Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ALLAH şifanızı versin. Tüm hastaların. Kolayca atlatırsın inşALLAH. Bildiğim kadarıyla fıtık ameliyatlarını kapalı yapıyorlar. Yalnız mi biliyorum

Allah korusun öyle bişeyle karşılaşmak istemem tabikide Canım ama benim kilolar gitmiyor polikistikover var bende ne yapsam ne etsem yapamıyorum öğlene de ekmek mi koysam acaba

Geçmiş olsun canım hayırlısıyla atlatırsın inşallah

Yok bu ameliyat değil canım. 1,5 sene önce çoklu miyom alındı. Rahim dışından ve rahim içinde bebeğin yerleşeceği yerden toplam 7-8 tane aldılar. Bebeğin yerleşme yerinden de miyom alındığı için ameliyatı tüp bebek uzmanı olan annemin hikayesi böyle miyomlarla başladığı için aynı zamanda onkoloji ihtisası olan bir doktor yaptı . Çok da severim kendisini, Harika bir doktor ve geldiğim zaman kontrole gideceğim. O zaman Ameliyat kapalı başladı rahim içi temizlendi açığa dönüldü rahim dışına büyüyenler alındı. O ameliyat aynı sezeryan gibiydi. Buradaki doktora ameliyat notu yazdı, buradaki için referans oldu güzel de oldu.şimdiki ameliyat bir öncekinden kaynaklı aslında.Çünkü karaciğer altından yumurtalık kanalına enfeksiyon gelişmiş. O enfeksiyon nedeniyle kanal 5 cm genişlemiş. Bağırsaklar, karaciğer, ve sol kanalda yapışıklıklar oluşmuş. Doktor önceki ameliyatın çok iyi yapılmış ama açık ameliyat handikapı yapışıklar ve iltihap gelişmiş dedi. Şimdi o sıkıntılı kanalı aldı işte. Şimdi herşey yolunda söylediklerine göre. Orada da burada da iyi doktorlara denk geldim bence bu konuda çok şanslıyım.

Kuzum hep diyorum 3 çocuk doğuracak olsam sanırım dalağıma kadar alırlar. Bir çocuk için iki ameliyat olduğumu düşünürsek sanki daha fazlasını istememeliyim gibi geliyor bana :)

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Acil şifalar diliyorum. Ameliyatın çok iyi geçer ve ameliyat sonrası dönemi rahat atlatırsın inşallah.

Arkadaşlar merhaba,
Merhaba morordek ve moni
Bugün sabah tartıldığımda 0,5 kg daha az çıktım tartıda. Reglinin ödemi azalıyor. Öğleden sonra squatgirl'ün 48 dakikalık "Tek yürüyüşte 300 kalori yakıyoruz" antrenmanını ve 10 dakikalık "İnce bacaklar ve yuvarlak kalçalar" antrenmanını tamamladım.
Sabah 1 sahanda yumurta, 4 siyah zeytin, 1,5 kibrit kutusu az tuzlu peynir, 1/2 kibrit kutusu eski kaşar peyniri, 1 dilim çavdarlı ve karabuğdaylı Uno ekmek yedim.
Gün içerisinde limonlu, tarçınlı 2 lt detoks suyu+1 lt su içtim.
Akşam yemeğinde de ızgara et ve haşlanmış karnabahar yedim.
Birazdan kuru kayısılı chialı puding yiyeceğim.
Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Sevgilerimle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekmek değil canım. Tüm gun yediklerinin yarısı sebze ve salata olsun. Arada yoğurt, ayran, meyve ara öğünün olsun. Ekmek yerine işlem görmemiş tahıl tüket. 2yk bulgur, bugday 1 dilim ekmek. 3yk kinoa, kara buğday 1 dilim ekmek.

Merhaba arkadaşlarr,
10. olmamıza çok üzüldüm ve 16 günde 900 gr vermiş olduğuma da maalesef. Umarım bu hafta daha fazla katkım olur. Eve destek kuvvet gelince daha çok paylaşım yapacağımı düşünmüştüm tam tersi oldu Haftasonu rehaveti diyeyim ve yeni haftaya bomba gibi başlayım inşaaallahhh

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün biraz keyif günü ilan ettim hatta biraz fazla keyif oldu En sonunda eşim len bukadar rahatlık yeter sana en az 3 ay kaçamak yok dedi
Açıkçası çok fazla takılmıyorum çünkü şu son bir haftanın stresini bir nevi attım üzerimden

