Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyyy kuzucum deme öyle yaaa. Sende hayırlısıyla kucağına slırsın inşallah bebişlerini. Zamanlarını bekliyorlar sadeceee.
Ikizmi olacak acaba ALLAH söyletti derler ya... olur mu olur. 1 kerede çıkar aradan. Kardeş derdi düşünmezsin
Ben geleyim yanına da bir kulaklarını cekeyim, sacini basini da yolayım cuma günü.

Merhabalar,
Bugün nasılsın?
İşten eve gelince yemeğimi yedim, sonra 1 saat dışarıda yürüdüm canım. Eve gelince de 1 saat squatgirl'ün yürüyüş antrenmanlarını yaptım. İçerisine squat, lunge, sumo squat, yavaş koşu v.b. gibi egzersizleri alan bir aktif yürüyüş antrenmanı yapılıyor.
Ankara'da olmana çok sevindim. İnşallah bir gün tanışıp, görüşme imkanımız olur.
Günün güzel geçsin. Sevgiler.

Selamın Aleyküm Kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gece biraz geç yatınca ancak uyanıp direk kuzuyu okula gönderdim Bol suyla açılışı yaptım şimdide şekersiz kahveyle kendime gelmeye çalışıyorum
Hemen sonrasında da kahvaltımı da yaparım

Bugün Kızkardeşim Anneme gelecekmiş tabi benide çağırırlar iki saate kalmaz
Öğleden sonra da küçük kuzumu okuldan aldıktan sonra da havuza Yüzme kursu için götüreceğim Cimcime kaç gündür ay çok heycanlıyım tekrar yüzmeye başlayacağım diye tutturuyor

Bu arada Perşembe günü de benim şu meşhur MR ve Tomografi için Hastaneden randevu alabildim İnşallah bir sıkıntı olmadan hallederiz de artık Salı yada Çarşamba son gittiğim doktora kontrolüme giderim Rabbim inşallah hayırlı haberler vermeyi nasip eder ...aminnn

Günaydın
Boğaz ağrısıyla uyandım yine
Öff hiç sevmiyorum hasta olmayı
Kahvaltımı edeyim bari acıktım

Çok çok geçmiş olsun Ayşem
RAbbim acil şifalar versin ....Aminnnn

Bol su ve evdeki bitkilerle ( senin evde benimki gibi aktar dükkanı kesin vardır işe yarayacak birşeyler ) çabucak toparlanırsın inşallah

Selam kizlar tum gun babamla hastanedeydim aksamuzeri geldik yarin evde gorunuyoruz bir aksilik cikmazsa carsamba oglen babam operasyona girecek dua edin fazla ilgilenemiyorum kusura da bakmayin
Merhabalar Kaptanım,
Babanıza acil şifalar diliyorum. Çarşamba günkü ameliyatı çok iyi geçer inşallah.
Sevgiler. Gününüz güzel geçsin.

Günaydın
Boğaz ağrısıyla uyandım yine
Öff hiç sevmiyorum hasta olmayı
Kahvaltımı edeyim bari acıktım
Merhaba canım,
Çok geçmiş olsun. Dilerim çabuk toparlarsın. Sahlep veya nişastalı süt boğaz ağrısına iyi geliyor.
Ama sıcak değil ılık iç, olur mu?
Kahvaltı yapacakmışsın. Afiyet olsun. Ben de az evvel yaptım kahvaltımı. Dün akşam evden birşeyler hazırlayıp getiremediğim için 1 simit ve yanında tulum peyniri yedim.
Ekmeğime çok dikkat etmem lazım bugün, çünkü 1 simit=4 dilim ekmek demek. Ama öyle güzel ki simit dayanamam.
Günün güzel geçsin. Sevgiler.

Merhabalar,
Günaydın.
MR ve Tomografi randevusu alabilmene çok sevindim canım. İnşallah sonuçların da iyi çıkar.
Sağlıklı, mutlu bir gün olsun bugün. Sevgiler.

Canım en kısa zamanda bebeğini kucağına almanı diliyorum. 2018 yılı sana çok uğurlu gelsin inşallah.
Sağlık ve mutluluk dileklerimle.

Merhabalar,
Günaydın.
MR ve Tomografi randevusu alabilmene çok sevindim canım. İnşallah sonuçların da iyi çıkar.
Sağlıklı, mutlu bir gün olsun bugün. Sevgiler.

Allah razı olsun canım inşallah tüm hastalara Rabbim şifa verir
Sevgiler benden
Hepimiz için kaçamaksız bol eksili bir gün olur inşallah

Dün akşam yemekte etsiz kuru fasulye, sarımsaklı yoğurt ve az miktar bamya yemeği yedim.
Sonra 1 saat dışarıda yürüyüş ve 1 saat evde egzersiz ile akşamı bitirdim. Ben de kendime inanamadım vallahi, benim gibi akşamları evde Garfield modunda gezen biri için büyük bir gayret bu.
Kendimi çok iyi hissettim spor sonrası dinlenirken.
Ama geç saatte yatıyorum iki gündür. Kilo verme için hiç iyi değilmiş bu durum. Bugün akşam uyku saatimi erkene alıp, bu durumu düzeltmem lazım. Dün de gece yatmadan çok karnım acıktı, midem kötü oldu, sulu köfte vardı, gece 02:00'de onu ısıtıp yedim. Bir de 2 tane Oreo yedim dayanamayıp. İnternetten baktım da, Oreo'nun 1 tanesi 45 kalori imiş.
Hepinize güzel bir gün dilerim. Sevgiler.

Günaydınlaaaaaarr

Kuzum menunu yaz

peki yazıyorum, kaptanım ister de ben yazmam mı

Wendy en son ne zaman menü yazdı

bilmiyorum ama al menü

sabah; 1 yumurta, 1 yk lor, yeşil çay
ara sütlü şekersiz nescafe
öğle; 1 yumurta, 1 yk lor, 1 paket altınbaşak
ara; şekersiz türk kahvesi
akşam: 1 yk domates sos ile 2 yumurtalı omlet, birazcık soğan söğüş.

su: 1,5 lt
spor; ev toplama, çamaşır katlama, regl sancısı vs işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…