Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün akşam üzerine sarımsaklı yoğurt döküp haşlanmış karnabahar yedim. Çok doyurucu ve hafif bir öğün oldu. Evde de yürüyüş egzersizi yapıp adımsayımı 10133'e tamamladım. Ara öğünde Ufak Tefek Cinayetleri izlerken 3 kuru kayısı ve 10 badem yedim.
Buraya kadar herşey çok güzel. Ama Annemin kıyamayıp, tadı güzel biraz ye diye bana da getirdiği vişne kompostosu çok güzel görünüyordu, onu da bir seferde bitirdim.
Bugün sabah servisle işe 10 dakika erken gelmiştik. Biraz yürüdüm, öyle işe gittim.
Evden yiyecek getiremediğim için 32 üçgen peynir ve 1 simit vardı kahvaltımda.
Şimdi mistik çay içiyorum.
Öğlen yemekte fasulye çorbası, fırında tavuk, iç pilav ve meşrubat varmış. Meşrubatı almam veya alıp arkadaşlara veririm.
Diğer yemekleri yiyeceğim. Menümüz yılbaşı yemeği gibi olmuş bugün.
Gününüz güzel geçsin. Hepinize sevgilerimle.

Sorma canım. Tek cadı ve yaramaz çocukları biz yetiştiriyoruz. Bizimkiler laftan anlamaz edepsizler. Diğer çocuklar leydi okullarından düşmüş buralara

Afiyet olsun.
Sanıyorum o 32 tane üçgen peynir değildir

Gunaydinlar kizlar az sonra hastaneye gidecegiz ogkeden sonra operasyona girecek insallah hayirlisi ile bugunu atlatip diger tedsvisine geceriz babacigimin
Diyet konusuna gelince abuk subuk bir beslenme tarzi oldu gunlerdir tartiya cikmadim yilbasi hedefim tutmayacak sanirim

Kaptanım inşallah çok iyi geçer operasyon, tez zamanda kurtulursunuz bu hastalık işlerinden. Güzel haberlerini bekliyoruz

Dilerim Babanızın ameliyatı çok iyi geçer. Acil şifalar diliyorum. Sevgiler.

Önce sağlık kaptanım. ALLAH herşeyi güzel eylesin inşALLAH.
Zararlı şeyler de yemedigin sürece dert etme.

çok geçimiş olsun babacığınıza inşlallah hayırlısıyla atlatır sağlığına kavuşur...
güzel haberler bekliyoruz
selam canım evet son 2 haftadır pek giremiyorum. hastalığım geçti çok şükür ilaçlarımda bitti. ama malum yıl sonu ben muhasebeci olduğum için çok yoğunuz hesap kitap elimden geldiğince girmeye çalışıcam.
geçen cumadan beri tartılmıyorum özel bişey yapmadım bu hafta ama en azından dikkat ettim.
suyumu yeşil çayımı içiyorum. yemeklerimide evden getirmeye dikkat ettim bakalım cumaya hayırlısı + çıkmayayımda o bana yeter

Oh iyi yapmışsın hep idare idare nereye kadar herkes hakettiğini işitcek yeni felsefem

Ne oldu kuzum? Seni niye sinirlendirdile bu makyaklar
Aman ne sen sor ne ben söyleyeyim. 2.dönem bırakcam bu işleri. Hiç bana göre değilmiş valla. Kimseyle uğraşamam.

Bene öyle yapmayı planlıyorum uzaktan bakarım artık. Tövbe bir daha.

Sorma canım. Tek cadı ve yaramaz çocukları biz yetiştiriyoruz. Bizimkiler laftan anlamaz edepsizler. Diğer çocuklar leydi okullarından düşmüş buralara
Heeeee aynennn

Afiyet olsun.
Sanıyorum o 32 tane üçgen peynir değildir
Bence deeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…