Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar
Burası ve sizler harikasınız. Bence en büyük şansımız bu. Menü yazmaya başladım direk toparladım. Hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterim.

Bugünkü menüm

Sabah ;2 dilim ekmek 2 kk peynir domates salatalık 1 tatlı kaşığı ama tepeleme dolu fındık ezmesi ( bunu yediğim için zeytin yemedim)

Ara; 3 hurma şekersiz kahve

Öğlen ; etli nohut 5 kaşık, salata 4 kaşık bulgur pilavı

Ara ; 1 muz 10 badem

Akşam ; 2 çiğ kabak, 2 kaşık yoğurt yarım bardak su, dereotu nane maydanoz blander dan çekip içeceğim

Ara; 1 bardak süt

3 litre su 3 kupa Yeşilçay
Spor yok

Şimdi okuldayım uzun uzun yazamıyorum ama hepinize laflar hazırladım. Bekleyin beni...
Canim bende su an disaridayim eve gecince listedeki uyelerin mesaj sayisi ve menulerini hesaplayip bakacagim ve uyarilar gelecek onumuzdeki haftada boyle olursa ilk sayfadaki kurallarimizi uygulamak zorunda kalacagim maalesef

Yaaa o kadar haklisin ki. Takimi dibe cektim utaniyorum su an hemen toplamam lazim normalde cok takilmazdim yarisma sahiden etkiliyorr.
Şimdi okuldayım uzun uzun yazamıyorum ama hepinize laflar hazırladım. Bekleyin beni...

merhabalar kizlarrr 89,5 i gordum bu sabah cookkk mutluyum

sonunda 8 li rakamlari gorduuummm

haftaya insallah 88 olucaaammm
İnsaallah senle beraber ben de mutlulugunu paylasicam haftaya canimm

Bende kaçar bebe uyutmaya çalışıyorum halaaaaa. Yok uyumayan Çocuklar yapmışız anacım. Bırakıcam sabaha kadar otursunlar, dayanamadıkları yerde sızarlar di mi. Niye uğraşıyorsam.
En sevdiğim anne tipi :) bırak sızsınlar ertesi gün öğrenirler belki :)))

Geçmiş olsun umarım kızın da sen de daha iyisinizdir

dennisgo görüyorum ki kaçak durumundasın? Yaramazlık var di mi? Di miiiii ortim?

@0zlem orticim senden de ses çıkmıyor? Spor da yok, cıslar mı var yoksa?
Ortim hiç kaçak yok. Cipsler, çikilatlar hepsini reddedip kendimi verdim yeşil çaya dün. Buraya yazınca listeye uyuyorum. Enteresan bir otokontrol değil mi? Ömür boyu menü paylaşmam lazım galiba :)

Canımcığım bazı çocuklar ev halkı uyumadan uyumuyorlar. Bence bu çocukların derdi biz uyursak anne bana yalnız kalır. Onları yalnız bırakmayalım derdi.
Meraklı çocuklar yapmamak lazım o zaman :) kendi dünyasında yaşamayı bilen etrafa ilgisiz çocuk sipariş ediyorum :)))

Yeni yıl sendromundan kolayca çıkıp kilo veren arkadaşları tebrik ederim. servey mezuyetin için kutlarım. Sen bunu çoktan hak etmiştin. Korumada da aynı istikrar olursa artık kilo diye bir derdin kalmadı demektir.

Sabah domates, biber, beyaz peynirli sandviçim vardı onu yedim.
Öğleden evvel ara öğünümde 1 fincan yeşil çay içtim. Ve 2 galeta yedim.
Öğle yemeğinde diyete uygun yemek vardı. Mercimek çorbası ve ızgara çupra balığı. Yanında da salata.
İrmik helvası da vermişlerdi de, tepsime almadım.
14:30 gibi 1 Trabzon hurması yedim.
Ara öğünümde de 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Akşam yemeğinde zeytinyağlı kereviz yiyeceğim. Yanında da 1 kase yoğurt, 1 dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği yerim.
Ara öğünde yine 1 fincan kahvesi içmeyi hedefliyorum.
Meyve yemeyeceğim bu akşam.
Sevgiler.

