- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.581
Sorma canım. Tek cadı ve yaramaz çocukları biz yetiştiriyoruz. Bizimkiler laftan anlamaz edepsizler. Diğer çocuklar leydi okullarından düşmüş buralaraSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahda ancak kuzuya uyanabildimgece geç yatınca ancak okul saattine uyanıp cimcimeyi hazırlayıp gönderdim şimdide keyif kahvemi içiyorum
Bugün hazır evdeyken biraz yavaş yavaş da olsa ev işi yapayım da azmasın işler
Kız dediğin gibi işine geleni anlıyor bu ara özellikle Annem
Yaşlandıkça iyice çocuk gibi oluyorlar hep kendi dedikleri yapılsın istiyorlar ama fazla üzerine gitmeye de gelmiyor bu seferde haklıyken haksız duruma düşüyorum ve bir bakmışsın fırça yiyen ben oluyorum
3 kardeşiz ama genelde her zaman ben fırça yerimçünkdü diğerleri edepsiz valla hiç acımadan kendi işlerine geldiği gibi saydırıyorlar kadıncağız da aman konu büyümesin diye altan alıyor ( kendi bazen baş başa kalınca söylüyor )
Ben biraz daha kıyamadığım için ( her ne kadar sinirlensem de ) aman ölümlü dünya bir şey olursa ben vicdan azabı çekerim düşüncesiyle ancak şakayla karışık birşeyler söylüyorum ( yoksa çaltardım)
Allah eksikliklerini de göstermesin ama bazen çok zorluyor benim sinirlerimi :)
Allah yardımcın olsun canım
Ben o hatayı büyük kızımda birinci sınıfta yaptım ilk hevesleSanki devleti kurtacakmışım gibi hesap kitaba girişmiştim ( paralarda bende toplanıyordu ve sınıf ihtiyaçlarını ne kadar uygun alabilirim diye günlerce çarşı pazar gezmiştim hani kimsenin hakkı bana geçmesin hesabı sanki para üstü bana kalacakmış gibi )
İnan yol paralarını bile cebimden harcıyordum ( millet diyordu kız okul için geziyorsun o paradan kullansana diye ama onu bile kesinlikle yapmayı kabul etmedim sonuçta ucunda benim evladımın da rahatı vardı )
Her Allahın günü okuldaydım hatta eşim maaş bağışlasınlar artık sana valla Öğretemenden farkın kalmadı diyordubazen Öğretmenin işi olunca sınıfı bile 1 saatliğine de olsa idare ederdim
Hee ne oldu sonradan yaranamadım yırtındığımla kaldımhatunlar Öğretmene yalakalık yaptığımı mı söylemediler, Öğretmenin benim kızımı kayırdığını falan bile söylediler ama inan hiç birini tınlamadım bir sonraki sene ben karışmıyorum dedim ve o çok meraklılar sınıf Annesi olunca anladılar işin rengini hatta diğerleri de benim zamanımda daha az para harcandığını söylemişlerdi Sınıf anaları olacaklar sonraki 3 sene batırdılar bizi sırf hava atma peşinde oldukları için ( öğretmene öğretmenler gününde altın bilezik almalar sonraki sene aynısının kolyesi falan diye diretmeleri Kadın ilk kabul bile etmek istememişti de zorla verdiler aaa evlatlarımızı yetiştiriyorsunuz hakkınız ödenmez hesabı Hani oooo şu sınıf öğretmenini ihya etti hesabı
Küçük kuzuda hiç niyetlenmedim hatta resmende söyledim işim olmaz diye ( aynı öğretmene gidiyor kuşum ve kadın herkese de açıkça söyledi ablasıda bendeydi ben istedim kuzuyu diye )
Gerçi şimdiki velileri görünce eskileri mumla arar oldumherkesin çocukları sanki evde prens prenses modunda yetişiyormuş havasındalar en ufak şeyde ay benimki küfür bilmezdi senin oğlun öğretmiş, ay benimki hiç kavga etmezdi senin kızın sataşmış falan diye hepsinin evlatları sütten çıkmış ak kaşık sanki Ben sadece sessizce izliyorum olanları
Afiyet olsun.Dün akşam üzerine sarımsaklı yoğurt döküp haşlanmış karnabahar yedim. Çok doyurucu ve hafif bir öğün oldu. Evde de yürüyüş egzersizi yapıp adımsayımı 10133'e tamamladım. Ara öğünde Ufak Tefek Cinayetleri izlerken 3 kuru kayısı ve 10 badem yedim.
