Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kızlar bende yeni katıldım ilk sayfadaki kuralları okudum kabul ediyorum
diyette 13. günüm azimliyim motivasyonunuza talibim
Hoşgeldin o zaman aramıza canım. Kaç kilosun? Kaç yaşındasın? Evli misin? Çoluk çocuk var mı? Çalışıyor musun? Susma hakkını da kullanabilirsin tabiiiii

Selam kızlar
2 gündür evdetim yabancı dizilere sardım,beslenmemde güzel gidiyor bakalım cumaya ne görücem

Ohhh ne güzel desene cumaya bomba gibi sahalara dönmüş olacaksın gerçi döndün döneceğin kadar da
Bende Robokop modunda boyunlukla ufak ufak da olsa birşeyler yapmaya çalışıyorum gerçi eşime kalsa boşver diyor ama ev alıp başını gider valla büyük kızın da sınavları var bu ara onada şunu yap bile demiyorum sonra sınav kötü geçerse çalışamadım senden ötürü demesin

Bu arada demin hastaneden aradılar ne güzel yarın bütün MR ve TOmografi halledilecekti doktorun iki gün önemli işi varmış Cumartesiye attılar Yapılsaydı cumartesi en azından diğerine kontrole giderdim ama ne yapalım artım mecbur salıya kaldı İnşallah şu fıtıklar taşlaşmamışlardır da ilaçlarla halledilir şu belirsizlik beni öldürüyor
Gerçi öncekine nazaran çok daha iyiyim beslenmede süper gidiyor
Cuma - CUmartesi ve Pazar yarım gün sapıtmamış olsaydım süper eksi görürdüm şimdi az da olsa görürüm bence yinede pür dikkat yarını da atlatayım da cumaya inşallah yüzümü güldürecek tartı Tabi seninde inşallah

Kizlar babam cikmis operasyondan daha yanina almadilar

Hadi gözünüz aydın canım RAbbim acil şiflar versin de bir daha ameliyat olmak zorunda kalmasın

Hosgeldin cnm ben kaptanim ama su aralar saglik sebeblerinden cok takimla ilgilenemiyorum ama arkadaslar ilgilenirler seninle
aaa çok geçmiş olsun sanırım babanız hastaymış Allah acil şifalar versin inşallahhh

Hoşgeldin o zaman aramıza canım. Kaç kilosun? Kaç yaşındasın? Evli misin? Çoluk çocuk var mı? Çalışıyor musun? Susma hakkını da kullanabilirsin tabiiiii
hoşbulduk Fancynancycimm kilom güncel 92,6, yaş 29, boy 173 cm bayaa kilo vermem lazım yani
çok şükür bir kızım var 3 yaşında, evliyim, çalışıyorum

ne yapmak gerekiyor şimdi nasıl işliyor sistem pek anlayamadım haftalık hedef filan giriliyormuş sanırım

Ooo maşallah boylu posluymuşsun da hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız inşallah tatlım. Yılbaşı hedefi koymuştuk hepimiz. Bakalım neler olacak
Her cuma tartı günümüz kilo bildiriyoruz. Pazartesileri de kontrol tartımız var. Her gün akşamları toptan menümüzü sporumuzu yazıyoruz.

Merhaba arkadaslarr,
Biz surekli carsi pazar geziyoruz derken bir haftaici kacamagi yaptik minik bir sahil kasabasina. Pek dikkat edemedim maalesef yememe
Dunku menum kahvalti kasarli tost, oglen limonlu cheesecake, aksam kofte, kis salatasi, ayran, aksam bir avuc karisiki kuruyemis.

Kaptanim insaallah hemen sagligina kavusur Allah yardimciniz olsun.

hoş bulduk canım inşalllaaahhh ulaşayım da 6-7 ay gibi bir süre verdim kendime toplam 30 kilo için daha çookk buradayım yani
Canim hosgeldin ben Hatice, yas 30, 70kiloyum. 7 aylik bir bebegim var, evliyim.
Umarim birlikte gun gun gidecek kilolar.

su yilbasi hedefi konusunu kapatsak mi cok fena hedef koymusum ben yakalamam namumkun. Hangi tasin altina saklansam :)

