- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.761
Evet canım. Ben de yılbaşı gecesinin hayaliyle geçirdim birkaç günümü.aaa benim diyetisyenimde serbest birakti yilbasi gecesini kac gundur dusunuyorum ne yesem en cok ne istedi canim diye
Çok teşekkürler.Yeni yiliniz saglik mutluluk ve zayiflik getirsin guzellerim
Çok teşekkürler. Size de sağlıklı ve mutlu bir sene dilerim. Herşey gönlünüzce olsun.Bütün hayallerimize kavuştuğumuz bir yıl olsun inş.
Mutlu seneler....
9.Takımdan sevgilerle
Canım üzülme. Birkaç günde durumu telaffi edersin.ah kaptanim ah fazladan bi avuc kuruyemis yedim dun aksam bide aksam yemeginden kisip cig kofte yedim sabah tartida +800 gordum ben nerelere gideyim cigkofte su tutmustur diyolar ama karalari bagladim bi aksam da nedir bu fark
Teşekkürler.Selam güzeller
2018 hepimiz için çok güzel bir yıl olsun. Tüm sevdiklerimiz yanımızda ve tüm dileklerimiz gerçek olsun
Yılın ilk gününe gezenti bir şekilde başladık. Arkadaşlara kahvaltıya gittik, öğleden sonra da baska bir arkadaşla buluştuk, eve akşam girebildik. Güzel bir giriş oldu, umarım tüm sene öyle gecer
Menünüz çok güzel.bende de bi ara ogun eksik oldu gec kalkinca
sabah 2 tam bugday ekmek
1 yumurta
zeytin peynir domates salatalik
oglen activia meyve 6 badem
ara yarim paket eti form yesil cay
aksam 3 kofte 3 yemek kasigi sebze salata
yatmadan onceki ara chia tohumlu 1 cay bardagi kadar yogurt
yesil cay
bugunde ac kalmadik cok sukur
2 litre su yarim saat spor
Merhabalar,Günaydın hanımlar
Yeni bir yıla güzelliklerle ve yeni hedeflerle girelim. Herkes 5 Ocak hedefine ulaşmaya çalışıyor mu bakalım? :)
Hafta sonu ve dünkü tatilin ardından bugün yeniden çalışmaya başladığımıza göre eğer yılbaşı kaçamağı yaptıysak artık toparlanma vakti
Yeni yıl hedeflerimiziMerhabalar,
Hedefimize ulaşma tarihimiz 5 Ocak mı gerçekten? Süreyi uzattınız mı?
Çok sevindim.
Hedefe 1 kg kaldı, dilerim ulaşabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?