- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.901
Kaptan cok haklisin yilbasi hepimize vurdu takimi bosladik bogazimizi boslayamadik affettiririz kendimizi hemen bu haftaCanim evet oxellikle listede olanlar yarin musait bir zamanda oturup mesaj sayilarini ve menuleri inceleyecegim bu hafta uyarip haftaya diskalifiye ederiz valla herkes ok diyor ama kimse ne menu ne mesaj uymuyor
İyiyiz canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor perşembe akşamı, cumaya hazır mıyız :)İyi akşamlar kızlar nasılsınızzz
Tamam o zaman süpermiş :)Baska tarti var ama benimkiyle ayni olcuyor zaten goturucem bildirim yapicam tabi ki. su anki halimden aktif olacagimi umuyorumm.
Sakın sakın sakın, bugün perşembeeeiyiyim canim sen nasilsin? Misafirlikteyim ben ikramlara hayir demekle mesgulum
Geçmiş olsun canım, maalesef böyle günlerde menüler de saçma olabiliyor ama akşamı iyi kapatmışsınSelam kızlar bugün sabahtan akşam üstüne kadar hastanedeydik kızımda bende çok hastayız
Oyuzden bugün diyet listemi uygulayamadım
Sabah 1 kepekli tost
Akşam üstü 3 parça tavuk 2 tam bugday
Şimdi de bir kase yoğurt
Bayagı degişik olmuş baktım da
Çünkü çok acıktım canım en tok tutacak sağlıklı şey yoğurt dıye düşündümGeçmiş olsun canım, maalesef böyle günlerde menüler de saçma olabiliyor ama akşamı iyi kapatmışsın
Çok sıkıntılı bir durum canımm hepte sey derler aman bi kereden bişey olmaz ye bu akşamlık falan diyeyteyken misafirlik zoriyiyim canim sen nasilsin? Misafirlikteyim ben ikramlara hayir demekle mesgulum
bende iyiyim hazırım yarına kilo verdiğimi hissediyorum yavaş yavaş gidecekler inşİyiyiz canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor perşembe akşamı, cumaya hazır mıyız :)
Tamam o zaman süpermiş :)
Sakın sakın sakın, bugün perşembeee
Merhaba hanımlar
Sabahtan beri sadece 3 mesaj mı yazılmış yani ???
Bugün perşembe biliyorsunuz değil mi? Günlük 5 mesaj yazma kuralını da hatırlatmak isterim. Bu gidişle herkesi diskalifiye etmek gerekecek
Çok geçmiş olsun canım ikinize de.Selam kızlar bugün sabahtan akşam üstüne kadar hastanedeydik kızımda bende çok hastayız
Sabah 1 kepekli tost
Şimdi de bir kase yoğurt
Canim cok gecmis olsun umarim iyilesirsiniz hemencek.Selam kızlar bugün sabahtan akşam üstüne kadar hastanedeydik kızımda bende çok hastayız
Sabah 1 kepekli tost
Şimdi de bir kase yoğurt
Bir fotograf vardi simdi bulamadim kilolu bir beyfendi tisort giymis tam gobek ustunde su yaziyor: BİR DİLİMDEN BİRSEY OLURÇok sıkıntılı bir durum canımm hepte sey derler aman bi kereden bişey olmaz ye bu akşamlık falan diyeyteyken misafirlik zor
bende iyiyim hazırım yarına kilo verdiğimi hissediyorum yavaş yavaş gidecekler inş
geri donmen icin ne gerekiyor motive edelim seniiAy bu izin işi perişan etti beni. Niye çıktım Allah’ım yaaaaa. Çok pişmanım.
Benimki gec uyudugunda ben geriliyorum maalesef. Sanki zorunlu mesaiye kalmisim gibi bir his buruyorBende kaçar bebe uyutmaya çalışıyorum halaaaaa. Yok uyumayan Çocuklar yapmışız anacım. Bırakıcam sabaha kadar otursunlar, dayanamadıkları yerde sızarlar di mi. Niye uğraşıyorsam.
Geçmiş olsun canım yavruna da sanada. Çok da kötü olmamışSelam kızlar bugün sabahtan akşam üstüne kadar hastanedeydik kızımda bende çok hastayız
Sabah 1 kepekli tost
Şimdi de bir kase yoğurt
Canımcığım bazı çocuklar ev halkı uyumadan uyumuyorlar. Bence bu çocukların derdi biz uyursak anne bana yalnız kalır. Onları yalnız bırakmayalım derdi.Bende kaçar bebe uyutmaya çalışıyorum halaaaaa. Yok uyumayan Çocuklar yapmışız anacım. Bırakıcam sabaha kadar otursunlar, dayanamadıkları yerde sızarlar di mi. Niye uğraşıyorsam.
Bende bunun üzerine kendim icin bu yılıda değişime devam yılı ilan ediyorum. Bu yıl çok büyük değişiklikler olacak bedenimde ve hayatımda.
Zorunlu mesaiCanim cok gecmis olsun umarim iyilesirsiniz hemencek.
Bir fotograf vardi simdi bulamadim kilolu bir beyfendi tisort giymis tam gobek ustunde su yaziyor: BİR DİLİMDEN BİRSEY OLUR
Hakli bence
geri donmen icin ne gerekiyor motive edelim senii
Benimki gec uyudugunda ben geriliyorum maalesef. Sanki zorunlu mesaiye kalmisim gibi bir his buruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?