Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay vallahi bilmiyorum ama soda ile maden suyunun arasında fark olduğunu biliyorum. Monişin diyetisyeni de öyle demiş ama Ben içtiğimiz şeylerin arasında sudan sonra en masum şeyin maden suyu olduğunu düşünüyorum.

Keşke hiçbirini içmesek, bilerek bağımlı yapıyorlar bizi.

Hiç kafanı bozma moralini de yüksek tut bol bol suyunu iç hatta içebiliyorsan maden suyu iç çünkü mineral bakımından zengin olduğu için benim doktorum hep tavsiye ederdi. Sütünü de fazla kafana takma, belki anlık olan bir durumdur bebişin emdikçe de çoğalacaktır tatlım. Abartmadan gene istediklerini ye bence çokta kendini kasma diyet yapmak için şu sıralar. İlk altı ay zaten diyet yapılmasına izin vermiyor doktorlar da süt verirken.

Amaannn kimse yok yine. Kahve yapayım bari. Belki ayılırım.
Böyle nasıl bir uyuşukluk içindeyim anlatamam kızlar ya, yatıp uyuyasım var hep. Yıkanacak çamaşırlar, yapılacak yemekler bana sesleniyoooorrrr. Ama hiç içimden bişii yapmak gelmiyor yaaa. Keşke oğlum uyusa da bende yatsam onla azıcık. Oofff of hayaller hayatlar.

Ben buradayım ortim. Yeni uyandım ama bir on saat daha uyurum bence :) dün yine içtim morfini derin uyku halleri. Bağımlılık yapacak bu ilaç bende :)

selam kızlar
yeni yılınız hayırlı olsun
ben anca girebildim
ne yedim ne içtim hiç sormayın hafta sonundan beri durduramıyorum kendimi çok fenalardayım
benim hedef yalan gibi bari şu iki günde sıkı tutayımda artı çıkmayayım diye bekıyorum.
gerçi benim gibi olan bikaç arkadaş daha yakalım
neyse çabucak toparlanırız inş. 2018 bizim yılımız olucak
bak görün yaza teker teker mezun olup gidicez burdan sonrada dönüp koruma dönemlerimizi anlatıcaz birbirimize

Gunaydın hanımlar
Görüyorum ki herkes yeni yıl sebebiyle dağıtmış durumda. Acilen toparlanmamız lazım. Cuma için bugün ve yarınımız var. Akşamları çok hafif tutun ve özellikle bugün sporlara asılalım. Yarın çokça spor da ekstra ödem yapabilir o yüzden lütfen lütfen lütfen bugünü iyi değerlendirelim.

Canım anlık bir şeydir belki de bol bol emzirmeye çalış, en iyi süt yapan şey o biliyorsun ki
Cumaya da az kaldı ve artık listedesin biliyorsun ki. Spor yapma imkanın yoksa yine emzirmeye asıl, en iyi spor Bu iki günü sıkı tutalım canım
evet ördekim 3 şeyi vermiyorum demişti tuz içerdiğinden,zeytin,turşu ve madensuyu.
Hepsi de güzel şeyler
Keşke hiçbirini içmesek, bilerek bağımlı yapıyorlar bizi.
Kesinlikle ya, ne hale geldik sağlığı düşünen falan kalmadı.
Canım yukarıya da yazdım, 2 günü güzel değerlendirelim yeni yıl rehavetine kapılmayalım.
Senin mezuniyetine de az kaldı, o sana motive olsun

ah canım yaa o kadar haklısınki daha fazla salmadan hemen toparlanmamız gerek zaten yerleşmeden atarsak çabucak kaldığımız yerden devam ederiz.
mezuniyet benim için şimdilik uzak resmen kaplumbağa hızıyla ilerliyorum. aslında bi asılsam 15 günlük işim var ama yemiyo yaa biyerde kesin bozuyorum

Sabah yeşil zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 1/2 dilim esmer ekmek yedim.
1 fincan yeşil çay içtim. Ara öğünde 1 elma yedim. Elma yediğim zaman çok midem kazınıyor arkadaşlar. Sizde de oluyor mu? Yanında yoğurt getirmemiştim bugün. Baktım çok midem kazınıyor, öğlene doğru 1 paket greta zeytinli kekikli kraker yedim. Sabahki 1/2 dilim esmer ekmek de tutmadı sanırım.
Öğle yemeğinde işyerimizdeki salata tabağından alacağım. Tabağıma yoğurtlu meze, zeytinyağlı alıyorum.
Öğleden sonra için diyet yoğurt alıp, yiyeceğim. Yanında da 3 kuru kayısı.
Akşam yemeğinde et ve püre var. Yanında da yoğurtlu cevizli kabaktan yiyeceğim.
gün içinde 1 fincan Türk kahvemi ve 2,5 lt suyumu içerim muhakkak.
10000 adım yürüyüş yapmak hedefim inşallah.

Bozsan da hemen dengelemeye çalış. Ya sporla ya da bir sonraki öğününle :) Korumanın da sırrı o
Cuma günü yine diyetisyen randevun var mı? Yoksa diğer hafta mı? :)

canım menün çok güzel her zamanki gibi
sadece krakeri beğenmedim. paketli gıdaların bizi yavaşlattığını düşünüyorum. gerçi acıkınca etrafımızda en masum şey neyse ona saldırıyoruz ama böyle durumlarda leblebide çok iyi bi seçenek bence çantanda bulundurmalısın.
Bozsan da hemen dengelemeye çalış. Ya sporla ya da bir sonraki öğününle :) Korumanın da sırrı o

Cuma günü yine diyetisyen randevun var mı? Yoksa diğer hafta mı? :)
zaten ertesi gün dikkat edip birde yeşil çay ve suyu bol içtinmi hemen dengleniyor. denedim yani bugün ve yarında bunu yapıyorum 2 gün akşam yemeğimi kaldırdım bol su ve yeşil çay bitki çayı içiyorum yerleşmeden gitsinler diye

sabah kahvaltı
2 dilim tb ekmeği kızarmış
haşlanmış 1 yumurta
peynir
6 det yeşil zeytin
domates salatalık maydanoz
ara
bitki çayı
öğle
muhtemelen 1 lahmacun + ayran olucak
akşam yemek yemeyeceğim malesef
akşam üstü belki bi ara öğün yaparım meyve ile
bol su ve yeşil çay 2 fincan içilecek bugün

Evde leblebim vardı, yarın işyerime de getireyim. Çok iyi olur canım. Sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…