Bende 37 yaşında evli 2 çocuk annesi, şimdilik ev hanımıyım. Tatile gideceğim diye hayatımın hatasını yapıp listeden izne ayrıldım. Şimdi de girmeye çalışıyorum. Ama kilo vermem gerekirken aldım
Bu hafta dukana başladım. Bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım.

insallah canim bebeginde cok kucukmus masallah emiyorsa diyette zor olur
veririz canim dert etme srn evde diyet cok zor saatin filan belli degilse vallahi ben hafta sonu cok zorlaniyorum listeye uyarken haftalik hedefler kac kilo oluyo 1 kilo 1 kilo mu hedef veriliyor genelde

merhaba kızlar bende yeni katıldım ilk sayfadaki kuralları okudum kabul ediyorum
Hoşgeldin canım, ben kaptan yardımcısıyım. 28 yaşındayım, evliyim, 7.5 aylık da bir bebem var :)
Kuralları okuyup kabul etmişsin arkadaşlar da bilgilendirmişler seni :) Güncel kilonu 92.6 olarak kaydediyorum. Hedef kilon kaçtı canım?
Günlük menülerini bildirirsin. Cuma sabahları da aç karnına tartılıp bildiriyoruz. 2 hafta deneme süren olacak, bu süre sonunda katılımın yeterli görülürse takım listesine gireceksin canım.
Tekrardan hoşgeldin, inşallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın :)

Canim tabi 1 kilo cok iyi olur ama hedef yok onemli olan saglikli vermek tum grup dikkat etmeye calisiyoruz olum oruclari yok. Ne kadar cok verirsek takima o kadar faxla katkimiz oluyor.
Evet cok sukur emiyor ondan tam diyet degil zaten benimki. En azindan kilo almamaya gayret diyelim.

verdiğin bilgiler için cok teşekkür ederim canım uygulamayı inceledim cok faydalı duruyor :)

canım annemin günü var biz bayağı büyük temizliğe kalkıştık o yüzden biraz aksattım özür dilerim birde motivasyonum cok düştü Pazartesi tartıldım ama 79 u görünce yazmak istemedim hiç bir şey yemiyorum o kadar dikkat ediyorm neden gitmiyor anlamadm hafta sonu spora yazılmayı düşünüyorum birde bluedolphinin önerdiği uygulamadan birşeyler yapmaya çalışacağım pes etmiyorum ama moralim bozuldu

aramıza hoşgeldin canım

en kısa sürede babanızın güzel haberlerini alırız inş kaptanım cok geçmiş olsun

hosbulduumm hedef kilom 65
7 ay gibi bir surem var verebilmek icin en azindan 7 ay boyunca kilo vermem dursa bilr pes etmeyecegime dair kendime soz verdim yaza bikini giyiciim
aksam da menumu paylasirim artikin

Canım öyle olur arada, takılma sen aynen devam et. Ödem olmuştur vs. diyetini bozmadığın sürece kilo vermeye devam edersin elbet :)
hosbulduumm hedef kilom 65
7 ay gibi bir surem var verebilmek icin en azindan 7 ay boyunca kilo vermem dursa bilr pes etmeyecegime dair kendime soz verdim yaza bikini giyiciim
aksam da menumu paylasirim artikin
Ne güzel bu motivasyonunu hiç kaybetme :)
İstedikten sonra başarabilirsin :)

hoş bulduk canım inşalllaaahhh ulaşayım da 6-7 ay gibi bir süre verdim kendime toplam 30 kilo için daha çookk buradayım yani
Bizde buralardayız sıkıntı yok canım.
Ben Ayşe. 43 yaşımdayım 18yaainda oğlum 3 yaşında kızım var. 97 ile başladığım bu yolculukta artık 7li kilolara ulaştım çok şükür.
Burada hergun menü paylaşıyoruz.Haftalık hedefimiz var. günlük spor mutlaka yapıp paylaşıyoruz. Hergun katilim yapmak ve en az 5 mesaj kuralımız var. En önemlisi mutlaka sağlıklı besleniyoruz. Sağlıksız ve şok diyetler yok. Arada metabolizma hızlandırıcı detoks diyetlerimiz var. Sağlıklı olan herşey kabulümüz.
Katılımına göre 3. Cuma listeye girebiliyorsun. Hadi kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…