- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.821
Tamam monım yememAman yeme canım,inan pişmanlık hatta saçmalık olarak bugün boşu boşuna yediklerim
Yatılı misafir dengemi bozdu yeme konusunda ,saçma ötesiydim sinir oluyorum şu an kendime
Ay vallahi bilmiyorum ama soda ile maden suyunun arasında fark olduğunu biliyorum. Monişin diyetisyeni de öyle demiş ama Ben içtiğimiz şeylerin arasında sudan sonra en masum şeyin maden suyu olduğunu düşünüyorum.Canım ben baktım da 0,7 görünüyor dıyetısyenıme sordum cola bagımlısıydım çünkü ben 2 hafta hıc içmeyince kötü hissettim diyetisyenim arada bir tane içebilirsin dedi çok çok istersem içiyorum yarım kutu
Bu arada soda da çok tuz olduğunu duydum ödem tutabılırmıs yanı burada arkadaşlar yazıyor görüyorum zararlı degıl mı acep bır tane soda da bır günlük tuz ihtiyacımız bulunuyormuş aklıma takıldı
Keşke hiçbirini içmesek, bilerek bağımlı yapıyorlar bizi.Kendini frenleyebileceksen tadımlık iç canım :)
Ay şaka gibi
Tabi ki en temizi hiç içmemek ama bunları okuduktan sonra da cok icmek istediğimde normal kola mı içsem dedim yani..
Azaltarak bitirmek en güzeli tabi. Kola bağımlısıydım diyorsun simdi en azından azaltmissindir. Belki de zamanla canın hiç istemez :)
Soda dediğin de maden suyu mu? İçeriğine bakmak lazım tabi ama örneğin @moni 'nin diyetisteni de maden suyu önermiyor. Sebebi neydi hatırlayamadım yağ yakımını mı azaltıyormuş neymiş...
Hiç kafanı bozma moralini de yüksek tut bol bol suyunu iç hatta içebiliyorsan maden suyu iç çünkü mineral bakımından zengin olduğu için benim doktorum hep tavsiye ederdi. Sütünü de fazla kafana takma, belki anlık olan bir durumdur bebişin emdikçe de çoğalacaktır tatlım. Abartmadan gene istediklerini ye bence çokta kendini kasma diyet yapmak için şu sıralar. İlk altı ay zaten diyet yapılmasına izin vermiyor doktorlar da süt verirken.Merhabaa kizlar
Yilbasiyla beraber battim ben hatta hazirliklari yapmaya basladigimizdan beri cok fena yedim.Sutumde azalma oldu onun da korkusuyla biraz abarttim. Ama batti balik yan gider demiyorum en azindan ve yarin icin temiz bir sayfa aciyorum. Tam yarisma moduna girememisim sanirim cunku burasi aklima bile gelmedi su an cok pismanim yedigim her seyden. Hala tartiya cikamadim 2 gunde ne kadar azalsa karim olcak cuma eksi gormem hayal
Sut olayi umarim denk gelmistir cok canim sikildi. Cok sey okudum aslinda biliyorum yiyecekler etkilemez su icmek gerek ama psikolojik olarak etkiledi galiba. Kafam bozuk.
Bu ara turşuya sardım bence bir arkadaş yapmış az tuzlu diye durmadan yiyorum. Alakasız saatlerde önünden geçerken atıyorum ağzıma bir kaç tane. Turşu değil çerez sanki :)evet ördekim 3 şeyi vermiyorum demişti tuz içerdiğinden,zeytin,turşu ve madensuyu.
Ben buradayım ortim. Yeni uyandım ama bir on saat daha uyurum bence :) dün yine içtim morfini derin uyku halleri. Bağımlılık yapacak bu ilaç bende :)Amaannn kimse yok yine. Kahve yapayım bari. Belki ayılırım.
Böyle nasıl bir uyuşukluk içindeyim anlatamam kızlar ya, yatıp uyuyasım var hep. Yıkanacak çamaşırlar, yapılacak yemekler bana sesleniyoooorrrr. Ama hiç içimden bişii yapmak gelmiyor yaaa. Keşke oğlum uyusa da bende yatsam onla azıcık. Oofff of hayaller hayatlar.
