Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım inşallah Allah sağlıkla kavuştursun
Selam kizlar tum gun babamla hastanedeydim aksamuzeri geldik yarin evde gorunuyoruz bir aksilik cikmazsa carsamba oglen babam operasyona girecek dua edin fazla ilgilenemiyorum kusura da bakmayin
Gecmis olsun kaptanim acil sifalar babakaptana. Sen burayi dert etme morordek bize iyi bakiyor.
Eee kizlar hadi benim islerim var hepinizin mi isi var nerelerdesiniz yahuu
Biz kv ile eve girmiyoruz hep disarda gezmelerde
Günaydın
Boğaz ağrısıyla uyandım yine
Öff hiç sevmiyorum hasta olmayı
Kahvaltımı edeyim bari acıktım
Gecmis olsun moniii
Hayranim azmine Ben sen kadar spor yapsam her gun kac oreo yerdim kimbilir. Arada olur minik masum 2 taneli kacamaklar

Günaydınlar
Kolay gelsin cnm bende bugun araba ile ciktim sabah bizim sokaktan cikana kadar bayaa tedirgindim buz icindeydi ama ana caddeye cikinca yollar guzeldi
Evet kaptanım ya eşim söyledi bana da güneş olsa da soğukmuş buzluymuş her yer. Evden güneşi görünce güzel sandım ben :)
Sagol canım iyiyim sen nasılsın?
Dünkü egzersizler de her zamanki gibi süper olmuş

Teşekkür ederim canım. İyiyim, işteyim.
Ara öğünde Doğuş'tun mistik çayından içtim. Süt ile yapınca tadı çok hoş oldu. Metabolizmayı hızlandırıcı etkisi varmış. Tavsiye ederim.
Sevgiler.

Evet denemiştim onu, çok güzel bi tadı var. Süt ile müthiş oluyor. Chai tea latte'ye benzetmiştim ben :)

Evet denemiştim onu, çok güzel bi tadı var. Süt ile müthiş oluyor. Chai tea latte'ye benzetmiştim ben :)
Ben de çok sevdim.
Şimdi de Rezene çayı içiyorum. Bugün değişik çaylar denemek istedim, farklı bir tat olsun diye.
Öğlen olmak üzere. Sabahtan bu yana zaman çok mu çabuk geçti, bana mı öyle geldi?

selam kızlr iyi haftalar
10. olmamıza çok üzüldüm benimde bunda payım büyük
ama ben bu haftadanda ümitsizim hastalığımı atlattım ama bir türlü adapte olamıyorum soğuktanmıdır nedir yapamıyorum diyet çok tatlı yiyorum.
ama ip atlamaya devam
ameliyat olucak arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum şimdiden
bakalım bu haftada + çıkarsam takıma zarar vermemek adına izne ayrılmak isticem.ama bunu yaparsamda hiçbir zaman hedefime ulaşamıcam.
bu sabah kahvaltı 1 muz ve 1 mandalina yedim
öğle için haşlanış brokolim ve yoğurdum var
akşama bulgur pilavı düşünüyorum
ikidi arası içinde elmam var yanımda
umarım bu şekilde biter günüm
herkese bol eksili haftalar diliyorum

Rezenenin tadını çok sevmem ama doğumdan sonra mecbur içmiştim :)
Bana her gün aynı gibi hem hızlı hem yavaş

Rezenenin tadını çok sevmem ama doğumdan sonra mecbur içmiştim :)
Bana her gün aynı gibi hem hızlı hem yavaş
sade yeşil çayı hiç sevmiyorum ben de. Onun için bu ara en çok Doğadan Büyülü Kutu'larda Gül Buketi Yeşil Çayını içiyorum. Gül aroması yeşil çayın o acı tadını alıyor.

Hayranim azmine Ben sen kadar spor yapsam her gun kac oreo yerdim kimbilir. Arada olur minik masum 2 taneli kacamaklar
Teşekkür ederim canım.
Nasılsın, iyi misin? Günün nasıl geçiyor?
Bana moral oldu sözlerin. Sağolasın. Oreo yediğim için çok suçluluk hissediyordum.
Kaç gündür mutfağa girip çıkıp, mutfak dolabını açıp oreo bisküvilere bakıp kapatıyordum dolabı. Ciddi bir mücadele içerisindeydim doğrusu. Dün gece dayanamadım artık.
Reglyim ya, ondan da canım daha çok tatlı istiyor.
3 haftalık programda squatgirl, yani Doris Hofer her gün bize o gün hangi egzersiz videolarını yapacağımızı söylüyordu. O bizi yönlendiriyordu. 3 haftalık program bitince en büyük endişem kendi başıma nasıl egzersiz planı yapacağım. Bunun için de onun kitabında yazanları okuyacağım. Bir de challenge'daki egzersizleri dönüşümlü yapayım diyorum. Hayırlısı. İnşallah fire vermeden her gün yaparım ve şu üzerimdeki 26 kg ağırlıktan kurtulurum. İyi hamallık yaptım vallahi senelerce bu kiloları taşırken
Günün güzel geçsin. Sevgilerimle.

