- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.601
Hosgeldin cnm ben kaptanim ama su aralar saglik sebeblerinden cok takimla ilgilenemiyorum ama arkadaslar ilgilenirler seninlemerhaba kızlar bende yeni katıldım ilk sayfadaki kuralları okudum kabul ediyorum
diyette 13. günüm azimliyim motivasyonunuza talibim
Hoşgeldin o zaman aramıza canım. Kaç kilosun? Kaç yaşındasın? Evli misin? Çoluk çocuk var mı? Çalışıyor musun?merhaba kızlar bende yeni katıldım ilk sayfadaki kuralları okudum kabul ediyorum
Kaptanım çıktı mı baban?Hosgeldin cnm ben kaptanim ama su aralar saglik sebeblerinden cok takimla ilgilenemiyorum ama arkadaslar ilgilenirler seninle
Ay yazmışsın görmedim. Nasıl geçmiş?Kizlar babam cikmis operasyondan daha yanina almadilar
o zaman hoşgeldin canım. İstediğin kiloya en kısa sürede ulaşırsın inşALLAHmerhaba kızlar bende yeni katıldım ilk sayfadaki kuralları okudum kabul ediyorum
Selam kızlar
2 gündür evdetim yabancı dizilere sardım,beslenmemde güzel gidiyor bakalım cumaya ne görücem
Kizlar babam cikmis operasyondan daha yanina almadilar
aaa çok geçmiş olsun sanırım babanız hastaymış Allah acil şifalar versin inşallahhhHosgeldin cnm ben kaptanim ama su aralar saglik sebeblerinden cok takimla ilgilenemiyorum ama arkadaslar ilgilenirler seninle
hoşbulduk FancynancycimmHoşgeldin o zaman aramıza canım. Kaç kilosun? Kaç yaşındasın? Evli misin? Çoluk çocuk var mı? Çalışıyor musun?Susma hakkını da kullanabilirsin tabiiiii
hoş bulduk canım inşalllaaahhh ulaşayım da 6-7 ay gibi bir süre verdim kendime toplam 30 kilo için daha çookk buradayım yanio zaman hoşgeldin canım. İstediğin kiloya en kısa sürede ulaşırsın inşALLAH
aaa çok geçmiş olsun sanırım babanız hastaymış Allah acil şifalar versin inşallahhh
hoşbulduk Fancynancycimmkilom güncel 92,6, yaş 29, boy 173 cm bayaa kilo vermem lazım yani
çok şükür bir kızım var 3 yaşında, evliyim, çalışıyorum
ne yapmak gerekiyor şimdi nasıl işliyor sistem pek anlayamadım haftalık hedef filan giriliyormuş sanırım
Kaptanim insaallah hemen sagligina kavusur Allah yardimciniz olsun.Kizlar babam cikmis operasyondan daha yanina almadilar
Canim hosgeldin ben Hatice, yas 30, 70kiloyum. 7 aylik bir bebegim var, evliyim.hoş bulduk canım inşalllaaahhh ulaşayım da 6-7 ay gibi bir süre verdim kendime toplam 30 kilo için daha çookk buradayım yani
su yilbasi hedefi konusunu kapatsak mi cok fena hedef koymusum ben yakalamam namumkun. Hangi tasin altina saklansam :)Ooo maşallah boylu posluymuşsun dahep birlikte hedeflerimize ulaşacağız inşallah tatlım. Yılbaşı hedefi koymuştuk hepimiz. Bakalım neler olacak
Her cuma tartı günümüz kilo bildiriyoruz. Pazartesileri de kontrol tartımız var. Her gün akşamları toptan menümüzü sporumuzu yazıyoruz.
Bende 37 yaşında evli 2 çocuk annesi, şimdilik ev hanımıyım. Tatile gideceğim diye hayatımın hatasını yapıp listeden izne ayrıldım. Şimdi de girmeye çalışıyorum. Ama kilo vermem gerekirken aldımaaa çok geçmiş olsun sanırım babanız hastaymış Allah acil şifalar versin inşallahhh
hoşbulduk Fancynancycimmkilom güncel 92,6, yaş 29, boy 173 cm bayaa kilo vermem lazım yani
çok şükür bir kızım var 3 yaşında, evliyim, çalışıyorum
ne yapmak gerekiyor şimdi nasıl işliyor sistem pek anlayamadım haftalık hedef filan giriliyormuş sanırım
insallah canim bebeginde cok kucukmus masallah emiyorsa diyette zor olurMerhaba arkadaslarr,
Biz surekli carsi pazar geziyoruz derken bir haftaici kacamagi yaptik minik bir sahil kasabasina. Pek dikkat edemedim maalesef yememe
Dunku menum kahvalti kasarli tost, oglen limonlu cheesecake, aksam kofte, kis salatasi, ayran, aksam bir avuc karisiki kuruyemis.
Kaptanim insaallah hemen sagligina kavusur Allah yardimciniz olsun.
Canim hosgeldin ben Hatice, yas 30, 70kiloyum. 7 aylik bir bebegim var, evliyim.
Umarim birlikte gun gun gidecek kilolar.
veririz canim dert etme srn evde diyet cok zor saatin filan belli degilse vallahi ben hafta sonu cok zorlaniyorum listeye uyarken haftalik hedefler kac kilo oluyo 1 kilo 1 kilo mu hedef veriliyor geneldeBende 37 yaşında evli 2 çocuk annesi, şimdilik ev hanımıyım. Tatile gideceğim diye hayatımın hatasını yapıp listeden izne ayrıldım. Şimdi de girmeye çalışıyorum. Ama kilo vermem gerekirken aldım
Bu hafta dukana başladım. Bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım.
