Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nilsub cilliyi göndersin sana
Bir çilli de wendy ya lazım. 3 öğün yumurta yiyince 1 çilli de yetmez ama

Güle güle giy elbiseni canım merak ettim bende indirdim uygulamayı :)

Güle güle giy elbiseni canım merak ettim bende indirdim uygulamayı :)
Çok teşekkür ederim canım.
Uzun süredir kendime göre elbise bulmakta zorlanıyordum. Üzerime olanlar da yakışmıyordu.
Uzunca bir aradan sonra ilk defa elbise giyecek olmanın heyecanı var üzerimde.
Uygulamayı indirmişsin, çok sevindim. Dilerim seversin.
Eğer uygulama ile ilgili merak ettiklerin olursa bana da sorabilirsin.
Genelde challenge'ı merak ediyor herkes.
Doris bir anket yapıyor ve kullanıcılardan gelen isteklere göre challenge'ın hedefini belirliyor.
Challenge'ı egzersiz programı olarak düşünelim. Mesela yeni biten challenge'ın hedefi "ince bacaklar" idi. Sonra 21 günlük challenge başlıyor. Doris her günün sabahında o gün hangi egzersiz videolarını yapacağımızı uygulamada yeni bildirim olarak gönderiyor. Duvar bölümünde herkes yediğini, içtiğini, yaptığı egzersizi vs paylaşıyor. Her Pazar saat 21:00'de Doris uygulamadan canlı yayına bağlanıyor ve elinden geldiğince bizim sorularımızı yanıtlıyor. Arada blogunda kendi diyet yemek ve tatlı tariflerini, yazılarını paylaşıyor. İnstagramda ve facebookda da sayfaları mevcut. Onları da takip edebilirsin. Pazar günleri challenge'ın tatil, dinlenme günü. O gün squatgirl videolarından yapmıyoruz. İstersek yürüyüş yapıyoruz.
Bu tatil gününde 1 tatlı hakkımız vardı sanırım.
Diyetisyenim sütlü tatlıyı, vs tamamen yasakladığı için yiyemiyorum. 80'li kilolara inince arada izin verecekmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:

nilsub cilliyi göndersin sana
Bir çilli de wendy ya lazım. 3 öğün yumurta yiyince 1 çilli de yetmez ama
Monim nilsub gondersin diyecektim aysem demis zaten

sade yeşil çayı hiç sevmiyorum ben de. Onun için bu ara en çok Doğadan Büyülü Kutu'larda Gül Buketi Yeşil Çayını içiyorum. Gül aroması yeşil çayın o acı tadını alıyor.
Aa onu denemedim. Yeşil çayı ben de sade içemiyorum. Limonla içerdim genelde.
Spor bazen direkt kilo verdirmese de inceltiyor kesinlikle. Cok sevindim senin adına

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar hatta geceler

Yine yoğun bir gündü benim için Normalde hiç yorulmazdım ama şu halimle biraz daha fazla yoruldum bugün Neyseki kuşumun gönlünü yaptım ve onu havuza götürdük eşimle ( oda sağ olsun bugün hazır patron yokken kaçmış )
Bir aydan az fazla ara verdikten sonra kuşum tekrar yüzmeye başlayınca baştan açıkçası ben ondan fazla tedirgin oldum ya korku yaşarsa ya hevesi yok olursa diye
Şükür anası kılıklı yüzmeyi çok sevdi hatta bugün direk hoca daha önce hiç yapmadıkları halde ( daha doğrusu bizimki o gruptayken ) hiç bir destek olmadan sırt üstü yüzmelerini istedi Anam birazdan bizimki başlar kıvırmaya ben çekiniyorum falan diye beklerken bizim kuzu sırt üstü saldı kendini ve hiç destek olmadan yüzdü

Onu izlemek bile çok keyif verdi bana ama yaza doğru kesinlikle bende tekrar yüzmeye yazılacağım hatta Nisanda yazılırım sanırım Hem tam 1 sene olmuş olacak diyetisyene başlayalı ve o zaman hedefime ulaşmış olurum umarım

