Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oh afiyet olsun :)

Bünyenin dengeleri sasabiliyor bazen hele ki anestezi alan vücudun şaşması daha normal bence :) ama toparlan ve kendine gel kuzucum :)
Ever kuzum gerçekten tuhaf bir hal aldı. Yeşil çay içmeye çalışıyorum o biraz tatlı isteğini falan frenliyor. Kolayı da şimdilik soda limonla aşıyorum bakalım. Umarım bir an önce düzelirim.

Seninde tatlımmmm. Ya işte herşey bahane orticim. Yersen daha da yemek istiyorsun. Şekil A ben. Bak tartıda durmadan artıları görüyorum. Hep diyoruz ya vücudumuzun bizden ayrı çalışan bir kafası var, son yıllardaki kilomuz neyse ona ulaşmaya çalışıyor. Vermek zaten zor, gerçekten büyük bir irade savaşı. korumak milyon kere zor. Biz koruma kısmını tecrübeleniyoruz şekerim. Bir daha aynı hatalara düşmememe umuduyla tekrar yürüyelim. Yapacak bir şey yok.

Akşam yoğurt yiyeceğim
Öğlen fırında tavuk közlemiş patlıcan yedim. Bagetleri de bir gömdüm ki oh akşama zıkkım yiyecektim de acıdım kendime yoğurt verdim :)
Hahahahaaaa aferin sana o zaman. Yeme o bagetleri yemeeeee. Bagetli ana mı olmak istiyorsun yeniden olmaaaaaa

Ever kuzum gerçekten tuhaf bir hal aldı. Yeşil çay içmeye çalışıyorum o biraz tatlı isteğini falan frenliyor. Kolayı da şimdilik soda limonla aşıyorum bakalım. Umarım bir an önce düzelirim.
Selam canım ne kadar güvenilir bilmiyorum ama cola zero sıfır kalori imiş belki kriz yatıştırır direk kola içmektense hevesini alırsın bi tane zero ile

Sabah
2 etimek üzeri labne
Çay

Ara
1 minnak incir cezerye

Öğle
Zeytinyağlı pırasa
2 grissini

Ara
Filtre kahve sütlü

Akşam
Fırın çupra
Çoban salata
Actifry da yağsız patates azıcık

Gece
Planımda maden suyu içmek var
Ya da çay yapabilirim

Su: 1,5 lt olmadı henüz sanırım
Spor: yok. Yaparsam yazarım

Selam canım ne kadar güvenilir bilmiyorum ama cola zero sıfır kalori imiş belki kriz yatıştırır direk kola içmektense hevesini alırsın bi tane zero ile
Tatlım bende içiyorum o zıkkımı ama sıfır kalori olması imkansız. Olsa bile tatlandırıcı dolu, vücut ona da şeker muamelesi yapıyor bildiğim. Dur bakim enerji değerlerine.

Tatlım bende içiyorum o zıkkımı ama sıfır kalori olması imkansız. Olsa bile tatlandırıcı dolu, vücut ona da şeker muamelesi yapıyor bildiğim. Dur bakim enerji değerlerine.
Canım ben baktım da 0,7 görünüyor dıyetısyenıme sordum cola bagımlısıydım çünkü ben 2 hafta hıc içmeyince kötü hissettim diyetisyenim arada bir tane içebilirsin dedi çok çok istersem içiyorum yarım kutu
Bu arada soda da çok tuz olduğunu duydum ödem tutabılırmıs yanı burada arkadaşlar yazıyor görüyorum zararlı degıl mı acep bır tane soda da bır günlük tuz ihtiyacımız bulunuyormuş aklıma takıldı

Kendini frenleyebileceksen tadımlık iç canım :)
Ay şaka gibi
Tabi ki en temizi hiç içmemek ama bunları okuduktan sonra da cok icmek istediğimde normal kola mı içsem dedim yani..
Azaltarak bitirmek en güzeli tabi. Kola bağımlısıydım diyorsun simdi en azından azaltmissindir. Belki de zamanla canın hiç istemez :)
Soda dediğin de maden suyu mu? İçeriğine bakmak lazım tabi ama örneğin moni 'nin diyetisteni de maden suyu önermiyor. Sebebi neydi hatırlayamadım yağ yakımını mı azaltıyormuş neymiş...

Of sanırsın dünyanın en güzel yiyeceği ama ben artık bagetli ana olamam. Gelsem de diyetisyene gitsem o toparlar beni :)

Evet ben diyetisyene gittiğimde zero zaten hiç içme diyet vs gerekmiyor, asitli tatlandırıcılı içecekler çok zararlı diyordu. Benim anladığım kola içme ama mutlaka içeceksen de diyet içme olmuştu.

Evet ben diyetisyene gittiğimde zero zaten hiç içme diyet vs gerekmiyor, asitli tatlandırıcılı içecekler çok zararlı diyordu. Benim anladığım kola içme ama mutlaka içeceksen de diyet içme olmuştu.
Off 40 yılda bir içerim o zaman normalini içeyim bari
İşin kötüsü zeronun tadı daha güzel. Hep bu kandırıkçı tatlandırıcıdan desene..

Merhabaa kizlar
Yilbasiyla beraber battim ben hatta hazirliklari yapmaya basladigimizdan beri cok fena yedim. Sutumde azalma oldu onun da korkusuyla biraz abarttim. Ama batti balik yan gider demiyorum en azindan ve yarin icin temiz bir sayfa aciyorum. Tam yarisma moduna girememisim sanirim cunku burasi aklima bile gelmedi su an cok pismanim yedigim her seyden. Hala tartiya cikamadim 2 gunde ne kadar azalsa karim olcak cuma eksi gormem hayal
Sut olayi umarim denk gelmistir cok canim sikildi. Cok sey okudum aslinda biliyorum yiyecekler etkilemez su icmek gerek ama psikolojik olarak etkiledi galiba. Kafam bozuk.

evet canım diyetisyenim de hiç vermiyor maden suyunu yağ yakımını engelliyormuş.zero da kırk yılın başı dışarıda özel bi günse yarım bardak olarak veriyor tabii içmesen daha iyi modunda

evet ördekim 3 şeyi vermiyorum demişti tuz içerdiğinden,zeytin,turşu ve madensuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…