- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.801
Ever kuzum gerçekten tuhaf bir hal aldı. Yeşil çay içmeye çalışıyorum o biraz tatlı isteğini falan frenliyor. Kolayı da şimdilik soda limonla aşıyorum bakalım. Umarım bir an önce düzelirim.Oh afiyet olsun :)
Bünyenin dengeleri sasabiliyor bazen hele ki anestezi alan vücudun şaşması daha normal bence :) ama toparlan ve kendine gel kuzucum :)
Seninde tatlımmmm. Ya işte herşey bahane orticim. Yersen daha da yemek istiyorsun. Şekil A ben. Bak tartıda durmadan artıları görüyorum. Hep diyoruz ya vücudumuzun bizden ayrı çalışan bir kafası var, son yıllardaki kilomuz neyse ona ulaşmaya çalışıyor. Vermek zaten zor, gerçekten büyük bir irade savaşı. korumak milyon kere zor. Biz koruma kısmını tecrübeleniyoruz şekerim. Bir daha aynı hatalara düşmememe umuduyla tekrar yürüyelim. Yapacak bir şey yok.Selam Canlarım
Nasılsınız ? Suçlarım boyumu aştı yılbaşından beri yemek olsun içmek olsun dibine vurdum yani. Bir akrabam anesteziden sonra çok kilo aldığını anlatıyordu vücut kendisini bir senede toparlıyor diyordu. Ben de diğer ameliyatlarımda aldım ama farklı zamanlarda da aldığım için anestezi beni yoldan çıkardı demek çok anlamlı gelmemişti. Ama şu an gerçekten bambaşka birisi oldum sanki. Canım kola istiyor ya şaka olmalı. Aylarca içmedim, tekrar içince çok rahatsız oldum şimdi yeniden kola istemek nedir ? Alın bu bünyeyi bana benim sağlıklı beslenen bünyemi verin :)
Sizler nasılsınız ? Yeni yılda tüm dilekleriniz gerçek olsun.
Hahahahaaaa aferin sana o zaman. Yeme o bagetleri yemeeeee. Bagetli ana mı olmak istiyorsun yenidenAkşam yoğurt yiyeceğim
Öğlen fırında tavuk közlemiş patlıcan yedim. Bagetleri de bir gömdüm ki oh akşama zıkkım yiyecektim de acıdım kendime yoğurt verdim :)
Selam canım ne kadar güvenilir bilmiyorum ama cola zero sıfır kalori imiş belki kriz yatıştırır direk kola içmektense hevesini alırsın bi tane zero ileEver kuzum gerçekten tuhaf bir hal aldı. Yeşil çay içmeye çalışıyorum o biraz tatlı isteğini falan frenliyor. Kolayı da şimdilik soda limonla aşıyorum bakalım. Umarım bir an önce düzelirim.
Tatlım bende içiyorum o zıkkımı ama sıfır kalori olması imkansız. Olsa bile tatlandırıcı dolu, vücut ona da şeker muamelesi yapıyor bildiğim. Dur bakim enerji değerlerine.Selam canım ne kadar güvenilir bilmiyorum ama cola zero sıfır kalori imiş belki kriz yatıştırır direk kola içmektense hevesini alırsın bi tane zero ile
Canım ben baktım da 0,7 görünüyor dıyetısyenıme sordum cola bagımlısıydım çünkü ben 2 hafta hıc içmeyince kötü hissettim diyetisyenim arada bir tane içebilirsin dedi çok çok istersem içiyorum yarım kutuTatlım bende içiyorum o zıkkımı ama sıfır kalori olması imkansız. Olsa bile tatlandırıcı dolu, vücut ona da şeker muamelesi yapıyor bildiğim. Dur bakim enerji değerlerine.
Amannn istemem yok
Kendini frenleyebileceksen tadımlık iç canım :)Ever kuzum gerçekten tuhaf bir hal aldı. Yeşil çay içmeye çalışıyorum o biraz tatlı isteğini falan frenliyor. Kolayı da şimdilik soda limonla aşıyorum bakalım. Umarım bir an önce düzelirim.
