- 6 Nisan 2010
- 4.519
- 16.078
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.881
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar...
Selam kızlar
İşte asıl sen süpersin :)Uf sen süper misin nesin? Ama bak ben ben de sana layık olmak içim kocam çekirdek yerken Yeşilçay içiyorum :)
Haklısın yazdıktan sonra aklıma geldi dedim hatun hastaydıHasta olduğum için yapamadım
Canım tartını da götürecek misin bildirim yapabilirsin değil mi oradan da? :)Merhabaaa,
Herkes ne guzel yapmis sporlari, ilham veriyorsunuz tesekkur ederimm
Ben callayi biraktim insaallah haftaya baslarim ana-baba evine gidiyorum birkac hafta kalmaya, orda daha cok zamanim olur gibi geliyorAma yuruyus her gun devam 1 saat en az hem de agirlikla
Universitedeyken 69 kiloyu gorunce yemin edip 1 sene birkac istisna belirleyip onlar haric hic seker aburcubur yememistim. Sanirim yine o yola basvurcamBelki sureyi azaltip yaparim henuz karar vermedim.
İyi yapmışsın canım, nasıl gidiyor? Evde durmak nasıldı bugün? :)Merhaba hanımlar, bi ses vereyim dedim
Mesaj 2Merhaba hanımlar
Sabahtan beri sadece 3 mesaj mı yazılmış yani ???
Bugün perşembe biliyorsunuz değil mi? Günlük 5 mesaj yazma kuralını da hatırlatmak isterim. Bu gidişle herkesi diskalifiye etmek gerekecek
canim guzel haberlrrini bekliuoruzÇok şükür artık eskisi gibi uzun sürmüyor toparlanmalar ( gerçi eskiye nazaran çok nadiren sapıtıyorum şükür)
Bugün beslenme olarak tam listeye uygun gittim bol suyla tabiki
MR, Tomografi hatta Röntgen ( onuda oradaki doktor fazladan istedi ) çekildi geçen cumartesi ve bugün eşim gidip Raporlarla CDyi aldıbakalım cumartesi sabahdan Doktora kontrole gideceğiz bakalım ne diyecek
Baya birşeyler yazıyor ama anlamadım gitti
Canim evet oxellikle listede olanlar yarin musait bir zamanda oturup mesaj sayilarini ve menuleri inceleyecegim bu hafta uyarip haftaya diskalifiye ederiz valla herkes ok diyor ama kimse ne menu ne mesaj uymuyorMerhaba hanımlar
Bugün perşembe biliyorsunuz değil mi? Günlük 5 mesaj yazma kuralını da hatırlatmak isterim. Bu gidişle herkesi diskalifiye etmek gerekecek
Baska tarti var ama benimkiyle ayni olcuyor zaten goturucem bildirim yapicam tabi ki. su anki halimden aktif olacagimi umuyorumm.İşte asıl sen süpersin :)
Insan kendini arada ödüllendirmeli, abartılmadığı sürece tabi :)
Haklısın yazdıktan sonra aklıma geldi dedim hatun hastaydı
Canım tartını da götürecek misin bildirim yapabilirsin değil mi oradan da? :)
Ana-baba evi candır
bilg basina gecemiyorum tlfda zorlaniyorum alisiyim artik tek tek de olsa cevap yazmaya napiyimMerhaba hanımlar
iyiyim canim sen nasilsin? Misafirlikteyim ben ikramlara hayir demekle mesgulumİyi akşamlar kızlar nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?