- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.401
En kısa zamanda ağrıların da geçsin inşallah arkadaşım. Güzel bir haftasonu diliyorum. Sevgilerimle.Teşekkürler canım. 15 gün sonra normale döneceğimi söyledi şimdilik biraz ağrım var ama onun için de morfin türevi ağrı kesici verdi mis gibi kesiyor ağrımı :)
zAten ameliyat sonrası hafif beslenmek gerekiyor ya. Güne 4 kaşık yoğurt 3 kayısı ile başladım. Bir planım yok öğlen akşam için.. eskisi gibi bir gün önceden hazırlamıyorum yani. Sakince sağlıklı beslensem yeter benceCanım ALLAH şifa versin. Sen düzgün sağlıklı beslen de iyileşince gider o kilolar zaten. Acele etmesen mi
Ya diyet odaklı yaşayıp vücudu strese sokmamak da gerekiyor belki de. Sen bu konuda en iyisini yapıyorsun sağlıklı besleniyorsun. Zaten 7 ler de geldi karşılığını bir şekilde alıyorsun sonuçta.Selam sevgili Deniz. Umarım inşALLAH. Bende anlamıyorum biryerde birşeyler yanlış ama...
Teşekkürler canım piremses oldum yatıyorum :) ben ameliyat sonrası çok dikkatli olurum.çünkü canım tatlı ve kıymetlidir her zaman :) şimdilik kocam da evde ben sadece yiyip içip yatacağım sanırım bu aralar.Günaydın kızlar..
dennisgo Canım gecmis olsun dikkat et kendine.
Bugün mutlaka dikkat et canım umarım pazartesi çok daha iyi rakamlar görürsün.Dün beslenmeme hic dikkat edemedim ama 76.6 olan kilom bir günde 75.9 olmus..
günaydınzAten ameliyat sonrası hafif beslenmek gerekiyor ya. Güne 4 kaşık yoğurt 3 kayısı ile başladım. Bir planım yok öğlen akşam için.. eskisi gibi bir gün önceden hazırlamıyorum yani. Sakince sağlıklı beslensem yeter bence
moni cim biraz geç kalktım ilaç saatim de geçiyordu direk yedim ve su içtim tartılmalı unuttum. Yarın sabaha artık..
aklıma gelmişken dün sibel banuşun ameliyat olacağını öğrenince mutlaka beni haberdar et bi müddet yatacağın için sana sıvı şeylerden oluşan liste vericem dedi.kabızlık vs. olmasın diye.Teşekkürler canım piremses oldum yatıyorum :) ben ameliyat sonrası çok dikkatli olurum.çünkü canım tatlı ve kıymetlidir her zaman :) şimdilik kocam da evde ben sadece yiyip içip yatacağım sanırım bu aralar.
Bana muaf deme çok pis yiyorum. Kocam dün dondurma yemeye gidelim mi diye dalga geçiyordu. Bir önceki ameliyatımda hastaneden çıktığım gün yemiş gaz ağrısından tüm gece kıvrandım durdum. Dondurma balık kola.. hepsi de ofsayt :) sevgili kuzenimle bir şey denedik sanki :))günaydın
denizcim ne tartısı sen muafsın bi düzel önce toparlan
ameliyat kapalı olduğu için bağırsaklar kolay çalıştı uyanınca. Şimdilik kabızlık sorunum yok ama ben de kendimce kabızlık olmasın diye beslenmemi düzenliyorum. Sabah kayısı yoğurt yedim. Akşam ya da yarın için ıspanak çorbası yapacağım. Diyetisyenle konuşmadım acaba konuşmalı mıydım?aklıma gelmişken dün sibel banuşun ameliyat olacağını öğrenince mutlaka beni haberdar et bi müddet yatacağın için sana sıvı şeylerden oluşan liste vericem dedi.kabızlık vs. olmasın diye.
Bana muaf deme çok pis yiyorum. Kocam dün dondurma yemeye gidelim mi diye dalga geçiyordu. Bir önceki ameliyatımda hastaneden çıktığım gün yemiş gaz ağrısından tüm gece kıvrandım durdum. Dondurma balık kola.. hepsi de ofsayt :) sevgili kuzenimle bir şey denedik sanki :))
ameliyat kapalı olduğu için bağırsaklar kolay çalıştı uyanınca. Şimdilik kabızlık sorunum yok ama ben de kendimce kabızlık olmasın diye beslenmemi düzenliyorum. Sabah kayısı yoğurt yedim. Akşam ya da yarın için ıspanak çorbası yapacağım. Diyetisyenle konuşmadım acaba konuşmalı mıydım?
oynakbasi34 banuş geçmiş olsun canım ameliyat olacağını bilmiyordum.umarım önemli bir şey yoktur. Ne zaman olacaksın ?
