Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı ve öğle yemeğiniz harika.
Akşam yemeğinde en azından proteinli bir salata yeseniz ne kadar iyi olur.
Mesela yeşil salata ve haşlanmış yeşil mercimek süper olur.

Kahvaltı ve öğle yemeğiniz harika.
Akşam yemeğinde en azından proteinli bir salata yeseniz ne kadar iyi olur.
Mesela yeşil salata ve haşlanmış yeşil mercimek süper olur.
Sağol yedim yemeğimi geldim canım
belki evet acıkırsam salata kurtarıcı olabilir yada yoğurt çünkü akşama kesin acıkırım yemeden olmaz

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

İki gündür biraz tuhaftım sanırım Yılbaşının sapıtmasıydı gerçi abartmadım ama çok uzun zamandan sonra biraz cips falan yedim anında bünye şaştı ertesi gün kendimi çok halsiz hissettim dünde bir mide bulantısı falan derken anammm dedim başka bir şey mi yoksa ama değilmiş
Gecikmeden dolayı sıkıntı yaşamışım meğer
Bugün bomba gibi bir güne başladım artık Sibele gidene kadar bol suyla devam inşallah az da olsa eksi görürüm

Sizleri de sessiz sessiz takip ediyorum herkes yılbaşının mahmurluğunu yeni atıyor sanırım üzerinden
Neyse önümüzde 2 gün var sayılır güzel değerlendirip cumaya güzel rakamlar görebiliriz

Kızlar yeni yıl bana hiç yaramadı boğazlarım şişti grip oldum yatıyorum

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin Aminn
Bol bol limonlu su iç hatta ben genelde eskiden thylol hot içerdim ama çok fazla şeker barındırıyor diye artık grip olunca sıcak suya limon, 1 tatlı kaşığına yakın bal ve bol karabiber ekleyip içiyorum baya iyi geliyor dene istersen

Geçmiş olsun canım

Tamam evdeki tartıyla bildirim yapacaksın o halde :)
Evet canım.
En sonunda takım üyeleri olarak benim halime acıyıp bana doğru düzgün tartan bir tartı hediye edeceksiniz vallahi
Hiç kimseden çekmedim bu dengesiz tartımdan çektiğim kadar.
İnsanın kas yağ oranı 1 saat içerisinde artıp azalır mı? 1 kg fazla tartması bir yana, kas miktarı mantıksız bir şekilde değişkenlik gösteriyor. Tefal'in servisine mi götürsem diye düşünmeye başladım.
Diyetisyenime her hafta tartılma isteğimi söyledim; ama "haftada bir tartılırsan moralin bozulmaz mı?" dedi. Böyle deyince bir şey diyemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Banum yilbasi herkesi sasirtti ama sen erkenden toparlamissin dr isini ne yaptin cnm mr cekildi mi

Hahah yok canım diyetisyendeki tartı ile aynı ölçtüğü sürece sorun değil. Bence kas/yağ oranı olarak da diyetisyenindeki tartıyı baz al.
Her hafta tartılmak yarışmanın bir parçası deseydin Sen en iyisi ona sadece orada tartılıyormuş gibi yap

Evet
Annemin tartısı diyetisyeninki ile aynı ölçüyor vallahi. Tartı benimle yaşıt; ama hatasız.
Bendekinin kafası çok karışık. Hep diyetisyenimin tartısından 1 kg fazla.

Hedefim 30 dakika dedim ama 20 dakika 2400 atlama yaptim. Kızıma yemek hazırlarken sayac kapanmis. Ben de devam etmedim. Ama baska sporlar yaparım birazdan..

Coca cola ilk eczanelerde ağrı kesici yerine satılmaya başlamış. Kokain içerikli olduğu için coca adını vermişler. Daha sonra kokain uyuşturucu sınıfına alınınca içerikten çıkarılmış. Coca colanin formülü hâlâ gizli olması da ayrıca bir soru işareti

Selam canım. Sen mezun olmak için yazı bekleme her hafta 200gr versen 2 ay sonra mezunsun
Bizim yol daha uzun. 2017ye girerken 19kilo verme hedefim yoktu. Ne verebilirsem diyordum. 2018de de bir hedef koymayayım verilmesi gereken en az 20 kilom var. Basarilmayacak birşey değil. Haftada 500gr versem yılda 25 kilo yapar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…