Hoşgeldin canım, ben kaptan yardımcısıyım. 28 yaşındayım, evliyim, 7.5 aylık da bir bebem var :)merhaba kızlar bende yeni katıldım ilk sayfadaki kuralları okudum kabul ediyorum
Canim tabi 1 kilo cok iyi olur ama hedef yok onemli olan saglikli vermek tum grup dikkat etmeye calisiyoruz olum oruclari yok. Ne kadar cok verirsek takima o kadar faxla katkimiz oluyor.insallah canim bebeginde cok kucukmus masallah emiyorsa diyette zor olur
veririz canim dert etme srn evde diyet cok zor saatin filan belli degilse vallahi ben hafta sonu cok zorlaniyorum listeye uyarken haftalik hedefler kac kilo oluyo 1 kilo 1 kilo mu hedef veriliyor genelde
verdiğin bilgiler için cok teşekkür ederim canım uygulamayı inceledim cok faydalı duruyor :)Çok teşekkür ederim canım.
Uzun süredir kendime göre elbise bulmakta zorlanıyordum. Üzerime olanlar da yakışmıyordu.
Uzunca bir aradan sonra ilk defa elbise giyecek olmanın heyecanı var üzerimde.
Uygulamayı indirmişsin, çok sevindim. Dilerim seversin.
Eğer uygulama ile ilgili merak ettiklerin olursa bana da sorabilirsin.
Genelde challenge'ı merak ediyor herkes.
Doris bir anket yapıyor ve kullanıcılardan gelen isteklere göre challenge'ın hedefini belirliyor.
Challenge'ı egzersiz programı olarak düşünelim. Mesela yeni biten challenge'ın hedefi "ince bacaklar" idi. Sonra 21 günlük challenge başlıyor. Doris her günün sabahında o gün hangi egzersiz videolarını yapacağımızı uygulamada yeni bildirim olarak gönderiyor. Duvar bölümünde herkes yediğini, içtiğini, yaptığı egzersizi vs paylaşıyor. Her Pazar saat 21:00'de Doris uygulamadan canlı yayına bağlanıyor ve elinden geldiğince bizim sorularımızı yanıtlıyor. Arada blogunda kendi diyet yemek ve tatlı tariflerini, yazılarını paylaşıyor. İnstagramda ve facebookda da sayfaları mevcut. Onları da takip edebilirsin. Pazar günleri challenge'ın tatil, dinlenme günü. O gün squatgirl videolarından yapmıyoruz. İstersek yürüyüş yapıyoruz.
Bu tatil gününde 1 tatlı hakkımız vardı sanırım.
Diyetisyenim sütlü tatlıyı, vs tamamen yasakladığı için yiyemiyorum. 80'li kilolara inince arada izin verecekmiş.
canım annemin günü var biz bayağı büyük temizliğe kalkıştık o yüzden biraz aksattım özür dilerimTünaydın hanımlar,
Bugün de geç kaldım girmeye. Cumaya az kaldı, ne durumdasınız bakalım? :)
@prensesss016 canım seni pek göremiyorum. Hastalığın geçmedi mi?
besbb9 canım sen de geçen hafta daha aktiftin, artık listedesin, lütfen boşlama :)
aramıza hoşgeldin canımmerhaba kızlar bende yeni katıldım ilk sayfadaki kuralları okudum kabul ediyorum
en kısa sürede babanızın güzel haberlerini alırız inş kaptanım cok geçmiş olsunKizlar babam cikmis operasyondan daha yanina almadilar
hosbulduumm hedef kilom 65Hoşgeldin canım, ben kaptan yardımcısıyım. 28 yaşındayım, evliyim, 7.5 aylık da bir bebem var :)
Kuralları okuyup kabul etmişsin arkadaşlar da bilgilendirmişler seni :) Güncel kilonu 92.6 olarak kaydediyorum. Hedef kilon kaçtı canım?
Günlük menülerini bildirirsin. Cuma sabahları da aç karnına tartılıp bildiriyoruz. 2 hafta deneme süren olacak, bu süre sonunda katılımın yeterli görülürse takım listesine gireceksin canım.
Tekrardan hoşgeldin, inşallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın :)
Canım öyle olur arada, takılma sen aynen devam et. Ödem olmuştur vs. diyetini bozmadığın sürece kilo vermeye devam edersin elbet :)canım annemin günü var biz bayağı büyük temizliğe kalkıştık o yüzden biraz aksattım özür dilerimbirde motivasyonum cok düştü Pazartesi tartıldım ama 79 u görünce yazmak istemedim hiç bir şey yemiyorum o kadar dikkat ediyorm neden gitmiyor anlamadm hafta sonu spora yazılmayı düşünüyorum birde bluedolphinin önerdiği uygulamadan birşeyler yapmaya çalışacağım pes etmiyorum ama moralim bozuldu
Ne güzel bu motivasyonunu hiç kaybetme :)hosbulduumm hedef kilom 65
7 ay gibi bir surem var verebilmek icinen azindan 7 ay boyunca kilo vermem dursa bilr pes etmeyecegime dair kendime soz verdim yaza bikini giyiciim
aksam da menumu paylasirim artikin
Bizde buralardayız sıkıntı yok canım.hoş bulduk canım inşalllaaahhh ulaşayım da 6-7 ay gibi bir süre verdim kendime toplam 30 kilo için daha çookk buradayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?