canım benim pazar günü gitmiyorum ama pazardan sonra her an gidebilirim gökçenin işinde son günü olacak çünkü.. bu gün ayça geliyor yarın bir işini halledip cuma dönecek geri otele ehh biz de hafta sonu valizlerimizi toparlarız sonra ilk uygun zamanda yola çıkarız ne kadar kalırım bilemedim fazla kalamam yırtık var biliyorsun ama git gel yaparım büyük ihtimal ile ve sonra temmuzda tatile çıkarız mutlaka o henüz planlanmadı...
ferihancım bu cuma hesaplama işinde buradayım önce siz yaparsınız senaristle anlaşıp sonra ben kontrol ederim yol gösteririm yarın ayarlamasını yaparız bu durumun... ama sonra ki cumalar için şimdiden bir şey söylemem saçma olur başka bir cumaya kim nerede ne olacak belli mi olur...
bu arada bir sorun var hala teklifim geçerli yani takımın iderliği yani kaptanlığı.. yeni arkadaşlar ile biraz daha paylaşımı arttırdığınızda bu konuyu açarsınız tekrardan ve birisi mutlaka çıkıp bengönüllüyüm demek zorunda.. 3 yıl beni inanın çok yordu.. ayrıca şu sürekli söylediğim motive sözcüğü var ya onu geri alabilirmiyim kazanabilirmiyim hala meçhul.. yani tek sorun takımda kimse olmaması değildi siz de bunu biliyorsunuz.... ben bir uzaklaşayım siz takımı evirip çevirin

benden başka birilerinin de burada bir şeyler yaptığını görebilmek nasıl bir duygu onu bir tadayım sonrası allah büyük

sonra konuşuruz.... benim yokluğumda 13. takım yani kardeş takımla lütfen bağlarınızı kopartmayınız hele ki cumaları sürekli iletişimde olunuz... kardeş takımın lideride bu cuma görevine son verecek artık hedefine ulaşmış olarakopuyorumnanaktan bu yüzden geriye acemi arkadaşlar kalacak aynı bizim takımda olduğu gibi, birlik olursanız bu işin üstesinden kalkarsınız ...
ben ve reyhan ablaya gelince zaten hiç bir şeyi sorun etmedik bu güne dek litede olmaksızın her gün düzenli paylaşım yaptık, takımın gidişatı bunuda belirleyecektir....opuyorumnanaktan