- 28 Kasım 2017
- 369
- 1.177
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.541
Canım inşallah Allah sağlıkla kavuştursunYani herşey o çocuk için işte sıfır şikayet ile gidip ameliyat olup geliyorum :) ama pozitif bir insanımdır bilirsin. Doktorlarım harikalar o nedenle bence çok şanslıyım. Sonuçta çözümü olan şeyler bunlar ve bir şekilde hallediliyor.
Gecmis olsun kaptanim acil sifalar babakaptana. Sen burayi dert etme morordek bize iyi bakiyor.Selam kizlar tum gun babamla hastanedeydim aksamuzeri geldik yarin evde gorunuyoruz bir aksilik cikmazsa carsamba oglen babam operasyona girecek dua edin fazla ilgilenemiyorum kusura da bakmayin
Biz kv ile eve girmiyoruz hep disarda gezmelerdeEee kizlar hadi benim islerim var hepinizin mi isi var nerelerdesiniz yahuu
Gecmis olsun moniiiGünaydın
Boğaz ağrısıyla uyandım yine
Öff hiç sevmiyorum hasta olmayı
Kahvaltımı edeyim bari acıktım
Hayranim azmineDün akşam yemekte etsiz kuru fasulye, sarımsaklı yoğurt ve az miktar bamya yemeği yedim.
Sonra 1 saat dışarıda yürüyüş ve 1 saat evde egzersiz ile akşamı bitirdim. Ben de kendime inanamadım vallahi, benim gibi akşamları evde Garfield modunda gezen biri için büyük bir gayret bu.
Kendimi çok iyi hissettim spor sonrası dinlenirken.
Ama geç saatte yatıyorum iki gündür. Kilo verme için hiç iyi değilmiş bu durum. Bugün akşam uyku saatimi erkene alıp, bu durumu düzeltmem lazım. Dün de gece yatmadan çok karnım acıktı, midem kötü oldu, sulu köfte vardı, gece 02:00'de onu ısıtıp yedim. Bir de 2 tane Oreo yedim dayanamayıp.İnternetten baktım da, Oreo'nun 1 tanesi 45 kalori imiş.
Hepinize güzel bir gün dilerim. Sevgiler.
Evet kaptanım ya eşim söyledi bana da güneş olsa da soğukmuş buzluymuş her yer. Evden güneşi görünce güzel sandım ben :)Kolay gelsin cnm bende bugun araba ile ciktim sabah bizim sokaktan cikana kadar bayaa tedirgindim buz icindeydi ama ana caddeye cikinca yollar guzeldi
Sagol canım iyiyim sen nasılsın?Merhabalar,
Bugün nasılsın?
İşten eve gelince yemeğimi yedim, sonra 1 saat dışarıda yürüdüm canım. Eve gelince de 1 saat squatgirl'ün yürüyüş antrenmanlarını yaptım. İçerisine squat, lunge, sumo squat, yavaş koşu v.b. gibi egzersizleri alan bir aktif yürüyüş antrenmanı yapılıyor.
Ankara'da olmana çok sevindim. İnşallah bir gün tanışıp, görüşme imkanımız olur.
Günün güzel geçsin. Sevgiler.
Teşekkür ederim canım. İyiyim, işteyim.Günaydınlar
Evet kaptanım ya eşim söyledi bana da güneş olsa da soğukmuş buzluymuş her yer. Evden güneşi görünce güzel sandım ben :)
Sagol canım iyiyim sen nasılsın?
Dünkü egzersizler de her zamanki gibi süper olmuş
Evet denemiştim onu, çok güzel bi tadı var. Süt ile müthiş oluyor. Chai tea latte'ye benzetmiştim ben :)Teşekkür ederim canım. İyiyim, işteyim.
Ara öğünde Doğuş'tun mistik çayından içtim. Süt ile yapınca tadı çok hoş oldu. Metabolizmayı hızlandırıcı etkisi varmış. Tavsiye ederim.
Sevgiler.
Ben de çok sevdim.Evet denemiştim onu, çok güzel bi tadı var. Süt ile müthiş oluyor. Chai tea latte'ye benzetmiştim ben :)
Geçmiş olsun canım.Günaydın
Boğaz ağrısıyla uyandım yine
Öff hiç sevmiyorum hasta olmayı
Kahvaltımı edeyim bari acıktım
Günaydın canım. Iyiyim.Günaydın canım
Bugün nasılsın, iyi misin?
Sevgiler.
Rezenenin tadını çok sevmem ama doğumdan sonra mecbur içmiştim :)Ben de çok sevdim.
Şimdi de Rezene çayı içiyorum. Bugün değişik çaylar denemek istedim, farklı bir tat olsun diye.
