Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim evet oxellikle listede olanlar yarin musait bir zamanda oturup mesaj sayilarini ve menuleri inceleyecegim bu hafta uyarip haftaya diskalifiye ederiz valla herkes ok diyor ama kimse ne menu ne mesaj uymuyor
Kaptan cok haklisin yilbasi hepimize vurdu takimi bosladik bogazimizi boslayamadik affettiririz kendimizi hemen bu hafta

İyi akşamlar kızlar nasılsınızzz
İyiyiz canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor perşembe akşamı, cumaya hazır mıyız :)
Baska tarti var ama benimkiyle ayni olcuyor zaten goturucem bildirim yapicam tabi ki. su anki halimden aktif olacagimi umuyorumm.
Tamam o zaman süpermiş :)
iyiyim canim sen nasilsin? Misafirlikteyim ben ikramlara hayir demekle mesgulum
Sakın sakın sakın, bugün perşembeee

Selam kızlar bugün sabahtan akşam üstüne kadar hastanedeydik kızımda bende çok hastayız
Oyuzden bugün diyet listemi uygulayamadım
Sabah 1 kepekli tost
Akşam üstü 3 parça tavuk 2 tam bugday
Şimdi de bir kase yoğurt

Bayagı degişik olmuş baktım da

Geçmiş olsun canım, maalesef böyle günlerde menüler de saçma olabiliyor ama akşamı iyi kapatmışsın

iyiyim canim sen nasilsin? Misafirlikteyim ben ikramlara hayir demekle mesgulum
Çok sıkıntılı bir durum canımm hepte sey derler aman bi kereden bişey olmaz ye bu akşamlık falan diyeyteyken misafirlik zor
İyiyiz canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor perşembe akşamı, cumaya hazır mıyız :)

Tamam o zaman süpermiş :)

Sakın sakın sakın, bugün perşembeee
bende iyiyim hazırım yarına kilo verdiğimi hissediyorum yavaş yavaş gidecekler inş

Bugünüm berbattı kızlar. Güzel başladım çirkin bitirdim. Sporda yapmadım. Dün 1750 küsür ip atlamıştım halbuki. Yarın da kızımı baleye falan götüreceğim. İnşallah spora vaktim ve halim kalır. Malum hem Cuma trafiği hem de koşturmaca yoruluyorum yaaaa. Mert süt alıyor diye mi böyle perte çıkıyorum iki koşturunca anlamıyorum ki.

Çok geçmiş olsun canım ikinize de.

Canim cok gecmis olsun umarim iyilesirsiniz hemencek.
Bir fotograf vardi simdi bulamadim kilolu bir beyfendi tisort giymis tam gobek ustunde su yaziyor: BİR DİLİMDEN BİRSEY OLUR
Hakli bence

Ay bu izin işi perişan etti beni. Niye çıktım Allah’ım yaaaaa. Çok pişmanım.
geri donmen icin ne gerekiyor motive edelim senii
Bende kaçar bebe uyutmaya çalışıyorum halaaaaa. Yok uyumayan Çocuklar yapmışız anacım. Bırakıcam sabaha kadar otursunlar, dayanamadıkları yerde sızarlar di mi. Niye uğraşıyorsam.
Benimki gec uyudugunda ben geriliyorum maalesef. Sanki zorunlu mesaiye kalmisim gibi bir his buruyor

Geçmiş olsun canım yavruna da sanada. Çok da kötü olmamış

Bende kaçar bebe uyutmaya çalışıyorum halaaaaa. Yok uyumayan Çocuklar yapmışız anacım. Bırakıcam sabaha kadar otursunlar, dayanamadıkları yerde sızarlar di mi. Niye uğraşıyorsam.
Canımcığım bazı çocuklar ev halkı uyumadan uyumuyorlar. Bence bu çocukların derdi biz uyursak anne bana yalnız kalır. Onları yalnız bırakmayalım derdi.

Zorunlu mesai alemsin canım yaa.. daha senin bebe küçük hele bi büyüsün mesai o zaman başlamaz inşALLAH

Herkese günaydın.
Kaptan toplight yine kızmış. Daha fazla kızmasın menü yazayım bari
Kahvaltı
1kk peynir domates yeşillik
Öğlen
Çorba, yoğurt, salata
Akşam
Fırında kabak, patlıcan
Balık salata 2dilim tbe
Aralarda
1 portakal
4minik gün kuruşu kayısı 5tn badem
1 sade Türk Türk kahvesi
2 büyük kupa yaseminli yeşil çay
2.7lt su
500 ip atlama

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Rabbim gönlümüzden geçenleri bizlere şu mübarek günün hürmetine en kısa zamanda nasip eder inşallah....Aminnnn

Malum bugün cuma Umarım herkes bol bol eksi görür tartılarda
Bende malum Ayşemle bugün Sibele yollanacağız İnşallah orada da bol bol eksiler görürüz

Bu arada moni Ayşemmmmm kuzum bugün erken çık evden de çabucak işimiz bitsin çıkışta Dilek hep birlikte kahve içelim diyor ( Ayşegül de gelecekmiş )
KVde gün var ama salla gitsin az geç giderim olur biter nasılsa biliyor Diyetisyen günüm olduğunu ( baştan almasaymış cumaya gerçi bende iki gündür arayıp kadına sormadım bile bir şey var mı yapılacak demedim sonuçta kendime hayrım yok )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…