Buraya kadar herşey çok güzel. Ama Annemin kıyamayıp, tadı güzel biraz ye diye bana da getirdiği vişne kompostosu çok güzel görünüyordu, onu da bir seferde bitirdim.
Bugün sabah servisle işe 10 dakika erken gelmiştik. Biraz yürüdüm, öyle işe gittim.
Evden yiyecek getiremediğim için 32 üçgen peynir ve 1 simit vardı kahvaltımda.
Şimdi mistik çay içiyorum.
Öğlen yemekte fasulye çorbası, fırında tavuk, iç pilav ve meşrubat varmış. Meşrubatı almam veya alıp arkadaşlara veririm.
Diğer yemekleri yiyeceğim. Menümüz yılbaşı yemeği gibi olmuş bugün.
Gününüz güzel geçsin. Hepinize sevgilerimle.
Ayyy yanlış yazmışımAfiyet olsun.
Sanıyorum o 32 tane üçgen peynir değildir
Kaptanım inşallah çok iyi geçer operasyon, tez zamanda kurtulursunuz bu hastalık işlerinden. Güzel haberlerini bekliyoruzGunaydinlar kizlar az sonra hastaneye gidecegiz ogkeden sonra operasyona girecek insallah hayirlisi ile bugunu atlatip diger tedsvisine geceriz babacigimin
Diyet konusuna gelince abuk subuk bir beslenme tarzi oldu gunlerdir tartiya cikmadim yilbasi hedefim tutmayacak sanirim
Dilerim Babanızın ameliyatı çok iyi geçer. Acil şifalar diliyorum. Sevgiler.Gunaydinlar kizlar az sonra hastaneye gidecegiz ogkeden sonra operasyona girecek insallah hayirlisi ile bugunu atlatip diger tedsvisine geceriz babacigimin
Diyet konusuna gelince abuk subuk bir beslenme tarzi oldu gunlerdir tartiya cikmadim yilbasi hedefim tutmayacak sanirim
29 Aralık, Cuma günü diyetisyen randevum var. Heyecanla bekliyorum tartı sonucunu.Kaptanım inşallah çok iyi geçer operasyon, tez zamanda kurtulursunuz bu hastalık işlerinden. Güzel haberlerini bekliyoruz
Tamam canım, hemen gir yaz kilonu :)29 Aralık, Cuma günü diyetisyen randevum var. Heyecanla bekliyorum tartı sonucunu.
Sonucu alınca en kısa zamanda haberdar edeceğim sizleri.
Önce sağlık kaptanım. ALLAH herşeyi güzel eylesin inşALLAH.Gunaydinlar kizlar az sonra hastaneye gidecegiz ogkeden sonra operasyona girecek insallah hayirlisi ile bugunu atlatip diger tedsvisine geceriz babacigimin
Hepbirlikte sağlıkla inşALLAHAyyy yanlış yazmışım
Çok güldüm arkadaşım. Sen çok yaşa.
çok geçimiş olsun babacığınıza inşlallah hayırlısıyla atlatır sağlığına kavuşur...Gunaydinlar kizlar az sonra hastaneye gidecegiz ogkeden sonra operasyona girecek insallah hayirlisi ile bugunu atlatip diger tedsvisine geceriz babacigimin
selam canım evet son 2 haftadır pek giremiyorum. hastalığım geçti çok şükür ilaçlarımda bitti. ama malum yıl sonu ben muhasebeci olduğum için çok yoğunuz hesap kitap elimden geldiğince girmeye çalışıcam.Tünaydın hanımlar,
Bugün de geç kaldım girmeye. Cumaya az kaldı, ne durumdasınız bakalım? :)
prensesss016 canım seni pek göremiyorum. Hastalığın geçmedi mi?
