- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.481
Harikasın.Merhaba kızlar. Bugün diyetisyen günümdü. 15 günde 2.4 kilo vermişim. Bunun 1.8kilosu yag. Ne kadar kas yapmışım bakmadım
Tam buğday ekmeğinin tadını çok sevmiyordum. Bu aralar çavdar ekmeği yiyorum. Hem daha lezzetli, hem de doyurucu ve tok tutuyor. Tavsiye ederim canım. Menün çok güzel bu arada.Selam kızlar
Artık menü paylaşacağım
Sabah; 1 muz 1 activia sade yoğurt
Ara ; şekersiz Türk kahvesi
Öğlen ; 2 yumurta ile omlet , 5 zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek
Ara ; 1 mandalina 10 badem
Akşam ; kabak yemeği ya da çorbası bilemiyorum 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek salata
Ara ;1 bardak kefir, 1 elma
3 litre su
Öncelikle suyumu az içiyorum bu aralar
İkincisi ekmeği beyaz baget yiyorum hem hızlı acıkıyorum hem de miktarı fazla kaçıyor. Sadece bu basit,kolay değişen hataları düzelteyim şimdilik bana yeter.
Böylesi zor hikayeleri izleyince insan haline şükrediyor.İyice meraklandım ben de bi bakayım şu programa :)
Gece olmayaymış iyiymiş. Bugün çok dikkat et canım. Malum bu hafta listeye alacağız seni cumaya güzel bir eksi ile gel :)
Ben esmer ekmeklerin sadece ekşi mayalı olanlarını severek yiyorum ama zaten çok da sevmeyeyim canım. Burada ekmekleri ne koyuyorlarsa beğenirsem tam bir ekmek canavarı oluyorum.Tam buğday ekmeğinin tadını çok sevmiyordum. Bu aralar çavdar ekmeği yiyorum. Hem daha lezzetli, hem de doyurucu ve tok tutuyor. Tavsiye ederim canım. Menün çok güzel bu arada.
Rica ederim. Sevgiler.teşekkür ederim canım güzel fikirler oldu
Ben de öyle canım.Bu amcayı görünce elimdeki pastayı hafifçe masaya bırakır sessizce oradan uzaklaşırım ben olsam :)
Kesinlikle. Dışarıda denk geldiğim zaman da çok üzülüyorum, Allah kimsenin başına vermesin.Böylesi zor hikayeleri izleyince insan haline şükrediyor.
Sağlığı bozan aşırı kilolar gerçekten çok tehlikeli. İnsanın yaşam kalitesini de düşürüyor.
Amin canım. Vermesi gereken çok fazla kilosu olanlara Allah sabır ve güç versin. Uzun, zorlu bir süreç.Kesinlikle. Dışarıda denk geldiğim zaman da çok üzülüyorum, Allah kimsenin başına vermesin.
Çok sevindim seni gördüğümeBen varım
Cidden, millet, nerdesiniz? :)
Ben yapmadim ama halam yapti ev yapimi olmasi tek avuntum :)Gece öğününe gelmeden öğlenden azarlamaya başlardı bence kilo verdiren bu amca seni :) 3 peynirli poğaça sen yapmadıysan özellikle tam kırmızı kartlık. Sen yaptırsan da adetten kaybediyor :) bugünü iyi geçirirsen bence telafi edersin ama ..
Saol canim. Ben çekmeyeyim deBence çok iyi canım tebrikler.. 7 ler senden çok çekecek :)
Teşekkür ederim canım.Tebrik ederim canım
Aynı durumdaymışız :)
Ay öyle demeÇoklu miyom alındı. Rahim dışına büyüyen rahim içinde de bebeğin yerleşeceği yerde oluşan vardı. Rahim içi kapalı temizlendi, sonra açık ameliyata dönüp rahim dış duvarına doğru büyüyenler alındı.sezeryan ameliyatı gibiydi böyle olunca. Siz bebek doğurun ben ancak miyom :)
Harikasın.
Çok sevindim.
Evet vücut ne oyunlar oynuyor o direnç kilosuna dönmem için. Ben de bildiğin ay parçası oldum ya bir iki gün daha bekleyeceğim sonra ödem atıcı yapacağım. Enteresan bir şekilde hastaneden geldiğimden beri tuzlu yemek istiyorum nedense. Diyetle neredeyse sıfır tuza yakın yemeye başlamıştım aslında.Saol canim. Ben çekmeyeyim deDirenç kilom 80. En ufak birseyde hemen dönüyorum. Sonra hızla oradan kaçıyorum. Su 79u bir devirsem.
Yani herşey o çocuk için işte sıfır şikayet ile gidip ameliyat olup geliyorum :) ama pozitif bir insanımdır bilirsin. Doktorlarım harikalar o nedenle bence çok şanslıyım. Sonuçta çözümü olan şeyler bunlar ve bir şekilde hallediliyor.Ay öyle deme
Sende inşALLAH hayırlısıyla bir evlat sahibi olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?