- 23 Ağustos 2012
- 14.803
- 39.141
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.461
dr. now inanılmaz trip atar bize
arada psikoloğa falan yönlendirir
keşke gelse boyalı saçlarıyla
teşekkür ederim canım güzel fikirler olduMercimek köftesi olabilir. Herkes çok seviyor genelde. Elmalı kurabiye olabilir. Kıyır kıyır oluyor ya, çok seviyorum. Pasta olarak da pötibör bisküvi ve kakaolu pudingle güzel bir pasta yapabilirsiniz. Üzerine de hindistan cevizi koyunca çok hafif ve lezzetli bir pasta oluyor.
Geçen nette düşmüş diyet listeleri
Ama izleyince bende çok etkileniyorumağır yaşamlar benim de favorim, dr nowzaradan adamım yakızıyo ya bi de kilo veremeyenlere tam benlik
tabi eşim yanımda yoksa, nefret ediyo o.
Oh afiyet olsun benimde belli menüm ama akşama yazarım artık sanada hayırlı günlerSabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta, 4 siyah zeytin, 1/2 dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği idi. Sabahtan bu yana 4 bardak su içtim. Birazdan 1 fincan Türk kahvesi içeceğim inşallah. Öğle yemeğinde yemekhanede Antep çorba, ızgara köfte, börülce salatası varmış. Ara öğün için 1 ayva getirdim. Gün içerisinde ilk ara öğünümde yarım ayva ve 1 su bardağı light yoğurt; ikinci ara öğünümde 1/2 ayva ve 1 su bardağı light süt var. Akşam yemeğinde haşlanmış karnabahar ve yoğurt yiyeceğim. Akşam ara öğününde ise 2 mandalina ve 2 yemek kaşığı light yoğurt yiyeceğim.
Bugünkü menüm böyle olacak arkadaşlar.
Hepiniz nasılsınız, iyi misiniz?
Güzel bir gün diliyorum.
ay evet yaa pek olmamış bu menuBenn dunku menuyu yazayim vazgecmeden. Takimin dr. Nowzara si her kimse beni azarlayabilir
Sabah: kasarli, fume etli tost (tbe)
Oglen: 3 peynirli pogaca
Aksam: levrek, kis salatasi, yarim bardak kola
Gece (12bucukta): 2 kavala kurabiyesi, 10 tane burgu peynir, acili sos. 2 dilim eksi mayali tb ekmek
Ne zamandir gece yeme krizi yasamiyordum ben de gec yattim @bluedolphin in bahsettigi gibi etkiledigini dusunuyorum. Dikkat edicem artik yatma saatime
Geçmiş olsun dun üşüdün belkide gezmekten :)boğaz ağrısıyla uyandım gerçi dün akşamdan sinyali vermişti,salonda uyuyakalmışım ağır yaşamlar,sarkık deriler vs.izlerken.gece uyandığımda daha doğrusu uyanamadığım da çok garip şeyler yaşadım,hala etkisindeyim
Yok tatlım şimdiki ameliyatının ne olduğunu biliyordum. Önceki neydi dedim bir önceki mesajında wendiye yazmışsın zaten cevabını almış oldumŞimdi sol kanalım alındı orticim.. kapalı aldılar ağrım sızım az zaten eve vermiş morfin akşam içiyorum mis gibi uyuyorum :)
İyice meraklandım ben de bi bakayım şu programa :)Ay ben de izledim o programı geçen gün. Gerçekten büyük mücadele onlarınki. Yüzlerce kilo vermek. Bir bayan o kadar zor yürüyebiliyor ve hareket edebiliyordu ki, zayıflama egzersizini ancak havuzda yapabildi. Sarkan derinin toparlandığı ameliyatlar da ayrıca zormuş.Mecbur kalırlarsa mide bypass ameliyatı yapıyorlar.
Bizim ülkemizde bu kadar kilolu olmayan kişilere de bu ameliyat yapılıyor. Acaba uzmanlar bu konuda ne kadar hassas ve bilinçliler? O konuda endişeliyim. İnşallah ticari kaygıyla bu ameliyatlar gittikçe artmaz. Çünkü bu programda gördüğüm şey, 200 kg dan 120 kg'a düşen kişilerde bile bu ameliyatı son çözüm olarak görmeleri idi.
Gece olmayaymış iyiymiş. Bugün çok dikkat et canım. Malum bu hafta listeye alacağız seni cumaya güzel bir eksi ile gel :)Benn dunku menuyu yazayim vazgecmeden. Takimin dr. Nowzara si her kimse beni azarlayabilir
Gece (12bucukta): 2 kavala kurabiyesi, 10 tane burgu peynir, acili sos. 2 dilim eksi mayali tb ekmek
Ne zamandir gece yeme krizi yasamiyordum ben de gec yattim @bluedolphin in bahsettigi gibi etkiledigini dusunuyorum. Dikkat edicem artik yatma saatime
Ben de varım bence. Programı bile bilmiyorum :)Şu programı izlemeyen bir ben kaldım sanırım :)
Bu amcayı görünce elimdeki pastayı hafifçe masaya bırakır sessizce oradan uzaklaşırım ben olsam :)
Bence çok iyi canım tebrikler.. 7 ler senden çok çekecek :)Merhaba kızlar. Bugün diyetisyen günümdü. 15 günde 2.4 kilo vermişim. Bunun 1.8kilosu yag. Ne kadar kas yapmışım bakmadım
Tebrik ederim canımMerhaba kızlar. Bugün diyetisyen günümdü. 15 günde 2.4 kilo vermişim. Bunun 1.8kilosu yag. Ne kadar kas yapmışım bakmadım
Aynı durumdaymışız :)Ben de varım bence. Programı bile bilmiyorum :)
Gece öğününe gelmeden öğlenden azarlamaya başlardı bence kilo verdiren bu amca seni :) 3 peynirli poğaça sen yapmadıysan özellikle tam kırmızı kartlık. Sen yaptırsan da adetten kaybediyor :) bugünü iyi geçirirsen bence telafi edersin ama ..Benn dunku menuyu yazayim vazgecmeden. Takimin dr. Nowzara si her kimse beni azarlayabilir
Çoklu miyom alındı. Rahim dışına büyüyen rahim içinde de bebeğin yerleşeceği yerde oluşan vardı. Rahim içi kapalı temizlendi, sonra açık ameliyata dönüp rahim dış duvarına doğru büyüyenler alındı.sezeryan ameliyatı gibiydi böyle olunca. Siz bebek doğurun ben ancak miyom :)Yok tatlım şimdiki ameliyatının ne olduğunu biliyordum. Önceki neydi dedim bir önceki mesajında wendiye yazmışsın zaten cevabını almış oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?