Dr Nowzara'nın diyet listesi varmış Kadınlar Kulübü'nde.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/makaleler/dr-nowzaradan-diyet-listesi.1254/
1200 kalorilik bir diyet. Ama yiyecek içeriği yabancılara daha uygun gibi geldi. Gerçi artık bu yiyeceklerin hepsini büyük marketlerde bulabiliyoruz. Listeyi paylaşmak istedim.

Dr. Nowzaradan Diyet Listesi

Kahvaltı

Pişmiş yulaf ezmesi / Haşlanmış yumurta / Öğütülmüş keten tohumu / Badem yağı / Muz / Ispanak / Mantar / Tatlı patates/ Düşük şekerli tahıl / Yağsız süt

Öğle Yemeği

Tavuk göğsü / Akdeniz salatası / Zeytinyağı / Avokado salatası / Ton balığı / Az yağlı peynir / Brokoli / Havuç / Bir dilim tam buğday ekmeği

Ara Öğün

Bebek havuç / Yoğurt / Salatalık / Az yağlı süzme peynir / Izgara tarçınlı ananas / Ay çekirdeği / Az yağlı mozzarella peyniri

Akşam Yemeği

Yeşil bezelye / Mısır / Karnabahar / Izgara mantar / Izgara hindili burger / Karides / Esmer pirinç / Fırında kuşkonmazla pişmiş somon / Bol salatayla beraber ızgara tavuk göğsü

Bu diyet listesinde günlük ortalama 1200-1300 kalori almanız gerekiyor. Bu listedeki her öğünde içindeki birkaç malzemeyi birlikte tüketebilirsiniz.

Diyette tükettiğiniz besinlerin organik ve az yağlı olmasına özen göstermeniz gerekiyor. Günlük yeterli miktarda su tüketmeye özen gösterin. Kronik rahatsızlığınız varsa doktorunuza danışmadan uygulamayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah parasi olmayanlara bu durumlarda yardimci olsun cnm ins seninde operasyona gerek kalmaz
Kiz bu ne bicim menu sirf yumurta olmus dukan mi gene
Bu arada kirkimiz karisacak herkes regli anlasilan takimda

Bugun ev isi ile ugrastim kizlar uzun zamandir hastanelerle ugrasinca bide dun regli oldum keyifsizim
moni cnm corbani tavuk suyuna yapsaydin bolda aci iyi olur tatlim
canım ya rabbim kolaylıklar versin kaç yere bölünüyosun
kaptanım benimki vicdan çorbası vari bişi ,aslında robottan geçirmeye kıyamadım bol acılı kapuska yemeğine dönüştü

aynen şahnurum,gezen tavuk bulup bol acılı çorba yapmalıyım hem kendime hem ev ahaline yoksa bu hastalık yakamıza yapıştı bırakmıcak

kız merak ettim ne konuşulcak kardeşinle,annenle
sorma içim dışım ot ve bal oldu

Öğlearasında yürüyüş yaptım. Kendime daha evvelkinden 1 beden küçük bir elbise aldım. Çok mutlu oldum.
Squatgirl uygulamasındaki egzersizleri yapmaya başladığımdan beri tartıda eksi kilodan ziyade sıkılaşma olması dikkatimi çekti. Yani senelerdir giyemediğim kotumu giyebildim, 1 beden küçük elbise alabildim, bazı pantolonlarımın bacakları ve baseni çok bollaştığı için artık giyemiyorum, v.b. gibi. Onun için egzersizin önemini şimdi yaşayarak daha iyi anladım diyebilirim.
Öğle yemeğinde dışarıda tabakta döner yemeyeydim iyiydi. Yanında pilav yoktu, sadece söğüş. Pideyi de yarım küçük pide istedim.
Akşam evde haşlanmış karnıbaharım var. Üzerine diyet yoğurt döküp yiyeyim bari. Biraz da kırmızı biber ekleyince çok güzel oluyor. Yanına da marullu ve havuçlu bir salata yaparım.

Çok düşük kalorili beslenmede biliyorsun ki kilo verilmiyor. Enerjin düşecek. Bol bol sebze salata ye diyeceğim ama sen yine de bildiğini yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…