Beslenme olarak gayet güzel geçti hatta birazdan yazarım yediklerimi şimdide son yeşil çayımı içiyorum Ananaslı ( son ara olan Ananaslarımı yedim bile bilgisayar sırası beklerken )

kız merak ettim ne konuşulcak kardeşinle,annenle
sorma içim dışım ot ve bal oldu

Kız hiç merak edilecek bir durum yok boş muhabbet
Hastalıkları yarıştırdılar yine benimle bende onların kaç gündür dillerinden düşmeyen lafını iade ettim Allahtan şifa
Bir ara kızkardeşim ya İkeaya kahvaltıya mı gitsek Perşembe hazır araba sendeyken dedi ( öğlen ben eşimi gidip şirketten alacağım doktora geçerken ) Babamda şakasına beni götürmüyormusunuz diyince hadi gel sende ama Alman usülü yapacağız dedim gerçi sende bok gibi para var ağanın eli tutulmaz ama Anam şimdi yine ne gerek var der dedim nasıl gülüyorlar ben laf sokuyorum onlar onuda anlamıyor
Dedim okadar paranız var yemeyi bilmiyorsunuz Annemde müsriflik günah diyince eee cimrilik de günay dedim
Neyse sonunda Babam hadi bendensiniz Perşembe günü demiş ben merdivenleri inerken hatta dedim sıkıntı yok 3 kuruşla batmayız nasılsa

Kız yaşlandı diye mi yoksa harbi kafada bir sıkıntı mı var emin değilim ama hatun baya bir huy değiştirdi bugün benim ufaklığa ayaklarını koltuğa koyma dedi bir ara ( yeni kaplatttı kılıflarını ) bende kız sen iyisimi bir kaç çift çorap al gelene temiz çorap ver ayağına dedim
Birde aman sakın zıpladığınızı üzerinde görmeyeyim dediğinde ( ki benimki o an tekti ama diğer torunlarıda hesaba katarak uyarıyor ) yine dayanamadım anam nasıl zıplasınlar daş gibi olmuş koltuklar çocuklar sekip yere yapışır dedim

Körler sağırlar birbirini ağırlar oldu anlayacağın gerçi fazlada söylemeye gelmez valla sonra ben suçlu olurum

Bu arada geçen eşimin teyzesine uğradım bizim KVden neler duydum neler
Kızıyla Ümreye gitmek istemiş de kızı istememiş demiş ufak oğlum gelecek onunla ilgileniceğim senide kollayamam demiş bizimki de bozulup bende oğlumla gelinim gidince giderim onlarla demiş dedim len beni dinden imandan mı çıkarmak için peşimize takılacak valla şeytan yerine onu daşlarım nasılsa bu ara gıcığım ona diye Nasıl gülüyor eşimin Teyzesi valla bilemem kafaya koymuş diye

Ohhh bu gecede giybetin dibine vurdum valla sayemde KV cennete direk geçiş kazanacak sonunda ama çıldırtıyor beni yeminle hele ki bu ara

Doldurmuşlar bu kuzuyu geneeee, frenleyerekte olsa yine giydirmişsin ama işlerine gelince herşeyi çok güzel anlarlar banucum ama gelmeyince de böyle hihiihiii diye gülerler arsızlar.

Kahvaltı
1,5 dilim ekmek
1 parça beyaz peynir (1 teneke dermişim )
Çay

Ara
Çay, çay, çay ve çay (komşudaydım da)
Eve gidince;
2 kuru kayısı
7-8 kuru üzüm

Öğle
2 haşlanmış yumurta
Mevsim salata
1 yk yoğurt

Ara
Filtre kahve sütlü

Akşam
1 ufak kase mercimek çorbası
7 köfte
2 etimek

Gece
2 mandalina
Sütlü filtre kahve

Su: 2 lt
Spor: 2 saat falan çok sinirlendim epey kalori harcamışımdır

İtiraf notu; öğle vakitlerinde bir yerlerde bir bitter gofret yedim galiba. Çok net hatırlamıyorum, kendimden geçmiş olabilirim. Söz cumaya kadar geçmiycem bi daha kendimden.

Yatıyorum ben kızlar. Zaten kimse de yok. Şurda iki çemkirecektim manyak velilerimize. Sınıf annesiyim de. Olaylar olaylar. Aman ne kadar manyak varsa çekiyorum. Gelin gelin sürüyle gelin, terbiyemi bozduracaklar bana.
Ne oldu kuzum? Seni niye sinirlendirdile bu makyaklar

Aa onu denemedim. Yeşil çayı ben de sade içemiyorum. Limonla içerdim genelde.

