- 6 Nisan 2010
- 4.519
- 16.078
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.921
Merhabalar***5. Takım 551. Etap***
servey (65,7/) mezun olmak istiyor
moni (82,7/)
inatettimolacak (60,3/)
lydznp (79,5/)
bluedolphin (93/)
prensesss016 (59,2/)
besbb9 (78/)
gben (68,8/)
5. Takım Ortalaması: %
esd_04 (91,4/) yeni üye baş. kg: 92,6 hedef kg: 65 baş. tarihi: 27.12.2017
toplight (71.5/)
morordek (62,4/)
fancynancy (77,8/)
nilsub (82/)
0zlem (76,3/)
kesinlikle cok haklı canım :)Canim cok gecmis olsun umarim iyilesirsiniz hemencek.
Bir fotograf vardi simdi bulamadim kilolu bir beyfendi tisort giymis tam gobek ustunde su yaziyor: BİR DİLİMDEN BİRSEY OLUR
Hakli bence
geri donmen icin ne gerekiyor motive edelim senii
Benimki gec uyudugunda ben geriliyorum maalesef. Sanki zorunlu mesaiye kalmisim gibi bir his buruyor
Aleyküm selam günaydın canım şimdiden afiyet olsun size :)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Rabbim gönlümüzden geçenleri bizlere şu mübarek günün hürmetine en kısa zamanda nasip eder inşallah....Aminnnn
Malum bugün cumaUmarım herkes bol bol eksi görür tartılarda
Bende malum Ayşemle bugün Sibele yollanacağızİnşallah orada da bol bol eksiler görürüz
Bu aradamoni Ayşemmmmm kuzum bugün erken çık evden de çabucak işimiz bitsin çıkışta Dilek hep birlikte kahve içelim diyor ( Ayşegül de gelecekmiş )
KVde gün var ama salla gitsin az geç giderim olur biter nasılsa biliyor Diyetisyen günüm olduğunu ( baştan almasaymış cumayagerçi bende iki gündür arayıp kadına sormadım bile bir şey var mı yapılacak demedim sonuçta kendime hayrım yok )
Çok geçmiş olsun canım. İkinize de acil şifalar diliyorum.Selam kızlar bugün sabahtan akşam üstüne kadar hastanedeydik kızımda bende çok hastayız
Oyuzden bugün diyet listemi uygulayamadım
Sabah 1 kepekli tost
Akşam üstü 3 parça tavuk 2 tam bugday
Şimdi de bir kase yoğurt
Bayagı degişik olmuş baktım da
Canim tebrikler maasallah ne guzel ilerliyorsun azminden azicik bana da bulasir insaallah
Sağolasın canım.Canim tebrikler maasallah ne guzel ilerliyorsun azminden azicik bana da bulasir insaallah
Diyetisyenim bunun için sabah 2 kuru kayısı yiyip üzerine su içmemi önermişti.Gunaydin arkadaslarr
Ben tartildim ama yazmak istemiyorum kabizim cunku ve belli ki kilo da aldim
Oglene kadar bagirsaklarima bir sans taniyim belki cozulur
Ben de yaptim aynisini ise yaramadi artik ne kadar yediysemselam kızlar herkese hayılır cumalar diliyorum.
geçen haftaki kilom 59,2
bu hafta 59
-200 çok iyi değil ama yılbaşı sonrası benim için çok iyi bile son üç gün işi sıkı tutunca + çıkmaktan kurtuldum
Canim dun yaptim onu ama yok. Bende kronik maalesef. Son zamanlarda baya duzelmisti ben yuruyusun katkisi oldugunu dusunuyordum ama yilbasindaki sagliksiz beslenmeden kaynaklandi sanirimDiyetisyenim bunun için sabah 2 kuru kayısı yiyip üzerine su içmemi önermişti.
Tartı sonucunu çok olumsuz etkiliyor gerçekten.
Cok iyiii 600 gramm tebrik ederimm canimmKilom 77.400
canım yaa olurmu hiç pes etmek yeni bir yıla girdik tamam biraz abartmış olabiliriz hafta sonu ama bırakmak yok. bende kaç defa gruptan izne çıkmayı düşündüm ama eğer çıkarsam diyet defterini kapatıcaktım biliyorum sonrada şimdi 59 olan kilom 65-70 diye uzamaya başlıcaktı. burası azda olsa motivasyon yeri ben hafta sonu kaçırsam bile pazartesi tutuşuyorum resmen + çıkarsam cuma mahçup olurum diye. çünkü bir sorumluluğun var diyetisyen gibi düşün burayı... o yüzden bırakmak yok canım aynen yola devam bu hafta olmazsa haftaya verirsin ama bırakırsın vermek bi kenara alırsın bilePes ediyorum öldüm acliktan, bir degisiklik de olmadi
Listedeki ilk haftamda rakam maalesef 70.6
Alryküm selam Banucuğum.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Rabbim gönlümüzden geçenleri bizlere şu mübarek günün hürmetine en kısa zamanda nasip eder inşallah....Aminnnn
Malum bugün cumaUmarım herkes bol bol eksi görür tartılarda
Bende malum Ayşemle bugün Sibele yollanacağızİnşallah orada da bol bol eksiler görürüz
Bu aradamoni Ayşemmmmm kuzum bugün erken çık evden de çabucak işimiz bitsin çıkışta Dilek hep birlikte kahve içelim diyor ( Ayşegül de gelecekmiş )
KVde gün var ama salla gitsin az geç giderim olur biter nasılsa biliyor Diyetisyen günüm olduğunu ( baştan almasaymış cumayagerçi bende iki gündür arayıp kadına sormadım bile bir şey var mı yapılacak demedim sonuçta kendime hayrım yok )
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum kızlar***5. Takım 551. Etap***
servey (65,7/) mezun olmak istiyor
moni (82,7/)
inatettimolacak (60,3/)
lydznp (79,5/) sabit
bluedolphin (93/) sabit
prensesss016 (59,2/59/0,2/%0,34)
besbb9 (78/77,4/0,6/%0,77)
gben (68,8/70,6/-1,8/%-2,62)
5. Takım Ortalaması: %
esd_04 (91,4/) yeni üye baş. kg: 92,6 hedef kg: 65 baş. tarihi: 27.12.2017
toplight (71.5/)
morordek (62,4/)
fancynancy (77,8/)
nilsub (82/)
0zlem (76,3/)
atladım canım ama 400 taneAtla ve paylas bizimle..
Şimdi okuldayım uzun uzun yazamıyorum ama hepinize laflar hazırladım. Bekleyin beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?