- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.861
Geçmiş olsunKızlar yeni yıl bana hiç yaramadı boğazlarım şişti grip oldum yatıyorum
bende de tefal var Türkiye’de benimkisi de öyle beni yürüyen yağ kütlesi gibi ölçüyor o nedenle dikkate almıyorum. Arka arkaya iki defa çıktığımda kg değişmiyor ama yağ, kas, su, kemik diye dağılım değişiyor. kemik oranı bile değişiyor. 5 saniyede ne olabilir ki kemiklerime :)Evet canım.
En sonunda takım üyeleri olarak benim halime acıyıp bana doğru düzgün tartan bir tartı hediye edeceksiniz vallahi
Hiç kimseden çekmedim bu dengesiz tartımdan çektiğim kadar.
İnsanın kas yağ oranı 1 saat içerisinde artıp azalır mı? 1 kg fazla tartması bir yana, kas miktarı mantıksız bir şekilde değişkenlik gösteriyor. Tefal'in servisine mi götürsem diye düşünmeye başladım.
Diyetisyenime her hafta tartılma isteğimi söyledim; ama "haftada bir tartılırsan moralin bozulmaz mı?" dedi. Böyle deyince bir şey diyemedim.
saol canmGeçmiş olsun
bende de tefal var Türkiye’de benimkisi de öyle beni yürüyen yağ kütlesi gibi ölçüyor o nedenle dikkate almıyorum. Arka arkaya iki defa çıktığımda kg değişmiyor ama yağ, kas, su, kemik diye dağılım değişiyor. kemik oranı bile değişiyor. 5 saniyede ne olabilir ki kemiklerime :)
Çok haklısın canım.Geçmiş olsun
bende de tefal var Türkiye’de benimkisi de öyle beni yürüyen yağ kütlesi gibi ölçüyor o nedenle dikkate almıyorum. Arka arkaya iki defa çıktığımda kg değişmiyor ama yağ, kas, su, kemik diye dağılım değişiyor. kemik oranı bile değişiyor. 5 saniyede ne olabilir ki kemiklerime :)
Öyle yapacağım vallahiAtla atla, herkes atlasın :))
O zaman onda da tartılıp -1 olarak da düsünebilirsin
Bugün 20 dk 2400 ip atlama, 20 dk zumba ve 5 dakika gobis hareketleri yapıldı..fancynancy
1 hafta ara vermiştim. Bugün yine 500 ile başladım. Hedef 1500-2000 di ama bacaklarım ağrıyor. Birde nasirim vurdu. Yeter dedim. Şimdi pilatese devam0zlem süper misin nesin canım :) Ayşe cim sen ipe devam mı? Biz uzaktan bakışıyoruz bir süre daha :)
Ve Özlem çıkar sahneyeBugün 20 dk 2400 ip atlama, 20 dk zumba ve 5 dakika gobis hareketleri yapıldı..fancynancy
Haydi o ciklat da prensesligine ödül olsun :)Selam kızlar
Bugün iyi sayılabilecek bir beslenmem var hemen yazayım bana da moral olsun.
Sabah ; 2 yumurta ile omlet 5 zeytin ve 2 dilim ekmek
Ara; Hindistan cevizli çikilat (130 kalori)
Öğlen; 1 dilim ekmek 6 kaşık mantar sote, 4 kaşık yoğurt
Ara ; 1 activia yoğurt 10 fındık
Akşam ; 1 dilim etimek ton balıklı salata
Ara; peynir yoğurt süt gibi birşey olur sanırım daha karar vermedim
Suyum henüz 1,5 litre 3 e tamamlayacağım
3 kupa Yeşilçay
1 kocaman Türk kahvesi şekersiz
Hareket yok denecek kadar az.. premses oldum ya hala yatıyorum :) Haftaya misafir gelecek beni hareketlendirir biraz.
Hani spoooooorrr?Menüm
Sabah
1 kk peynir
1 tb ekmeği
Domates
1 yemek kaşığı kadar tahin pekmez
Ara Trabzon hurması
Öğle
Fırında tavuk patates
Yoğurt
Acı biber turşusu
Ara bir avuç ceviz
Akşm
Balkabağı çorbası
Piyaz
Su 1 buçuk litre
Yatmadan önce yoğurt pulbiber limon
Bugün 20 dk 2400 ip atlama, 20 dk zumba ve 5 dakika gobis hareketleri yapıldı..fancynancy
Sporlar süper kızlarfancynancy 500 ip 20dk pilates yapıldı
Uf sen süper misin nesin? Ama bak ben ben de sana layık olmak içim kocam çekirdek yerken Yeşilçay içiyorum :)Haydi o ciklat da prensesligine ödül olsun :)
Hani spoooooorrr?
Sporlar süper kızlar
Banum yilbasi herkesi sasirtti ama sen erkenden toparlamissin dr isini ne yaptin cnm mr cekildi mi
Hasta olduğum için yapamadımHaydi o ciklat da prensesligine ödül olsun :)
Hani spoooooorrr?
Sporlar süper kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?