Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkür ederim canım güzel fikirler oldu

Oh afiyet olsun benimde belli menüm ama akşama yazarım artık sanada hayırlı günler

Benn dunku menuyu yazayim vazgecmeden. Takimin dr. Nowzara si her kimse beni azarlayabilir
Sabah: kasarli, fume etli tost (tbe)
Oglen: 3 peynirli pogaca
Aksam: levrek, kis salatasi, yarim bardak kola
Gece (12bucukta): 2 kavala kurabiyesi, 10 tane burgu peynir, acili sos. 2 dilim eksi mayali tb ekmek
Ne zamandir gece yeme krizi yasamiyordum ben de gec yattim @bluedolphin in bahsettigi gibi etkiledigini dusunuyorum. Dikkat edicem artik yatma saatime

ay evet yaa pek olmamış bu menu

Şimdi sol kanalım alındı orticim.. kapalı aldılar ağrım sızım az zaten eve vermiş morfin akşam içiyorum mis gibi uyuyorum :)
Yok tatlım şimdiki ameliyatının ne olduğunu biliyordum. Önceki neydi dedim bir önceki mesajında wendiye yazmışsın zaten cevabını almış oldum

İyice meraklandım ben de bi bakayım şu programa :)
Gece olmayaymış iyiymiş. Bugün çok dikkat et canım. Malum bu hafta listeye alacağız seni cumaya güzel bir eksi ile gel :)

Gece öğününe gelmeden öğlenden azarlamaya başlardı bence kilo verdiren bu amca seni :) 3 peynirli poğaça sen yapmadıysan özellikle tam kırmızı kartlık. Sen yaptırsan da adetten kaybediyor :) bugünü iyi geçirirsen bence telafi edersin ama ..

Yok tatlım şimdiki ameliyatının ne olduğunu biliyordum. Önceki neydi dedim bir önceki mesajında wendiye yazmışsın zaten cevabını almış oldum
Çoklu miyom alındı. Rahim dışına büyüyen rahim içinde de bebeğin yerleşeceği yerde oluşan vardı. Rahim içi kapalı temizlendi, sonra açık ameliyata dönüp rahim dış duvarına doğru büyüyenler alındı.sezeryan ameliyatı gibiydi böyle olunca. Siz bebek doğurun ben ancak miyom :)

Selam kızlar
Artık menü paylaşacağım

Sabah; 1 muz 1 activia sade yoğurt

Ara ; şekersiz Türk kahvesi

Öğlen ; 2 yumurta ile omlet , 5 zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek

Ara ; 1 mandalina 10 badem

Akşam ; kabak yemeği ya da çorbası bilemiyorum 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek salata

Ara ;1 bardak kefir, 1 elma

3 litre su

Öncelikle suyumu az içiyorum bu aralar
İkincisi ekmeği beyaz baget yiyorum hem hızlı acıkıyorum hem de miktarı fazla kaçıyor. Sadece bu basit,kolay değişen hataları düzelteyim şimdilik bana yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…