Ay şaka gibi
Azaltarak bitirmek en güzeli tabi. Kola bağımlısıydım diyorsun simdi en azından azaltmissindir. Belki de zamanla canın hiç istemez :)Canım ben baktım da 0,7 görünüyor dıyetısyenıme sordum cola bagımlısıydım çünkü ben 2 hafta hıc içmeyince kötü hissettim diyetisyenim arada bir tane içebilirsin dedi çok çok istersem içiyorum yarım kutu
Bu arada soda da çok tuz olduğunu duydum ödem tutabılırmıs yanı burada arkadaşlar yazıyor görüyorum zararlı degıl mı acep bır tane soda da bır günlük tuz ihtiyacımız bulunuyormuş aklıma takıldı
Of sanırsın dünyanın en güzel yiyeceği ama ben artık bagetli ana olamam. Gelsem de diyetisyene gitsem o toparlar beni :)Seninde tatlımmmm. Ya işte herşey bahane orticim. Yersen daha da yemek istiyorsun. Şekil A ben. Bak tartıda durmadan artıları görüyorum. Hep diyoruz ya vücudumuzun bizden ayrı çalışan bir kafası var, son yıllardaki kilomuz neyse ona ulaşmaya çalışıyor. Vermek zaten zor, gerçekten büyük bir irade savaşı. korumak milyon kere zor. Biz koruma kısmını tecrübeleniyoruz şekerim. Bir daha aynı hatalara düşmememe umuduyla tekrar yürüyelim. Yapacak bir şey yok.
Hahahahaaaa aferin sana o zaman. Yeme o bagetleri yemeeeee. Bagetli ana mı olmak istiyorsun yenidenolmaaaaaa
Evet ben diyetisyene gittiğimde zero zaten hiç içme diyet vs gerekmiyor, asitli tatlandırıcılı içecekler çok zararlı diyordu. Benim anladığım kola içme ama mutlaka içeceksen de diyet içme olmuştu.Kendini frenleyebileceksen tadımlık iç canım :)
Ay şaka gibi
Tabi ki en temizi hiç içmemek ama bunları okuduktan sonra da cok icmek istediğimde normal kola mı içsem dedim yani..
Azaltarak bitirmek en güzeli tabi. Kola bağımlısıydım diyorsun simdi en azından azaltmissindir. Belki de zamanla canın hiç istemez :)
Soda dediğin de maden suyu mu? İçeriğine bakmak lazım tabi ama örneğinmoni 'nin diyetisteni de maden suyu önermiyor. Sebebi neydi hatırlayamadım yağ yakımını mı azaltıyormuş neymiş...
Off 40 yılda bir içerim o zaman normalini içeyim bariEvet ben diyetisyene gittiğimde zero zaten hiç içme diyet vs gerekmiyor, asitli tatlandırıcılı içecekler çok zararlı diyordu. Benim anladığım kola içme ama mutlaka içeceksen de diyet içme olmuştu.
evet canım diyetisyenim de hiç vermiyor maden suyunu yağ yakımını engelliyormuş.zero da kırk yılın başı dışarıda özel bi günse yarım bardak olarak veriyor tabii içmesen daha iyi modundaCanım ben baktım da 0,7 görünüyor dıyetısyenıme sordum cola bagımlısıydım çünkü ben 2 hafta hıc içmeyince kötü hissettim diyetisyenim arada bir tane içebilirsin dedi çok çok istersem içiyorum yarım kutu
Bu arada soda da çok tuz olduğunu duydum ödem tutabılırmıs yanı burada arkadaşlar yazıyor görüyorum zararlı degıl mı acep bır tane soda da bır günlük tuz ihtiyacımız bulunuyormuş aklıma takıldı
evet ördekim 3 şeyi vermiyorum demişti tuz içerdiğinden,zeytin,turşu ve madensuyu.Kendini frenleyebileceksen tadımlık iç canım :)
Ay şaka gibi
Tabi ki en temizi hiç içmemek ama bunları okuduktan sonra da cok icmek istediğimde normal kola mı içsem dedim yani..
Azaltarak bitirmek en güzeli tabi. Kola bağımlısıydım diyorsun simdi en azından azaltmissindir. Belki de zamanla canın hiç istemez :)
Soda dediğin de maden suyu mu? İçeriğine bakmak lazım tabi ama örneğinmoni 'nin diyetisteni de maden suyu önermiyor. Sebebi neydi hatırlayamadım yağ yakımını mı azaltıyormuş neymiş...
Aman yeme canım,inan pişmanlık hatta saçmalık olarak bugün boşu boşuna yediklerimAcımmmmmm hem de cok
Mutfagı tavaf ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?