Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar tum gun babamla hastanedeydim aksamuzeri geldik yarin evde gorunuyoruz bir aksilik cikmazsa carsamba oglen babam operasyona girecek dua edin fazla ilgilenemiyorum kusura da bakmayin
Geçmiş olsun kaptanım. Umarım Çarşamba herşey yolunda gidecek.. bu konuyu kafanız rahat kapatıp diğer kısıma odaklanacaksınız

Cnm hangi hastane ya ben baskentte babama yaptirdim beyin mr i ve ilacli abdomen tomografi 350 tl civari verdim biraz pahali geldi

Evet hava çok güzeldi bugün. Ben de Ankara'dayım :)
Benim günüm nasıl geçsin işte, Umut'la cildirmacalar :) aksama kadar uyumadı, annemi de beni de helak etti, bi yandan da çalışmaya çalışıyordum, o yüzden geç gördüm biraz mesajını kusura bakma.
Yürüyüş yapabildin mi çıkınca? :)

Kolay gelsin cnm bende bugun araba ile ciktim sabah bizim sokaktan cikana kadar bayaa tedirgindim buz icindeydi ama ana caddeye cikinca yollar guzeldi

Selam kizlar tum gun babamla hastanedeydim aksamuzeri geldik yarin evde gorunuyoruz bir aksilik cikmazsa carsamba oglen babam operasyona girecek dua edin fazla ilgilenemiyorum kusura da bakmayin

Rabbim inşallah ameliyatı çabucak sıkıntısız atlatmayı nasip eder de acil şifalar verir .....Aminnn
Dualarımız sizlerle canım hayırlı haberlerini alırız inşallah

Cnm hangi hastane ya ben baskentte babama yaptirdim beyin mr i ve ilacli abdomen tomografi 350 tl civari verdim biraz pahali geldi

Valla sorma banada biraz pahalı geldi ama gittiğim doktora şimdi başka yerde çekilip götürsem bu seferde görünmüyor net derse tekrar cepten para çıkacak aynı hesaba gelecek
Acıbadem hastanesinde doktorum ( sağ olsun Eşimin patronu halletti muayene faslını yoksa o Hastanede SGK geçmiyormuş ) MR ve Tomografi içinde Doktor burası çok pahalı olur siz Acibademin üniversite hastanesine gidin iyisimi dedi oranın makineleri çok daha iyimiş
Kız far görmüş davşana döndük zaten karı koca fiyatı duyunda hatta eşim bu SGKlı fiyatsa normal MR nekadar diye sorunca hatun demezmi sadece MR 1050 TL diye
Rabbim düşürmesinde eksikliklerini de göstermesin Hastanelerin hadi dedik onun dediği yer olsun ki sonradan bunun kalitesi yeterli değil demesin net görsün de bende bileyim fıtık sertleşmiş mi yoksa sadece ilaçlarla ufaltılabilirmi diye

canım yoğurt ayran sık sık tüketiyorum Zaten normalde meyve fln yemem cok fazla yine ara öğünlerimde yemeye çalışıyorum elimden geldiğince Zaten beyaz ekmek hiç yemiyorum tam buğday sadece kinoa da hiç yemedim canım

Ayyyy kuzucum deme öyle yaaa. Sende hayırlısıyla kucağına slırsın inşallah bebişlerini. Zamanlarını bekliyorlar sadeceee.

Kızlar yarın kuşhanımsı ya başlıyorum. Ara öğünlerim ve öğünlere de eklemelerim olacak. Sabah tartıda gördüğüm rakam sonrası gerçekten de ifadem şu şekildeydi;
Sadece yılbaşında iZin var kendime.
Mert hala emiyor ve öksürük krizleri oluyor, geçmesini bekliyorum.
Hafta sonu görümcem taşındı, bizde bir iki şeyin ucundan tutalım diye gittik, ama poğaçalar simitler açmalar havalarda uçuştu. Yemek götürsem yanımda olmaz. Kv kp küçük görümcem eşi falan da orda. Herkese yemek yapmaya da vakit kalmadı pazar günü. Malum 3 çocuklu oluyorum eşimde evde olunca. Evden çıkmamız bile en az yarım saat. Çocukları doyur, çantalarını-yedeklerini hazırla, çıkmadan wc götür, bez değiştir, giydir ooohoooooo.
Hep bir yerlerden bir fire veriyorum. Sıkıldım valla. Bitsin gitsin artık. dennisgo en güzelini yaptın sen. Verdin bitti, temiz, missss. Bana azıcık irade yollar mısın orticim? Şu sıralar çok ihtiyacım var da.

Ama ameliyat sonrası da tuzlu yemen senin için doğru birşey değil. O ödemi atman lazım. Dikkat et tatlim kendine :)

Moralinin yüksek olması güzel birşey. Hem sadece harika olan sadece doktorlar değil. Sende harikasın canım

Aklına bile getirme canım. Biz senden sadece güzel haberler bekliyoruz. ALLAH'ın izniyle herşey güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…