İyi süper olmuş, umarım her şey daha güzel olacakŞu an gayet iyiyim canım.evde olmak da süper. Eşim de izinli beraberce vakit geçiriyoruz güzel geçiyor.Yediklerime dikkat edeceğim canım.. Okulun son haftaları fena kültürel beslenme yaptım :) okul tatil,ameliyat sonrası zaten ağır yememek gerekiyor ya ben de haşlama et ve sebze yiyeceğim sınırlı ekmekle. Diyet dediğim bu yani. Spor zaten olamaz iyi beslenip bol su içeyim de fayda görürüm sanırım.
Banuş sana da geçmiş olsun şimdiden, inşallah kolaycacık atlatırsın ameliyatıAllah razı olsun canımbenim henüz gün belli değil Sanada çok geçmiş olsun
Kız hemen yakalamışken sorayım şu narkozdan uyanınca çok ağrı oluyormuboynumdan ameliyat olacağım için ben açıkçası korkuyorum ya öğürme duygusundan ağrılar çok daha beter olursa yada dikişler zorlanırsa diye
Banusum gecmis olsun ameliyata karar vermissin bir an once saglikla atlatirsin insallahAllah razı olsun canımbenim henüz gün belli değil Sanada çok geçmiş olsun
Kız hemen yakalamışken sorayım şu narkozdan uyanınca çok ağrı oluyormuboynumdan ameliyat olacağım için ben açıkçası korkuyorum ya öğürme duygusundan ağrılar çok daha beter olursa yada dikişler zorlanırsa diye
Kuzum 3 kere ameliyat oldum bir kere bile öğürmedim. Herkesin anestezi reaksiyonu farklı oluyor. Zaten bulantı için iğne yapıyorlar.Ama çok susuyorum mesela. Konuşurken dilim damağıma yapışıyor benim :)Allah razı olsun canımbenim henüz gün belli değil Sanada çok geçmiş olsun
Bende iki defa narkoz aldım ikisinde de kafam bir milyondu, ne kimle konuştuğumu ne de başka bir şeyi hatırlamamıştım.Kuzum 3 kere ameliyat oldum bir kere bile öğürmedim. Herkesin anestezi reaksiyonu farklı oluyor. Zaten bulantı için iğne yapıyorlar.Ama çok susuyorum mesela. Konuşurken dilim damağıma yapışıyor benim :)
Çok güçlü ağrı kesicileri var ağrım var dediğimde iğne vurmaları ve ağrımın geçmesi beş dakika sürüyordu. Kapalı ameliyatlar öyledi açıkta ağrı pompası taktılar. Süper birşey yarım saate bir düğmeye basıyorsun ağrı falan kalmıyor. Şöyle diyim bu ağrı pompası ve vurdukları bir kas gevşetici ile açık miyom ameliyatı olduğum gün bağdaş kurup oturuyordum. Anestezi uykusu pek tatlı uyanıksın konuşmak istiyorsun konuşurken uyuyakalıyorsun. Tekrar uyanınca olayları hatırlıyor bazen sıraya dizemiyorsun ama kesinlikle saçmalamıyorsun. O aşamayı ameliyathanede derlenme odasında geçiriyorsun ve zaten sen o kısmı çok bilmiyorsun.
Ay o nasıl tatlı bir uykudur ya.. konuşurken uyuyakalıyorsun pek güzel. resmen dinleniyorum ben o uyku ile...Bende iki defa narkoz aldım ikisinde de kafam bir milyondu, ne kimle konuştuğumu ne de başka bir şeyi hatırlamamıştım.Bende de bulantı vs olmadı, tabi yediklerine çok dikkat etmen lazım miden nazikse. Sırf o kafa için bir kez daha sezeryana girebilirim diyorum eşime dalgasına. Ama istesem de olmaz zaten. 2 sezeryan sonrası 3ü kabul etmiyorlar bildiğim. Hep normal istedim ama kısmet işte. 2.si de 1.si sezeryan olduğu içim normal Doğumda zorlanırsam içerden önceki dikişler açılıp iç kanama olabilir diyince doktor çok fena tırstım. Kesin gitsin o zaman hocam didim
Evet 2 ya da 3 müş önerilen. 3 ten fazlası tehlikeliymiş.Ay o nasıl tatlı bir uykudur ya.. konuşurken uyuyakalıyorsun pek güzel. resmen dinleniyorum ben o uyku ile...oynakbasi34 Sen de anesteziden çok memnun kalıp tekrar ameliyat olmak isteme bizim gibi :)
Ben 3 kere diye biliyorum sezeryan hakkı. Benim bir açık ameliyatım var ya benim 2 tane hakkım kaldı :) daha sonra aynı yerden açılan dokular dikildiğinde kolay tutmuyor diye daha fazlaya izin yok.
Ne ameliyatın vardı orticim?Ay o nasıl tatlı bir uykudur ya.. konuşurken uyuyakalıyorsun pek güzel. resmen dinleniyorum ben o uyku ile...oynakbasi34 Sen de anesteziden çok memnun kalıp tekrar ameliyat olmak isteme bizim gibi :)
Ben 3 kere diye biliyorum sezeryan hakkı. Benim bir açık ameliyatım var ya benim 2 tane hakkım kaldı :) daha sonra aynı yerden açılan dokular dikildiğinde kolay tutmuyor diye daha fazlaya izin yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?