Hiç sinir olma moni cim. Olan olmuş sen dengelemeyi öğrendin ve bence önemli olan da bu.Aman yeme canım,inan pişmanlık hatta saçmalık olarak bugün boşu boşuna yediklerim
Yatılı misafir dengemi bozdu yeme konusunda ,saçma ötesiydim sinir oluyorum şu an kendime
Canım anlık bir şeydir belki de bol bol emzirmeye çalış, en iyi süt yapan şey o biliyorsun kiMerhabaa kizlar
Yilbasiyla beraber battim ben hatta hazirliklari yapmaya basladigimizdan beri cok fena yedim.Sutumde azalma oldu onun da korkusuyla biraz abarttim. Ama batti balik yan gider demiyorum en azindan ve yarin icin temiz bir sayfa aciyorum. Tam yarisma moduna girememisim sanirim cunku burasi aklima bile gelmedi su an cok pismanim yedigim her seyden. Hala tartiya cikamadim 2 gunde ne kadar azalsa karim olcak cuma eksi gormem hayal
Sut olayi umarim denk gelmistir cok canim sikildi. Cok sey okudum aslinda biliyorum yiyecekler etkilemez su icmek gerek ama psikolojik olarak etkiledi galiba. Kafam bozuk.
Hepsi de güzel şeylerevet ördekim 3 şeyi vermiyorum demişti tuz içerdiğinden,zeytin,turşu ve madensuyu.
Kesinlikle ya, ne hale geldik sağlığı düşünen falan kalmadı.Keşke hiçbirini içmesek, bilerek bağımlı yapıyorlar bizi.
Canım yukarıya da yazdım, 2 günü güzel değerlendirelim yeni yıl rehavetine kapılmayalım.selam kızlar
yeni yılınız hayırlı olsun
ben anca girebildim
ne yedim ne içtim hiç sormayın hafta sonundan beri durduramıyorum kendimi çok fenalardayım
benim hedef yalan gibi bari şu iki günde sıkı tutayımda artı çıkmayayım diye bekıyorum.
gerçi benim gibi olan bikaç arkadaş daha yakalım
neyse çabucak toparlanırız inş. 2018 bizim yılımız olucak
bak görün yaza teker teker mezun olup gidicez burdan sonrada dönüp koruma dönemlerimizi anlatıcaz birbirimize
Gunaydın hanımlar
Görüyorum ki herkes yeni yıl sebebiyle dağıtmış durumda. Acilen toparlanmamız lazım. Cuma için bugün ve yarınımız var. Akşamları çok hafif tutun ve özellikle bugün sporlara asılalım. Yarın çokça spor da ekstra ödem yapabilir o yüzden lütfen lütfen lütfen bugünü iyi değerlendirelim.
ah canım yaa o kadar haklısınki daha fazla salmadan hemen toparlanmamız gerek zaten yerleşmeden atarsak çabucak kaldığımız yerden devam ederiz.Canım anlık bir şeydir belki de bol bol emzirmeye çalış, en iyi süt yapan şey o biliyorsun ki
Cumaya da az kaldı ve artık listedesin biliyorsun ki. Spor yapma imkanın yoksa yine emzirmeye asıl, en iyi sporBu iki günü sıkı tutalım canım
Hepsi de güzel şeyler
Kesinlikle ya, ne hale geldik sağlığı düşünen falan kalmadı.
Canım yukarıya da yazdım, 2 günü güzel değerlendirelim yeni yıl rehavetine kapılmayalım.
Senin mezuniyetine de az kaldı, o sana motive olsun
Bozsan da hemen dengelemeye çalış. Ya sporla ya da bir sonraki öğününle :) Korumanın da sırrı oah canım yaa o kadar haklısınki daha fazla salmadan hemen toparlanmamız gerek zaten yerleşmeden atarsak çabucak kaldığımız yerden devam ederiz.
mezuniyet benim için şimdilik uzak resmen kaplumbağa hızıyla ilerliyorum. aslında bi asılsam 15 günlük işim var ama yemiyo yaa biyerde kesin bozuyorum
Cuma günü yine diyetisyen randevun var mı? Yoksa diğer hafta mı? :)Sabah yeşil zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 1/2 dilim esmer ekmek yedim.