besbb9 canım sen de geçen hafta daha aktiftin, artık listedesin, lütfen boşlama :)
Oh iyi yapmışsınSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar hatta geceler
Yine yoğun bir gündü benim içinNormalde hiç yorulmazdım ama şu halimle biraz daha fazla yoruldum bugün Neyseki kuşumun gönlünü yaptım ve onu havuza götürdük eşimle ( oda sağ olsun bugün hazır patron yokken kaçmış )
Bir aydan az fazla ara verdikten sonra kuşum tekrar yüzmeye başlayınca baştan açıkçası ben ondan fazla tedirgin oldum ya korku yaşarsa ya hevesi yok olursa diye
Şükür anası kılıklı yüzmeyi çok sevdi hatta bugün direk hoca daha önce hiç yapmadıkları halde ( daha doğrusu bizimki o gruptayken ) hiç bir destek olmadan sırt üstü yüzmelerini istediAnam birazdan bizimki başlar kıvırmaya ben çekiniyorum falan diye beklerken bizim kuzu sırt üstü saldı kendini ve hiç destek olmadan yüzdü
Onu izlemek bile çok keyif verdi bana ama yaza doğru kesinlikle bende tekrar yüzmeye yazılacağımhatta Nisanda yazılırım sanırım Hem tam 1 sene olmuş olacak diyetisyene başlayalı ve o zaman hedefime ulaşmış olurum umarım
Beslenme olarak gayet güzel geçti hatta birazdan yazarım yediklerimişimdide son yeşil çayımı içiyorum Ananaslı ( son ara olan Ananaslarımı yedim bile bilgisayar sırası beklerken )
Kız hiç merak edilecek bir durum yokboş muhabbet
Hastalıkları yarıştırdılar yine benimlebende onların kaç gündür dillerinden düşmeyen lafını iade ettim Allahtan şifa
Bir ara kızkardeşim ya İkeaya kahvaltıya mı gitsek Perşembe hazır araba sendeyken dedi ( öğlen ben eşimi gidip şirketten alacağım doktora geçerken ) Babamda şakasına beni götürmüyormusunuz diyince hadi gel sende ama Alman usülü yapacağız dedimgerçi sende bok gibi para var ağanın eli tutulmaz ama Anam şimdi yine ne gerek var der dedim nasıl gülüyorlar ben laf sokuyorum onlar onuda anlamıyor
Dedim okadar paranız var yemeyi bilmiyorsunuzAnnemde müsriflik günah diyince eee cimrilik de günay dedim
Neyse sonunda Babam hadi bendensiniz Perşembe günü demiş ben merdivenleri inerken hatta dedim sıkıntı yok 3 kuruşla batmayız nasılsa
Kız yaşlandı diye mi yoksa harbi kafada bir sıkıntı mı var emin değilim ama hatun baya bir huy değiştirdibugün benim ufaklığa ayaklarını koltuğa koyma dedi bir ara ( yeni kaplatttı kılıflarını ) bende kız sen iyisimi bir kaç çift çorap al gelene temiz çorap ver ayağına dedim
Birde aman sakın zıpladığınızı üzerinde görmeyeyim dediğinde ( ki benimki o an tekti ama diğer torunlarıda hesaba katarak uyarıyor ) yine dayanamadım anam nasıl zıplasınlar daş gibi olmuş koltuklar çocuklar sekip yere yapışır dedim
Körler sağırlar birbirini ağırlar oldu anlayacağıngerçi fazlada söylemeye gelmez valla sonra ben suçlu olurum
Bu arada geçen eşimin teyzesine uğradım bizim KVden neler duydum neler
Kızıyla Ümreye gitmek istemiş de kızı istememişdemiş ufak oğlum gelecek onunla ilgileniceğim senide kollayamam demiş bizimki de bozulup bende oğlumla gelinim gidince giderim onlarla demiş dedim len beni dinden imandan mı çıkarmak için peşimize takılacak valla şeytan yerine onu daşlarım nasılsa bu ara gıcığım ona diye Nasıl gülüyor eşimin Teyzesi valla bilemem kafaya koymuş diye
Ohhh bu gecede giybetin dibine vurdumvalla sayemde KV cennete direk geçiş kazanacak sonunda ama çıldırtıyor beni yeminle hele ki bu ara
Aman ne sen sor ne ben söyleyeyim. 2.dönem bırakcam bu işleri. Hiç bana göre değilmiş valla. Kimseyle uğraşamam.Ne oldu kuzum? Seni niye sinirlendirdile bu makyaklar
