Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar yeni yıl bana hiç yaramadı boğazlarım şişti grip oldum yatıyorum
Geçmiş olsun
bende de tefal var Türkiye’de benimkisi de öyle beni yürüyen yağ kütlesi gibi ölçüyor o nedenle dikkate almıyorum. Arka arkaya iki defa çıktığımda kg değişmiyor ama yağ, kas, su, kemik diye dağılım değişiyor. kemik oranı bile değişiyor. 5 saniyede ne olabilir ki kemiklerime :)

Selam kızlar
Bugün iyi sayılabilecek bir beslenmem var hemen yazayım bana da moral olsun.

Sabah ; 2 yumurta ile omlet 5 zeytin ve 2 dilim ekmek

Ara; Hindistan cevizli çikilat (130 kalori)

Öğlen; 1 dilim ekmek 6 kaşık mantar sote, 4 kaşık yoğurt

Ara ; 1 activia yoğurt 10 fındık

Akşam ; 1 dilim etimek ton balıklı salata

Ara; peynir yoğurt süt gibi birşey olur sanırım daha karar vermedim

Suyum henüz 1,5 litre 3 e tamamlayacağım
3 kupa Yeşilçay
1 kocaman Türk kahvesi şekersiz

Hareket yok denecek kadar az.. premses oldum ya hala yatıyorum :) Haftaya misafir gelecek beni hareketlendirir biraz.

saol canm

Menüm
Sabah
1 kk peynir
1 tb ekmeği
Domates
1 yemek kaşığı kadar tahin pekmez

Ara Trabzon hurması

Öğle
Fırında tavuk patates
Yoğurt
Acı biber turşusu

Ara bir avuç ceviz

Akşm
Balkabağı çorbası
Piyaz

Su 1 buçuk litre
Yatmadan önce yoğurt pulbiber limon

Çok haklısın canım.
Boş bir zamanımda servise göstereyim diyorum. En azından kiloyu tam ölçsün. Belki ayaklarında filan bir sorun vardır.
Sevgiler.

Akşam yemeğim püreli et ve patlıcan salatası oldu. Yanında da 1/2 dilim esmer ekmek yedim. Ara öğünde 1 su bardağı diyet yoğurt ve Trabzon hurması yiyeceğim.
Adımsayım 6742 oldu. Onu 10000 adıma tamamlayacağım.
Herkese güzel bir akşam diliyorum.
Sevgilerimle.

0zlem süper misin nesin canım :) Ayşe cim sen ipe devam mı? Biz uzaktan bakışıyoruz bir süre daha :)
1 hafta ara vermiştim. Bugün yine 500 ile başladım. Hedef 1500-2000 di ama bacaklarım ağrıyor. Birde nasirim vurdu. Yeter dedim. Şimdi pilatese devam

Haydi o ciklat da prensesligine ödül olsun :)
Hani spoooooorrr?
Bugün 20 dk 2400 ip atlama, 20 dk zumba ve 5 dakika gobis hareketleri yapıldı.. fancynancy

fancynancy 500 ip 20dk pilates yapıldı
Sporlar süper kızlar

Banum yilbasi herkesi sasirtti ama sen erkenden toparlamissin dr isini ne yaptin cnm mr cekildi mi

Çok şükür artık eskisi gibi uzun sürmüyor toparlanmalar ( gerçi eskiye nazaran çok nadiren sapıtıyorum şükür )
Bugün beslenme olarak tam listeye uygun gittim bol suyla tabiki

MR, Tomografi hatta Röntgen ( onuda oradaki doktor fazladan istedi ) çekildi geçen cumartesi ve bugün eşim gidip Raporlarla CDyi aldı bakalım cumartesi sabahdan Doktora kontrole gideceğiz bakalım ne diyecek
Baya birşeyler yazıyor ama anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…