Spor bazen direkt kilo verdirmese de inceltiyor kesinlikle. Cok sevindim senin adına
Çok teşekkür ederim canım. Ben de çok mutluyum bunun için.
Sana bahsettiğim çayı öneririm. İçimi çok yumuşak. Seversin.
Güzel bir gün diliyorum.
Sevgiler.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahda ancak kuzuya uyanabildim gece geç yatınca ancak okul saattine uyanıp cimcimeyi hazırlayıp gönderdim şimdide keyif kahvemi içiyorum
Bugün hazır evdeyken biraz yavaş yavaş da olsa ev işi yapayım da azmasın işler

Doldurmuşlar bu kuzuyu geneeee, frenleyerekte olsa yine giydirmişsin ama işlerine gelince herşeyi çok güzel anlarlar banucum ama gelmeyince de böyle hihiihiii diye gülerler arsızlar.

Kız dediğin gibi işine geleni anlıyor bu ara özellikle Annem
Yaşlandıkça iyice çocuk gibi oluyorlar hep kendi dedikleri yapılsın istiyorlar ama fazla üzerine gitmeye de gelmiyor bu seferde haklıyken haksız duruma düşüyorum ve bir bakmışsın fırça yiyen ben oluyorum
3 kardeşiz ama genelde her zaman ben fırça yerim çünkdü diğerleri edepsiz valla hiç acımadan kendi işlerine geldiği gibi saydırıyorlar kadıncağız da aman konu büyümesin diye altan alıyor ( kendi bazen baş başa kalınca söylüyor )
Ben biraz daha kıyamadığım için ( her ne kadar sinirlensem de ) aman ölümlü dünya bir şey olursa ben vicdan azabı çekerim düşüncesiyle ancak şakayla karışık birşeyler söylüyorum ( yoksa çaltardım )

Allah eksikliklerini de göstermesin ama bazen çok zorluyor benim sinirlerimi :)

Yatıyorum ben kızlar. Zaten kimse de yok. Şurda iki çemkirecektim manyak velilerimize. Sınıf annesiyim de. Olaylar olaylar. Aman ne kadar manyak varsa çekiyorum. Gelin gelin sürüyle gelin, terbiyemi bozduracaklar bana.

Allah yardımcın olsun canım
Ben o hatayı büyük kızımda birinci sınıfta yaptım ilk hevesle Sanki devleti kurtacakmışım gibi hesap kitaba girişmiştim ( paralarda bende toplanıyordu ve sınıf ihtiyaçlarını ne kadar uygun alabilirim diye günlerce çarşı pazar gezmiştim hani kimsenin hakkı bana geçmesin hesabı sanki para üstü bana kalacakmış gibi )
İnan yol paralarını bile cebimden harcıyordum ( millet diyordu kız okul için geziyorsun o paradan kullansana diye ama onu bile kesinlikle yapmayı kabul etmedim sonuçta ucunda benim evladımın da rahatı vardı )
Her Allahın günü okuldaydım hatta eşim maaş bağışlasınlar artık sana valla Öğretemenden farkın kalmadı diyordu bazen Öğretmenin işi olunca sınıfı bile 1 saatliğine de olsa idare ederdim

Hee ne oldu sonradan yaranamadım yırtındığımla kaldım hatunlar Öğretmene yalakalık yaptığımı mı söylemediler, Öğretmenin benim kızımı kayırdığını falan bile söylediler ama inan hiç birini tınlamadım bir sonraki sene ben karışmıyorum dedim ve o çok meraklılar sınıf Annesi olunca anladılar işin rengini hatta diğerleri de benim zamanımda daha az para harcandığını söylemişlerdi Sınıf anaları olacaklar sonraki 3 sene batırdılar bizi sırf hava atma peşinde oldukları için ( öğretmene öğretmenler gününde altın bilezik almalar sonraki sene aynısının kolyesi falan diye diretmeleri Kadın ilk kabul bile etmek istememişti de zorla verdiler aaa evlatlarımızı yetiştiriyorsunuz hakkınız ödenmez hesabı Hani oooo şu sınıf öğretmenini ihya etti hesabı

Küçük kuzuda hiç niyetlenmedim hatta resmende söyledim işim olmaz diye ( aynı öğretmene gidiyor kuşum ve kadın herkese de açıkça söyledi ablasıda bendeydi ben istedim kuzuyu diye )
Gerçi şimdiki velileri görünce eskileri mumla arar oldum herkesin çocukları sanki evde prens prenses modunda yetişiyormuş havasındalar en ufak şeyde ay benimki küfür bilmezdi senin oğlun öğretmiş, ay benimki hiç kavga etmezdi senin kızın sataşmış falan diye hepsinin evlatları sütten çıkmış ak kaşık sanki Ben sadece sessizce izliyorum olanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…