- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.501
Geçmiş olsun kaptanım. Umarım Çarşamba herşey yolunda gidecek.. bu konuyu kafanız rahat kapatıp diğer kısıma odaklanacaksınızSelam kizlar tum gun babamla hastanedeydim aksamuzeri geldik yarin evde gorunuyoruz bir aksilik cikmazsa carsamba oglen babam operasyona girecek dua edin fazla ilgilenemiyorum kusura da bakmayin
Cnm hangi hastane ya ben baskentte babama yaptirdim beyin mr i ve ilacli abdomen tomografi 350 tl civari verdim biraz pahali geldiSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Bugün biraz keyif günü ilan ettim hatta biraz fazla keyif olduEn sonunda eşim len bukadar rahatlık yeter sana en az 3 ay kaçamak yok dedi
Açıkçası çok fazla takılmıyorum çünkü şu son bir haftanın stresini bir nevi attım üzerimden
Dün gece MR ve Tomografi için Üniversite hastanesine gidince karı koca baya bir şok olduk
Cağrı Merkezini arayıp ranvevu alırken fiyat bilgisi de istemiştim hani hazırlıksız gitmeyelim diye ve aklıma gelen başıma geldiadam bize sadece bir tanesinin fiyatını söylemiş ki üstüne basa basa sordum bukadar mı başka masraf çıkmaz dimi bakın hazırlıksız kalmayayım diye ama adam ısrarla yok hanım efendi 295 lira dedi
Gittiğimizde veznedeki hatun hem çok daha fazla fiyat çıkardı hemde o hastanedeki doktorun bu görüntülemeleri istemesi gerektiğini ( ayriyetten tekrar muayene ücreti çıkacak yani ) söyledi
Toplam ne kadar dediğimizde demezmi 800 liraya yakın diye
Yuh çekmemek için zor tuttum o an kendimitabi o an eşim özellikle çok kötü oldu sonuçta okadar üzerimizde yoktu Amannn salla gitsin aşkım senden değerli değil ya hallederiz farz et gece gezmesine gittik dedim sonra el ele tutuşup popişimize baka baka evimize döndük
Artık yarın halledip tekrar Randevu alacağımAllahtan iki günde çıkıyormuş sonuç da doktora kontrole çok geçmeden sonuçları gösterme şansımız olacak
RAbbim hakkımda hayırlısını nasip eder inşallah .....Aminnnn
Valla bana kalırsa karar vermem de ağrılar dinsin diye razı gelirim gerekirseDÜn bir doktora daha göründüm oda sağ olsun baya bir rahatlattı beni elimdeki MRde çok net görüntü olmadığını ona bakarak karar veremeyeceğini söyledi
Tekrar MR istedi hatta birde İlaçlı tomografi çekilmemi istedi
En yüksekteki Fıtığın net bir şekilde kötü durumda olduğunu söyledi yalnız diğerlerini de görmem lazım ve eğer Fıtıklarım sertleşmemişse o zaman ilaçla onları ufaltabileceğini söyledio zaman Ameliyata gerek kalmayacak inşallah
Bakalım pazartesi salı MR ve TOmografiyi aradan çıkartalım da ona göre en kısa zamanda tekrar o doktora sonuçları götüreceğim ne karar verilecek diye
İşte bilmediğim şey beni ürkütüyordu ama inan çok rahatlattın beni
300 - 500 kafasına da ihtiyacım var aslındaHakkımda hayırlısı diye dua ediyorum devamlı
Evet normalde mikro cerrahi uygulanıyormuş yani ufak bir delikleama benim boynum hem kısa hemde fıtıklar çok ters yerlerde biri boynumun başlangıcında ( boynu kısa olanlarda oraya müdahalle biraz daha sıkıntılıymış ama o konuda hiç stres yapma kesinlike dedi ) diğeride sonuna doğru ( onla ilgili bir sıkıntı varmı daha belli değil ama ameliyatlıksa ona müdahale etmek kolaymış Ufak olan tam ortada yani eğer ameliyat olunacaksa oda temizlenecek ve tek delikle her üçüne de müdahale etme şansı biraz daha zormuş ama duruma bakacağız önce dedi belki açık ameliyata gerek bile kalmayabilir
Insallah denizcim hayirlisi ile bir bunu atlatalim diger tedaviye gececegizGeçmiş olsun kaptanım. Umarım Çarşamba herşey yolunda gidecek.. bu konuyu kafanız rahat kapatıp diğer kısıma odaklanacaksınız
Evet hava çok güzeldi bugün. Ben de Ankara'dayım :)Çok sevindim seni gördüğüme
Günün nasıl geçiyor?
Ankara'da hava güneşli bugün. Güzel bir hava var.
İşten çıkmama 1 saat kaldı. Akşam biraz yürüyüş yapmak istiyorum kısmetse.
Yulaf ezmeli yoğurdumu ve 1/2 ayvamı yedim. Bunlar beni bir süre tok tutar.
Yürüyüşten eve gelince de yemeğimi yerim.
Biraz oturup, dinleneyim, sonra squatgirl'ün egzersizlerinden 20 dak yapayım istiyorum.