Dün gece MR ve Tomografi için Üniversite hastanesine gidince karı koca baya bir şok olduk
Cağrı Merkezini arayıp ranvevu alırken fiyat bilgisi de istemiştim hani hazırlıksız gitmeyelim diye ve aklıma gelen başıma geldi adam bize sadece bir tanesinin fiyatını söylemiş ki üstüne basa basa sordum bukadar mı başka masraf çıkmaz dimi bakın hazırlıksız kalmayayım diye ama adam ısrarla yok hanım efendi 295 lira dedi
Gittiğimizde veznedeki hatun hem çok daha fazla fiyat çıkardı hemde o hastanedeki doktorun bu görüntülemeleri istemesi gerektiğini ( ayriyetten tekrar muayene ücreti çıkacak yani ) söyledi
Toplam ne kadar dediğimizde demezmi 800 liraya yakın diye
Yuh çekmemek için zor tuttum o an kendimi tabi o an eşim özellikle çok kötü oldu sonuçta okadar üzerimizde yoktu Amannn salla gitsin aşkım senden değerli değil ya hallederiz farz et gece gezmesine gittik dedim sonra el ele tutuşup popişimize baka baka evimize döndük

Artık yarın halledip tekrar Randevu alacağım Allahtan iki günde çıkıyormuş sonuç da doktora kontrole çok geçmeden sonuçları gösterme şansımız olacak
RAbbim hakkımda hayırlısını nasip eder inşallah .....Aminnnn

Banusum gecmis olsun ameliyata karar vermissin bir an once saglikla atlatirsin insallah

Valla bana kalırsa karar vermem de ağrılar dinsin diye razı gelirim gerekirse DÜn bir doktora daha göründüm oda sağ olsun baya bir rahatlattı beni elimdeki MRde çok net görüntü olmadığını ona bakarak karar veremeyeceğini söyledi
Tekrar MR istedi hatta birde İlaçlı tomografi çekilmemi istedi
En yüksekteki Fıtığın net bir şekilde kötü durumda olduğunu söyledi yalnız diğerlerini de görmem lazım ve eğer Fıtıklarım sertleşmemişse o zaman ilaçla onları ufaltabileceğini söyledi o zaman Ameliyata gerek kalmayacak inşallah
Bakalım pazartesi salı MR ve TOmografiyi aradan çıkartalım da ona göre en kısa zamanda tekrar o doktora sonuçları götüreceğim ne karar verilecek diye

İşte bilmediğim şey beni ürkütüyordu ama inan çok rahatlattın beni
300 - 500 kafasına da ihtiyacım var aslında Hakkımda hayırlısı diye dua ediyorum devamlı

ALLAH şifanızı versin. Tüm hastaların. Kolayca atlatırsın inşALLAH. Bildiğim kadarıyla fıtık ameliyatlarını kapalı yapıyorlar. Yalnız mi biliyorum

Evet normalde mikro cerrahi uygulanıyormuş yani ufak bir delikle ama benim boynum hem kısa hemde fıtıklar çok ters yerlerde biri boynumun başlangıcında ( boynu kısa olanlarda oraya müdahalle biraz daha sıkıntılıymış ama o konuda hiç stres yapma kesinlike dedi ) diğeride sonuna doğru ( onla ilgili bir sıkıntı varmı daha belli değil ama ameliyatlıksa ona müdahale etmek kolaymış Ufak olan tam ortada yani eğer ameliyat olunacaksa oda temizlenecek ve tek delikle her üçüne de müdahale etme şansı biraz daha zormuş ama duruma bakacağız önce dedi belki açık ameliyata gerek bile kalmayabilir

oynakbasi34 banuşum geçmiş olsun, gün belli mi?

Sağ olasın canım henüz belli değil daha doğrusu doktor tekrar MR ve Tomografi istedi onları çekilince netleşecek artık ameliyat olup olmayacağım inşallah gerek kalmaz da bende şu stresden tamamen kurtulurum

Selamlar, bugün hiç girmeye fırsat bulamadım maalesef. Hafta sonu gezmelerindeydik.

Sizler neler yaptınız bakalım? Hafta sonu diye abartmasaydınız, haftaya güzel bir derece alalım artık
Merhabalar,
Bugünü evde geçirdim. Squatgirl'ün 21 günlük ince bacaklar challenge'ının son günüydü. Pazar günleri squatgirl videolarını yapmıyoruz, dinlenme günü oluyor. Haftabaşında antrenmanlara devam edeceğim inşallah.
Kahvaltımda 3 dilim ızgara sucuk, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 kibrit kutusu az tuzlu beyaz peynir ve 1 dilim Uno karabuğdaylı çavdar ekmeği yedim. Geç kahvaltı yaptığım için öğle yemeğim gibi oldu. Sonra 1 fincan Türk kahvesi içtim. Öğleden sonra ara öğününde kuru kayısılı chialı puding yedim. Akşam ise 1 kase mantı çorbası, salata ve zeytinyağlı pırasa yedim. Sonraki ara öğünümde ise Trabzon hurması ve light yoğurt vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…