- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.781
Olsun yine de aynen devam. Ulaşamayacağım diye salıvermek yok :)Ben hedefime ulaşamayacağım sanırım
Canim suyunu az ictiysen o da odem yapar bugun bol bol su ic hareketi artirmaya calisah kaptanim ah fazladan bi avuc kuruyemis yedim dun aksam bide aksam yemeginden kisip cig kofte yedim sabah tartida +800 gordum ben nerelere gideyim cigkofte su tutmustur diyolar ama karalari bagladim bi aksam da nedir bu fark
Canim yilbasi icin oldukca guzel bir menu umarim yeni yil ortalarina gelmeden hedefine ulasacaksinMerhabalar Arkadaşlar,
31 Aralık Cumartesi günü kahvaltım öğle yemeğim gibi oldu. 1 yumurta ile omlet, 5 siyah zeytin, 1 kibrit kutusu az tuzlu beyaz peynir ve 1 dilim esmer ekmek yedim.
Ara öğünde bir şey yemedim. Limonlu ılık su içtim.
Akşamüzerine kadar 10000 adım yürüdüm.
Yılbaşı akşamı için Annem diyeti bozmayacak yemekler yapmaya gayret etmiş sağolsun.
Püreli et vardı. Püreyi kararında aldım. Zeytinyağlı enginar yapmıştı. Meze olarak da yoğurtlu cevizli kabak ve patlıcan salatası vardı. Yoğurtlu cevizli kabağı biraz fazla aldım. O akşam 1 porsiyon kabak tatlısı ve kestane de yedim.
Dün sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, 5 yeşil zeytin, 1 ince dilim beyaz peynir, 1 dilim esmer ekmek yedim.
Ara öğünde 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Öğle yemeğinde ekmeksiz olarak zeytinyağlı enginar ve yoğurtlu cevizli kabak yedim.
Ara öğünde Trabzon hurması yedim.
Akşam yemeğinde ise tavuk sote, 4 yemek kaşığı makarna ve salata yedim.
Yemekten sonra 1 bardak süt içtim ve 1 kase irmik helvası yedim.
2017 yılı Mayıs'ından itibaren 17 kg gitti.
2018 için verilmesi gereken bir 26 kg kaldı.
Yeni yılda ilk hedefim şu fazla kilolarımdan kurtulabilmek.
Dilerim siz de başarır, hedeflerinize ulaşırsınız.
Çok bereketli bir yıl olsun hepimiz için her açıdan.
Canim performansi yapayim diye gelmistim ama ellerine saglik sen halletmissin bile hakkini helal etYeni yıl hedeflerimizi @moni 5 Ocak olarak güncellemişti :)
Kaptanım tabi ki helal olsun ne demek lafı bile olmaz :) O kadar koşturmacanın arasında bir de bununla uğraşma sen, gözün arkada kalmasın :)Canim performansi yapayim diye gelmistim ama ellerine saglik sen halletmissin bile hakkini helal et
Cnm benim sagolasinKaptanım tabi ki helal olsun ne demek lafı bile olmaz :) O kadar koşturmacanın arasında bir de bununla uğraşma sen, gözün arkada kalmasın :)
salmak yok tabikide inş 2018 de zayıflayacağız :)Olsun yine de aynen devam. Ulaşamayacağım diye salıvermek yok :)
5 Ocak olmazsa 15 Ocak olur
İnşallah kaptanımCanim yilbasi icin oldukca guzel bir menu umarim yeni yil ortalarina gelmeden hedefine ulasacaksin
Merhabalar,Selamlar kizlar sabah bir posta hastane yaptim simdi yeniden hastanedeyim sizlere bakiim dedim
Amin canım. İnşallah.Yeni yıl inşallah her birimize güzellikler getirir
Yalnız değilsin tatlımBen hedefime ulaşamayacağım sanırım
Di mi? Aynen öyle.Olsun yine de aynen devam. Ulaşamayacağım diye salıvermek yok :)
5 Ocak olmazsa 15 Ocak olur
Akşam yoğurt yiyeceğimAcıktımmmmmm
Akşam menüde fırın çupra var gençlikbol çobanla tabisiii de
Oh afiyet olsun :)Acıktımmmmmm
Akşam menüde fırın çupra var gençlikbol çobanla tabisiii de
Bünyenin dengeleri sasabiliyor bazen hele ki anestezi alan vücudun şaşması daha normal bence :) ama toparlan ve kendine gel kuzucum :)Selam Canlarım
Nasılsınız ? Suçlarım boyumu aştı yılbaşından beri yemek olsun içmek olsun dibine vurdum yani. Bir akrabam anesteziden sonra çok kilo aldığını anlatıyordu vücut kendisini bir senede toparlıyor diyordu. Ben de diğer ameliyatlarımda aldım ama farklı zamanlarda da aldığım için anestezi beni yoldan çıkardı demek çok anlamlı gelmemişti. Ama şu an gerçekten bambaşka birisi oldum sanki. Canım kola istiyor ya şaka olmalı. Aylarca içmedim, tekrar içince çok rahatsız oldum şimdi yeniden kola istemek nedir ? Alın bu bünyeyi bana benim sağlıklı beslenen bünyemi verin :)
Sizler nasılsınız ? Yeni yılda tüm dilekleriniz gerçek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?