Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tam buğday ekmeğinin tadını çok sevmiyordum. Bu aralar çavdar ekmeği yiyorum. Hem daha lezzetli, hem de doyurucu ve tok tutuyor. Tavsiye ederim canım. Menün çok güzel bu arada.

İyice meraklandım ben de bi bakayım şu programa :)

Gece olmayaymış iyiymiş. Bugün çok dikkat et canım. Malum bu hafta listeye alacağız seni cumaya güzel bir eksi ile gel :)
Böylesi zor hikayeleri izleyince insan haline şükrediyor.
Sağlığı bozan aşırı kilolar gerçekten çok tehlikeli. İnsanın yaşam kalitesini de düşürüyor.

Tam buğday ekmeğinin tadını çok sevmiyordum. Bu aralar çavdar ekmeği yiyorum. Hem daha lezzetli, hem de doyurucu ve tok tutuyor. Tavsiye ederim canım. Menün çok güzel bu arada.
Ben esmer ekmeklerin sadece ekşi mayalı olanlarını severek yiyorum ama zaten çok da sevmeyeyim canım. Burada ekmekleri ne koyuyorlarsa beğenirsem tam bir ekmek canavarı oluyorum.

Böylesi zor hikayeleri izleyince insan haline şükrediyor.
Sağlığı bozan aşırı kilolar gerçekten çok tehlikeli. İnsanın yaşam kalitesini de düşürüyor.
Kesinlikle. Dışarıda denk geldiğim zaman da çok üzülüyorum, Allah kimsenin başına vermesin.

Ben varım

Cidden, millet, nerdesiniz? :)
Çok sevindim seni gördüğüme
Günün nasıl geçiyor?
Ankara'da hava güneşli bugün. Güzel bir hava var.
İşten çıkmama 1 saat kaldı. Akşam biraz yürüyüş yapmak istiyorum kısmetse.
Yulaf ezmeli yoğurdumu ve 1/2 ayvamı yedim. Bunlar beni bir süre tok tutar.
Yürüyüşten eve gelince de yemeğimi yerim.
Biraz oturup, dinleneyim, sonra squatgirl'ün egzersizlerinden 20 dak yapayım istiyorum.
Bu arada ince bacaklar challenge'ımız bitti üç hafta sonunda. Her gün fire vermeden egzersizleri tamamlayabildiğim için mutluyum.
İnşallah enerjim elverir de yürüyüşten sonra evde egzersiz planlarımı gerçekleştiririm bugün. 3 haftalık challengedan çıktıktan sonra bugün biraz evde tembellik yapasım da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yapmadim ama halam yapti ev yapimi olmasi tek avuntum :)

Canlar ben avmdeydim 42 beden bir tayt aldim buna sukur simdilik kiyafet denerken insan daha cok kilo vermek istiyor soyle bicakla tereyag siyirir gibi bacaklarin ustundeki birikmeleri alabilsek keske

Ay öyle deme
Sende inşALLAH hayırlısıyla bir evlat sahibi olursun

Saol canim. Ben çekmeyeyim de Direnç kilom 80. En ufak birseyde hemen dönüyorum. Sonra hızla oradan kaçıyorum. Su 79u bir devirsem.
Evet vücut ne oyunlar oynuyor o direnç kilosuna dönmem için. Ben de bildiğin ay parçası oldum ya bir iki gün daha bekleyeceğim sonra ödem atıcı yapacağım. Enteresan bir şekilde hastaneden geldiğimden beri tuzlu yemek istiyorum nedense. Diyetle neredeyse sıfır tuza yakın yemeye başlamıştım aslında.

Ay öyle deme
Sende inşALLAH hayırlısıyla bir evlat sahibi olursun
Yani herşey o çocuk için işte sıfır şikayet ile gidip ameliyat olup geliyorum :) ama pozitif bir insanımdır bilirsin. Doktorlarım harikalar o nedenle bence çok şanslıyım. Sonuçta çözümü olan şeyler bunlar ve bir şekilde hallediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…