1 fincan yeşil çay içtim. Ara öğünde 1 elma yedim. Elma yediğim zaman çok midem kazınıyor arkadaşlar. Sizde de oluyor mu? Yanında yoğurt getirmemiştim bugün. Baktım çok midem kazınıyor, öğlene doğru 1 paket greta zeytinli kekikli kraker yedim. Sabahki 1/2 dilim esmer ekmek de tutmadı sanırım.
Öğle yemeğinde işyerimizdeki salata tabağından alacağım. Tabağıma yoğurtlu meze, zeytinyağlı alıyorum.
Öğleden sonra için diyet yoğurt alıp, yiyeceğim. Yanında da 3 kuru kayısı.
Akşam yemeğinde et ve püre var. Yanında da yoğurtlu cevizli kabaktan yiyeceğim.
gün içinde 1 fincan Türk kahvemi ve 2,5 lt suyumu içerim muhakkak.
10000 adım yürüyüş yapmak hedefim inşallah.
canım menün çok güzel her zamanki gibiSabah yeşil zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 1/2 dilim esmer ekmek yedim.
1 fincan yeşil çay içtim. Ara öğünde 1 elma yedim. Elma yediğim zaman çok midem kazınıyor arkadaşlar. Sizde de oluyor mu? Yanında yoğurt getirmemiştim bugün. Baktım çok midem kazınıyor, öğlene doğru 1 paket greta zeytinli kekikli kraker yedim. Sabahki 1/2 dilim esmer ekmek de tutmadı sanırım.
Öğle yemeğinde işyerimizdeki salata tabağından alacağım. Tabağıma yoğurtlu meze, zeytinyağlı alıyorum.
Öğleden sonra için diyet yoğurt alıp, yiyeceğim. Yanında da 3 kuru kayısı.
Akşam yemeğinde et ve püre var. Yanında da yoğurtlu cevizli kabaktan yiyeceğim.
gün içinde 1 fincan Türk kahvemi ve 2,5 lt suyumu içerim muhakkak.
10000 adım yürüyüş yapmak hedefim inşallah.
zaten ertesi gün dikkat edip birde yeşil çay ve suyu bol içtinmi hemen dengleniyor. denedim yani bugün ve yarında bunu yapıyorum 2 gün akşam yemeğimi kaldırdım bol su ve yeşil çay bitki çayı içiyorum yerleşmeden gitsinler diyeBozsan da hemen dengelemeye çalış. Ya sporla ya da bir sonraki öğününle :) Korumanın da sırrı o
Cuma günü yine diyetisyen randevun var mı? Yoksa diğer hafta mı? :)
geçmiş olsun canım zaten ortalıkta bi salgın var kimi görsem hastaKızlar yeni yıl bana hiç yaramadı boğazlarım şişti grip oldum yatıyorum
Evde leblebim vardı, yarın işyerime de getireyim. Çok iyi olur canım. Sağolasın.canım menün çok güzel her zamanki gibi
sadece krakeri beğenmedim. paketli gıdaların bizi yavaşlattığını düşünüyorum. gerçi acıkınca etrafımızda en masum şey neyse ona saldırıyoruz ama böyle durumlarda leblebide çok iyi bi seçenek bence çantanda bulundurmalısın.
zaten ertesi gün dikkat edip birde yeşil çay ve suyu bol içtinmi hemen dengleniyor. denedim yani bugün ve yarında bunu yapıyorum 2 gün akşam yemeğimi kaldırdım bol su ve yeşil çay bitki çayı içiyorum yerleşmeden gitsinler diye
Diyetisyen randevum diğer hafta canım.Bozsan da hemen dengelemeye çalış. Ya sporla ya da bir sonraki öğününle :) Korumanın da sırrı o
Cuma günü yine diyetisyen randevun var mı? Yoksa diğer hafta mı? :)
Çok geçmiş olsun. Çabucacık iyileşmeni dilerim.Kızlar yeni yıl bana hiç yaramadı boğazlarım şişti grip oldum yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?