Öğlen olmak üzere. Sabahtan bu yana zaman çok mu çabuk geçti, bana mı öyle geldi?
sade yeşil çayı hiç sevmiyorum ben de. Onun için bu ara en çok Doğadan Büyülü Kutu'larda Gül Buketi Yeşil Çayını içiyorum. Gül aroması yeşil çayın o acı tadını alıyor.Rezenenin tadını çok sevmem ama doğumdan sonra mecbur içmiştim :)
Bana her gün aynı gibi hem hızlı hem yavaş
Teşekkür ederim canım.Hayranim azmineBen sen kadar spor yapsam her gun kac oreo yerdim kimbilir. Arada olur minik masum 2 taneli kacamaklar
Allah parasi olmayanlara bu durumlarda yardimci olsun cnm ins seninde operasyona gerek kalmazRabbim inşallah ameliyatı çabucak sıkıntısız atlatmayı nasip eder de acil şifalar verir .....Aminnn
Dualarımız sizlerle canımhayırlı haberlerini alırız inşallah
Valla sorma banada biraz pahalı geldi ama gittiğim doktora şimdi başka yerde çekilip götürsem bu seferde görünmüyor net derse tekrar cepten para çıkacak aynı hesaba gelecek
Acıbadem hastanesinde doktorum ( sağ olsun Eşimin patronu halletti muayene faslını yoksa o Hastanede SGK geçmiyormuş ) MR ve Tomografi içinde Doktor burası çok pahalı olur siz Acibademin üniversite hastanesine gidin iyisimi dedioranın makineleri çok daha iyimiş
Kız far görmüş davşana döndük zaten karı koca fiyatı duyundahatta eşim bu SGKlı fiyatsa normal MR nekadar diye sorunca hatun demezmi sadece MR 1050 TL diye
Rabbim düşürmesinde eksikliklerini de göstermesin Hastanelerinhadi dedik onun dediği yer olsun ki sonradan bunun kalitesi yeterli değil demesin net görsün de bende bileyim fıtık sertleşmiş mi yoksa sadece ilaçlarla ufaltılabilirmi diye
Kiz bu ne bicim menu sirf yumurta olmus dukan mi geneGünaydınlaaaaaarr
peki yazıyorum, kaptanım ister de ben yazmam mı
bilmiyorum ama al menü
sabah; 1 yumurta, 1 yk lor, yeşil çay
ara sütlü şekersiz nescafe
öğle; 1 yumurta, 1 yk lor, 1 paket altınbaşak
ara; şekersiz türk kahvesi
akşam: 1 yk domates sos ile 2 yumurtalı omlet, birazcık soğan söğüş.
su: 1,5 lt
spor; ev toplama, çamaşır katlama, regl sancısı vs işte
canım ya rabbim kolaylıklar versin kaç yere bölünüyosunBugun ev isi ile ugrastim kizlar uzun zamandir hastanelerle ugrasinca bide dun regli oldum keyifsizim
moni cnm corbani tavuk suyuna yapsaydin bolda aci iyi olur tatlim
kız merak ettim ne konuşulcak kardeşinle,annenleSelamın Aleyküm Kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gece biraz geç yatınca ancak uyanıp direk kuzuyu okula gönderdimBol suyla açılışı yaptım şimdide şekersiz kahveyle kendime gelmeye çalışıyorum
Hemen sonrasında da kahvaltımı da yaparım
Bugün Kızkardeşim Anneme gelecekmiş tabi benide çağırırlar iki saate kalmaz
Öğleden sonra da küçük kuzumu okuldan aldıktan sonra da havuza Yüzme kursu için götüreceğimCimcime kaç gündür ay çok heycanlıyım tekrar yüzmeye başlayacağım diye tutturuyor
Bu arada Perşembe günü de benim şu meşhur MR ve Tomografi için Hastaneden randevu alabildimİnşallah bir sıkıntı olmadan hallederiz de artık Salı yada Çarşamba son gittiğim doktora kontrolüme giderim Rabbim inşallah hayırlı haberler vermeyi nasip eder ...aminnn
Çok çok geçmiş olsun Ayşem
RAbbim acil şifalar versin ....Aminnnn
Bol su ve evdeki bitkilerle ( senin evde benimki gibi aktar dükkanıkesin vardır işe yarayacak birşeyler ) çabucak toparlanırsın inşallah
Çok düşük kalorili beslenmede biliyorsun ki kilo verilmiyor. Enerjin düşecek. Bol bol sebze salata ye diyeceğim ama sen yine de bildiğini yapacaksınGünaydınlaaaaaarr
peki yazıyorum, kaptanım ister de ben yazmam mı
bilmiyorum ama al menü
sabah; 1 yumurta, 1 yk lor, yeşil çay
ara sütlü şekersiz nescafe
öğle; 1 yumurta, 1 yk lor, 1 paket altınbaşak
ara; şekersiz türk kahvesi
akşam: 1 yk domates sos ile 2 yumurtalı omlet, birazcık soğan söğüş.
su: 1,5 lt
spor; ev toplama, çamaşır katlama, regl sancısı vs işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?