İrmik helvası da vermişlerdi de, tepsime almadım. .
iste ihtiyacim olan irade tebrikler
Ortim hiç kaçak yok. Cipsler, çikilatlar hepsini reddedip kendimi verdim yeşil çaya dün. Buraya yazınca listeye uyuyorum. Enteresan bir otokontrol değil mi? Ömür boyu menü paylaşmam lazım galiba :)
Kacaksizlik icin takvimler yapiyor insanlar sana da bana da lazim demek. Yilbasina bahane buluyorum ama kendimden baska suclayacak kimse yok aslinda.

çok güzel canım menün akşam yemeğinde yaptığın şey detoksmu ? bide hepsinimi karıştırdın kabak falan?

Yaaa o kadar haklisin ki. Takimi dibe cektim utaniyorum su an hemen toplamam lazim normalde cok takilmazdim yarisma sahiden etkiliyorr.

İnsaallah senle beraber ben de mutlulugunu paylasicam haftaya canimm
canım sakın yanlış anlama beni utanılıcak bişey yok geçen haftalardada ben + çıkmıştım. önemli olan tekrarlamamak.

canım menün süper

kızlar
az önce oturdum tek tek geçmişe baktım
durum hiç parlak değil öncelikle hepiniz bu takıma ilk sayfadaki kuralları okuyarak geldiniz nedir bu kurallar günlük 5 mesaj ve menü hadi haftasonlarını ihmal edelim
***5. Takım 551. Etap***

servey (65,7/) 5 adet mesaj yazmış hiç menü yok
moni (82,7/) 18 adet mesaj yazmış hiç menü yok
inatettimolacak (60,3/) sıfır mesaj yazmış bir de özgecim sen kaptan yardımcısı olacaksın lütfen takıma uğra biraz
lydznp (79,5/) 18 adet mesaj yazmış 1 adet menü var
bluedolphin (93/) 57adet mesaj yazmış ve menüleri tam teşekkür ederim sana gülden cim

prensesss016 (59,2) 25 adet mesaj yazmış 2 kere menü yazmış
besbb9 (78) 18 mesaj yazmış 2 kere menü yazmış
gben (68,8) 17 mesaj yazmış hiç menü yazmamış

5. Takım Ortalaması: %

esd_04 (91,4/) yeni üye baş. 17 mesaj yazmış 4 kere menü yazmış

arkadaşlar liste dışı olanları yazmadım sadece aday üyeye baktım listeye girebilir mi diye
görünen o ki şu anda sadece bluedolphin arkadaşımız kurallara uymuş onun haricinde kimse uymamış
yukarıdaki durumunuza bakarak lütfen varsa mazeretlerinizi yazın muaf edeyim değilse hepiniz birer uyarı alacaksınız ve haftaya da aynı durum olursa maalesef kabul ettiğiniz ama uygulamadığınız kurallarımızı uygulayacağız

liste kurallarını da yazayım da ilk sayfadan bakmak zorunda kalmayın arkadaşlar

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

çok haklısın kaptan elimden geldiğince buraya bakmaya çalışıyorum ama menülerimi evet ihmal etmişim.daha dikkatli olucam.. hatta bugünkü menümüde paylaşayım hemen
sabah
1 dilim ekmek
süzme peynir+ yeşil zeytin+domates+salatalık
ara
3 parça fındıklı çikolata
öğle
1 dilim kepek ekmeği
peynir+yeşil zeytin+domates+çay şekersiz(iş yerime evden getirdim yemeğimi)
ara
3 adet gong
akşam
annemdeyim mantı ve mercimek çorbası yapmış. yarım porsiyon yicem söz

su şimdilik 2 litre bitti
yatana kadar 3 yaparım onu
1 fincan bitki çayı
2 fincan yeşil çay
1000 adet ip atlamayı hedefliyorum yatmadan önce.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
Ben özellikle bu kuralın geçerli olmasını istiyorum. Hatta bunu sadece kilo alan değil sabit gelenlere de uygulayalım. 3 hafta sabit gelmek demek diyet yapmıyor demektir bence

Ben özellikle bu kuralın geçerli olmasını istiyorum. Hatta bunu sadece kilo alan değil sabit gelenlere de uygulayalım. 3 hafta sabit gelmek demek diyet yapmıyor demektir bence
eskiden böyle bir kuralımız vardı ama ağır diye kaldırmıştık yeniden düzenlenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…