Bu arada ince bacaklar challenge'ımız bitti üç hafta sonunda. Her gün fire vermeden egzersizleri tamamlayabildiğim için mutluyum.
İnşallah enerjim elverir de yürüyüşten sonra evde egzersiz planlarımı gerçekleştiririm bugün. 3 haftalık challengedan çıktıktan sonra bugün biraz evde tembellik yapasım da var.
Kuzum menunu yazValla yazacak bişi bulamadım ya.
Kolay gelsin cnm bende bugun araba ile ciktim sabah bizim sokaktan cikana kadar bayaa tedirgindim buz icindeydi ama ana caddeye cikinca yollar guzeldiEvet hava çok güzeldi bugün. Ben de Ankara'dayım :)
Benim günüm nasıl geçsin işte, Umut'la cildirmacalar :) aksama kadar uyumadı, annemi de beni de helak etti, bi yandan da çalışmaya çalışıyordum, o yüzden geç gördüm biraz mesajını kusura bakma.
Yürüyüş yapabildin mi çıkınca? :)
Selam kizlar tum gun babamla hastanedeydim aksamuzeri geldik yarin evde gorunuyoruz bir aksilik cikmazsa carsamba oglen babam operasyona girecek dua edin fazla ilgilenemiyorum kusura da bakmayin
Cnm hangi hastane ya ben baskentte babama yaptirdim beyin mr i ve ilacli abdomen tomografi 350 tl civari verdim biraz pahali geldi
Acil şifalar dilerim inş babanızın operasyonu güzel geçer kaptanımSelam kizlar tum gun babamla hastanedeydim aksamuzeri geldik yarin evde gorunuyoruz bir aksilik cikmazsa carsamba oglen babam operasyona girecek dua edin fazla ilgilenemiyorum kusura da bakmayin
canım yoğurt ayran sık sık tüketiyorum Zaten normalde meyve fln yemem cok fazla yine ara öğünlerimde yemeye çalışıyorum elimden geldiğince Zaten beyaz ekmek hiç yemiyorum tam buğday sadece kinoa da hiç yemedim canımEkmek değil canım. Tüm gun yediklerinin yarısı sebze ve salata olsun. Arada yoğurt, ayran, meyve ara öğünün olsun. Ekmek yerine işlem görmemiş tahıl tüket. 2yk bulgur, bugday 1 dilim ekmek. 3yk kinoa, kara buğday 1 dilim ekmek.
Candır kendisi yaaaaaa
Çok iyi gidiyorsun canım.Merhaba kızlar. Bugün diyetisyen günümdü. 15 günde 2.4 kilo vermişim. Bunun 1.8kilosu yag. Ne kadar kas yapmışım bakmadım
Ayyyy kuzucum deme öyle yaaa. Sende hayırlısıyla kucağına slırsın inşallah bebişlerini. Zamanlarını bekliyorlar sadeceee.Çoklu miyom alındı. Rahim dışına büyüyen rahim içinde de bebeğin yerleşeceği yerde oluşan vardı. Rahim içi kapalı temizlendi, sonra açık ameliyata dönüp rahim dış duvarına doğru büyüyenler alındı.sezeryan ameliyatı gibiydi böyle olunca. Siz bebek doğurun ben ancak miyom :)
İnşallah güzel haberlerini alırız canım.Selam kizlar tum gun babamla hastanedeydim aksamuzeri geldik yarin evde gorunuyoruz bir aksilik cikmazsa carsamba oglen babam operasyona girecek dua edin fazla ilgilenemiyorum kusura da bakmayin
Ama ameliyat sonrası da tuzlu yemen senin için doğru birşey değil. O ödemi atman lazım. Dikkat et tatlim kendine :)Evet vücut ne oyunlar oynuyor o direnç kilosuna dönmem için. Ben de bildiğin ay parçası oldum ya bir iki gün daha bekleyeceğim sonra ödem atıcı yapacağım. Enteresan bir şekilde hastaneden geldiğimden beri tuzlu yemek istiyorum nedense. Diyetle neredeyse sıfır tuza yakın yemeye başlamıştım aslında.
Moralinin yüksek olması güzel birşey. Hem sadece harika olan sadece doktorlar değil. Sende harikasın canımYani herşey o çocuk için işte sıfır şikayet ile gidip ameliyat olup geliyorum :) ama pozitif bir insanımdır bilirsin. Doktorlarım harikalar o nedenle bence çok şanslıyım. Sonuçta çözümü olan şeyler bunlar ve bir şekilde hallediliyor.
Aklına bile getirme canım. Biz senden sadece güzel haberler bekliyoruz. ALLAH'ın izniyle herşey güzel olacak.Selam kizlar tum gun babamla hastanedeydim aksamuzeri geldik yarin evde gorunuyoruz bir aksilik cikmazsa carsamba oglen babam operasyona girecek dua edin fazla ilgilenemiyorum kusura da bakmayin
Ben o saatte ütü yapıyordum galibaEee kizlar hadi benim islerim var hepinizin mi isi var nerelerdesiniz yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?