis gibi kesiyor ağrımı :)

canım 1 er tabak yedilerim sadece sabah ekmek yiyorum öğle ve akşm yok bu kadar az yememe rağmen bile istediğim gibi gitmiyor kilolar
Bazen az yediğin için gitmez kilolar. Günlük 1000-1200 kalori altında beslendiğinde vücut kıtlık sendromuna girer ve yediğin herşeyi depolar. Spor yapıp kalori harcayınca da bazal metabolizmanın ihtiyacı olan kaloriyi düşürür. Sonrası kısır döngü.
My fitness pal diye bir uygulama var. Yediklerini girip günlük aldigin kaloriyi hesaplayabiliyorsun. Kullan bence.
Dün tesadüfen youtube da bir video gördüm. Kadın 7 ayda elma ve yoğurt yiyerek 57 kilo vermiş. Sonrada hastaneye kaldırmışlar. Tüm organlar iflasın eşiğine gelmiş. Kalp kası sarkmış kas kaybettiği için... kilo vermek ciddi bir iş. Ve sadece estetik kaygı değil. Sağlığınala oynama.

Canım ALLAH şifa versin. Sen düzgün sağlıklı beslen de iyileşince gider o kilolar zaten. Acele etmesen mi

Selam sevgili Deniz. Umarım inşALLAH. Bende anlamıyorum biryerde birşeyler yanlış ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…