- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.521
Wendy en son ne zaman menü yazdıKuzum menunu yaz
Sende gel beraber gidelim canım.Çok iyi gidiyorsun canım.
Ikizmi olacak acabaAyyyy kuzucum deme öyle yaaa. Sende hayırlısıyla kucağına slırsın inşallah bebişlerini. Zamanlarını bekliyorlar sadeceee.
Ben geleyim yanına da bir kulaklarını cekeyim, sacini basini da yolayım cuma günü.Kızlar yarın kuşhanımsı ya başlıyorum. Ara öğünlerim ve öğünlere de eklemelerim olacak. Sabah tartıda gördüğüm rakam sonrası gerçekten de ifadem şu şekildeydi;
Sadece yılbaşında iZin var kendime.
Mert hala emiyor ve öksürük krizleri oluyor, geçmesini bekliyorum.
Hafta sonu görümcem taşındı, bizde bir iki şeyin ucundan tutalım diye gittik, ama poğaçalar simitler açmalar havalarda uçuştu. Yemek götürsem yanımda olmaz. Kv kp küçük görümcem eşi falan da orda. Herkese yemek yapmaya da vakit kalmadı pazar günü. Malum 3 çocuklu oluyorum eşimde evde olunca. Evden çıkmamız bile en az yarım saat. Çocukları doyur, çantalarını-yedeklerini hazırla, çıkmadan wc götür, bez değiştir, giydir ooohoooooo.
Hep bir yerlerden bir fire veriyorum. Sıkıldım valla. Bitsin gitsin artık. @dennisgo en güzelini yaptın sen. Verdin bitti, temiz, missss. Bana azıcık irade yollar mısın orticim? Şu sıralar çok ihtiyacım var da.
yol yolIkizmi olacak acabaALLAH söyletti derler ya... olur mu olur. 1 kerede çıkar aradan. Kardeş derdi düşünmezsin
Ben geleyim yanına da bir kulaklarını cekeyim, sacini basini da yolayım cuma günü.
Ihlamur monişim, zencefil, limon. Bi de adaçayı antiseptik niyetineGünaydın
Boğaz ağrısıyla uyandım yine
Öff hiç sevmiyorum hasta olmayı
Kahvaltımı edeyim bari acıktım
Merhabalar,Evet hava çok güzeldi bugün. Ben de Ankara'dayım :)
Benim günüm nasıl geçsin işte, Umut'la cildirmacalar :) aksama kadar uyumadı, annemi de beni de helak etti, bi yandan da çalışmaya çalışıyordum, o yüzden geç gördüm biraz mesajını kusura bakma.
Yürüyüş yapabildin mi çıkınca? :)
Günaydın
Merhabalar Kaptanım,Selam kizlar tum gun babamla hastanedeydim aksamuzeri geldik yarin evde gorunuyoruz bir aksilik cikmazsa carsamba oglen babam operasyona girecek dua edin fazla ilgilenemiyorum kusura da bakmayin
Günaydın canımGünaydın kızlar
Merhaba canım,Günaydın
Merhabalar,Selamın Aleyküm Kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gece biraz geç yatınca ancak uyanıp direk kuzuyu okula gönderdimBol suyla açılışı yaptım şimdide şekersiz kahveyle kendime gelmeye çalışıyorum
Hemen sonrasında da kahvaltımı da yaparım
Bugün Kızkardeşim Anneme gelecekmiş tabi benide çağırırlar iki saate kalmaz
Öğleden sonra da küçük kuzumu okuldan aldıktan sonra da havuza Yüzme kursu için götüreceğimCimcime kaç gündür ay çok heycanlıyım tekrar yüzmeye başlayacağım diye tutturuyor
Bu arada Perşembe günü de benim şu meşhur MR ve Tomografi için Hastaneden randevu alabildimİnşallah bir sıkıntı olmadan hallederiz de artık Salı yada Çarşamba son gittiğim doktora kontrolüme giderim Rabbim inşallah hayırlı haberler vermeyi nasip eder ...aminnn
Çok çok geçmiş olsun Ayşem
RAbbim acil şifalar versin ....Aminnnn
Bol su ve evdeki bitkilerle ( senin evde benimki gibi aktar dükkanıkesin vardır işe yarayacak birşeyler ) çabucak toparlanırsın inşallah
Canım en kısa zamanda bebeğini kucağına almanı diliyorum. 2018 yılı sana çok uğurlu gelsin inşallah.Çoklu miyom alındı. Rahim dışına büyüyen rahim içinde de bebeğin yerleşeceği yerde oluşan vardı. Rahim içi kapalı temizlendi, sonra açık ameliyata dönüp rahim dış duvarına doğru büyüyenler alındı.sezeryan ameliyatı gibiydi böyle olunca. Siz bebek doğurun ben ancak miyom :)
Merhabalar,
Günaydın.
MR ve Tomografi randevusu alabilmene çok sevindim canım. İnşallah sonuçların da iyi çıkar.
Sağlıklı, mutlu bir gün olsun bugün. Sevgiler.
Amin canım. Hepimiz için sağlık diliyorum.Allah razı olsun canıminşallah tüm hastalara Rabbim şifa verir
Sevgiler benden
Hepimiz için kaçamaksız bol eksili bir gün olur inşallah
Kuzum menunu yaz
Wendy en son ne zaman menü yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?