Bene öyle yapmayı planlıyorum uzaktan bakarım artık. Tövbe bir daha.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahda ancak kuzuya uyanabildimgece geç yatınca ancak okul saattine uyanıp cimcimeyi hazırlayıp gönderdim şimdide keyif kahvemi içiyorum
Bugün hazır evdeyken biraz yavaş yavaş da olsa ev işi yapayım da azmasın işler
Kız dediğin gibi işine geleni anlıyor bu ara özellikle Annem
Yaşlandıkça iyice çocuk gibi oluyorlar hep kendi dedikleri yapılsın istiyorlar ama fazla üzerine gitmeye de gelmiyor bu seferde haklıyken haksız duruma düşüyorum ve bir bakmışsın fırça yiyen ben oluyorum
3 kardeşiz ama genelde her zaman ben fırça yerimçünkdü diğerleri edepsiz valla hiç acımadan kendi işlerine geldiği gibi saydırıyorlar kadıncağız da aman konu büyümesin diye altan alıyor ( kendi bazen baş başa kalınca söylüyor )
Ben biraz daha kıyamadığım için ( her ne kadar sinirlensem de ) aman ölümlü dünya bir şey olursa ben vicdan azabı çekerim düşüncesiyle ancak şakayla karışık birşeyler söylüyorum ( yoksa çaltardım)
Allah eksikliklerini de göstermesin ama bazen çok zorluyor benim sinirlerimi :)
Allah yardımcın olsun canım
Ben o hatayı büyük kızımda birinci sınıfta yaptım ilk hevesleSanki devleti kurtacakmışım gibi hesap kitaba girişmiştim ( paralarda bende toplanıyordu ve sınıf ihtiyaçlarını ne kadar uygun alabilirim diye günlerce çarşı pazar gezmiştim hani kimsenin hakkı bana geçmesin hesabı sanki para üstü bana kalacakmış gibi )
İnan yol paralarını bile cebimden harcıyordum ( millet diyordu kız okul için geziyorsun o paradan kullansana diye ama onu bile kesinlikle yapmayı kabul etmedim sonuçta ucunda benim evladımın da rahatı vardı )
Her Allahın günü okuldaydım hatta eşim maaş bağışlasınlar artık sana valla Öğretemenden farkın kalmadı diyordubazen Öğretmenin işi olunca sınıfı bile 1 saatliğine de olsa idare ederdim
Hee ne oldu sonradan yaranamadım yırtındığımla kaldımhatunlar Öğretmene yalakalık yaptığımı mı söylemediler, Öğretmenin benim kızımı kayırdığını falan bile söylediler ama inan hiç birini tınlamadım bir sonraki sene ben karışmıyorum dedim ve o çok meraklılar sınıf Annesi olunca anladılar işin rengini hatta diğerleri de benim zamanımda daha az para harcandığını söylemişlerdi Sınıf anaları olacaklar sonraki 3 sene batırdılar bizi sırf hava atma peşinde oldukları için ( öğretmene öğretmenler gününde altın bilezik almalar sonraki sene aynısının kolyesi falan diye diretmeleri Kadın ilk kabul bile etmek istememişti de zorla verdiler aaa evlatlarımızı yetiştiriyorsunuz hakkınız ödenmez hesabı Hani oooo şu sınıf öğretmenini ihya etti hesabı
Küçük kuzuda hiç niyetlenmedim hatta resmende söyledim işim olmaz diye ( aynı öğretmene gidiyor kuşum ve kadın herkese de açıkça söyledi ablasıda bendeydi ben istedim kuzuyu diye )
Gerçi şimdiki velileri görünce eskileri mumla arar oldumherkesin çocukları sanki evde prens prenses modunda yetişiyormuş havasındalar en ufak şeyde ay benimki küfür bilmezdi senin oğlun öğretmiş, ay benimki hiç kavga etmezdi senin kızın sataşmış falan diye hepsinin evlatları sütten çıkmış ak kaşık sanki Ben sadece sessizce izliyorum olanları
Heeeee aynennnSorma canım. Tek cadı ve yaramaz çocukları biz yetiştiriyoruz. Bizimkiler laftan anlamaz edepsizler. Diğer çocuklar leydi okullarından düşmüş buralara
Bence deeeeAfiyet olsun.
Sanıyorum o 32 tane üçgen peynir değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?