Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aleyküm selâm Banucugum
InşALLAH açık ameliyata gerek kalmadan kurtulursun canım. ALLAH şifa

Canım cok gecmis olsun.insallah ameliyata gerek kalmaz..

Günaydın kızlar..
Dün saat 21:00 civarı yemek yedik uzuunnn bir zamandan sonra ilk defa bu saatte yemek yedim ve dısarda diyete yakismayan ekmegi fazla olan bir yemek oldu..
Neyseki kiloma yansımadı Cuma günü 76.6 olan kilom bugun 76..
Aslinda Cumartesi 75.9'u gormustum.. Haftasonu dikkatli beslenseydim 75'i bile gorebilirdim. Spor da yapamadim dört gündür.
Bugün kaldigim yerden spora ve dengeli beslenmeye devam edecegim insallah..

Günaydın herkese

Cok güzel bir pazar gecirmissin canım, fire vermemissin tebrikler :)

Günaydın herkese
Cok güzel bir pazar gecirmissin canım, fire vermemissin tebrikler :)

Teşekkür ederim canım. Sağolasın. Nasılsın, iyi misin?
Dün gece CNN Türk'te Deniz Bayramoğlu'nun Gündem Özel programını izledim. 01:00 gibi yattım. Gece yatmadan evvel çok mücadele ettim kendimle. Midem kazındı, küçük 1 paket tam buğdaylı kıtır uno ile geçiştirdim. Şunu keşfettim. Gece geç yatınca insan bir saatten sonra acıkıyor.
Orada Nörolog bir bayan beyin sağlığımızı korumak ile ilgili konuşuyordu. Düzenli ve zamanında uykunun öneminden bahsetti. Hergün belirli bir saatte uyumak ve en az 7 saat uyuyup uyanmak vücudun iç organların dinlenmesine, yaşam kalitesinin artmasına, bellek problemlerinin önüne geçilmesine, kas yapımının tamamlanmasına, kilo vermeye, cildin gençleşmesine yardımcı oluyor. Cep telefonları, tablet pc'leri vs. günde 2 saatten fazla haşır neşir olmamamızı önerdi.
Beyin sağlığı açısından bu cihazların yaydığı manyetik alan ve mavi ışık zararlı dedi.
Ben işim gereği 8 saat bilgisayar başında çalışıyorum, benim için gün içinde pc karşısında çalışmak bir mecburiyet. Ama en azından akşamları cep telefonu kullanımımı minimuma düşürürsem, dizüstü bilgisayar kullanmasam daha sağlıklı olur diye düşündüm. Bir de gece daha erken uyursam iyi olacak. 00:30'dan evvel uyumuyorum.
Günün güzel geçsin inşallah. İyi haftalar.
Sevgiler.

Sabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta, 4 siyah zeytin, 1/2 dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği idi. Sabahtan bu yana 4 bardak su içtim. Birazdan 1 fincan Türk kahvesi içeceğim inşallah. Öğle yemeğinde yemekhanede Antep çorba, ızgara köfte, börülce salatası varmış. Ara öğün için 1 ayva getirdim. Gün içerisinde ilk ara öğünümde yarım ayva ve 1 su bardağı light yoğurt; ikinci ara öğünümde 1/2 ayva ve 1 su bardağı light süt var. Akşam yemeğinde haşlanmış karnabahar ve yoğurt yiyeceğim. Akşam ara öğününde ise 2 mandalina ve 2 yemek kaşığı light yoğurt yiyeceğim.
Bugünkü menüm böyle olacak arkadaşlar.
Hepiniz nasılsınız, iyi misiniz?
Güzel bir gün diliyorum.

inşallah banunm hayırlısıyla gerek kalmayabiliren azından acillik bi durumun yokmuş buna çok çok sevindim

Ben de iyiyim canım teşekkür ederim.
Evet aslında bunyemizi bozan biziz. Cok gec yatmak iyi değil. Maalesef ben de tüm gün bilgisayar başında çalışıyorum ve bu da ekstra sağlığımızı bozan bir şey.
Elimizden geldiğince dikkat etsek iyi olur aslında
Sana da iyi haftalar diliyorum

akşam abime gidicez annem,ablam ve kardeşlerimle.eşinden ayrı tek yaşıyor,yeğenimin geçen hafta doğum günüydi o vesileyle toplanalım dedik. birazdan alışveriş için dışarı çıkıcam , henüz ne yapacağıma karar vermiş değilimbörek yaparım büyük ihtimal,tatlı yapsam mı alsam mı karar veremedim,arabayla götürebileceğim akmayan yemek de olabilir.varsa önerileriniz alıyım şekerler

Teşekkür ederim.

Şu programı izlemeyen bir ben kaldım sanırım :)

Mercimek köftesi olabilir. Herkes çok seviyor genelde. Elmalı kurabiye olabilir. Kıyır kıyır oluyor ya, çok seviyorum. Pasta olarak da pötibör bisküvi ve kakaolu pudingle güzel bir pasta yapabilirsiniz. Üzerine de hindistan cevizi koyunca çok hafif ve lezzetli bir pasta oluyor.

Şu programı izlemeyen bir ben kaldım sanırım :)
Ay ben de izledim o programı geçen gün. Gerçekten büyük mücadele onlarınki. Yüzlerce kilo vermek. Bir bayan o kadar zor yürüyebiliyor ve hareket edebiliyordu ki, zayıflama egzersizini ancak havuzda yapabildi. Sarkan derinin toparlandığı ameliyatlar da ayrıca zormuş. Mecbur kalırlarsa mide bypass ameliyatı yapıyorlar.
Bizim ülkemizde bu kadar kilolu olmayan kişilere de bu ameliyat yapılıyor. Acaba uzmanlar bu konuda ne kadar hassas ve bilinçliler? O konuda endişeliyim. İnşallah ticari kaygıyla bu ameliyatlar gittikçe artmaz. Çünkü bu programda gördüğüm şey, 200 kg dan 120 kg'a düşen kişilerde bile bu ameliyatı son çözüm olarak görmeleri idi.

Son düzenleyen: Moderatör:
ağır yaşamlar benim de favorim, dr nowzaradan adamım ya kızıyo ya bi de kilo veremeyenlere tam benlik

tabi eşim yanımda yoksa, nefret ediyo o.
Dr. Nowzara'yı 5. takımın kilo danışmanı yapalım.

Bazen benim diyetisyenim de tatlı tatlı kızıyor bana. Ağustos ayından beri kilo vermem yavaşlamıştı da, bu sürede çok daha fazla kilo verebilirsek iyi olurdu diyor. Ama deli gibi egzersiz yaptığımı görünce acıdı geçen sefer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…