Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam güzeller
2018 hepimiz için çok güzel bir yıl olsun. Tüm sevdiklerimiz yanımızda ve tüm dileklerimiz gerçek olsun
Yılın ilk gününe gezenti bir şekilde başladık. Arkadaşlara kahvaltıya gittik, öğleden sonra da baska bir arkadaşla buluştuk, eve akşam girebildik. Güzel bir giriş oldu, umarım tüm sene öyle gecer

aaa benim diyetisyenimde serbest birakti yilbasi gecesini kac gundur dusunuyorum ne yesem en cok ne istedi canim diye
Evet canım. Ben de yılbaşı gecesinin hayaliyle geçirdim birkaç günümü.
Diyetisyenlerimiz yılbaşı gecesi bize kısıtlama yapmamış, ne güzel.
Canımız sağolsun. Diğer günler diyetle ve daha çok hareketle telaffi ederiz yediklerimizi.

ah kaptanim ah fazladan bi avuc kuruyemis yedim dun aksam bide aksam yemeginden kisip cig kofte yedim sabah tartida +800 gordum ben nerelere gideyim cigkofte su tutmustur diyolar ama karalari bagladim bi aksam da nedir bu fark
Canım üzülme. Birkaç günde durumu telaffi edersin.
Bence de geçici bir durum.
Sevgiler.

Teşekkürler.
Mutlu yıllar diliyorum. Sağlıkla, neşe ve huzurla geçecek çok güzel bir yıl olsun bu yıl.

Menünüz çok güzel.
Sevgiler.

Günaydın hanımlar
Yeni bir yıla güzelliklerle ve yeni hedeflerle girelim. Herkes 5 Ocak hedefine ulaşmaya çalışıyor mu bakalım? :)
Hafta sonu ve dünkü tatilin ardından bugün yeniden çalışmaya başladığımıza göre eğer yılbaşı kaçamağı yaptıysak artık toparlanma vakti

Merhabalar,
Hedefimize ulaşma tarihimiz 5 Ocak mı gerçekten? Süreyi uzattınız mı?
Çok sevindim.
Hedefe 1 kg kaldı, dilerim ulaşabilirim.

Merhabalar Arkadaşlar,
31 Aralık Cumartesi günü kahvaltım öğle yemeğim gibi oldu. 1 yumurta ile omlet, 5 siyah zeytin, 1 kibrit kutusu az tuzlu beyaz peynir ve 1 dilim esmer ekmek yedim.
Ara öğünde bir şey yemedim. Limonlu ılık su içtim.
Akşamüzerine kadar 10000 adım yürüdüm.
Yılbaşı akşamı için Annem diyeti bozmayacak yemekler yapmaya gayret etmiş sağolsun.
Püreli et vardı. Püreyi kararında aldım. Zeytinyağlı enginar yapmıştı. Meze olarak da yoğurtlu cevizli kabak ve patlıcan salatası vardı. Yoğurtlu cevizli kabağı biraz fazla aldım. O akşam 1 porsiyon kabak tatlısı ve kestane de yedim.
Dün sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, 5 yeşil zeytin, 1 ince dilim beyaz peynir, 1 dilim esmer ekmek yedim.
Ara öğünde 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Öğle yemeğinde ekmeksiz olarak zeytinyağlı enginar ve yoğurtlu cevizli kabak yedim.
Ara öğünde Trabzon hurması yedim.
Akşam yemeğinde ise tavuk sote, 4 yemek kaşığı makarna ve salata yedim.
Yemekten sonra 1 bardak süt içtim ve 1 kase irmik helvası yedim.
2017 yılı Mayıs'ından itibaren 17 kg gitti.
2018 için verilmesi gereken bir 26 kg kaldı.
Yeni yılda ilk hedefim şu fazla kilolarımdan kurtulabilmek.
Dilerim siz de başarır, hedeflerinize ulaşırsınız.
Çok bereketli bir yıl olsun hepimiz için her açıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…