Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah 1,5 dilim kaşar peyniri, 5 zeytin, 1 dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği yedim.
Ara öğünde 1 yeşil çay içtim.
Dün 10154 adım yürüdüm. Bugün de hedefim 10000 adım.
Öğlearasında uzun mesafe yürüyüş yapacağım. Çorba ve ızgara köfte yiyip işe dönmeyi planlıyorum. Öğleden sonra Türk kahvesi içerim. Ara öğünde 1 portakalı ve 1 su bardağı diyet yoğurt yerim. Akşam yemeğinde ise zeytinyağlı kerevizim var. Akşam ara öğününde de 1 Trabzon hurması yiyeceğim.

Merhabaaa,
Herkes ne guzel yapmis sporlari, ilham veriyorsunuz tesekkur ederimm
Ben callayi biraktim insaallah haftaya baslarim ana-baba evine gidiyorum birkac hafta kalmaya, orda daha cok zamanim olur gibi geliyor Ama yuruyus her gun devam 1 saat en az hem de agirlikla
Universitedeyken 69 kiloyu gorunce yemin edip 1 sene birkac istisna belirleyip onlar haric hic seker aburcubur yememistim. Sanirim yine o yola basvurcam Belki sureyi azaltip yaparim henuz karar vermedim.

Uf sen süper misin nesin? Ama bak ben ben de sana layık olmak içim kocam çekirdek yerken Yeşilçay içiyorum :)
İşte asıl sen süpersin :)
Insan kendini arada ödüllendirmeli, abartılmadığı sürece tabi :)
Hasta olduğum için yapamadım
Haklısın yazdıktan sonra aklıma geldi dedim hatun hastaydı
Canım tartını da götürecek misin bildirim yapabilirsin değil mi oradan da? :)
Ana-baba evi candır

Selam kızlar
Bugünkü menüm

Sabah; 2 dilim ekmek 2 dilim kaşar domates salatalık 5 zeytin

Ara; 1 elma 10 fındık

Öğlen; 2 kepçe çorba 3 kaşık yoğurt salata

Ara _ 1 bardak süt

Akşam ; hellim peynirli salata

Ara ; kefir olabilir

3 litre su Spor yok
3 kupa Yeşilçay 1 fincan kahve

Planım bu bakalım nasıl geçecek :)

Öğlen 80 dakika tempolu yürüyüşten sonra adım sayım 7210 oldu. İşe 30 dakika geç kaldım;ama buna değdi doğrusu. Sabah da 20 dakika yürümüştüm.
Öğle yemeğinde dışarıda olunca menüm değişti. 1 kase havuç çorbası, etli lahana sarma ve makarna yedim.
Saat 15:30 ara öğününde 1 portakal yedim.

canim guzel haberlrrini bekliuoruz

Merhaba hanımlar
Sabahtan beri sadece 3 mesaj mı yazılmış yani ???
Bugün perşembe biliyorsunuz değil mi? Günlük 5 mesaj yazma kuralını da hatırlatmak isterim. Bu gidişle herkesi diskalifiye etmek gerekecek
Canim evet oxellikle listede olanlar yarin musait bir zamanda oturup mesaj sayilarini ve menuleri inceleyecegim bu hafta uyarip haftaya diskalifiye ederiz valla herkes ok diyor ama kimse ne menu ne mesaj uymuyor

***5. Takım 551. Etap***

servey (65,7/)
mezun olmak istiyor
moni (82,7/)
inatettimolacak (60,3/)

lydznp (79,5/)
bluedolphin (93/)

prensesss016 (59,2/)
besbb9 (78/)
gben (68,8/)

5. Takım Ortalaması: %

esd_04 (91,4/) yeni üye baş. kg: 92,6 hedef kg: 65 baş. tarihi: 27.12.2017
toplight (71.5/)

morordek (62,4/)
fancynancy (77,8/)
nilsub (82/)
0zlem (76,3/)

Baska tarti var ama benimkiyle ayni olcuyor zaten goturucem bildirim yapicam tabi ki. su anki halimden aktif olacagimi umuyorumm.

Merhaba hanımlar
Sabahtan beri sadece 3 mesaj mı yazılmış yani ???
Bugün perşembe biliyorsunuz değil mi? Günlük 5 mesaj yazma kuralını da hatırlatmak isterim. Bu gidişle herkesi diskalifiye etmek gerekecek
bilg basina gecemiyorum tlfda zorlaniyorum alisiyim artik tek tek de olsa cevap yazmaya napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…